extragere Maxbet

Extragere Maxbet de Crăciun: 20.000€ la Wazdan Cash Drop

5/5 - (6 votes)

Ofertă valabilă doar în perioada 12 – 16 decembrie 2022

Dacă ești client Maxbet, află că ai motive în plus de bucurie. Până pe 26 decembrie ai șanse de câștig la premii Maxbet în valoare totală de 20.000 de euro, dacă vei juca sloturile furnizorului Wazdan. Poți participa la promoția Maxbet Wazdan Cash Drop doar dacă te-ai înregistrat pe cont. Află în continuare cum poți câștiga premii în această extragere Maxbet aleatorie din luna cadourilor!

Vezi mai jos mai multe promoții cu extrageri Maxbet:

Cum participi la extragere Maxbet de Crăciun

WAZDAN CHRISTMAS CASH DROP (12 – 26 decembrie 2022)

Extrageri Aleatorii în Valoare Totală de 20.000 EURO CASH

Joacă sloturi marca Wazdan și câștigi aleatoriu premii cash!
Joaca Acum

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi link-ul nostru pentru a putea participa la extragere Maxbet de Crăciun. Apoi, pe site-ul cazinoului, dacă ai deja un cont te vei autentifica iar dacă nu ai unul, te poți folosi de butonul de înregistrare pentru a crea unul.

Completează formularul cu toate datele care ți se vor solicita și ulterior verifică contul creat pentru a nu fi limitat în depuneri și în retrageri. Dacă nu vei verifica contul, nu vei putea depune mai mult de 900 ron și nu vei putea retrage câștigurile din cont.

Având în vedere faptul că toate premiile sunt cash și nu au rulaj, un cont neverificat ar putea fi un obstacol la un moment dat.

De Reținut!
Poți lua parte la extragere Maxbet de Crăciun dacă vei accesa unul din jocurile furnizorului Wazdan și dacă vei apăsa butonul „Ok” prin intermediul căruia vei confirma că vei participa la promoția cu premii Maxbet.

Vezi și ce cod bonus rotiri gratuite Maxbet îți aduce un bonus în fiecare zi a sâptămânii!

Jocuri eligibile în extragere Maxbet cu premii de Crăciun

Sunt eligibile la această promoție Maxbet Wazdan Cash Drop doar sloturile furnizorului Wazdan. Jocurile acestuia au de regulă un RTP ce variază între valorile 95% – 98%, fapt care arată că cei care le joacă au șanse ridicate de câștig. Dinte sloturile eligibile în promoție, se disting nume precum Butterfly Lovers, Hot Slott 777 Crown și Lucky Fish.

Portofoliul furnizorului este compus din peste 128 de jocuri care se evidențiază prin caracteristici unice. Jocurile sale au nivele diferite de volatilitate ce pot fi alese (Ultra Fast Mode, Big Screen Mode și Lite Mode.

Chiar dacă jocurile sunt extrem de atractive, nu uita să te asiguri că ai un joc responsabil Maxbet la fiecare sesiune de joc!

De Reținut!
În cadrul acestor sloturi sunt întâlnite simboluri cu un design excelent și multiplicatori ce măresc miza jucătorului.

Premii disponibile în extragere Maxbet de Crăciun

De Reținut!
Foarte important de reținut este că această extragere Maxbet nu se va întâmpla într-o anumită zi sau la o anumită oră, ci sunt acordate Maxbet premii în mod aleatoriu în timp ce joci oricare dintre sloturile eligibile.

Sunt acordate jucătorilor premii Maxbet doar sub formă de cash, neavând atașate cerințe de rulaj. În total, sunt acordate 1.693 de premii care sunt împărțite în felul următor:

 • 3 premii a câte 5.000 ron
 • 20 de premii a câte 1.000 ron
 • 30 de premii de 500 ron fiecare
 • 40 de premii a câte 250 ron fiecare
 • 1.600 de premii a câte 25 ron fiecare

Premiile din promoția Maxbet Wazdan Cash Drop sunt oferite câștigătorilor în mod aleatoriu, fiecare rundă jucată la sloturile eligibile putând declanșa câte un premiu din fondul de premiere.

De Reținut!
Tabelul cu Maxbet premii disponibile este actualizat mereu, fiind afișate în timp real premiile ce nu au fost încă acordate jucătorilor cazinoului.

Mai multe promoții valabile de sărbători:

Concluzii

Promoția Maxbet Wazdan Cash Drop e o ocazie de neratat, valoarea premiilor fiind motivantă. Nu sunt impuse anumite condiții precum efectuarea unei depuneri sau verificarea contului, iar premiile nu au condiții de rulaj, putând fi retrase în orice moment.

Jocurile furnizorului Wazdan merită să fie jucate cel puțin o dată, motiv pentru care participarea devine mai interesantă.

Nu mai pierde timpul! Joacă și tu sloturile preferate semnate de Wazdan și vei fi surprins cu premii Maxbet aleatorii până pe 26 decembrie!

WAZDAN CHRISTMAS CASH DROP (12 – 26 decembrie 2022)

Extrageri Aleatorii în Valoare Totală de 20.000 EURO CASH

Joacă sloturi marca Wazdan și câștigi aleatoriu premii cash!
Joaca Acum

Turnee cu premii și extrageri la Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway

Ai un cont pe platforma cazinoului Maxbet? Nici că puteai nimeri un moment mai potrivit să intri și să joci. Până pe data de 23 decembrie poți participa și tu la Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway și ai șanse de a câștiga premii în diverse turnee, dar și să participa la două extrageri Maxbet cu premii valoroase. Înscrie-te și tu în promoția cu premii Maxbet de la Pragmatic Play!

Pragmatic Christmas Giveaway (1 – 23 decembrie 2022)

110 Premii de câte 150 RON + 2 Extrageri cu Premii Fizice

Participă la Maxbet Giveaway și câștigă premii în luna decembrie!
Joaca Acum

Cum te înscrii în Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway

Promoția Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway este formată din 10 turnee ce se vor desfășura fiecare timp de 48 de ore în zilele de 1, 3, 5, 7, 9, 12, 14, 16, 18 și 20 decembrie.

Așa cum am menționat și anterior, nu poți participa la promoția cu premii Maxbet dacă nu ai un cont pe platforma de joc a cazinoului. Accesează link-ul promoției și odată ajuns pe site ai la îndemână două opțiuni: fie intri în cont utilizând datele de autentificare, fie creezi un cont dacă nu ești înregistrat pe site.

