retragere casa pariurilor

Depunere și retragere Casa Pariurilor: sume minime, durată și taxe

5/5 - (7 votes)

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de depunere și de retragere din care tu poți alege varianta cea mai avantajoasă. Vei descoperi în continuare cum faci o depunere Casa Pariurilor, dar și cum soliciți o retragere Casa Pariurilor. Vino cu noi și nu rata nici șansa de a câștiga la Casa Pariurilor bonus prima depunere!

Metode de plată disponibile pentru depunere Casa Pariurilor

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Pentru a oferi jucătorilor o experiență cât mai plăcută, Casa Pariurilor le pune la dispoziție 3 metode de plată. Astfel, fiecare jucător își poate alege metoda cea mai avantajoasă. Iată care sunt metodele de plată descoperite de noi și puse la dispoziție de Casa Pariurilor pentru jucătorii săi!

Metodă de platăDepunere minimăDepunere maximăDuratăComision*
Card Mastercard20 RON20.000 RONInstant2%
Card Visa20 RON20.000 RONInstant2%
Agenții fizice10 RON45.000 RONInstant2%
Paysafecard20 RON4.000 RONInstant2%
Apple Pay20 RON20.000 RONInstant2%
Okto Cash20 RON4.500 RONInstant2%
*comisionul este impus de stat

👉 Vezi mai multe cazinouri online cu depunere minimă 10 Lei!

Depunere Casa Pariurilor prin card bancar

Cea mai accesată metoda de plată este cardul de debit sau de credit VISA și Mastercard. Este una dintre cele mai sigure metode pentru plăți online și accesibilă oricui. Nu poți să faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor folosind cardul altei persoane. Deci, noi te sfătuim ca numele de pe card trebuie să coincidă cu numele pe care l-ai folosit la înregistrare Casa Pariurilor.

Dacă alegi această metodă de plată, trebuie să completezi cu următoarele date:

 • numele titularului de card;
 • numărul cardului;
 • data de expirare a cardului;
 • cele trei cifre de securitate de pe spatele cardului.

Apoi, tot ce îți mai rămâne de făcut este să completezi căsuța cu suma de bani pe care dorești să o depui în contul tău.

De Reținut!
Pentru această metodă, depunerea minimă Casa Pariurilor cu care îți poți alimenta contul este de 20 RON, iar depunerea maximă este de 20.000 RON. Comisionul este doar cel impus de stat, iar suma depusă de tine o sa fie procesată instant.

Ștergere card Casa Pariurilor: cum pot să-mi șterg cardul adăugat în cont?

Poți să asociezi 3 carduri contului tău de jucător pentru efectuarea depunerilor și retragerilor. Dacă în timp, vrei să ștergi cardul sau cardurile adăugate, echipa noastră a descoperit că tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa cazinoului și să soliciți acest lucru.

Poți trimite un e-mail la adresa suport@casapariurilor.ro oricând și vei primi răspuns în cel mai scurt timp. De asemenea, ai la dispoziție un număr de telefon în intervalul orar 10:00 – 22:00. În același interval orar poți contacta un operator direct pe live chat.

Ai suficiente metode prin care poți solicita o ștergere card Casa Pariurilor. Echipa te va îndruma în acest sens.

Cum adaugi un card bancar nou în contul de jucător

Dacă ai deja asociat un card și vrei să mai adaugi unul, accesează secțiunea „Depunere” din contul de jucător, apoi apasă butonul „Înregistrează-ți noul card de credit„.

Te sfătuim să completezi datele referitoare la card așa cum ai făcut prima dată, iar apoi poți efectua imediat depuneri cu noul card.

De Reținut!
Nu uita că poți avea maxim 3 carduri bancare salvate în contul de jucător!

Paysafecard

O altă metodă pentru a face la Casa Pariurilor depunere este Paysafecard. Acesta este un portofel electronic cu ajutorul căruia îți poți alimenta contul tău de jucător.

Pentru a folosi această metodă de depunere Casa Pariurilor, trebuie să ai un cont online la Paysafecard. Aici vei introduce codul pin de pe cartelele pe care le achiziționezi din diverse locații fizice pentru a putea alimenta contul. Echipa noastră a testat procesul și a constatat că doar după acest pas vei putea selecta această metodă pentru a face depuneri Casa Pariurilor. Vei introduce suma dorită și vei fi redirecționat către contul Paysafecard pentru confirmarea tranzacției.

