strategii grecia kino

Cum să câștigi la Loto Grecia: cele mai bune strategii Grecia Kino

5/5 - (1 vote)

Loteriile îți fac parcă cu ochiul și ți-ai dori să îți pui la încercare norocul? E un moment propice pentru a face asta. Noi venim în sprijinul tău cu acest ghid complet despre loto Grecia Kino. Aici vei învăța cum să joci Grecia Kino loto și cum să câștigi la acest joc. Vei afla cel mai bune strategii Grecia Kino și cum folosești la loto Grecia Kino ponturi care să-ți aducă mai multe șanse de câștig.

Top cazinouri unde poți juca Grecia Kino 20 din 80

Ofertă de Bun Venit la Loto

5 Bilete Gratuite la Loto

Plasează primele tale 5 pariuri la loto și dacă nu câștigi, primești miza înapoi!
Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit la Loto

100% Până la 200 RON la Loterii Internaționale

Dublează-ți prima depunere și joacă mai avantajos la loto!
Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit Loto

100% Banii Înapoi pentru Primele 5 Pariuri Pierdute

Înregistrează-te și plasează primele tale 5 pariuri fără niciun risc!
Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit la Loto

150 RON Bonus la Înregistrare

Deschide-ți un cont la Winner, fă o primă depunere și joacă loto cu 150 RON Bonus!
Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit la Loto

Primele Tale 5 Pariuri Fără Risc la Loto

Pariază pe orice loterie internațională și primești miza înapoi pentru primele 5 pariuri necâștigătoare!
Joaca Acum

Ce este jocul de loto Grecia Kino?

Kino Grecia este una din cele mai cunoscute loterii promovate de cazinourile online. Aceasta este inclusă în majoritatea portofoliilor de jocuri de noroc, iar principiul său de funcționare este simplu. Prin urmare, cazinourile ce includ în oferta lor loterii, vor include și Kino Grecia, fiind cel mai popular joc de loto.

Jocul a fost lansat inițial în anul 2004 și a reușit să câștige popularitate de-a lungul timpului. La Grecia Kino live extragerile sunt efectuate la fiecare 5 minute, sistemul de joc fiind cel de Kino Grecia 20 din 80.

Acest lucru înseamnă că din 80 de bile participante la joc, 20 vor fi extrase. Cei care plasează bilete trebuie să verifice dacă loto Grecia combinații de pe acestea sunt sau nu câștigătoare.

De Reținut!
Miza minimă ce poate fi plasată pentru o variantă de Kino Grecia loto este de 1 RON. Pot fi plasate pe un bilet maxim 15 sau 16 numere.
Ofertă de Bun Venit Loto

100% Banii Înapoi pentru Primele 5 Pariuri Pierdute

Înregistrează-te și plasează primele tale 5 pariuri fără niciun risc!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Bingo online pe bani reali 👈

Cum se joacă loto Grecia Kino?

Așa cum am menționat mai sus, principiul de joc este simplu și poți face ușor bani online de acasă. Acesta este un joc de loto în care sunt extrase 20 de bile din cele 80 disponibile.

De Reținut!
Jucătorii plasează bilete de joc, având posibilitatea de a alege 8 combinații loto Grecia pe fiecare variantă de joc. Pe bilet pot fi jucate maxim 2 combinații Grecia Kino, fiecare conținând câte 8 numere.

Fiecare extragere Grecia Kino va alege numere câștigătoare la loto Grecia. Poți paria pe ce numere dorești, însă cu siguranță ponturi Grecia Kino îți vor fi de folos.

Multe persoane pariază pe combinații loto Grecia ce conțin numere cu o semnificație anume. De multe ori acestea nu aduc câștig și întocmai din acest motiv consultarea de numere câștigătoare Grecia Kino poate fi de ajutor. Sau poți consulta strategii Grecia Kino despre care vom vorbi în continuare acestui articol.

Poți alege orice cazino de pe piață ce cuprinde în oferta sa acest joc. Prin urmare, poți încerca Casa Pariurilor loto Grecia sau loto Grecia Winner. Fortuna Grecia Kino e o altă alegere potrivită. Odată ce te vei autentifica în contul tău, alege jocul și plasează miza.