În cazul celei de-a doua opțiuni, acționează butonul de înregistrare din partea de sus a paginii și completează formularul ce ți se va deschide.

De Reținut!
Pentru a primi premii Maxbet, jucătorii trebuie să participe la turneele organizate în cadrul promoției și să se situeze în primele 50 de locuri în clasament.

Jocuri eligibile pentru Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway

Sunt eligibile în promoție doar sloturile furnizorului Pragmatic Play, printre ele numărându-se: Power of Thor Megaways, Starlight Princess, Gates of Olympus, The Dog House Megaways.

RTP-ul jocurilor din promoție se învârte în jurul valorilor de 95-96%, adică jocurile au potențial ridicat de câștig.

Mare parte din aceste jocuri conțin simboluri speciale Wild și Scatter, multiplicatori și unele chiar au runde bonus. Din punct de vedere al temelor abordate, în promoție au fost incluse sloturi cu teme inspirate din mitologie, sloturi cu fructe și dulciuri, dar și sloturi cu animale.

Premii Maxbet în turnee și cele 2 extrageri Maxbet

În Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway sunt acordate în total 39 de premii, acestea fiind acordate câte 10 în fiecare campanie și câte 9 la fiecare extragere Maxbet de pe 11 și 23 decembrie. Campaniile se vor desfășura în perioadele 1-10 decembrie și 11-23 decembrie, iar câștigătorii sunt desemnați aleatoriu, fiind eligibili doar cei care s-au clasat pe locurile 1-50.

În cadrul fiecărei campanii se vor acorda câte 110 premii sub formă de pachete standard.

De Reținut!
Aceste premii pachete pot fi convertite ulterior în bonusuri cu o valoare individuală de 150 ron. Aceste bonusuri sunt valabile 3 zile și pot fi jucate doar la sloturile Pragmatic Play.

Bonusul de 150 RON are o cerință de rulaj de 20x, adică fiecare bonus va necesita rularea sumei de 3.000 ron (20 x 150 ron = 3.000 ron). Rulajul trebuie să fie îndeplinit în maxim 3 zile de la primirea bonusului și sunt acceptate doar sumele ce au o valoare maximă de 25 ron.

În urma rulării bonusului pot fi retrase câștiguri de maxim 500 ron.

În urma celor două extrageri Maxbet de pe 11 și 23 decembrie, se vor acorda câte 5 pachete standard și câte 4 pachete premium.

Jucătorii de pe locul 1 și 2 vor primi următoarele premii Maxbet:

 • 1 soundbar wireless
 • 5 figurine de Crăciun
 • stație de încărcare 3 în 1
 • căni din oțel inoxidabil
 • cutie cu sigla Maxbet și Pragmatic

Jucătorii care se vor situa pe locurile 3, 4 și 5 vor primi următoarele premii Maxbet:

 • 4 suporturi de mini jocuri
 • difuzor wireless
 • figurine de Crăciun
 • cutie cu sigla Maxbet și Pragmatic

Participă la mai multe promoții de Crăciun:

Concluzie

Promoția Maxbet Pragmatic Christmas Giveaway oferă șanse de câștig suplimentar și un motiv în plus de distracție, deci ar fi păcat să nu îți încerci norocul. Premiile sunt atrăgătoare, așa că participă și tu la turnee și extragere Maxbet!

Pragmatic Christmas Giveaway (1 – 23 decembrie 2022)

110 Premii de câte 150 RON + 2 Extrageri cu Premii Fizice

Participă la Maxbet Giveaway și câștigă premii în luna decembrie!
Joaca Acum

Cea mai mare extragere Maxbet: premii în valoare de 5.000.000 LEI

Promoție valabilă în perioada 16 septembrie – 23 decembrie 2022

Ia parte și tu la cea mai mare și mai longevivă promoție de la Maxbet online! Participă la promoția Maxbet Be the Boss și câștigă la Maxbet Mercedes C Class și multe alte premii uluitoare! Află în continuare cum te înscrii în cea mai mare extragere Maxbet și cum câștigi premii Maxbet în valoare totală de 5.000.000 Lei!

CEA MAI MARE PROMOȚIE MAXBET DE PÂNĂ ACUM

19 Extrageri cu Premii de 5.000.000 LEI – 15 Salarii Uriașe + 5 mașini Mercedes C Class

Cod Bonus: K_350COROANE
Participă la promoția cu cele mai multe extrageri Maxbet!
Joaca Acum

Cum participi la cea mai mare extragere Maxbet

Promoția Maxbet Be The Boss se adresează tuturor clienților, noi și vechi. Toți clienții cazinoului pot intra în posesia de premii Maxbet și pot participa la extrageri săptămânale Maxbet în perioada 16 septembrie și 23 decembrie 2022.

În urma participării la extragere Maxbet, jucătorii pot câștiga mașini de lux Maxbet, marca Mercedes Class C în valoare de 325.000 ron fiecare. În afară de mașini, premiile mai contau și în salarii Maxbet în valoare de 120.000 ron și 1 salariu de Bo$$ în valoarea de 500.000 ron. În total, sunt puse la bătaie premii în valoare de 5.000.000 LEI.

În principiu, pentru fiecare 100 ron rulați la sloturi în secțiunea Casio, la jocurile de masă, în secțiunea sportivă, la virtuale sau la esports, jucătorii vor primi câte 1 bilet pentru tombola Maxbet. Totuși, toți clienții care depun 100 ron, primesc în schimb 20 de bilete pentru extrageri săptămânale Maxbet cu premii Maxbet. Jucătorii care vor depune 500 ron, vor primi din prima statut de VIP și vor participa la extragere Maxbet VIP.

Pentru a primi salarii Maxbet sau mașini de lux Maxbet, jucătorii trebuie să urmeze câțiva pași:

1

Pasul 1 – accesează oferta și conectează-te în cont sau deschide-ți unul

Dacă nu ești deja client al cazinoului, atunci apasă pe butonul de revendicare a ofertei și creează un cont pe platformă pentru a putea participa la extragere Maxbet VIP. Completează formularul de înregistrare cu informații cât mai complete despre tine și validează în final contul.