Odată confirmată tranzacția, plata ta este procesată instant.

De Reținut!
Comisionul de depunere Casa Pariurilor pentru această metodă este de 2%, comision stabilit legal pentru toate casele de pariuri. Depunere minimă Casa Pariurilor pentru Paysafecard este de 20 RON iar cea maximă este de 4.000 RON.

Depuneri Casa Pariurilor direct din agențiile fizice

Dacă nu ești în posesia unui card bancar sau a unui portofel electronic, poți face la Casa Pariurilor depunere chiar în agențiile fizice. Aici ești ajutat și de un operator. Vei prezenta actul de identitate operatorului care va face depunerea pentru tine.

Exact ca la celelalte metode, am fost plăcut surprinși că plata este înregistrată pe loc.

Depunere minimă Casa Pariurilor este de 10 RON în acest caz, deci aici poți face cele mai mici depuneri. Poți depune până la suma de 45.000 RON, adică în agenție poți face cele mai mari depuneri.

Cu excepția comisionului standard impus de stat, nu vei mai plăti niciun comision la depunerile în agenție.

Depuneri rapide prin Apple Pay

Am constatat că cele mai rapide depuneri pot fi făcute prin metoda Apple Pay, dacă ești posesor de iOS. Dacă alegi această metodă de plată, trebuie doar să introduci suma dorită și cu o singură atingere vei confirma tranzacția.

Poți depune sume de la 20 RON la 20.000 RON, iar tranzacția este procesată instant.

Această metodă de plată este în special de ajutor când te joci prin intermediul Casa Pariurilor app.

Okto Cash

Dacă nu ai un card pentru plăți online sau pur și simplu nu vrei să-ți folosești cardul pe un site nou, cea mai bună metodă este Okto Cash. Aceasta îți permite să faci depuneri cash în cele peste 5.000 terminale din țară.

Pentru a face o depunere cu această metodă, selecteaz-o și introdu suma dorită. Vei primi imediat un cod pentru realizarea plății cash. Te vei duce apoi la cel mai apropiat terminal și vei alege de pe ecranul terminalului opțiunea de depunere la Casa Pariurilor. Noi am introdus codul primit, apoi banconetele pentru depunere (poți plăti la terminal și cu cardul bancar), iar contul a fost alimentat instant.

Prin Okto Cash poți face o depunere minimă Casa Pariurilor de 20 RON și una maximă de 4.500 RON.

De Reținut!
De reținut este faptul că pentru metodele de plată online, din cauza anumitor probleme tehnice care nu țin de Casa Pariurilor, pot apărea mici întârzieri la transferul banilor în cont, tot ce trebuie să faci este să aștepți câteva momente dacă te afli în această situație.

Pașii necesari pentru a face o depunere Casa Pariurilor

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi știi în momentul în care decizi să faci o depunere în contul tău de jucător:

1

Din contul tău de jucător trebuie să alegi secțiunea Depunere urmată de modalitatea prin care dorești să depui.

2

A doilea pas pe care noi l-am testat este reprezentat de introducerea sumei pe care o dorești să o depui.

3

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să confirmi tranzacția, urmând instrucțiunile în funcție de metoda de plată aleasă.

Comision depunere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor nu percepe niciun comision la depunere, indiferent de metoda de plată selectată. Totuși, trebuie să ai în vedere că este perceput un comision din partea statului.

Comisionul este unul standard care se aplică tuturor metodelor de plată. Am descoperit că acesta are o valoare de doar 2%, deci nu este o sumă mare.

De Reținut!
Ține cont totuși de acest comision atunci când revendici bonusuri pentru că va trebui să ai în cont suma minimă acordării bonusului.

Câștigă un bonus prima depunere Casa Pariurilor

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

La Casa Pariurilor prima depunere îți aduce un bonus de bun venit avantajos. De fapt, nu doar prima depunere îți aduce o recompensă, ci primele 4 depuneri.

În plus, la finalizarea acestor bonusuri și odată cu verificarea contului noi am primit și 1.200 Rotiri Gratuite. Acestea sunt valabile la un slot clasic foarte îndrăgit – Shining Crown.

Profită de șansa de a câștiga un bonus prima depunere Casa Pariurilor și începe să joci mai mult cu bani mai puțini!