De Reținut!
În plasarea biletului la Kino Grecia 20 din 80 poți ține seama și de statisticile pe care site-ul cazinoului ți le pune la dispoziție.

În alegerea numerelor te poți orienta ținând cont de ultimele numere câștigătoare Grecia Kino sau cele mai rare numere ce au fost alese la extragere Grecia Kino.

Unele cazinouri oferă jucătorilor și generatoare de numere ce vor alege aleatoriu numerele. Și acesta poate fi un mod de a alege pe ce numere să pariezi.

De Reținut!
În plus, dacă combini acest instrument cu o strategie loto Grecia eficientă, îți poți crește șansele de câștig.
Ofertă de Bun Venit la Loto

5 Bilete Gratuite la Loto

Plasează primele tale 5 pariuri la loto și dacă nu câștigi, primești miza înapoi!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Cum faci bani din jocuri Paypal 👈

Când au loc extragerile la Loto Grecia Kino?

Extragerile sunt organizate zilnic, în intervalul orar 9:00 și 22:00. La fiecare 5 minute este efectuată câte o extragere Grecia Kino.

Rezultatele sunt aflate de jucători în maxim 15 minute de la fiecare extragere Grecia Kino.

Cum sunt oferite câștigurile la Grecia Kino 20 din 80?

Câștigurile sunt influențate de cotele de pariuri. La rândul lor, cotele Grecia 20 din 80 vor depinde de cazino și de numerele pe care se pariază. De exemplu, la mizarea pe un singur număr, la Casa Pariurilor loto Grecia vei întâlni o cotă de 3,8.

Dacă vei paria pe 3 numere, atunci vei avea o cotă Casa Pariurilor loto Grecia de 70. Această cotă va avea aceeași valoare și la alte cazinouri.

Cotele nu diferă cu mult și vor avea cu aproximație aceeași valoare. În principiu, cotele sunt următoarele:

 • 3,8 – 3,83 pentru un singur număr;
 • 14,5 – 15.53 pentru două numere;
 • 70 – 70.3 pentru trei numere;
 • 290 – 296 pentru patru numere;
 • 1.375 – 1.400 pentru cinci numere;
 • 6.600 – 6.700 pentru șase numere;
 • 25.500 – 26.000 pentru șapte numere;
 • 125.000 pentru opt numere.
De Reținut!
Poți miza pe 8 numere la loto Grecia Kino combinații dacă joci o singură variantă. Însă, poți juca pe toate cele 15 numere dacă joci combinat.

👉 Articol recomandart: Cum primești pe Revolut bani gratis 👈

TOP 7 strategii Grecia Kino (2023)

Chiar și la loto abilitățile strategice îți pot fi de folos. În timp, au fost elaborate strategii Grecia Kino ce vin în sprijinul jucătorilor ce adoră acest joc.

Dacă este aplicată în mod corect, o strategie loto Grecia 20 din 80 îți poate crește șansele de câștig. Îți prezentăm în continuare cele mai eficiente strategii Grecia Kino de care te poți folosi în plasarea biletelor de joc.

#1. Strategii Grecia Kino bazate pe numere norocoase Grecia Kino

O strategie loto Grecia des utilizată este cea bazată pe numere norocoase loto Grecia Kino. Aceste numere sunt regăsite în statisticile puse la dispoziție de fiecare cazino în parte. Din cele 80 combinații loto Grecia, câteva ies mai des.

De Reținut!
Din experiența dobândită de jucătorii ce aplică Grecia Kino strategii, cele mai norocoase numere sunt în mare parte 3, 10, 22, 35, 41, 66 și 80.

Statistica anterior menționată este pur subiectivă. În alegerea numerelor se va ține cont de numere câștigătoare Grecia Kino de la ultimele extrageri. Statisticile cazinourilor te pot ajuta să alegi loto Grecia Kino combinații.

Dacă ai nevoie de extra noroc atunci când joci, află ce să porți în portofel să ai noroc la bani!