 

2

Pasul 2 – folosește codul bonus și verifică-ți contul pentru a primi 350 Free Spins

Dacă introduci codul bonus K_350COROANE în secțiunea de Bonusuri disponibile și îți verifici contul prin trimiterea unei copii a actului de identitate, primești la Maxbet bonus fără depunere de 350 rotiri gratuite înainte de a te înscrie în marea extragere Maxbet.

3

Pasul 3 – fă o depunere în cont

Pentru a putea participa la extragere Maxbet va fi nevoie ca mai întâi să faci o depunere Maxbet în contul tău. Selectează una din metodele de plată și depune suma dorită.

4

Pasul 4 – mizează minim 100 RON la jocurile eligibile și obține tichete 

În final, după ce ai făcut o depunere în cont, apasă pe butonul „Participă” pentru a lua parte oficial la tombola Maxbet. Apoi, pentru fiecare 100 RON rulați la jocurile disponibile vei primi un tichet pentru extragere Maxbet. Acumulează cât mai multe tichete pentru mai multe șanse de câștig!

Jocurile eligibile pentru extrageri săptămânale Maxbet

Așa cum am menționat și anterior, pentru fiecare 100 ron rulați jucătorul primește un tichet pentru extragere Maxbet VIP. Secțiunile eligibile pentru extrageri săptămânale Maxbet sunt Casino, secțiunea sportivă, jocurile de masă, virtualele și esports.

De exemplu, din secțiunea Casino sunt eligibile sloturile, jocurile de masă, dar și mesele de joc live. Din secțiunea sportivă sunt eligibile sporturile virtuale, esports, pariurile sportive, inclusiv cele live. În acest caz sunt luate în calcul doar biletele cu o cotă de minim 1.80 pe care nu s-a utilizat funcția cash out. Nu sunt eligibile biletele care primesc cota 1.00 sau care au fost anulate.

Sloturile eligibile în promoție sunt pline de culoare și de simboluri interactive care au rolul la un moment dat de a declanșa runde suplimentare sau de a multiplica miza de un anumit număr de ori. RTP-ul sloturilor este de peste 95%, șansele de câștig fiind demne de luat în seamă.

De Reținut!
Tematica sloturilor este variată, fiind abordată atât tematica clasică cu simboluri ce reprezintă fructe și șeptari, cât și teme inspirate din mitologie sau istorie precum Gates of Olympus.

Și jocurile de masă precum ruleta, blackjack și baccarat sunt considerate eligibile în participarea la extragere Maxbet VIP și te vor surprinde prin grafica excelentă, iar în cazul jocurilor live, cu siguranță te vor încânta dealerii reali care vor gestiona jocul și vor întreține atmosfera specifică unui casino real.

Câștigă premii uriașe la MaxBet Be The BOSS

Până pe 23 decembrie 2022 sunt organizate extrageri săptămânale Maxbet în urma cărora jucătorii pot primi câteva premii Maxbet substanțiale. Valoarea totală a premiilor extrase la tombola Maxbet este de 5.000.000 LEI Maxbet.

 • 14 salarii Maxbet de 120.000 LEI fiecare

Unul dintre premii Maxbet constă în salariu Maxbet de 120.000 LEI. Vor fi primite 14 astfel de premii până la sfârșitul campaniei promoționale. Șansa de a primi salariu Maxbet de 120.000 LEI depinde de norocul fiecăruia, dar și de numărul de tichete înscrise la extragere Maxbet. Premiul extras la tombola Maxbet va fi acordat în tranșe de 10.000 ron, timp de 12 luni.

 • Salariu de Boss de 500.000 ron

Un alt premiu atractiv de la tombola Maxbet constă într-un salariu de Bo$$ de 500.000 ron. Premiul din promoția Maxbet Be the Boss va fi extras la sfârșitul promoției, acesta fiind premiul cel mare. Premiul va fi acordat câștigătorului în tranșe de 41.665 ron, timp de 12 luni.

 • 5 mașini de lux Mercedes Benz C Class

Alte premii vizate de către jucători la extragere Maxbet VIP constă în cele 5 mașini de lux Mercedes Benz C Class. Valoarea fiecărei mașini este de 325.000 ron, însă vor fi eligibili pentru extragere Maxbet VIP pentru prima mașină doar participanții care au strâns 1.000 de tichete până la extragerea Maxbet.

Pentru cea de-a doua mașină jucătorii au nevoie de 3.000 de tichete pentru extrageri săptămânale Maxbet, de 6.000 de tichete pentru a treia, iar pentru ultimele două sunt eligibili pentru extragere Maxbet doar cei care au adunat 10.000 de tichete.

Iată mai multe promoții speciale valabile acum:

Concluzii

Extrageri săptămânale Maxbet fac parte din cea mai lungă promoție Maxbet care a fost organizată vreodată. Premiile sunt mai mult decât atractive și sunt eligibile numeroase jocuri. Încearcă-ți și tu norocul. Nu mai sta pe gânduri! Joacă și câștigă la Maxbet Mercedes C Class!

CEA MAI MARE PROMOȚIE MAXBET DE PÂNĂ ACUM

19 Extrageri cu Premii de 5.000.000 LEI – 15 Salarii Uriașe + 5 mașini Mercedes C Class

Cod Bonus: K_350COROANE
Participă la promoția cu cele mai multe extrageri Maxbet!
Joaca Acum

Turneu Maxbet: premii Maxbet de 10.000 € Cash Săptămânal

Turneul s-a sfârșit pe data de 25 noiembrie 2022

Dacă e vineri, atunci e timpul pentru câștiguri impresionante. Statutul de jucător al cazinoului Maxbet îți aduce doar beneficii și multă distracție. Participă la noul Turneu Maxbet – Friday Cash Flash și poți câștiga premii Maxbet de 10.000 de euro cash în fiecare vineri!

Promoție specială

Turneu Maxbet de 10.000 € Cash Săptămânal

Înscrie-te în turneu și câștigă în fiecare vineri premii cash!
Joaca Acum

Turneu Maxbet: înscrie-te și câștigă săptămânal 10.000 € Cash

Acest turneu Maxbet începe în fiecare zi de vineri la ora 00:01 și se încheie la ora 23:59 în aceeași zi. Poți participa la acest turneu până pe data de 25 noiembrie 2022. Pentru a putea lua parte la turneu și pentru a câștiga premii Maxbet, urmează pașii descriși în continuare și nu ai cum să dai greș.