Vezi mai multe bonusuri de bun venit Casa Pariurilor!

Metode de plată pentru o retragere Casa Pariurilor

Am ajuns la capitolul despre retrageri Casa Pariurilor și trebuie să știi că ai la dispoziție aproape aceleași metode de plată eligibile pentru depuneri. Descoperă împreună cu noi metodele de plată eligibile pentru o retragere bani Casa Pariurilor!

Metodă de platăRetragere minimăRetragere maximăDuratăComision*
Card Mastercard50 RON45.000 RON2 – 7 zileMinim 3%
Card Visa50 RON45.000 RON2 – 7 zileMinim 3%
Agenții fizice10 RON45.000 RON1 – 3 zileMinim 3%
Transfer bancar50 RON45.000 RON2 – 7 zileMinim 3%
Paysafecard50 RON45.000 RONInstantMinim 3%
*comisionul este impus de stat

Casa Pariurilor retragere pe card Mastercard și Visa

Dacă alegi să depui prin card bancar, poți face o retragere de minim 50 RON. Suma maximă pentru o retragere bani Casa Pariurilor este de 45.000. Dacă ai folosit cardul la depunere și ai ales salvarea cardului, acum vei putea face imediat la Casa Pariurilor retragere pe card.

Doar vei completa suma pe care vrei să o retragi și vei confirma tranzacția. Echipa noastră a constatat că tranzacția va fi procesată în aproximativ 2 – 7 zile, fără alte taxe suplimentare.

De Reținut!
Un aspect foarte important este acela că dacă ai făcut o depunere prin card bancar, va trebui să faci o retragere Casa Pariurilor tot prin card.

Casa Pariurilor retragere bani prin transfer bancar

Dacă ai ales transferul bancar pentru a efectua la Casa Pariurilor retragere trebuie să știi că timpul de primire a banilor depinde de banca la care tu ai deschis contul tău bancar, nu de Casa Pariurilor.

De regulă, durează de la 2 la 7 zile pentru a primi banii, dar este o metodă 100% sigură.

Pentru a face retragerea, va trebui să furnizezi următoarele informații pe care și noi le-am furnizat odată ce am selectat metoda de plată:

 • Numele băncii la care ai deschis contul;
 • Locația agenției unde ai deschis contul bancar;
 • Numele titularului de cont (contul trebuie să fie deschis pe numele tău, deci să corespundă cu numele furnizat la înregistrare);
 • Codul IBAN;
 • Codul SWIFT BIC.

Vei putea retrage sume de la 50 RON la 45.000 RON, limitele fiind foarte accesibile.

Retragere agenție Casa Pariurilor

În cazul în care alegi o agenție, vei selecta această metodă din contul de jucător, vei alege agenția dorită și vei scrie suma pe care vrei să o retragi. Vei primi apoi un cod prin SMS pe care îl vei prezenta operatorului din agenția aleasă pentru retragere. Îți recomandăm să ai și actul de identitate în original!

În acest caz, suma minimă pentru o retragere bani Casa Pariurilor este de 10 RON. Suma maximă pentru retragere bani Casa Pariurilor este de 45.000.

De Reținut!
Va dura aproximativ 1 – 3 zile pentru o retragere din agenție Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor retrageri prin Paysafecard

Paysafecard este o altă metodă prin care poți solicita de la Casa Pariurilor retragere. Cardul Paysafecard este sigur, iar suma retrasă va fi transferată în contul tău online Paysafecard. Noi abia apoi am putut folosi banii pentru alte plăți online sau poți retrage banii din contul Paysafecard prin card bancar.

Dacă faci la Casa Pariurilor retrageri prin Paysafecard, vei putea retrage sume cuprinse între 50 RON – 45.000 RON.

De Reținut!
Avantajul retragerii prin Paysafecard este că tranzacția va fi procesată instant.

Înainte de a-ți retrage câștigurile, nu uita să faci o verificare cont Casa Pariurilor!

Pașii pentru a efectua o retragere Casa Pariurilor

Odată ce te-ai familiarizat cu metodele de retragere Casa Pariurilor, îți vom explica care sunt pașii necesari pentru a efectua o retragere bani Casa Pariurilor.

1

Primul pas pentru a face o retragere Casa Pariurilor este să accesezi opțiunea Retrageri din contul de jucător.