#2. Strategii Grecia Kino bazată pe probabilitatea matematică

Aceasta este una din acele strategii loto Grecia Kino 20 din 80 care poate da rezultate favorabile și ajută eficient la alegerea de combinații Grecia Kino. Așa cum reiese din numele său, această strategie Grecia Kino are la bază probabilitatea matematicii.

Mai exact, această strategie Grecia Kino se bazează pe frecvența cu care ies anumite combinații Grecia Kino. În principiu, statisticile au evidențiat următoarele date:

 • 25% din loto Grecia numere câștigătoare au fost extrase și înainte de această extragere;
 • 44% din loto Grecia numere câștigătoare au mai fost extrase în cel puțin o extragere înainte de cea actuală;
 • 58% din numere câștigătoare la loto Grecia 20 din 80 au fost extrase în cel puțin una din ultimele trei extrageri anterioare celei din prezent.
De Reținut!
În fapt, această strategie Grecia Kino presupune mizarea pe numere ce au ieșit câștigătoare în extragerile anterioare celei prezente.

În mediul online sunt disponibile diverse aplicații ce te vor ajuta să descoperi cele mai eficiente aplicații pentru combinații loto Grecia. Probabilitățile pentru loto Grecia combinații te ajută să poți lua decizia corectă.

#3. Schema cu cele mai populare 5 numere (numere fierbinți)

Strategii loto Grecia Kino bazate presupun și jocul pe scheme reduse. De exemplu, dacă se optează pe o schemă redusă de 5 din 10, ar fi posibile 252 de combinații loto Grecia. Astfel de strategii Grecia Kino reduc cantitatea de numere la 14.

De regulă, schemele de acest tip asigură de multe ori un câștig minim. Ideea în sine se bazează pe plasarea pariurilor pe 5 numere ce au fost extrase cel mai des (numere fierbinți), acestea fiind considerate și numere norocoase loto Grecia Kino.

Ofertă de Bun Venit la Loto

150 RON Bonus la Înregistrare

Deschide-ți un cont la Winner, fă o primă depunere și joacă loto cu 150 RON Bonus!
Joaca Acum

#4. Strategii Grecia Kino – schema cu cele mai rare 5 numere

Cele mai rare 5 numere din loto Grecia combinații sunt numite și „numere reci”. În această strategie loto Grecia se va paria pe cele mai rare 5 numere din combinații Grecia Kino ce au fost alese timp de 5 extrageri consecutive.

Totodată, se poate paria și pe 5 cele mai rare numere și loto Grecia combinații cu aceste numere, însă adunând numerele mai mici decât 10.

De exemplu, dacă cele mai rare numere sunt 2, 7, 14, 60 și 72, putem miza și pe combinații Grecia Kino dintre numerele 7 și 14, adică numerele 12 și 21.

De Reținut!
Prin urmare, vom paria pe numerele 2, 7, 12, 14, 21, 60 și 72. Se va paria pe aceste loto Grecia combinații de 7 ori la rând.

👉 Articol recomandat: Jocuri din care faci bani reali 👈

#5. Strategie Grecia Kino – schema cu 22 de numere (împărțirea tablei)

Schema cu 22 de numere este una dintre cele mai cunoscute strategii loto Grecia Kino. În această strategie loto Grecia 20 din 80, tabla de joc este practic împărțită în două părți. După ce vei împărți tabla, alege una din aceste două părți pentru a plasa combinații Grecia Kino 20 din 80.

Această strategie Grecia Kino presupune parierea pe alegerea celor mai frecvente combinații loto Grecia din partea respectivă.

Prin urmare, se va paria pe cele mai frecvente 22 de numere pe 4 bilete de joc.

Se va repeta acest lucru timp de 10 extrageri consecutive. Pariul se va face în conformitate cu următoarele scheme (fiecare schemă indică locul numărului pe tabla de joc):

 • primul bilet de joc: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21;
 • al doilea bilet de joc: 1, 3, 5, 7, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22;
 • al treilea bilet de joc: 2, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 15, 18, 20, 22;
 • al patrulea bilet de joc: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 17, 19, 21.

#6. Strategie Grecia Kino – schema cu cele mai frecvente perechi de numere

Una dintre cele mai populare strategii Grecia Kino este și cea bazată pe cele mai frecvente perechi de numere. Cazinourile ce includ loterii în oferta lor includ și statistici despre loto Grecia combinații despre cele mai frecvente perechi de numere.

Acesta face referire la numerele ce ies împreună adeseori la extrageri. Schema de combinații Grecia Kino ce conține perechi este flexibilă și se poate schimba des.

De Reținut!
Aceste perechi pot diferi periodic, de aceea este important să consulți lista perechilor din loto Grecia combinații.

#7. Strategii Grecia Kino: propriul sistem de joc

Lista cu strategii Grecia Kino include și propria strategie loto Grecia. De data aceasta, nu se va paria pe numere norocoase ca în cazul altor strategii loto Grecia Kino.

De data aceasta, se va paria pe combinații loto Grecia ce au o anumită semnificație pentru fiecare.

De Reținut!
Numerele pot reprezenta date de naștere, aniversări, zile importante, dar și numere norocoase în funcție de zodie, spre exemplu.

În ciuda utilizării de strategii Grecia Kino, extragerea numerelor este complet aleatorie. Grecia Kino strategii pot ajuta, dar nu vor influența rezultatele.

Utilizarea de strategii loto Grecia Kino poate crește șansa de câștiguri loto Grecia, dar nu va garanta rezultatul. În principiu, loteriile se bazează pe probabilitate și pe șanse de câștig, nu pe date certe.

Ofertă de Bun Venit la Loto

100% Până la 200 RON la Loterii Internaționale

Dublează-ți prima depunere și joacă mai avantajos la loto!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Cum să faci bani din pariuri sportive 👈

Sfaturi de bază pentru mai multe câștiguri loto Grecia

Iată cele mai bune ponturi loto Grecia Kino de care poți ține seama în plasarea mizelor.

 • Alege o casă de pariuri online care oferă bonusuri pentru a juca mai avantajos

Unul din cele mai importante loto Grecia Kino ponturi este cel de a alege un cazino ce oferă un bonus fără depunere la înregistrare sau un bonus atunci când faci prima sau primele depuneri.

Poți folosi bonusul pentru a plasa pariuri la loteria preferată și există chiar bonusuri valabile exclusiv pentru această secțiune de jocuri.

👉 Articol recomandat: Case de pariuri care oferă bonus fără depunere 👈

 • Asigură-te că operatorul ales are o rată de plată ridicată

Un RTP ridicat indică faptul că ai șanse mai mari de câștig, așa că verifică RTP-ul cazinourilor înainte de a te înregistra și a juca loto sau orice alt joc de casino.

 • Alege maxim 7 numere pe bilet

Unul dintre Grecia Kino ponturi constă în alegerea a cel mult 7 numere pe care să pariezi, de preferat între 3 și 7. Grecia Kino ponturi de acest tip te pot ajuta să alegi mai bine numerele.

 • Începe să pariezi pe mize mici și apoi crește nivelul mizei

Ideal ar fi să începi cu mize de mică valoare până ce cunoști jocul. Vestea bună este că există cazinouri online unde poți face o depunere minimă 10 Lei, deci poți să depui sume mici pentru a juca fără atât de multă presiune asupra banilor.

Pe măsură ce vei învăța mai multe strategii Grecia Kino, vei plasa mize mai mari. Nu uita că te poți folosi de loto Grecia Kino ponturi pentru a-ți crește șansele de câștig!

 • Joacă responsabil de fiecare dată

Poate cel mai valoros dintre ponturi Grecia Kino este cel de a juca responsabil. Nu uita să joci temperat în orice strategie loto Grecia ai folosi și să te folosești de măsurile de precauție oferite de toate cazinourile licențiate.

Iată cum joci responsabil la unele dintre cazinourile recomandate pentru a juca Kino Grecia:

Unde poți să joci Grecia Kino în 2024

Multiple cazinouri online 2023 includ în oferta lor ascet joc, oferind numeroase statistici și uneori chiar informații despre strategii Grecia Kino 20 din 80.

Iată top 3 cazinouri la care poți pune în aplicare ponturi și strategii Kino Grecia:

Fortuna Grecia Kino

Bonus de Bun Venit

200% Bonus Până la 2.000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Deschide-ți cont la Fortuna și bucură-te de bonusul de bun venit și ofertele pentru loto!
Joaca Acum

Poți alege să aplici ponturi loto Grecia Kino și la cazinoul Fortuna online. Loto Grecia Fortuna este una din cele mai bune opțiuni disponibile. Cazinoul oferă acces nu doar la acest joc, ci și la multe alte loterii internaționale.

De Reținut!
Sunt 87 de loterii internaționale la care poți aplica Grecia Kino strategii. În afară de Fortuna Grecia Kino, aici vei regăsi loterii precum Polonia Keno și Italia 6/49.

Poți juca loto Grecia Fortuna și cu ajutorul bonusului de bun venit special creat pentru secțiunea loto. La înregistrare poți opta să primești un bonus de 100% până la 100 RON pe care îl poți folosi la loto Grecia Fortuna, dar și alte loterii puse la dispoziție.

Rulajul bonusului este de 12x, ceea ce înseamnă că vei rula câștigurile de 12 ori înainte de retragerea câștigurilor.

Poți îndeplini rulajul minim chiar la Fortuna Grecia Kino. Prin urmare, nu doar că vei putea explora loto Grecia Fortuna și vei putea folosi și anumite ponturi loto Grecia Kino.

👉 Articol recomandat: Cum faci o depunere Fortuna 👈

Loto Grecia Winner

Ofertă de Bun Venit la Loto

150 RON Bonus la Înregistrare

Deschide-ți un cont la Winner, fă o primă depunere și joacă loto cu 150 RON Bonus!
Joaca Acum

Poți opta să joci loto Grecia Winner, inclusiv live. Și aici, în afară de Winner Grecia Kino, ai acces la încă 5.537 de loterii naționale și internaționale, inclusiv din țări precum Canada, Belgia și Polonia.

De Reținut!
Poți paria inclusiv la Winner loto Grecia live și te poți folosi de statisticile oferite de casino pentru a plasa bilete câștigătoare. Și loto Grecia Kino ponturi îți pot fi de folos, deci nu ezita să le folosești.

În plus, poți revendica bonusul de bun venit pentru a juca la Casino Winner Grecia Kino și pentru a aplica ponturi loto Grecia Kino. Pentru prima depunere vei primi un bonus de 150 RON pe care îl poți juca exclusiv la jocuri pe numere.

👉 Articol recomandat: Cum faci o depunere Winner 👈

Casa Pariurilor loto Grecia

Ofertă de Bun Venit la Loto

100% Până la 200 RON la Loterii Internaționale

Dublează-ți prima depunere și joacă mai avantajos la loto!
Joaca Acum

Și la Casa Pariurilor România vei găsi acest joc și te vei putea folosi cu succes de loto Grecia Kino ponturi. În afară de acest joc, mai sunt disponibile încă 88 de loterii internaționale, printre care și Slovacia Keno 20/80 și Polonia 6/49.

O bună ocazie de a testa ponturi Grecia Kino este bonusul de bun venit din secțiunea loto. Acesta are o valoare de 100% până la 200 RON și poate fi jucat la acest joc și alte loterii internaționale. Rulajul este de 12x și depunerea minimă de 25 RON.

👉 Articol recomandat: Cum să faci o depunere Casa Pariurilor 👈

Concluzii

Jocurile de loto, în special Kino Grecia, aduc multiple avantaje, motiv pentru care sunt atât de populare, inclusiv în mediul online.

În primul rând, jocurile de loto se potrivesc tuturor jucătorilor pentru că nu necesită cunoștințe avansate pentru a câștiga. Poți juca bazându-te pe propriul sistem de joc (vei paria pe numere în funcție de semnificația personală) sau aplicând strategii Grecia Kino de bază, foarte simple în comparație cu alte jocuri casino.

În al doilea rând, extragerile dese sunt un mare avantaj. Acestea se vor desfășura la fiecare 5 minute, deci vei putea juca mai des și prin urmare, vei avea mai des șanse de câștig.

De asemenea, aici putem menționa că mizele mici de la care poți începe să joci face ca jocul de loto să fie unul prietenos cu bugetul tău. Deci, nu va trebui să-ți asumi prea multe riscuri și poți participa la mai multe extrageri cu mize minime pentru mai multe șanse de câștig.

De Reținut!
Indiferent că vei alege Winner loto Grecia live sau un alt cazino, experiența va fi la fel de bună. În plus, poți consulta loto Grecia Kino ponturi pentru a avea mai multe șanse.

FAQ despre strategii Grecia Kino

❓ Care este miza minimă pentru un bilet la loto Grecia Kino 20 din 80?

Miza minimă este de 1 RON.

❓ Pot paria la mai multe extrageri cu același bilet?

Pe un bilet poți alege mai multe variante pentru extrageri succesive.

❓ Ce pariuri loto pot plasa la Kino Grecia?

Poți paria pe numere norocoase, pe cele mai rare numere, pe cele mai frecvente perechi sau pe numere alese personal.

❓ Care sunt principalele avantaje ale jocului de loto Grecia Kino?

Principalele avantaje sunt extragerile dese, strategiile de joc disponibile, numeroasele ponturi Grecia Kino și mizele foarte mici de la care poți juca.

❓ Care sunt acele numere norocoase Grecia Kino?

Numerele norocoase se schimbă, dar conform spuselor jucătorilor sunt 3, 10, 22, 35, 41, 66 și 80.

❓ Care sunt cele mai bune strategii Grecia Kino?

Cele mai bune strategii sunt cele pe numere norocoase, pe perechi, pe 22 de numere și cele mai rare numere.

❓ Care sunt cele mai mari câștiguri loto Grecia?

Câștigurile depind de numerele pe care se pariază și de cote. De exemplu, pe un număr ai o cotă de 3,8 și pe 8 numere ai o cotă de 125.000.

❓ Unde pot afla ponturi Grecia Kino?

Ponturile sunt disponibile atât pe această pagină, cât și în alte surse online, de la bloguri la clipuri video pe YouTube.

❓ Care este cea mai bună strategie Grecia Kino 20 din 80?

Nu există cea mai bună strategie general valabilă pentru toți jucătorii. Unii pot prefera o strategie, în timp ce alții pot alege alta. Însă, le poți testa pe cele menționate în articol și vei descoperi strategia potrivită pentru tine.

❓ Pot să urmăresc live extragerile pentru Kino Grecia?

Da. La unele cazinouri, precum loto Grecia Winner extragerile pot fi urmărite live.

❓ Cum aflu dacă am avut numere câștigătoare loto Grecia?

Rezultatele sunt afișate pe site-ul cazinoului la care joci, în secțiunea dedicată rezultatelor.

❓ La ce cazinouri online pot să joci Kino Grecia?

Poți juca la mai multe cazinouri, printre care Winner, Casa Pariurilor, Fortuna, Betano sau Superbet.

❓ Cum îmi revendic câștigurile de la Grecia Kino loto?

Suma câștigată va fi creditată în contul tău, iar apoi poți solicita retragerea cu oricare din metodele de plată disponibile și respectând suma minimă pentru retrageri de la fiecare casino și fiecare metodă de plată în parte.

❓ Pe câte numere pot să pariez la Kino Grecia?

Poți paria pe maxim 15-16 numere pe bilet, dar recomandarea noastră, dar și a jucătorilor care joacă regulat loto este să nu pariezi pe mai mult de 7 numere pe bilet.

Învață cum să câștigi la mai multe jocuri de noroc online:

Promoții și Oferte Spin Casino 2024

Fie că ești jucător nou la Spin sau deja un client fidel,…
Mara Ivan - iunie 13, 2024
banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024

Autor