1

Pasul 1 – apasă pe butonul nostru de revendicare a ofertei

Dacă te vei uita în partea de sus a acestei pagini, vei observa un buton care oferă acces la revendicarea ofertei prezentate în acest articol. Apasă pe el și vei fi redirecționat către platforma de jocuri a cazinoului Maxbet.

2

Pasul 2 – creează un cont pe platformă

După ce vei fi direcționat/ă către platforma de jocuri, poți începe crearea unui nou cont Maxbet, dacă nu ai deja unul (dacă ai deja un cont, atunci trebuie să te autentifici). Apasă pe butonul de înregistrare și completează cu atenție formularul ce ți se va deschide. Va fi necesar să furnizezi date și informații despre tine, anume despre identitatea ta, date de contact, dar și despre modalitatea de plată ce va fi utilizată inițial.

3

Pasul 3 – fă o depunere în cont

După crearea unui cont, fă o depunere pentru a putea încerca jocurile Playson Maxbet. Fă acest lucru în fiecare zi de vineri pentru a-ți spori șansele de câștig.

De Reținut!
Pentru această promoție sunt eligibile persoanele care au rezidență în România. În cadrul turneului sunt eligibile doar câteva sloturi Playson Maxbet, jucătorii primind câte 100 de puncte pentru fiecare 50 ron pariați la aceste jocuri.

Jocurile eligibile în turneu Maxbet

Așa cum am menționat și anterior, în acest turneu Maxbet sunt eligibile doar jocurile Playson Maxbet, mai exact un număr de 15 jocuri la care poți paria pentru a câștiga premii Maxbet. Jocurile sunt de tip slot, dintre care menționăm Joker’s Coins: Hold and Win, Wolf Power: Hold and Win, Buffalo Power: Hold and Win și Book of Gold: Multichance.

Jocurile Playson au o grafică plină de culoare care este atractivă pentru jucători. O altă caracteristică a jocurilor oferite de Playson constă în faptul că acestea oferă rotiri gratuite, mini-jocuri și jackpot-uri. Toate sloturile conțin simboluri speciale și multiplicatori care vor crește miza jucătorului de un anumit număr de ori, în funcție de jocul în cauză.

Sloturile au în medie un RTP de 95%-96%, unele chiar mai mult, cu un RTP de 97%. Tematica abordată este diversă, sloturile eligibile în această promoție axându-se pe simboluri precum fructele, pietrele prețioase și colorate, dar și teme fanteziste precum cea abordată în slotul Solar Queen.

Vezi cum profiți și de promoții Betano și ce premii poți câștiga!

Bucură-te de premii Maxbet în fiecare vineri

Premiile din turneu Maxbet sunt distribuite jucătorilor în funcție de clasament, primind premii Maxbet doar ocupanții primelor 100 de locuri. Aceștia urcă în clasament pe măsură ce acumulează mai multe puncte care pot fi obținute din plasarea pariurilor la sloturile Playson.

Premiile constau în bani cash și sunt acordate în funcție de locul ocupat în clasament. De exemplu, cel care va ocupa locul 1 va primi un premiu de 15.000 ron, locul 2 primește un premiu de 5.000 ron, iar locul 3 primește 3.000 ron. Cei care ocupă unul din locurile 4-10 vor primi 1.000 ron, 11-25 vor primi 500 ron, 2-50 vor primi 250 ron, iar cei care se vor clasa pe locurile 51-100 vor fi recompensați cu 125 ron.

După publicarea clasamentului oficial, premiile vor fi primite de către jucători în termen de maxim 72 de ore.

Concluzii

Turneu Maxbet Friday Cash Flash este o bună ocazie de a-ți încerca norocul în sporirea câștigurilor. În primul rând, joci cu mai multă plăcere știind că poți câștiga premii Maxbet și în plus, jocul devine mai interesant deoarece vei ști că ești în concurență cu alți jucători și că trebuie să aduni puncte mai multe pentru a câștiga. Dacă nu ai deja un cont, atunci creează unul și nu ezita să participi și tu la turneul cazinoului Maxbet, Friday Cash Flash!

Promoție Specială

Turneu Maxbet de 10.000 € Cash Săptămânal

Înscrie-te în turneu și câștigă în fiecare vineri premii cash!
Joaca Acum

Turneu cu extragere Maxbet săptămânală: 31.250 EURO CASH

Turneul nu mai este disponibil momentan

Și de data aceasta Maxbet surprinde jucătorii cu premii incredibile și cu multă adrenalină. Turneele cu extragere Maxbet săptămânală sunt șanse reale de a câștiga bani și de a fi răsplătit pentru fidelitatea ta. Nu doar că poți câștiga multe premii, dar ai și ocazia de a juca mai mult și de a experimenta jocurile Playson. Citește în continuare pentru a afla cum poți primi premii Maxbet participând la turneu!

Turneu cu Extrageri Săptămânale

31.250 EURO CASH SĂPTĂMÂNAL

Înscrie-te în promoție cu doar 1 RON și câștigă premii cash săptămânal!
Joaca Acum

Cum te înscrii în turneul cu extragere Maxbet săptămânală

Promoția Non Stop Drop Maxbet este deschisă participării tuturor jucătorilor Maxbet, fie că sunt noi, fie că sunt deja înregistrați. Participarea la turneul cu extragere Maxbet poate fi făcută doar pe parcursul lunii august, în intervalele: 1.08 – 7.08, 8.08 – 14.08, 15.08 – 21.08, 22.08 – 31.08.

Pentru a putea intra în posesia a cât mai multe premii Maxbet, jucătorii trebuie să urmeze pașii detaliați în continuare.

1

Pasul 1

Primul pas care trebuie urmat constă în accesarea link-ului nostru. Acesta este atașat unui buton postat în partea de sus a acestei pagini, care te îndeamnă să profiți de ofertă. Accesarea sa te va direcționa mai ușor către pagina cazinoului de unde poți înainta în revendicarea ofertei.

2

Pasul 2

Pentru a putea participa la turneu, este obligatoriu să deții un cont activ pe site-ul cazinoului. În cazul în care nu ai un cont, apasă pe butonul de înregistrare, apoi completează formularul de înscriere cu date relevante despre tine. Accesează link-ul primit pe email, acesta fiind modul de validare a acesteia, dar și a contului.
Dacă ai deja un cont creat, atunci autentifică-te în el.

