cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

5/5 - (5 votes)
Mirela - ianuarie 20, 2022

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de depunere și de retragere din care tu poți alege varianta cea mai avantajoasă pentru nevoile tale. În rândurile de mai jos o să-ți spun metodele de plată de la Casa Pariurilor și cum poți face o depunere sau retragere Casa Pariurilor. Nu rata bonusul de bun venit la prima depunere!

Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.500 RON la Prima Depunere

Câștigă până la 1.500 RON Bonus la prima depunere!
Joaca Acum

Metode de plată disponibile pentru depunere și retragere Casa Pariurilor

Pentru a oferi jucătorilor o experiență cât mai plăcută, Casa Pariurilor le pune la dispoziție 3 metode de plată. Astfel, fiecare jucător își poate alege metoda cea mai avantajoasă. Acestea sunt metodele de plată puse la dispoziție de Casa Pariurilor pentru jucătorii săi:

Card bancar

Metoda de plată cu ajutorului cardului tau de debit sau de credit VISA, Mastercard sau Maestro. De reținut este faptul că nu poți să faci o depunere Casa Pariurilor sau retragere Casa Pariurilor folosind cardul altei persoane, deci, numele de pe card pe care l-ai introdus trebuie să coincidă cu numele pe care l-ai folosit la înregistrarea contul tău.

După ce ai completat toate cerințele care ți se solicită, adică numele titularului de card, numărul cardului, data de expirare a cardului și cele trei cifre de securitate de pe spatele cardului, tot ce îți mai rămâne de făcut este să completezi căsuța cu suma de bani pe care dorești să o depui în contul tău.

De Reținut!
Pentru această metodă, depunerea minimă Casa Pariurilor cu care îți poți alimenta contul este de 20 RON, iar depunerea maximă este de 20.000 RON. Comisionul este de doar 2%, iar suma depusă de tine o sa fie procesată instantaneu.

Paysafecard

O altă metodă pentru a face la Casa Pariurilor depunere este Paysafecard. Acesta este un portofel electronic cu ajutorul căruia îți poți alimenta contul tău. Pentru a folosi această metodă de depunere Casa Pariurilor, trebuie să ai un cont online unde trebuie să introduci codul Pin de pe cartelele pe care le achiziționezi din diverse locații fizice pentru a putea alimenta contul. Odată efectuată tranzacția, plata ta este procesată instantaneu.

De Reținut!
Comisionul de depunere Casa Pariurilor pentru această metodă este de 2%, comision stabilit legal pentru toate casele de pariuri. Depunere minimă Casa Pariurilor pentru Paysafecard este de 20 RON iar cea maximă este de 20.000 RON.

Agenții fizice

Dacă nu ești în posesia unui card bancar sau a unui portofel electronic, poți face la Casa Pariurilor depunere chiar în agențiile fizice unde ești ajutat de un operator. Exact ca la celelalte metode, plata este înregistrată instantaneu. Depunere minimă Casa Pariurilor este de 10 RON în acest caz, iar maximă este de 45.000 RON. Dacă ai ales să faci depunere Casa Pariurilor prin această metodă, comisionul de 2% care se aplică la celelalte metode, aici nu se aplică.

De Reținut!
De reținut este faptul că pentru metodele de plată online, din cauza anumitor probleme tehnice care nu țin de Casa Pariurilor, pot apărea mici întârzieri la transferul banilor în cont, tot ce trebuie să faci este să aștepți câteva momente dacă te afli în această situație.

Pașii necesari pentru a face o depunere Casa Pariurilor

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi știi în momentul în care decizi să faci o depunere în contul tău de jucător:

1

Din contul tău de jucător trebuie să alegi secțiunea Depunere urmată de modalitatea prin care dorești să depui.

2

A doilea pas este reprezentat de introducerea sumei pe care o dorești să o depui.

3

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să finalizezi tranzacția.

Cum faci o retragere Casa Pariurilor

Un aspect foarte important este acela că retragere Casa Pariurilor trebuie să fie efectuată tot prin aceeași metodă pe care ai ales-o atunci când ai efectuat depunerea. Totuși, de la această regulă se abate metoda de retragere Casa Pariurilor prin Paysafecard, așa că dacă ai făcut o depunere Casa Pariurilor prin Paysafecard, tot ce trebuie să faci este să activezi una din celelalte metode de depunere menționate mai sus (card sau agenție).

  • Dacă alegi să depui prin card bancar, trebuie să faci un depozit de minim 20 RON, iar dacă optezi pentru depunerea într-o agenție, suma minimă este de 10 RON. Pentru Casa Pariurilor retragere prin card, suma minimă retragere Casa Pariurilor este de 50 RON iar suma maximă pentru o retragere bani Casa Pariurilor este de 45.000 per tranzacție.
  • Dacă ai ales transferul bancar pentru a efectua Casa Pariurilor retragere trebuie să știi că timpul de primire a banilor depinde de banca la care tu ai deschis contul tău bancar, nu de Casa Pariurilor.
  • În cazul în care alegi o agenție, tot ce trebuie să faci este să mergi la o agenție Casa pariurilor să să soliciți retragere Casa Pariurilor. În acest caz, suma minimă pentru o retragere bani Casa Pariurilor este de 10 RON, iar suma maximă pentru retragere bani Casa Pariurilor este de 45.000 per tranzacție.

Înainte de a-ți retrage câștigurile, nu uita să faci o verificare cont Casa Pariurilor!

Pașii pentru a efectua retrageri Casa Pariurilor

Odată ce te-ai familiarizat cu metodele de retragere Casa Pariurilor, îți voi explica care sunt pașii necesari pentru a efectua o retragere bani Casa Pariurilor.

1

Primul pas pentru a face o retragere Casa Pariurilor prin intermediul cardului/transferului bancar este să te loghezi în contul de jucător.

2

Al doilea pas este să selectezi metoda de plată.

3

După efectuarea primelor două etape, tot ce îți mai rămâne de făcut este să selectezi suma pe care dorești să o retragi și să confirmi tranzacția.

Dacă ai optat pentru retragerea prin agenție, pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt puțin diferiți:

1

Primul pas este să-ți verifici numărul de telefon, această verificare se face prin generare automată a unui cod de verificare prin SMS, codul o să fie trimis imediat după ce ai făcut solicitarea de verificare a numărului de telefon.

2
3

Odată ce ai efectuat primul pas, pagina de retragere prin agenție se va debloca. Odată ce pagina a fost deblocată, poți selecta suma pe care dorești să o retragi și totodată trebuie să alegi agenția din care dorești să ridici retragerea.

4

După ce ți s-a înregistrat cererea de retragere bani Casa Pariurilor, o să primești un SMS cu un cod pe care ești nevoit să-l prezinți în momentul în care mergi în agenția aleasă.

Când mergi în agenție, pentru a efectua retragerea, o să ți se solicite codul primit prin SMS împreună cu numărul de telefon asociat contului de jucător. Odată efectuată retragerea ta, ți se comunică un Pin pe care o să-l folosești la viitoarele tale retrageri Casa Pariurilor.

Bonus de bun venit la prima depunere Casa Pariurilor

Acum că știi toți pașii de care ai nevoie să faci o depunere Casa Pariurilor, vreau să-ți vorbesc și despre bonusul pe care Casa Pariurilor ți-l oferă dacă ești la Casa Pariurilor prima depunere.

Pentru a putea profita de bonus Casa Pariurilor la prima depunere trebuie să depui în contul tău de jucător prin intermediul unei metode de depunere Casa Pariurilor suma minimă de 25 RON și automat ești calificat pentru a beneficia de bonus Casa Pariurilor.

Un mare beneficiu de a juca cu Casa Pariurilor este acela că nu dispui doar de un singur bonus de bun venit Casa Pariurilor, ci de trei bonusuri, acordate la primele 3 depuneri. Așa ca nu mai sta pe gânduri și hai să beneficiezi de bonus!

Trebuie să știi că în momentul în care dorești să faci o retragere trebuie să îndeplinești anumite cerințe rulaj Casa Pariurilor pe care le are fiecare bonus în parte.

Concluzii

Dacă ai în posesia ta un card VISA/Mastercard sau Maestro poți să-l folosești pentru a face depuneri Casa Pariurilor. Pe lângă cardurile menționate mai sus mai ai doua variante pentru a efectua plata prin card Paysafe sau dacă nu dispui de un card, o poți face la agențiile Casa Pariurilor.

Așadar, acum că ți-am adus la cunoștință tot ce este nevoie să știi legat de cum poți face o depunere sau o retragere Casa Pariurilor, tot ce mai rămâne de făcut este să profiți la maxim de toate bonusurile oferite de Casa Pariurilor, mai ales dacă ești la prima depunere Casa Pariurilor și poți profita de bonusul la prima depunere.

Fii chiar tu unul dintre jucătorii care se bucură de cele mai avantajoase câștiguri. Noi îți urăm succes!

Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.500 RON la Prima Depunere

Câștigă până la 1.500 RON Bonus la prima depunere!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023