Revolut bani gratis

Cum faci pe Revolut bani gratis și Păreri despre Revolut în 2023

5/5 - (4 votes)
Tudor Valentin - martie 6, 2023

Cu Revolut poți face transferuri rapide, fără comision și poți primi bani de oriunde din lume. Însă nu e doar atât, ci poți câștiga bani într-un mod foarte simplu. Vom detalia în acest articol cum primești de la Revolut bani gratis și cum poți câștiga bani cu Revolut 2023. Află ce este aplicația Revolut și cum să faci bani cu Revolut în 2023!

Cum să faci pe Revolut bani gratis în 2023

Deținerea unui asemenea card înseamnă să ai la îndemână diverse oportunități prin care poți câștiga la Revolut bani gratis. Oricine poate intra în posesia unui Revolut România card gratuit, iar ulterior poate câștiga bani online de acasă în plus. Așadar, haide să aflăm cum să faci bani pe Revolut după ce intri în posesia cardului!

#1. Bani gratis Revolut la înregistrare

Utilizatorii care își deschid un card Revolut vor fi recompensați cu un bonus la înregistrare în valoare de 50 lei, aceasta fiind prima modalitate prin care poți câștiga bani cu Revolut.

Acești Revolut bani gratis vor fi disponibili pe cardul pe care l-ai comandat și îi vei putea folosi pentru orice fel de cumpărături dorești, folosind cod Revolut 50 lei dacă acest lucru este menționat.

#2. Cum faci pe Revolut bani gratis recomandând cardul

O altă modalitate prin care utilizatorii câștigă bani cu Revolut 2023 constă în recomandarea cardului prietenilor și cunoștințelor. Iată cum faci bani pe Revolut recomandându-l prietenilor:

1

Trebuie să primești și să activezi cardul, iar pe e-mail vei primi o notificare cu oferta respectivă.

2

Creează o reclamă sau postare în care să incluzi link-ul de invitație.

3

Pentru fiecare persoană care se va înregistra prin intermediul link-ului tău, vei primi câte 50 ron în cont Revolut.

Promoțiile pentru Revolut bani gratis sunt disponibile pentru o anumită perioadă de timp. Acestea se vor schimba mereu și prietenii recomandați vor primi o altă sumă de bani. De aceea, e indicat să urmărești constant promoțiile prin care se câștigă bani cu Revolut 2023 pentru recomandarea prietenilor.

De Reținut!
Valoarea pentru bani gratis Revolut primiți pentru recomandarea altor persoane nu este același mereu. Cei care îți folosesc link-ul pentru a se înregistra și pentru a primi Revolut România card gratuit pot primi o anumită sumă într-o perioadă, pe când alții vor primi o altă sumă într-o perioadă diferită. Bonusul a fost în trecut și de 100 ron, 150 lei și chiar de 200 lei.
Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 RON Gratis Fără Depunere

Câștigă 100 RON Gratis la Admiral!
Joaca Acum

#3. Cum faci pe Revolut bani gratis din teste

O altă metodă de cum să faci bani pe Revolut este completarea testelor despre criptomonede. Vei primi câte 10 ron în cont Revolut pentru fiecare sondaj pe care îl completezi. Imediat ce vei finaliza completarea unui astfel de chestionar, vei primi bani gratis Revolut în contul tău.

Cu cât completezi mai multe sondaje, cu atât mai mulți Revolut bani gratis vei primi pe Revolut România card gratuit.

Bani gratis Revolut primiți pentru rezolvarea acestor teste oscilează în valoare. Dacă testul este mai complex, atunci poți primi mai mulți bani în cont Revolut. Poți găsi răspunsurile la teste online, inclusiv pe TikTok.

Aceste teste sunt de tipul „învață și câștigă” și au rolul de a testa cunoștințele de bază cu privire la criptomonede, utilizarea lor, dar și alte aspecte financiare conexe.

Articol recomandat: Cele mai bune site-uri de sondaje plătite

#4. Revolut Cashback România

De asemenea, poți primi pe Revolut bani gratis prin opțiunea cashback a aplicației. Dacă nu știi încă ce anume presupune, te invit să afli împreună cu noi cum faci bani pe Revolut în acest mod.

În primul rând, Revolut cashback România presupune primirea înapoi a unei părți din banii cheltuiți cu Revolut. Așadar, de fiecare dată când vei plăti cu cardul la Revolut cashback parteneri, vei primi o parte din bani înapoi.

Cu cardul Revolut pro primești un cashback de 0,8% din toate achizițiile pe care le faci cu cardul.

De Reținut!

Ai la dispoziție mai multe opțiuni și poți face achiziții la partenerii Revolut de mare renume, precum Decathlon sau Hervis. Vei primi 10% Revolut cashback România atunci când vei plăti cu cardul Revolut.

Însă, nu doar Revolut cashback parteneri reprezintă o sursă de câștig. Vei primi de la Revolut bani gratis și atunci când achiziționezi diverse servicii de la parteneri.

Poți primi discounturi de 5% sau de 10% la achiziționarea pachetelor de vacanță, a celor de taximetrie sau ori de câte ori cumperi pizza, legume sau cafea.

Ofertă Specială Limitată

Până la 7.000 RON Bonus Cashback

Câștigă între 10% – 20% din suma depusă sub formă de cashback la Winbet Casino!
Joaca Acum

Revolut România păreri

Atunci când vine vorba despre Revolut România card gratuit, părerile utilizatorilor sunt împărțite. Așadar, vei găsi despre Revolut păreri pozitive, dar și negative. Însă, haide să aflăm mai multe despre Revolut păreri!

  • Revolut România păreri pozitive

Să începem cu o discuție despre Revolut păreri pozitive. Acestea afirmă faptul că acest card vine cu o serie de avantaje pentru utilizator. Nu sunt percepute comisioane, ai acces la cele mai bune cursuri valutare și primești recompense.

În plus, aplicația Revolut îți pune la îndemână și posibilitatea de a utiliza carduri virtuale pe care să le utilizezi la nevoie. Beneficiezi de discounturi și îți poți primi înapoi o parte din banii cheltuiți.

Cardul este ușor de utilizat și poți plăti în moneda țării pe care o vizitezi. Acest lucru elimină necesitatea utilizării unui curs valutar la care poți pierde. Poți transfera bani rapid și chiar poți împărți anumite cheltuieli cu prietenii.

Aplicația Revolut poate fi utilizată cu multă ușurință, meniul său fiind prietenos. Poți vizualiza cheltuielile, câștigurile, dar și întregul istoric cu privire la tranzacții.

  • Revolut păreri negative

Pe de altă parte, Revolut păreri negative afirmă că sumele cash pe care le poți retrage sunt limitate. În plus, la achiziționarea de criptomonede, este perceput un comision Revolut de 1,5%.

Un alt minus reflectat de Revolut România păreri constă în faptul că te poți bucura de toate beneficiile doar dacă vei opta pentru plata unui abonament lunar.

De asemenea, cei care au deja aplicația Revolut spun că sunt efectuate verificări frecvente, iar conturile pot fi blocate pentru efectuarea verificărilor. Totuși, dacă sumele de bani pe care le primești pe cardul tău Revolut sunt justificabile și verificabile, contul va fi deblocat.

În Google Play, aplicația se bucură de un rating de 4.5 din 5, ceea ce înseamnă că majoritatea părerilor despre Revolut sunt pozitive.

Îți prezentăm mai jos și câteva păreri reale direct de la cei care au încercat sau folosesc în momentul de față aplicația Revolut:

Deții o bancă într-un mic card!

Vasile Vișan – 5 martie 2023, ⭐⭐⭐⭐⭐

Îmi place Revolut foarte mult, mi-a venit cardul cu 5 zile mai devreme foarte tare aplicația.

Valentin Corodeanu – 25 februarie 2023, ⭐⭐⭐⭐⭐

Foarte ușor de folosit, mă protejează la cumpărături online și foarte rapid la transfer. 🙂

Helen White – 2 martie 2023, ⭐⭐⭐⭐⭐

Ce este aplicația Revolut România

Pentru cei care nu știu foarte bine ce este aplicația Revolut, vom explica în continuare ce este mai exact această aplicație.

Revolut este de fapt o bancă din Marea Britanie care s-a extins la nivel global. Poți intra în posesia unui  card gratuit și ai acces rapid la tranzacțiile și la fondurile tale.

Din aplicație poți gestiona orice aspect financiar, inclusiv să deschizi cont în doar câteva minute.

Articol recomandat: Aplicații de făcut bani Paypal

Avantaje Revolut

Revolut oferă utilizatorilor săi mai multe avantaje. Odată ce te vei lămuri ce este aplicația Revolut și o vei explora, vei începe să descoperi avantajele sale.

  • În primul rând, poți câștiga bani utilizând Revolut. Vei primi bani pentru înregistrare, pentru recomandarea prietenilor, dar și pentru completarea de teste. Cu cât vei persevera mai mult, cu atât mai mulți bani vei primi.
  • Apoi, prin utilizarea cardului Revolut te bucuri de discounturi la diverse produse precum cafea, dulciuri, transport, dar și pachete de vacanță de la diferiți parteneri Revolut. Primești o parte din cheltuieli înapoi și te bucuri de reduceri.
  • Aplicația Revolut permite accesul la o ofertă variată de monede și poți efectua plăți direct în moneda țării în care te afli. Iar dacă este necesar să schimbi banii, atunci vei beneficia de un curs valutar bun.
  • În afară de cele enumerate mai sus, poți opta să utilizezi carduri virtuale Revolut la plățile online. Acestea pot fi utilizate doar o singură dată fiecare, după care sunt distruse. Acesta este unul din modurile de protecție față de posibilele fraude.
  • Revolut merită încercat nu doar datorită avantajelor sale, ci și pentru faptul că oferă utilizatorilor săi multă flexibilitate. Poate fi folosit oriunde, oricând și poți obține oricând cu Revolut bani gratis.

Articol recomandat: Idei de afaceri 2023 cu bani puțini

FAQ

❓ Se pot scoate bani de pe cardul Revolut?

Poți scoate bani cash de pe Revolut de la orice bancomat bancar. Poți scoate de pe Revolut 200 lei, 150 lei sau oricare altă sumă acceptată de bancomat. Te poți folosi și de transferul bancar pentru a face asta.

❓ De unde pot scoate bani cu Revolut?

Poți scoate bani de oriunde din lume, de la orice bancomat care acceptă acest card.

❓ Câți bani poți scoate de pe Revolut?

Poți retrage maxim 800 ron în cazul cardului gratuit. Dacă plătești un abonament lunar, atunci poți retrage sume mai mari. De exemplu, pentru cardul metal limita este de 3.000 ron pe lună.

❓ De la ce bancomat pot scoate bani de pe Revolut?

Poți scoate bani de la orice bancomat care acceptă cardurile VISA sau MasterCard.

❓ Ce este aplicația Revolut?

Aplicația Revolut este o aplicație bancară care îți permite să deschizi conturi în doar câteva minute, să transferi bani rapid și să câștigi bani.

Mai multe articole care te-ar putea interesa:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023