3

Pasul 3

Acest pas este destinat doar celor care au creat un cont nou și încă nu l-au verificat. Accesează meniul contului, rubrica destinată verificării conului, urmează indicațiile afișate și trimite copii ale documentelor necesare.

4

Pasul 4

Ultimul pas constă în utilizarea plasarea unui pariu în bani reali de minim 1 RON la oricare dintre sloturile eligibile. Pentru a plasa un pariu din bani reali, va fi necesar să efectuezi o depunere minimă, iar apoi intri automat în marea extragere Maxbet.

De Reținut!
Are loc o extragere Maxbet săptămânală în care jucătorii pot câștiga diverse premii în mod aleatoriu. Premiile săptămânale au o valoare de 31.250 EURO, valoarea totală a acestor premii Maxbet oferite în turneu fiind de 500.000 EURO. Jucătorii trebuie doar să joace cât mai mult la jocurile Playson Maxbet.

Jocurile eligibile în promoția cu premii Maxbet

După ce te vei înscrie în turneu vei putea câștiga premii Maxbet săptămânale doar dacă vei paria minim 1 RON la jocurile Playson Maxbet, iar partea bună este că poți juca orice slot direct din aplicația Maxbet.

Pentru participarea la promoția Non Stop Drop Maxbet sunt eligibile în total 14 jocuri oferite de acest furnizor, constând mai exact în: Diamond Fortunator Hold and Win, Wolf Power Hold and Win, Legend of Cleopatra Megaways, 777 Burning Wins, Book of Gold Multichance, Buffalo Power Hold and Win, Joker’s Coin Hold and Win, Solar Queen, Lion Gems Hold and Win, Royal Coins Hold and Win, Hotcoins Hold and Win, Imperial Fruits 5 Lines, 777 Burning Fortunator, Seven and Fruits 5 Lines. Dar să aflăm mai multe despre jocurile Playson Maxbet.

Jocurile oferite de către Playson au un design modern care atrage jucătorii, și oferă 5 role și multe linii de plată. Sloturile conțin simboluri Wild și pot fi declanșate oricând rotirile gratuite. RTP-ul lor este bun, învârtindu-se în jurul valorii de 95% – 96%. În plus, multiplicatorii jocurilor pot avea valori de 1.000 sau chiar pot trece peste 10.000.

Vezi cum te înscrii și în promoția Maxspin!

Premii pe care le poți câștiga la fiecare extragere Maxbet

Oferta Non Stop Drop Maxbet oferă premii Maxbet celor mai activi dintre jucători. Așadar, cu cât vei juca mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Pentru a fi eligibil, trebuie să plasezi pariuri de minim 1 RON, iar pentru fiecare 5 RON jucătorul primește câte 10 puncte.

Premii Maxbet săptămânale primite în cadrul ofertei constau mai exact în:

 • 1 premiu în valoare de 2.500 RON
 • 5 premii de 1.000 RON, 10 premii de 500 RON
 • 20 premii de 250 RON
 • 40 premii de 100 RON
 • 50 premii de 75 RON
 • 60 premii de 50 RON
 • 80 premii de 25 RON
 • 100 premii de 10 RON
De Reținut!
Deși jucătorii primesc un anumit punctaj, premii Maxbet vor fi acordate în mod aleatoriu și va exista o extragere Maxbet în fiecare săptămână a promoției.

Vezi și cum poți câștiga la Maxbet 50 RON fără depunere!

Concluzii

Acest turneu Maxbet cu premii săptămânale este o altă ocazie potrivită pentru a câștiga premii suplimentare. În primul rând, ai ocazia de a încerca jocurile Playson și apoi, vei câștiga mulți bani cash la fiecare extragere Maxbet, putând retrage imediat banii câștigați. Sloturile au un RTP bun, așa că nu ezita să îți încerci norocul la sloturile Playson din această promoție!

Turneu cu Extrageri Săptămânale

31.250 EURO CASH SĂPTĂMÂNAL

Înscrie-te în promoție cu doar 1 RON și câștigă premii cash săptămânal!
Joaca Acum

Tombolă Maxbet cu premii de 600.000 RON și vacanțe de vară

Oferta a expirat pe data de 21.08.2022

Sezonul estival vine cu surprize din partea cazinoului Maxbet. Dacă ești membru al cazinoului, sau urmează să devii unul, vei beneficia de promoția de vară Maxbet care îți va oferi premii tentante precum bani, o vacanță de lux pe iaht sau alte vacanțe. Vezi cum poți participa la tombola Maxbet care îți aduce premii totale în valoare de 600.000 Ron!

Tombolă cu Extrageri Săptămânale

70x Vacanțe de 7.000 RON + Concediu de 100.000 Ron pe Iacht + 10x 1.000 RON CASH

Înscrie-te în promoție, joacă-te și câștigă unul din numeroasele premii!
Joaca Acum

Promoția de vară Maxbet: cum te înscrii în tombola Maxbet

Știm cu toții că Maxbet obișnuiește să își surprindă clienții, însă de data aceasta, tombola Maxbet depășește așteptările jucătorilor. Vezi cum poți participa și tu!

Jucătorii vor intra în posesia unor tichete care vor fi incluse într-o tombolă Maxbet. În urma extragerilor săptămânale, aceștia vor putea câștiga una din cele 70 de vacanțe în valoare de 7.000 Ron sau unul din cele 10 premii speciale în valoare de 1.000 RON.

Extragerea finală, care va avea loc pe data de 25 august, va aduce norocosului câștigător un concediu pe Yacht în valoare de 100.000 RON. În extragerea finală, vor participa toți jucătorii care au acumulat tichete pe parcursul promoției, deci vor fi luate în considerare toate tichetele din cadrul promoției.

Promoția MaxRelax Maxbet durează până pe data de 21.08.2022, ora 23:59, și se adresează atât clienților noi, cât și celor vechi. Deci, dacă încă nu ai un cont, creează unul pentru a te bucura de premii Maxbet.

1

Pasul 1 – accesarea link-ului

Dacă vei analiza partea de sus a paginii, vei vedea un buton asociat acestei oferte. Acesta conține un link care te va direcționa către platforma cazinoului.

2

Pasul 2 – autentificarea în cont

Odată ajuns pe site, autentifică-te în contul tău. În cazul în care nu deții un cont, atunci va trebui să apeși butonul de înscriere și să creezi unul. Pentru asta, vei completa un formular de înregistrare cu date despre tine și despre adresa ta.

3

Pasul 3 – validarea contului

După ce vei finaliza crearea unui nou cont, autentifică-te și accesează rubrica aferentă verificării KYC. Trimite documentele cerute și respectă indicațiile oferite. După ce contul tău va fi verificat cu succes, vei fi notificat/ă în această privință. Pentru mai multe informații, citește articolul nostru despre cum îți verifici contul la Maxbet!

4

Pasul 4 – înscrierea în promoții Maxbet

Pentru a putea participa la tombola Maxbet, apasă pe butonul „PARTICIPĂ” în pagina care prezintă bonusul. Odată ce te-ai înscris, vei participa la extragere Maxbet. Vei primi un tichet la fiecare 100 ron (20 euro) rulați de către tine, pe care îl poți utiliza la extragerea MaxRelax Maxbet.

De Reținut!
Pentru a participa la Maxbet promoții cu depunere, urmează următorii pași: accesează link-ul, autentifică-te în cont sau creează unul, validează contul și înscrie-te la tombola Maxbet.

Așa cum am menționat anterior, jucătorii vor primi câte un tichet pentru fiecare 100 ron (20 euro) rulați din bani reali, la orice joc de tip slot din secțiunea Casino. Cu cât mai multe tichete vei avea, cu atât mai multe șanse de câștig vei dobândi.

Odată cu șansa de câștiga o Vacanță de lux MaxRelax Maxbet, poți beneficia și de bonusul de bun venit, dacă vei crea un cont nou. Așadar, vei primi un bonus de până la 3.333 ron și 333 de rotiri gratuite la sloturi EGT.

Bonusul va fi revendicat progresiv în 3 tranșe, depunerea minimă fiind de 50 ron. În prima tranșă a bonusului vei primi 100% până la 900 ron cu codul bonus MAX1, în cea de-a doua primești 100% până la 1.100 ron și 222 rotiri gratuite la Burning Hot cu codul bonus MAX2, iar în cea de-a treia tranșă vei primi 100% până la 1.333 ron și 111 rotiri gratuite la slotul 20 Super Slot cu codul bonus MAX3.

Află mai multe despre acest bonus Maxbet la înregistrare!

Jocuri participante la tombola Maxbet

De Reținut!
Pentru fiecare 100 ron (20 euro) rulați din bani reali, jucătorii vor primi câte un tichet. Acești 100 ron pot fi rulați fie în secțiunea Casino, Live Casino sau Pariuri Sportive (cota să fie de minim 1.80), ceea ce înseamnă că toate jocurile din secțiunile menționate sunt eligibile pentru această promoție.

Din categoria sloturi sunt eligibile toate jocurile de acest tip, însă te poți orienta către cele cu RTP mare, în felul acesta combinând șansa de a câștiga o Vacanță de lux MaxRelax cu șansa de a câștiga mai mult.

În categoria de jocuri live ai la dispoziție 67 de mese de joc, acompaniate de crupieri reali, și cu mize adaptate bugetelor diferite ale jucătorilor. În categoria Jocuri de masă, jucătorii pot intra la una din cele 46 de mese de joc, la care pot încerca jocuri precum Craps First Person , Blackjack sau Top Card First Person.

Dacă iubești pariurile sportive, află că și acestea sunt eligibile. Poți plasa pariuri sportive în toate categoriile sportive, inclusiv în cele live și e-Sports. Cota minimă este de 1.80.

Premii Maxbet în valoare totală de 600.000 RON

Promoții Maxbet oferă mai multe premii, anume vacanțe, un concediu și bani cash. Participă la tombola Maxbet și câștigă vacanțe la Maxbet!

 • Sunt oferite 70 de vacanțe în valoare de 7.000 ron fiecare. Tot ce trebuie să faci este să participi la extragere Maxbet. Deci, încearcă-ți norocul și câștigă o vacanță la Maxbet!
 • Maxbet oferă jucătorilor și șansa de a câștiga o Vacanță de lux MaxRelax pe un iacht. Vacanța are o valoare de aproximativ 100.000 ron, deci ar fi păcat să nu participi la promoții Maxbet.
 • În afară de aceste premii Maxbet, cazinoul mai oferă și 10 premii speciale în valoare de 1.000 ron fiecare.
De Reținut!
Voucherele de vacanță și marele premiu care constă într-un concediu pe iacht pot fi schimbate cu contravaluarea acestora, însă se acordă 70% din valoarea premiului. Mai exact, în locul unui voucher de vacanță poți solicita banii în cont și vei primi 4.900 RON din cei 7.000 RON cât valorează voucherul, iar în locul vocuher-ului de concediu vei putea primi în cont 70.000 RON.

Când sunt anunțați câștigătorii de la extragere Maxbet

Săptămânal va avea loc câte o extragere Maxbet. Câștigătorii de la extragerile săptămânale sunt anunțați pe site-ul cazinoului. Datele extragerilor pot fi consultate în termenii și condițiile promoției.
Câștigătorii sunt departajați în funcție de numărul de tichete cu care participă la tombolă.

Premiile vor ajunge în termen de maxim 14 zile la jucători, cele în bani fiind creditate direct în balanța contului.

Concluzii

Tombola Maxbet poate fi cadoul estival perfect pentru tine, chiar un răsfăț în toată regula. Toate categoriile de jocuri sunt eligibile și în plus, odată cu prima depunere vei primi și bonusul de bun venit. Deci, nu mai sta! Joacă și câștigă vacanțe la Maxbet.

Tombolă cu Extrageri Săptămânale

70x Vacanțe de 7.000 RON + Concediu de 100.000 Ron pe Iacht + 10x 1.000 RON CASH

Înscrie-te în promoție, joacă-te și câștigă unul din numeroasele premii!
Joaca Acum

Festivalul Cadourilor Maxbet

Oferta a fost valabilă în luna decembrie 2021

Crăciunul vine de obicei cu nenumărate surprize, inclusiv pentru clienții cazinoului Maxbet. Dacă deja deții un cont, atunci doar joacă-te și bucură-te de nenumăratele premii Maxbet, care sunt în valoare de 600.000 ron. Dacă încă nu ai cochetat cu ofertele cazinoului, atunci creează-ți un cont pentru a te bucura de Festivalul cadourilor Maxbet. Poți câștiga zilnic premii de Crăciun Maxbet în valoare de 300.000 ron. Înscrie-te și bucură-te de premii la Maxbet!

300.000 RON Cadou + Alte Premii de Crăciun

Festivalul Cadourilor Maxbet – promoție de Crăciun

Participă la Festivalul Cadourilor de la Maxbet casino și câștigă cadouri zilnice de 300.000 RON și alte premii!
Joaca Acum

Festivalul Cadourilor Maxbet – turneu cu premii de 600.000 RON

O primă condiție pentru a putea participa la Turneu de Crăciun Maxbet constă în deținerea unui cont de jucător. În cazul în care nu deții unul, nu este prea târziu să te înregistrezi și să intri în cursa pentru premii Maxbet.

Pentru a intra oficial în cursa pentru cei 300.000 ron Maxbet de Crăciun, apasă butonul de participare din pagina promoției și joacă sloturile preferate. Înainte de a începe să te bucuri de oportunitate, consultă lista cu jocurile eligibile pentru strângerea punctelor. Sunt eligibile jocurile furnizate de CT Gaming, Green Tube, iSoftBet, Relax Gaming, Pragmatic Play, Spearhead, Playson și Wazdan.

Deci, doar pariurile plasate la jocurile semnate de furnuzorii menționați vor fi luate în considerare pentru realizarea clasamentului final. Cu cât vei juca și paria mai mult, cu atât mai multe puncte vei aduna. Poți juca sloturi precum Book of Ra sau Blackjack.

Fiecare miză în valoare de 5 ron îți aduce 1 punct, dacă e plasată la jocurile de tip slot eligibile. Fiecare pariu pe care îl plasezi la jocurile de masă în valoare de 100 ron îți va aduce de asemenea 1 punct. Însă, vei putea acumula puncte și câștiga premii de Crăciun Maxbet și dacă plasezi pariuri de o valoare mai mică decât cele menționate.

Pașii pentru a te înscrie la Festivalul Cadourilor Maxbet

1

Accesează oferta de mai sus și apasă butonul Participă!

2

Plasează minim 5 RON la orice slot eligibil pentru a câștiga un punct în turneu!

3

Distrează-te mai mult la sloturile eligibile pentru a acumula cât mai multe puncte până pe data de 28 decembrie!

De Reținut!
Poți participa la Turneu de Crăciun Maxbet până pe data de 28 decembrie, ora 23:59. Poți intra în posesia unuia dintre premiile în valoare de 300.000 ron Maxbet de Crăciun doar dacă ai făcut cel puțin o depunere până la finalizarea turneului.

Vezi cum poți câștiga și premii Unibet!

Premiile sunt acordate jucătorilor în funcție de clasament – primul loc primește 30.000 ron, iar ultimul un premiu de 50 ron. Premiile primite sunt fără cerințe de rulaj. Sunt puse la dispoziția jucătorilor 112 premii Maxbet în valoare de 500 ron, 160 de 200 ron, 480 de 100 ron și 800 de 50 ron.

Premiile zilnice de 300.000 ron Maxbet de Crăciun sunt o atracție pentru toată lumea, noi sau vechi jucători ai cazinoului. Jucătorii care se clasează pe primele 2022 de locuri, vor primi un premiu în bani.

Premii pe care le poți câștiga la Festivalul Cadourilor Maxbet

Festivalul cadourilor Maxbet oferă și premii care constau în diferite gadgeturi sau bunuri de valoare, precum iPhone 13 Maxbet, Playstation 5, Apple Watch 7 Maxbet sau chiar un brad de Crăciun. Aceste premii câștigate în turneu de sloturi Maxbet pot fi convertite în bani la cererea jucătorului, banii fiind ulterior creditați în contul de joc. Premiile de natură fizică vor intra în posesia câștigătorilor în termen de 30 de zile.

iPhone 13 Maxbet

Unul dintre așa numitele „Prize drops” constă într-un telefon performant și cunoscut pe piață. iPhone 13 Maxbet (128 GB) are o valoare estimată la aproximativ 44.500 ron, fiind puse la bătaie 8 asemenea premii.

Playstation 5 Maxbet

O altă atracție din Turneu de Crăciun Maxbet este Playstation 5 Maxbet, în valoare de aproximativ 5.249 ron. Poți câștiga unul dintre cele 4 Playstation 5 Maxbet dacă ești un jucător activ, acordarea premiului fiind acordată aleatoriu.

Apple Watch 7 Maxbet

Poți câștiga unul dintre cele 8 Apple Watch 7 Maxbet, care sunt estimate fiecare în parte la o valoare de 2.200 ron. Te poți bucura de opțiunile sale sau îl poți converti în bani dacă dorești.

Brazi de Crăciun Maxbet

Dacă intri în turneu de sloturi Maxbet, poți câștiga unul dintre cei 32 de brazi de Crăciun Maxbet, fiecare fiind estimat la o valoare de 800 ron. Doar pentru simplu fapt că joci, poți primi aleatoriu un brad deosebit de Crăciun.

De Reținut!
Premiile câștigate în turneu de sloturi Maxbet, și nu numai, vor fi anunțate în cadrul zilei de 29 decembrie, după încheierea festivalului. Câștigătorii vor fi anunțați pe site, însă nefiind afișat integral numele de utilizator – aceștia vor fi înștiințați în particular prin intermediul contului de jucător.

Concluzii

Maxbet Casino este unul dintre cazinourile online care se ridică la înălțimea așteptărilor clienților săi. Oportunitatea de a câștiga unul dintre premiile în valoare de 300.000 ron Maxbet de Crăciun este încă o ușă deschisă către câștig. Fie că vei intra în posesia unui premiu în bani, fie că vei câștiga un premiu de natură fizică (precum un iPhone 13 Maxbet sau un Apple Watch 7), vei fi oricum un câștigător.

Brazi de Crăciun Maxbet sunt cadoul perfect pentru cineva drag în prag de sărbători. Cazinoul pune la bătaie 32 de astfel de brazi, așa că ai destule șanse de a câștiga unul dintre ei.

Dacă valoarea premiilor îți sare în ochi, atunci încearcă-ți norocul la Festivalul cadourilor Maxbet!

Ofertă limitată

Festivalul Cadourilor de Crăciun

Participă la Festivalul Cadourilor de la Maxbet casino și câștigă cadouri zilnice de 300.000 RON și alte premii!
Joaca Acum

Oferta 2 de Crăciun: Ziua Rotirilor Magice Maxbet

Oferta a fost disponibilă doar în decembrie 2021

Crăciunul este acel moment al anului plin de surprize și de bucurie, iar Maxbet își surprinde jucătorii cu diverse oferte speciale de Crăciun. Cazinoul te încântă în această perioadă cu Ziua Rotirilor Magice Maxbet în care ai șansa de a primi rotiri gratuite din partea Moșului. Norocul îți poate surâde, având șansa de a câștiga 510 rotiri gratuite Maxbet. Află cum te poți înscrie și tu în această ofertă specială!

Promoție specială

Ziua Rotirilor Magice

Participă la Ziua Rotirilor Magice și câștigă până la 510 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum participi la Ziua Rotirilor Magice Maxbet

ofertă de crăciun ziua rotirilor magice maxbet

Pentru a lua parte la cursa pentru câștigarea celor 510 rotiri gratuite Maxbet, trebuie mai întâi să ai un cont de jucător, să faci depuneri cu valori cuprinse între 50 și 100 ron și să introduci cod bonus Maxbet. Bonusul total de 510 rotiri gratuite Maxbet este porționat de fapt în cinci runde în cadrul cărora vei câștiga un anumit număr de rotiri gratuite, în urma introducerii a câte un cod promoțional Maxbet.

1

În prima rundă poți câștiga 50 de rotiri gratuite dacă vei face un depozit de 50 de ron. Pentru a intra în posesia lor, introdu Maxbet cod bonus 2021 „BLITZEN”.

2

În a doua rundă, pentru a câștiga 85 de rotiri gratuite, introdu cod bonus Maxbet „COMET” atunci când vei face o depunere de cel puțin 70 ron.

3

Cea de-a treia rundă te recompensează cu 100 de rotiri gratuite pentru o depunere de minim 100 ron, prin introducerea unui Maxbet cod bonus 2021 „DASHER”.

4

A patra rundă constă în oferirea a 125 rotiri gratuite, prin introducerea unui cod promoțional Maxbet „VIXEN” la o depunere de cel puțin 100 ron.

5

În ultima rundă, cea de-a cincea, la introducerea unui cod bonus Maxbet „RUDOLPH”, vei primi 150 de rotiri gratuite dacă vei face o depunere de cel puțin 150 ron.

Participă în luna decembrie și la promoții cu premii Betano!

Bonusurile pot fi activate doar progresiv și sunt valabile doar în ziua de vineri, până la ora 23:59. Rotirile gratuite sunt valabile doar pentru jocul Christmas Carol Megaways. Fiecare introducere de cod promoțional Maxbet la depunerea minimă specificată în termenii și condițiile cazinoului îți aduce rotiri gratuite în acest joc, de pe urma cărora poți acumula anumite câștiguri.

Ziua Rotirilor Magice Maxbet – retragerea câștigurilor

Din momentul activării rotirilor gratuite, ai la dispoziție 3 zile pentru a le utiliza în joc. Pentru câștigurile acumulate și pentru depozitele efectuate, ai o cerință de rulaj de 40x pe care trebuie să o îndeplinești în maxim 7 zile. Acest lucru presupune rularea de 40 de ori a sumelor de bani. Dacă, de exemplu, ai acumulat câștiguri de 300 ron, va trebui să le rulezi de 40 de ori, adică 300 ron x 40 = 12.000 ron.

Dacă în momentul în care vrei să-ți retragi câștigurile nu ai îndeplinit cerințele de rulaj sau ai un alt bonus activ, acestea vor fi anulate de către cazino. Pentru a efectua o retragere, urmează aceiași pași ca în cazul unei retrageri Maxbet obișnuite.

Cerințele de rulaj au și anumite limite în plasarea pariurilor. Așadar, miza nu poate depăși valoarea de 80 ron.

În urma utilizării rotirilor gratuite, poți retrage maxim 5.000 ron. Surplusul de bani peste această sumă va fi retras din cont după ce condițiile de rulaj sunt îndeplinite. Din păcate, promoția actuală, adică rotirile gratuite la jocul Christmas Carol Megaways slot, este disponibilă doar pentru cei care deja dețin un cont.

De Reținut!
Cei care sunt noi și fac prima depunere nu sunt eligibili pentru a participa la Ziua Rotirilor Magice Maxbet. Nu poți participa la promoție dacă ai o tranzacție în așteptare sau un alt bonus activ.

Slotul Christmas Carol Megaways

Jocul Christmas Carol Megaways slot este oferit de către cei de la Pragmatic Play. Inspirat din celebra poveste a lui Dickens, „O poveste de Crăciun”, îți oferă o grafică calitativă și plină de culoare. Prin introducerea unui Maxbet cod bonus 2021 la toate cele 5 depuneri prevăzute în Ziua Rotirilor Magice Maxbet, te poți bucura de aventură alături de cunoscutul personaj Ebenezer Scrooge.

Jocul prevede aproximativ 200.704 de modalități de câștig, având posibilitatea de a juca pe 6 role și 7-8 rânduri. Jucătorii au posibilitatea de a cumpăra bonus – după alegerea opțiunii Ante-bet, vei plăti mai mult cu 25% pentru fiecare rotație, având astfel șanse duble de primire a bonusului. În cumpărarea bonusului, deși valoarea este de 100 de ori mai mare decât miza ta, vei primi pe puțin 4 împrăștieri la rotirea care urmează.

Concluzii

Christmas Carol Megaways slot este un joc bine ales de către echipă pentru desfășurarea acestei promoții. Fiind un joc învăluit de atmosfera de sărbătoare, culorile și dinamismul jocului îți dau reale speranțe de câștig și chiar de extaz.

Nu pierde ocazia și participă la Ziua Rotirilor Magice Maxbet. Încearcă-ți norocul cu cele 510 rotiri gratuite Maxbet la jocul Christmas Carol Megaways!

Promoție specială

Ziua Rotirilor Magice

Participă la Ziua Rotirilor Magice și câștigă până la 510 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum
banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024
banner Bonus aniversar Las Vegas

Las Vegas Bonus Aniversar

Las Vegas Casino este locul unde visele devin realitate! Dacă îți place…
Laura Paraschiv - iunie 6, 2024

Autor