2

Al doilea pas este să selectezi metoda de plată dorită. Noi îți recomandăm să alegi aceeași metodă de plată folosită la depunere (dacă aceasta este disponibilă și la retragere).

3

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să introduci suma pe care dorești să o retragi și să confirmi tranzacția.

Dacă ai optat pentru retragerea prin agenție, pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt puțin diferiți:

1

Primul pas este să-ți verifici numărul de telefon. Această verificare se face prin generare automată a unui cod de verificare prin SMS. Noi am primit codul imediat după ce am făcut solicitarea de verificare a numărului de telefon.

2

Odată ce ai efectuat primul pas, pagina de retragere prin agenție se va debloca. Odată ce pagina a fost deblocată, poți selecta suma pe care dorești să o retragi și totodată trebuie să alegi agenția din care dorești să ridici retragerea.

3

După ce ți s-a înregistrat cererea de retragere bani Casa Pariurilor, o să primești un SMS cu un cod pe care ești nevoit să-l prezinți în momentul în care mergi în agenția aleasă.

Când mergi în agenție, pentru a efectua retragerea, o să ți se solicite codul primit prin SMS împreună cu numărul de telefon asociat contului de jucător. De asemenea, trebuie să te prezinți în agenție cu un act de identitate în original. Noi am testat procesul și, odată efectuată retragerea ta, ți se comunică un PIN pe care o să-l folosești la viitoarele tale retrageri Casa Pariurilor.

Trebuie să știi că în momentul în care dorești să faci o retragere trebuie să îndeplinești anumite cerințe rulaj Casa Pariurilor pe care le are fiecare bonus în parte.

Comision retragere Casa Pariurilor

Nici în cazul retragerilor nu este perceput un comision direct din partea cazinoului, ci din partea statului. Noi am descoperit că, comisionul depinde de suma retrasă, după cum urmează:

 • 3% pentru sumele retrase mai mici de 10.000 RON;
 • 20% și 300 RON pentru sumele cuprinse între 10.001 RON și 66.750 RON;
 • 40% și 11.650 RON pentru retrageri Casa Pariurilor care depășesc 66.750 RON.

Află mai multe despre impozit jocuri de noroc 2023!

Durată retragere Casa Pariurilor: în cât timp primești banii?

Indiferent de metoda de plată aleasă, va dura între 1 – 3 zile pentru procesarea cererii de retragere din partea cazinoului. Apoi, se adaugă timpul de procesare în funcție de metoda de plată aleasă.

Durata retragere Casa Pariurilor este între 2 – 7 zile lucrăttoare în cazul tuturor metodelor de plată, cu excepția cardului Paysafecard. Retragerile prin Paysafecard sunt procesate instant.

Probleme retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este într-adevăr una din agențiile care solicită mai multe verificări pentru a aproba retragerea. Deci, este posibil să întâlnești anumite probleme retragere Casa Pariurilor. Îți prezentăm în continuare principalele motive pentru ca nu sunt procesate de regulă retragerile!

 • Contul nu a fost verificat înainte de solicitarea retragerii: înainte de a face retragerea, trebuie să trimiți toate documentele pentru verificare cont Casa Pariurilor. Vei trimite inclusiv o dovadă a metodei de plată folosite.
 • Datele din documentele trimise pentru verificare nu sunt clare: claritatea documentelor este foarte importantă pentru ca verificarea să fie confirmată. De asemenea, noi ne-am asigurat că am inclus în fotografii toate cele 4 colțuri ale documentului.
 • Documentele trimise pentru verificare nu au formatul și dimensiunea corespunzătoare: sunt acceptate doar documente în format BMP, JPG, JPEG, GIF, DOC sau PPT. Dimensiunea maximă acceptată este de 25 MB pentru toate documentele.
 • Cerințele de rulaj pentru un anumit bonus nu au fost îndeplinite în totalitate: dacă ai îndeplinit doar parțial rulajul, nu vei putea retrage bonusul. Mai mult decât atât, am observat că riști anularea bonusului și a câștigurilor din cont.
 • Retragerea nu a fost efectuată prin aceeași metodă folosită la depunere: retragerile vor fi mereu efectuate prin aceeași metodă folosită și la depunere (dacă aceasta se regăsește și la retragere).
 • Nu ai respectat limita minimă sau maximă a metodei de retragere: fiecare metodă de plată permite retragerea unei suma minime și maxime. Asigură-te că retragerea ta se încadrează în aceste limite!
De Reținut!
Acestea sunt cele mai des întâlnite motive pentru care retragerile nu sunt acceptate. După cum vezi, multe au în vedere procesul de verificare a contului, așa că acordă atenție acestuia!

Cerințele cazinoului pentru rezolvarea problemelor la retragere Casa Pariurilor

Cu cât am citit pe forumuri comentariile altor jucători, noi am putut identifica mai multe cerințe pe care le solicită Casa Pariurilor pentru aprobarea retragerilor. Chiar dacă la prima vedere, acestea pot părea exagerate, gândește-te că se pot întâmpla fraude la casino, iar Casa Pariurilor nu își dorește decât să ofere siguranță jucătorilor.

Iată ce documente și cerințe pot fi solicitate pentru a fi aprobată o retragere bani Casa Pariurilor:

 • declarație pe propria răspundere conform căreia ești unicul utilizator al contului de joc;
 • data deschiderii contului și prima suma depusă;
 • extras de cont.
De Reținut!
Sunt solicitate fotografii de tip selfie cu aceste documente pentru a se asigura că acestea aparțin jucătorilor.

Urmărind tot discuțiile de pe forumuri, am constatat că ulterior aceste probleme retragere Casa Pariurilor au fost rezolvate. Deci, asigură-te că ai îndeplinit toate condițiile și ai răbdare pentru că, în cele din urmă, vei primi câștigurile tale!

Concluzii

Dacă ai în posesia ta un card VISA/ Mastercard poți să-l folosești pentru a face depuneri Casa Pariurilor. Pe lângă cardurile menționate mai sus mai ai doua variante pentru a efectua plata prin Paysafecard. Dacă nu dispui de un card, noi am constatat că poți face depuneri și direct în agențiile Casa Pariurilor sau prin metoda Okto Cash. De asemenea poți face depuneri rapide prin Apple Pay.

Primele 4 depuneri îți aduc și recompense în bani, iar retragerile pot fi efectuate rapid și sigur. Și în cazul retragerilor poți merge direct în agenții sau poți opta pentru retragerea banilor online.

De Reținut!
Chiar dacă retragerilor pot dura mai mult și pot fi solicitate verificări suplimentare pentru aprobarea retragerii, cu siguranță banii vor ajunge la tine.

Fii chiar tu unul dintre jucătorii care se bucură de cele mai avantajoase câștiguri. Noi îți urăm succes!

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

FAQs

❓ Cum efectuez o depunere Casa Pariurilor?

Este foarte simplu să efectuezi o depunere. Doar accesează secțiunea de Depuneri, selectează metoda de plată, introdu suma dorită și urmărește instrucțiunile metodei alese.

❓ Cum pot face retrageri Casa Pariurilor?

Poți solicita o retragere foarte simplu. Intră în contul de jucător, la secțiunea Retragere, și alege metoda de plată folosită și la depunere! Apoi, introdu suma dorită și confirmă tranzacția!

❓ Care este durata pentru o retragere Casa Pariurilor?

De regulă, durează între 2 și 7 zile retragerea la Casa Pariurilor.

❓ Ce pot să fac dacă am probleme la retragere Casa Pariurilor?

Dacă nu ți-a fost aprobată retragerea deși ai respectat toate cerințele din acest articol, trimite un e-mail echipei de suport a cazinoului.

❓ Cum pot șterge cardul adăugat în contul Casa Pariurilor?

Trimite un e-mail la adresa suport@casapariurilor.ro în care să menționezi că dorești să ștergi cardul.

❓ Primesc un bonus prima depunere Casa Pariurilor?

Da! Primești nu doar un bonus la prima depunere, ci la primele 4 depuneri. Bonusurile sunt în valoare de 100% și sunt completate de 1.200 Free Spins, dacă îți verifici contul de jucător.

❓ Pot să fac retrageri prin Paysafecard la Casa Pariurilor?

Da, Casa Pariurilor acceptă retrageri prin Paysafecard.

❓ Se percepe un comision la Casa Pariurilor retragere bani?

Cazinoul nu percepe un comision la retragerea banilor, dar este perceput un comision de minim 3% de către stat, în funcție de suma retrasă.

Află mai multe despre Casa Pariurilor:

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor