aplicații și jocuri cu bani reali paypal

Cele mai bune aplicații de făcut bani Paypal & jocuri cu bani reali Paypal

3.7/5 - (29 votes)
Mirela - februarie 24, 2023

Câștigă bani în cel mai simplu mod alegând jocuri de făcut bani Paypal direct de pe telefon, gratuite și sigure și distrează-te în același timp! 👉 Ai la dispoziție zeci de aplicații de făcut bani din care poți alege, așa că încearcă jocuri din care faci bani reali 2023 chiar de azi!✔️ Descoperă cât mai multe aplicații de făcut bani Paypal fără depunere 2023 și câștigă lunar în plus cu un efort minim!

Ți-am pregătit în continuare câteva recomandări de jocuri care plătesc în Paypal. Încearcă-le și tu!

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 101BLISS
Joacă fără riscuri cu 101 runde la înregistrare și poți obține câștiguri reale!
Joaca Acum

Aplicații de făcut bani fără depunere completând sondaje

Cele mai cunoscute aplicații de făcut bani fără depunere sunt cele de sondaje online pe care le poți descărca gratuit și care îți oferă sute de chestionare pe diverse subiecte pe care să le completezi.

În doar câteva minute poți completa un chestionar, răspunzând sincer la întrebări și vei fi plătit pentru fiecare chestionar finalizat. Iată care sunt cele mai bune aplicații de făcut bani Paypal completând sondaje!

Aplicații de făcut bani PaypalRating
🤑 Poll pay4,4⭐
🤑 Atta Poll4,4⭐
🤑 TGM Panel4,2⭐
🤑 Streetbees4,4⭐
🤑 Marketagent3,8⭐
🤑 Daedalus4⭐
🤑 Mobrog3,9⭐

#1. Aplicații de făcut bani Paypal gratis din sondaje – Poll Pay

Poll pay este o bună alternativă pentru Paypal jocuri, dacă acestea nu te atrag foarte mult. Poți face bani gratis din aplicații de sondaje, Poll Pay fiind una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani Paypal gratis din sondaje.

Cu ajutorul acestei aplicații cu bonus la înregistrare vei primi o recompensă imediat ce îți deschizi contul. Trebuie doar să introduci un cod bonus primit prin recomandarea de la alți utilizatori ai aplicației.

Apoi, vei avea și tu un astfel de cod și persoanele care se înregistrează utilizând codul bonus primit de la tine vor primi un bonus de înregistrare. Deci, poți recomanda alți prieteni, primind câte 25% din sondajele completate de aceștia.

Câștigă bani pe Paypal cu Poll Pay!

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere la Shining Crown

Încearcă și jocul Shining Crown gratis și vezi ce câștiguri poți obține!
Joaca Acum

#2. Aplicații de făcut bani reali din sondaje – Atta Poll

Atta Poll se alătură celor mai bune aplicații care te plătesc 2023 pentru a completa sondaje de opinie și a invita alți prieteni să folosească aplicația.

Primești recompense în bani gratis Paypal și 10% din câștigurile acestora, dobândite în urma completării sondajelor de către aceștia.

Unele persoane au câștigat 2 USD pe zi, iar altele au dobândit 1-2 USD la câteva zile sau chiar la o lună. Teoretic, nu poți face mai mult de 5-10 USD pe zi. Poți retrage bani pe contul tău Paypal imediat ce ai 5 USD.

De Reținut!
Aplicația Atta Poll are un rating de 4,4 stele și peste 10 milioane de descărcări, ceea ce o plasează în categoria celor mai bune aplicații de făcut bani din sondaje, alături de Poll Pay.

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Summer Bliss

Cod Bonus: 101BLISS
Joacă fără riscuri Summer Bliss și obține câștiguri reale!
Joaca Acum

#3. Aplicații din care faci bani prin sondaje online – TGM Panel

Dacă ești interesat de aceste aplicații din care faci bani cu un minim de efort, poți lua în considerare și TGM Panel. La fel ca aplicațiile de mai sus, vei primi bani pentru fiecare sondaj completat, câștigul pentru un sondaj fiind de la 0,10€ la 1,30€.

De Reținut!
Cu cât sondajul este mai lung, cu atât vei fi plătit mai bine. Astfel, pentru un sondaj de 30 minute vei obține 1,30€.

Odată ce atingi suma de 10€, poți să-ți retragi câștigurile folosind Paypal.

👉 Articol recomandat: Idei de afaceri 2023 cu bani puțini 👈

#4. Aplicații de făcut bani Paypal completând sondaje – Streetbees

Recomandările noastre de aplicații cu care câștigi bani prin completarea sondajelor continuă și vom adăuga acum pe listă Streetbees. Aici vei face bani gratis Paypal completând sondaje și împărtășind diverse momente ale zilei. Poți primi câte 20 RON pentru fiecare sondaj completat, deci poate fi o sursă de venit demnă de luat în considerare.

Spre deosebire de alte aplicații de sondaje, pe Streetbees sondajele se desfășoară altfel. Acestea nu sunt afișate sub formă de întrebări cu posibilități de răspuns, ci sub forma unor conversații prietenoase.

De Reținut!
Oficial, câștigurile variază între 11 și 13 USD pe oră, dar depind de cât de mult se străduiește fiecare persoană în parte. Câștigă bani pe Paypal în cel mai simplu mod completând sondaje!

Ofertă Fără Depunere

Jocuri Gratis cu 25 RON Fără Depunere

Câștigă 25 RON la deschiderea și verificarea contului!
Joaca Acum

#5. Aplicație de făcut bani reali din sondaje – Marketagent

O altă aplicație de făcut bani online este Marketagent care te plătește pentru completarea de sondaje. De fapt, vei primi puncte pentru fiecare sondaj completat, iar punctele pot fi transformate în bani reali.

De asemenea, ai șansa de a folosi banii câștigați pentru a cumpăra produse de la partenerii aplicației.

De Reținut!
Dacă alegi să-ți retragi banii câștigați, află că retragerea minimă este de 10 euro, așa cum se întâmplă la majoritatea aplicațiilor de făcut bani pe telefon.

Cu această aplicație de făcut bani reali mai poți câștiga atunci când recomanzi aplicația unui prieten, iar acesta își deschide cont și începe să facă bani completând sondaje. Te vei putea bucura de un comision pentru fiecare prieten invitat.

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 Runde Gratuite Fără Depozit la Jocuri Novomatic

Încearcă cele mai populare jocuri Novomatic cu runde gratuite la înregistrare!
Joaca Acum

#6. Aplicații de făcut bani Paypal gratis din sondaje – Daedalus Online

Daedalus Online nu este un site de jocuri care plătesc în Paypal, ci face parte din categoria de aplicații care te plătesc 2023 pentru completarea de sondaje.

După crearea unui cont pe platformă vei putea câștiga bani din sondaje. Sondajele nu sunt răsplătite direct cu bani, ci cu puncte ce pot fi transformate ulterior în bani.

De Reținut!
Poți retrage din cont minim 10 EUR. Odată ce ai acumulat 1.000 de puncte, le poți converti în bani sau poți aștepta să strângi mai multe.

Câștigurile de bani gratis din aplicații de sondaje variază în funcție de numărul de sondaje completate. În acest caz, acestea sunt de aproximativ 20-100 RON pe lună.

Daedalus online are în prezent peste 400.000 de membri și peste 50.000 de descărcări, fiind una dintre cele mai accesate aplicații online de făcut bani gratis Paypal completând sondaje.

Ofertă Fără Depunere

Bonus Fără Depunere & Fără Verificare: 150 Free Spins

Joacă gratis Fire Hot 5 cu 150 Runde Gratis!
Joaca Acum

#7. Aplicații prin care faci bani și îi retragi rapid – Mobrog

Știai că aplicația Mobrog îți permite să retragi sume începând de la doar 5 euro? Îți vei deschide un cont, vei completa chestionare online și odată ce obții 5 euro, vei putea face o retragere prin Paypal.

De Reținut!
Vei primi invitații pentru chestionarele pentru care te potrivești, deci dacă vrei să primești cât mai multe invitații, completează-ți cât mai detaliat profilul!

Te sfătuim să nu începi să completezi chestionarele pentru care nu ești potrivit pentru că după câteva întrebări vei fi informat că nu ești potrivit pentru subiectul respectiv și nu vei mai putea continua.

Totuși, dacă nu ești reprezentativ pentru chestionarul respectiv, vei primi un tichet la loterie unde poți câștiga un voucher în valoare de 100 euro.

👉 Află mai multe despre cum să faci bani din sondaje online! 👈

Aplicații de făcut bani gratis pe card

Știai că poți primi bani pe card doar având un card nou pentru gestionarea plăților? Aplicații de făcut bani gratis pe card precum Revolut sau Verse Team sunt foarte cunoscute și oferă utilizatorilor bani la înregistrare sau la recomandarea către un prieten. Descoperă cum poți să câștigi bani cu fiecare din această aplicație!

Aplicații de făcut bani PaypalRating
🤑 Revolut4,3⭐
🤑 Verse Team4,1⭐

#8. Aplicații care îți aduc bani gratis pe card – Revolut

În categoria de aplicații care te plătesc 2023 se încadrează Revolut care îți poate aduce bani extra, așa cum se întâmplă în cazul aplicațiilor de jocuri care te plătesc în Paypal. La crearea unui cont nou primești un bonus de înregistrare, dar și diverse sume de bani ulterior creării acestuia.

Revolut este una dintre cele mai bune aplicații cu bonus la înregistrare, aducându-ți o sumă de bani imediat ce îți deschizi contul și continuând să-ți aducă bani gratis pe card și după înregistrare.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest aspect, avem un întreg articol despre cum câștigi pe Revolut bani gratis, așa că aruncă o privire!

În funcție de cât de mult te străduiești, poți câștiga între 50 și 100 RON pe săptămână.

De Reținut!
Pe Trustpilot, Revolut are un rating de 4,3 stele și este o aplicație de făcut bani reali tot mai utilizată, în special de tineri. De aceea, clasificăm Revolut drept una dintre cele mai bune aplicații care îți aduc bani gratis pe card.

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

121 Rotiri Fără Riscuri la Verificarea Contului

Cod Bonus: 121HOT
Înregistrează-te și câștigă 121 Rotiri Gratuite la Burning Hot!
Joaca Acum

#9. Descarcă Verse App și fă bani gratis pe card

Verse este o aplicație de făcut bani reali diferită de jocuri cu plată Paypal. Această aplicație permite de fapt să împarți cheltuielile cu alte persoane sau cu grupuri de persoane și să efectuezi mai ușor diverse plăți.

Verse Team face parte din categoria de aplicații cu bonus la înregistrare pentru că vei primi 5 USD la efectuarea primei depuneri și câte un bonus suplimentar de 5 USD pentru fiecare persoană pe care o inviți.

Aplicația Verse Team are peste 1 milion de descărcări și un rating de 4,1 pentru că poți face bani gratis pe card într-un mod simplu.

De Reținut!
Părerile sunt împărțite. Unii afirmă că au probleme des cu aplicația și că bonusul de recomandare e insuficient pentru a putea aduna mai mulți bani.
Ofertă fără depunere

50 Runde de Joc Gratuite la Gates of Olympus

Joacă cu 50 runde fără depunere și vezi ce câștiguri obții!
Joaca Acum

👉 Află și ce poți închiria să faci bani în 2023! 👈

Aplicații de făcut bani Paypal pe social media

Platformele de social media în sine pot fi surse prin care să câștigi bani online, dar află că există și aplicații care te plătesc pentru activitatea pe diverse platforme de social media. Fie că ești un adevărat influencer, fie că ai doar o mică comunitate în jurul contului tău, poți folosi aplicații de făcut bani Paypal pe social media! Descoperă-le în continuare!

Aplicații de făcut bani PaypalRating
🤑 Fame Up4,2⭐
🤑 MOCAPP4⭐

#10. Fame Up

Începe cu una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe social media – Fame Up. Aceasta nu este despre jocuri cu bani Paypal, ci primești recompense făcând promovare online pe conturile persoanele de social media.

Recompensele nu vor consta în bani, ci în servicii gratuite și colaborări plătite.

Serviciile gratuite sunt primite pentru promovarea serviciilor unei persoane pe conturile tale, iar colaborările plătite sunt obținute în urma stabilirii unui preț de promovare a unui story sau a unei postări.

Stabilește acest preț, afișează-l și vei fi contactat de brandurile interesate să le promovezi produsele și serviciile. Totuși, poți folosi Fame Up dacă deții un profil de social media activ și dacă ai peste 500 de urmăritori.

De Reținut!
Fame Up are un rating de 4.9, ceea ce dă de înțeles că are cu adevărat potențial. Câștigurile depind de prețurile percepute și de influența pe care o poți exercita în social media.

Roata Norocului Winbet

Câștigă Bonusuri, Rotiri și Pariuri Gratuite Zilnic

Învârte roata și bucură-te de un bonus în fiecare zi!
Joaca Acum

#11. Aplicații care te plătesc ca influencer – MOCAPP

Dacă ești mai mult decât pasionat de social media și deja ai ajuns la stadiul de influencer, iată o aplicație de făcut bani pentru tine – MOCAPP. Aplicația face legătuta dintre branduri și influenceri din diverse țări și care reprezintă nișe variate, cu scopul de a eficientiza campaniile.

Aici vei putea găsi colaborări avantajoase pentru tine și poți să câștigi bani lucrând cu branduri cunoscute.

Dacă ești o persoană influentă în social media, te-ar putea interesa și următoarele metode de a face bani online:

Aplicații care te plătesc în timp ce faci cumpărături

Prin aplicații care te plătesc pentru cumpărături ne referim la acele aplicații prin intermediul cărora poți beneficia de extra reduceri și premii atunci când faci cumpărături. Chiar dacă nu îți aduc un câștig extra, te ajută să economisești în timp ce faci cumpărături, ceea ce este cu siguranță un avantaj.

Aplicații de făcut bani PaypalRating
🤑 Tipli4,2⭐
🤑 Spot The Mall4,8⭐

#12. Aplicații din care poți face bani reali din cumpărături – Tipli

Pe Tipli nu ai la dispoziție Paypal jocuri, ci este una dintre cele mai bune aplicații din care poți face bani reali în timp ce faci cumpărături. Site-ul îți oferă ocazia de a primi recompense ce constau în cupoane de reducere la cumpărături.

Cupoanele pot fi primite pentru a fi utilizate la multe magazine online, printre care și epantofi, Aliexpres, Notino, Flanco și multe altele.

Pentru a primi aceste cupoane nu este necesar să completezi sondaje, să joci jocuri Paypal sau să duci la bun sfârșit anumite sarcini. Tot ce trebuie să faci este să îți faci cumpărăturile în mod normal prin intermediul platformei Tipli.

Mai exact, accesezi platforma, alegi magazinul, cumperi produsele care te interesează și primești o parte din banii cheltuiți înapoi.

De Reținut!
Tipli are peste 500.000 de descărcări și un rating de 4,2.

Ofertă Specială Limitată

Până la 7.000 RON Bonus Cashback

Câștigă bonusuri cashback între 10% – 20%!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Top site-uri care te plătesc 👈

#13. Descarcă aplicația Spot The Mall și te bucuri de reduceri și alte premii la cumpărături

Dacă adori cumpărăturile și vrei să economisești în timp ce faci asta, iată că ai o aplicație care îți oferă vouchere de cumpărături, reduceri între 3% și 5% la magazinele preferate și alte recompense în funcție de cât de activ ești.

Aplicația este valabilă pentru mai multe mall-uri din țară, precum Promenada și Mega Mall în București sau Shopping City Ploiești, dar vei găsi în aplicație toate mall-urile disponibile.

Tot în aplicație vei găsi exact reducerile disponibile în fiecare moment, așa că nu ezita să o descarci pentru următoarea sesiune de shopping!

Ofertă Specială Limitată

Până la 7.000 RON Bonus Cashback

Câștigă bonusuri cashback între 10% – 20%!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Unde poți vinde haine second hand 👈

Aplicații care te plătesc să mergi

Chiar dacă sună prea frumos să fie adevărat, există aplicații care te plătesc să mergi sau să faci acitivități fizice, promovând un stil de viață sănătos. Într-adevăr, pentru a primi bani va trebui să mergi foarte mult, dar dacă rutina ta zilnică implică mulți pași, atunci aceasta nu o să fie o problemă. Iată cea mai bună aplicație care te plătește să mergi!

#14. Aplicația Sweatcoin îți aduce bani gratis dacă mergi pe jos

Știai că poți să câștigi bani doar mergând? Aplicația Sweatcoin este cea care oferă monede ce ulterior pot fi schimbate în premii pentru simplul fapt că mergi pe jos.

Aplicația plătește și pentru vizionarea de reclame și poți câștiga până la 1000 monede pe zi. Monedele denumite sweatcoins pot fi schimbate cu produse fizice sau digitale, precum cursuri online, aplicații sau jocuri.

Chiar dacă nu poți achiziționa premii foarte valoroase cu aceste monede, te vei putea bucura de premii gratuite continuând să-ți faci rutina zilnică. Poate ai un job care presupune să faci mulți pași, așa că nu trebuie să faci nimic în plus. Sau poate pur și simplu îți place să te plimbi sau să alergi.

Ofertă de Bun Venit Fără Depunere

50 Rotiri Fără Depunere la Shining Crown

Joacă gratis Shining Crown cu 50 free spins la verificarea contului!
Joaca Acum

👉 Descoperă și cât se câștigă din închiriere în regim hotelier! 👈

Aplicații de făcut bani prin vizionarea de clipuri

Continuând cu seria de aplicații de făcut bani pe telefon foarte simplu, îți vom prezenta în continuare aplicații care te răsplătesc pentru urmărirea de clipuri și reclame. Nici în acest caz câștigurile nu sunt mari, dar poți să câștigi o mică sumă de bani în timp ce faci o activitate foarte simplă. Iată recomandările noastre!

🤑 Zareklamy4,4⭐
🤑 Cash Replay4,4⭐

#15. Aplicație de făcut bani reali prin diverse acțiuni- Zareklamy

Zareklamy se află în topul celor mai bune aplicații de făcut bani Paypal completând diverse sarcini, inclusiv vizionând clipuri.

Mai exact, aici poți face bani completând sondaje, scriind recenzii și comentarii, vizionând clipuri video, creând conturi sau înscriindu-te la diverse newslettere.

Așa cum se întâmplă la jocuri cu bani reali Paypal, și pe Zareklamy vei primi bani după finalizarea sarcinilor enumerate mai sus.

De Reținut!
Poți retrage bani prin Paypal, Payoneer sau transfer bancar. Suma minimă pentru retragere este de 10 USD.

Câștigurile nu pot înlocui un job full time, însă pot ajuta. Unii utilizatori au afirmat că nu poți depăși pragul de 115 USD pe lună. Aplicația are peste 1 milion de instalări și un rating de 4,4.

👉 Articol recomandat: Cum faci bani din articole plătite 👈

#16. Câștigă bani Paypal cu aplicația Cash Replay

Cu un rating de 4.5, aplicația Cash RePlay se numără printre acele jocuri care te plătesc în Paypal foarte bine, iar cei care au încerca deja aplicația sunt mulțumiți de câștigurile pe care le-au putut retrage și chiar recomandă aplicația celor care urmăresc a câștiga bani reali online.

Aplicația îți va oferi bani gratis Paypal dacă te înregistrezi și acumulezi credite fie urmărind clipuri video, fie jucând diverse jocuri.

Bineînțeles, vei avea nevoie de răbdare pentru a strânge suficienți bani gratis Paypal pentru a face o retragere, însă vei depune efort minim, iar câștigurile vor putea fi retrase în siguranță prin Paypal.

De Reținut!
Nu-ți face griji dacă nu primești banii în câteva zile, retragerea câștigurilor prin PayPal poate dura de la 7 zile la 3 săptămâni!

Aplicații care te plătesc pentru misiuni ușoare

🤑 BeMyEye4,5 ⭐
🤑 Free Cash4,8 ⭐
🤑 TimeBucks3,8 ⭐

#17. Rezolvă diverse misiuni cu aplicația BeMyEye

BeMyEye este aplicația care te plătește pentru diverse misiuni simple în apropierea orașului tău. Vei primi misiuni diverse, de la completarea unui sondaj simplu la căutarea unui anumit produs într-un magazin.

Aplicația lucrează cu branduri mari și cunoscute și tot ce trebuie să faci este să ajuți cu o serie de informații despre produsele respective.

Vei primi misiunile direct în aplicație și odată ce obții 10 euro, îi poți retrage fie prin Paypal, fie pe card.

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum

#18. Câștigă bani pe Paypal instalând jocuri sau testând aplicații cu Free Cash

Aplicația Free Cash este o variantă pentru care poți opta dacă ești în căutarea de aplicații de făcut bani fără depunere. Cu aceasta poți câștiga până la 200 USD pe săptămână dacă ești perseverent.

Pe acest site ai la dispoziție peste 150 de oferte din care poți alege pentru a face bani. Poți opta pentru completarea sondajelor de opinie, pentru instalarea de jocuri cu bani reali Paypal, sau pentru testarea anumitor mici aplicații.

Totuși, pe Free Cash îndeplinirea sarcinilor durează mai mult, însă recompensele sunt pe măsură și merită încercate. Conform jocuri Paypal păreri, chiar se merită să încerci.

Retrage bani gratis Paypal din cont odată ce strângi 5.000 de monede, acestea fiind echivalentul la 5 USD (aproximativ 23 Lei)!

Poți opta să retragi criptomonede precum Ethereum și Bitcoin, dacă preferi această metodă de plată. În acest caz, poți converti punctele în criptomonede odată ce ai strâns 0,25 USD.

De Reținut!
Aplicația are un rating de 4,8 stele din 5 și a înregistrat peste 500.000 de descărcări.

Ofertă Fără Depunere

25 RON Gratis la 888 Casino

Verifică-ți contul și primești 25 RON Gratis!
Joaca Acum

#19. Aplicații care te plătesc: TimeBucks

Pe lista celor mai bune aplicații care te plătesc pentru diverse misiuni ușoare se află și TimeBucks. Dacă instalezi această aplicație, iată că poți face bani prin mai multe acțiuni, după cum urmează:

  • pentru a posta pe Facebook
  • pentru a juca jocuri
  • pentru a descărca aplicații
  • pentru a viziona clipuri
  • pentru a completa sondaje
  • pentru a vota în anumite sondaje
  • pentru a urmări persoane pe Instagram
  • pentru alte mici sarcini
De Reținut!
Aplicația îți oferă atât câștiguri în bani, cât și vouchere de cumpărături, la Amazon de exemplu.

Urmează acești pași pentru a face bani cu TimeBucks:

1

Înregistrează-te cu adresa de e-mail sau direct cu contul tău de Facebook;

2

Odată creat contul, accesează secțiunea Earn din meniu și alege tipul de sarcină pe care vrei să o faci;

3

Completează-ți profilul pentru a putea primi sarcini care să ți se potrivească și completează secțiunea de plăți pentru a putea retrage banii;

4

Îndeplinește cât mai multe sarcini și odată ce atingi echivalentul a 10$, poți face retragerea săptămânal, în fiecare joi.

👉 Articol recomandat: Locuri de muncă de acasă de pe telefon 👈

Aplicații de făcut bani din vânzarea fotografiilor

🤑 Dreamstime4,2⭐
🤑 EyeEm4,0⭐
🤑 Shutterstock4,0⭐
🤑 iStockPhoto3,6⭐
🤑 Foap3,1⭐

#20. Aplicații care te plătesc în Paypal – Dreamstime

Conform recenziilor din Google Store (4,2⭐) și App Store (4,8⭐), Dreamstime este cea mai bună aplicație de vânzare de fotografii.

Aceasta îți permite să încarci rapid, în orice moment, fotografiile tale din diverse aplicații, precum Google Drive, Google Foto, Dropbox, Facebook și altele. În plus, poți să încarci fotografii chiar și atunci când ești offline datorită funcției de sincronizare.

Poți ajunge la un număr mare de potențiali competitori datorită funcției de optimizare cu ajutorul cuvintelor cheie relevante.

De Reținut!
Notificările în timp real, statisticile pentru imagini și urmărirea vânzărilor și câștigurilor sunt alte avantaje ale aplicației, așa că nu ezita să o descarci!

Ofertă Fără Depunere

50 Runde de Joc Fără Riscuri la Pokerstars

Joacă 50 runde fără niciun risc!
Joaca Acum

#21. Câștigă bani vânzând fotografii pe EyeEm

Dacă ești fotograf la început de drum, iată o aplicație care îți oferă expunere într-o comunitate de aproximativ 8 milioane de fotografi. EyeEm este una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru vânzarea fotografiilor tale, dar este mai mult decât atât.

Aplicația îți pune la dispoziție diverse filtre pentru a-ți îmbunătăți fotografiile și îți oferă sfaturi și trucuri de la alți fotografi. În plus, poți participa la concursuri unde vei obține premii semnificative.

De Reținut!
Vei câștiga atât bani într-un mod simplu, cât și expunere în fața mărcilor și companiilor care îți pot oferi colaborări ulterioare.

Ofertă fără depunere limitată

Roata Norocului Winner cu premii zilnice

Învârte roata Winner în fiecare zi și ia premiile disponibile tot anul 2023!
Joaca Acum

#22. Vinde fotografii pe aplicația Shutterstock

Shutterstock este poate cea mai cunoscută platformă de fotografii și aici îți poți vinde și tu fotografiile pentru a câștiga bani în plus. Fotografiile pe această platformă se vând începând de la 0,20 euro și până la aproximativ 3 euro, având completă libertate în a alege tipul de fotografii pe care să le vinzi.

Vei vedea că pe Shutterstock sunt disponibile fotografii din diverse categorii, așa că indiferent de pasiunea ta, cu siguranță vei reuși să faci bani din fotografii.

Contul pe această platformă se deschide foarte ușor, doar cu o adresă de e-mail pe care o vei verifica după înregistrare.

Banii din vânzarea fotografiilor pot fi retrași la sfârșitul fiecărei luni.

De Reținut!
Important de reținut este că aici poți vinde doar fotografii de calitate, așa că ar trebui să știi cum să surprinzi cele mai bune cadre și să folosești o cameră care să ofere claritate fotografiilor.

Roata Norocului Gets Bet Casino

Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite, Bani Bonus & 50.000 RON Jackpot

Învârte zilnic Roata Norocului și câștigă diverse bonusuri sau marele jackpot!
Joaca Acum

#23. Vinde fotografiile tale pe iStockPhoto

O altă aplicație care îți aduce bani din fotografii este iStockPhoto, aplicația fiind creată de Getty Images, o agenție de fotografii foarte cunoscută în America.

În cazul acestei platforme, vei primi un procent din fotografiile vândute, procentul fiind cuprins între 15% și 45%.

De Reținut!
Câștigurile pot fi retrase doar după ce atingi suma de 100 dolari.

Promoție Specială Zilnică

Până la 500 Rotiri Gratuite la Roata Norocoasă Netbet

Învârte Roata Norocului și vezi câte rotiri câștigi și la ce joc!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Joburi în care călătorești 👈

#24. Fă bani din fotografii pe Foap

Foap este o altă aplicație prin care poți câștiga bani, dar nu doar prin vânzarea fotografiilor, dar și a clipurilor video. Este una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani reali Paypal, cu un rating foarte bun atât în Google Store, cât și în App Store.

Mecanismul aplicației este foarte simplu – încarci fotografiile și videoclipurile tale pe aplicație, iar atunci când o agenție, o companie sau oricine îți cumpără produsul, vei primi jumătate din plata acestuia.

De Reținut!
Aplicația îți oferă câteva avantaje extra, cum ar fi încărcări nelimitate și feedback-ul de la alți fotografi.

Roata Norocului Gets Bet Casino

Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite, Bani Bonus & 50.000 RON Jackpot

Învârte zilnic Roata Norocului și câștigă diverse bonusuri sau marele jackpot!
Joaca Acum

Aplicații de făcut bani online prin vânzarea de produse și servicii

În continuare vei descoperi aplicații de făcut bani online, dar care presupun o implicare mai mare și mai multe cunoștințe într-un anumit domeniu. Poți face bani pe diverse aplicații vânzându-ți produsele sau oferind serviciile tale, dacă ești experimentat într-un anumit domeniu. Iată cele mai bune aplicații din România la acest capitol!

🤑 Etsy4,9⭐
🤑 Fiverr4,7⭐

#25. Vinde produsele tale handmade cu aplicația Etsy

Există aplicații de făcut bani online prin vânzarea produselor handmade de orice tip și chiar dacă realizarea acestora înseamnă puțin mai mult efort și timp, câștigurile vor fi mult mai mari în comparație cu orice aplicație de mai sus.

Totuși, există produse handmade ușor de făcut care nu îți vor ocupa mult timp și care îți pot aduce câștiguri destul de bune.

Trebuie doar să-ți deschizi un magazin online pe Etsy și să listezi produsele tale alături de descrierile potrivite și de imagini clare.

De Reținut!
Vei primi doar un comision mic pentru listarea produselor și un comision din vânzările făcute, însă tu vei rămâne cu cea mai mare parte din câștiguri.

👉 Citește articolul nostru despre cum vinzi pe Etsy pentru a face mai multe vânzări! 👈

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 Runde Gratuite Fără Depozit

Joacă gratis sloturi Novomatic cu 100 Free Spins!
Joaca Acum

#26. Prestează servicii de freelancing pe aplicația Fiverr

O altă aplicație de făcut bani care presupune ceva mai multă muncă și timp este Fiverr. Aceasta este o aplicație de freelancing foarte folosită în România unde poți găsi colaborări pe termen scurt sau lung în diverse domenii.

Spre exemplu, poți găsi proiecte în graphic design, poți scrie articole contra cost sau poți face traduceri autorizate. Lista este foarte lungă și poți descoperi toate oportunitățile direct pe site.

Află cât câștigă un freelancer în România și începe să faci bani în acest mod!

Promoție Specială Zilnică

Până la 500 Rotiri Gratuite la Roata Norocoasă Netbet

Vezi câte rotiri gratuite câștigi la Roata Norocului!
Joaca Acum

TOP 9 jocuri cu bani reali Paypal

Jocuri care plătesc în PaypalRating
🤑 Earn Money: Get Paid Get Cash4.8⭐
🤑 Daring Descent4.5⭐
🤑 Big Time Cash4.4⭐
🤑 AppNana4.3⭐
🤑 Gem Drop4.3⭐
🤑 Solitaire4.3⭐
🤑 Mistplay: Play to earn rewards4.3⭐
🤑 SpinToWin Slots & Sweepstakes4.1⭐
🤑 AppMan3⭐

În mediul online sunt disponibile aplicații cu care câștigi bani reali și pe care le poți descărca rapid pentru a te distra cu diverse jocuri și a câștiga bani de acasă, acumulând puncte sau împlinind diverse misiuni.

Recompensele pot consta în criptomonede sau în diverse sume de bani pe care le poți retrage ulterior cu carduri precum Paypal sau Revolut, sau chiar prin transfer bancar.

Iată în continuare câteva jocuri bani reali Paypal și aplicații pe care le poți aborda!

#1. Jocuri cu bani Paypal – Earn Money: Get Paid Get Cash

Încearcă una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani Paypal gratis și câștigă bani în plus pe lângă salariu făcând diverse lucruri simple! Este vorba despre aplicația Earn Money care îți permite să faci cele mai simple lucruri și să fii plătit pentru asta.

Spre exemplu, poți să vizionezi videoclipuri, să testezi jocuri care plătesc în Paypal (dacă vrei să faci bani din testare de jocuri, vezi cât câștigă un game tester în România) și chiar să completezi chestionare online plătite.

Pe măsură ce îndeplinești sarcinile din această aplicație de făcut bani reali, obții câștiguri online sigure pe care le poți retrage prin PayPal.

De Reținut!
Aplicația are în prezent un rating de 4.8 și a atras aprecierea utilizatorilor prin simplitatea cu care poți câștiga bani din jocuri pe telefon și seriozitatea de care dă dovadă. Unii utilizatori au reușit să retragă chiar bani săptămânal.

Vezi mai multe site uri din care faci bani din vizionarea clipurilor, testarea serviciilor sau completarea de chestionare online!

#2. Jocuri care plătesc în Paypal – Daring Descent

Pe lista acelor aplicații de jocuri pentru care ești plătit se regăsește și Daring Descent. La fel ca precedentele jocuri cu câștiguri reale, jocul nu îți aduce câștiguri online direct în aplicație, ci îți oferă bilete pentru a participa la tombolele organizate.

Încearcă și tu jocuri cu bani reali Paypal și retrage-ți câștigurile prin această metodă de plată foarte sigură și tot mai utilizată pentru plăți online!

Utilizatorii au reușit să obțină bani cu ajutorul acestei aplicații de făcut bani Paypal gratis, minimul fiind de 10$.

De Reținut!
Chiar dacă durează aproximativ 2 săptămâni până când banii vor ajunge în contul tău, poți avea siguranța că îi vei primi. Astfel, se explică și rating-ul de 4.5.

#3. Jocuri cu bani reali Paypal – Big Time Cash

Big Time este o cunoscută aplicație de făcut bani la jocuri plătite, având un rating de 4.4 din partea utilizatorilor. Aplicația îți aduce mai multe jocuri plătite de inteligență, reflexie și acțiune, prin intermediul cărora poți câștiga bilete la extragerile periodice.

Vei putea câștiga bani, iar pentru a avea mai multe șanse de câștig, ai nevoie de mai multe tichete, deci trebuie să joci cât mai mult pentru a obține tichetele respective.

Câștigă bani gratis Paypal jucându-te și distrându-te la Big Time Cash!

#4. Jocuri cu bani Paypal gratis – AppNana

AppNana este o altă opțiune din categoria de aplicații care te plătesc 2023, ce poate fi luată în considerare dacă vrei să te distrezi cu jocuri care te plătesc Paypal.

În locul recompenselor în bani, AppNana oferă drept recompensă carduri cadou ce pot fi utilizate la achiziționarea diverselor obiecte.

Pentru a primi aceste recompense este necesar să accesezi diverse jocuri care plătesc în Paypal, să le instalezi și să le joci.

Poți revendica recompensele odată ce ai strâns 30.000 Nana, ceea ce îți va oferi un cupon de 1 USD ce îl poți folosi pe Amazon, de exemplu. Poți transforma punctele în bani gratis Paypal.

De Reținut!
Aplicația are un rating de 4,3 și până în prezent a înregistrat peste 10 milioane de descărcări. Unii au reușit să facă 3 USD într-un an, iar alții au făcut această sumă în doar o zi.
Ofertă fără depunere limitată

Roata Norocului Winner cu premii zilnice

Învârte roata Winner în fiecare zi și ia premiile disponibile tot anul 2023!
Joaca Acum

#5. Bani din jocuri Paypal – Gem Drop

Gem Drop face parte din categoria de jocuri cu bani reali Paypal, în stilul Candy Crush, prin care poți câștiga bani online Paypal de acasă, distrându-te câteva minte.

Jocul are aproximativ 100 nivele a căror dificultate crește progresiv și bineînțeles, vei putea câștiga mai mult pe măsură ce înaintezi în nivel.

Utilizatorii care au descărcat deja această aplicație de jocuri pentru care ești plătit sunt foarte mulțumiți de grafica jocului, de faptul că este conectat cu mai multe jocuri de făcut bani Paypal de la Winr Games (ceea ce aduce mai multe tichete la extrageri), dar și de cât de provocator devine jocul cu fiecare nivel, fiind o adevărată competiție între scoruri.

Nu vei obține bani din jocuri Paypal în mod direct, ci jucând vei obține tichete pentru extragerile la loterie unde poți câștiga premii în bani.

Câștigurile pot fi retrase prin PayPal și apar pe parcursul jocului diverse reclame pentru a descărca PayPal, ceea ce poate fi un inconvenient, însă nu atât de mare încât să te facă să renunți la joc.

De Reținut!
Aplicația are un rating de 4.3.

#6. Paypal jocuri cu cărți – Solitaire

Adaugă Solitaire pe lista ta de jocuri de făcut bani Paypal, distrează-te și obține cât mai multe premii online cu un minim de efort! Solitaire este o altă aplicație de jocuri din care faci bani, cu un rating de 4.3 din partea utilizatorilor.

Poți câștiga bani gratis Paypal prin obținerea de tichete care te vor înscrie ulterior în extragerile cu premii în bani. Practic, nu vei obține bani jucând direct în aplicație, ci vei obține tichete care ulterior îți pot aduce premii în extragere.

De Reținut!
Utilizatorii aplicației apreciază rapiditatea cu care poți obține tichete și stilul clasic de joc îmbinat cu diverse oportunități de personalizare a jocului.

Câștigul minim pe care îl poți retrage este 10$, iar plata se va face prin PayPal, iar ca inconvenient am putea să menționăm procesarea plății care poate dura până la 3 săptămâni.

Câștigă bani jucându-te Solitaire și alte jocuri care te plătesc în PayPal!

#7. Jocuri plătite prin Paypal – Mistplay: Play to earn rewards

Printre cele mai bune jocuri plătite prin Paypal se numără și Mistplay. Față de celelalte aplicații în care câștigi bani, nu vei câștiga bani, ci carduri cadou pentru Visa, Amazon, Google Play, dar și altele.

Aplicația se bucură de un rating de 4.3 din partea utilizatorilor și de aprecierea acestora pentru că, spre deosebire de alte aplicații din care câștigi bani, aceasta îți oferă într-adevăr premiile câștigate.

#8. Jocuri cu bani Paypal gratis – SpinToWin Slots & Sweepstakes

Dacă ești interesat de a câștiga din jocuri cu bani Paypal gratis, adaugă pe listă și această aplicație. Vei avea șansa sa participi gratuit la tombole zilnice, săptămânale, speciale sau chiar cu ocazia sărbătorilor. Aceasta este o aplicație de făcut bani la jocuri care te ajută să câștigi participând oricând la tombole.

Spre deosebire de celelalte aplicații cu care câștigi bani, menționate mai sus, aceasta nu necesită obținerea unor bilete pentru tombole, înscrierea având loc automat în mod aleatoriu.

Aplicația a primit un rating de 4.1 din partea utilizatorilor și este cunoscută pentru faptul că oferă cu adevărat premiile promise, chiar dacă poate fi vorba de o sumă mică.

Și acest joc face parte din categoria acelor jocuri cu bani reali PayPal, deci poți fi sigur că tot ce câștigi va ajunge în contul tău.

Deci, dacă vrei să apelezi la aplicații de făcut bani Paypal jucându-te, asigură-te că ai un cont de PayPal pentru că cele mai multe aplicații din care faci bani reali îți vor permite să-ți retragi banii doar prin această modalitate.

De Reținut!
De asemenea, nu te aștepta să câștigi sume mari pentru că nu se va întâmpla acest lucru, dar cu siguranță vei obține la jocuri cu câștiguri reale câțiva bani în plus pe care îi poți adăuga câștigurilor tale lunare.
Roata Norocului Gets Bet Casino

Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite, Bani Bonus & 50.000 RON Jackpot

Învârte zilnic Roata Norocului și câștigă diverse bonusuri sau marele jackpot!
Joaca Acum

#9. Jocuri cu plată Paypal – AppMan

Aplicația AppMan e o altă opțiune pentru a obține bani din jocuri Paypal. Spre deosebire de aplicația precedentă, AppMan are și un sistem de recomandare a unui prieten prin care ești recompensat.

De fiecare dată când o persoană recomandată de tine își va crea un cont, vei fi recompensat cu un credit de 250 de puncte.

În plus, AppMan se alătură acelor aplicații cu bonus la înregistrare pentru că vei primi un bonus de 50% pentru fiecare aplicație pe care aceștia o descarcă și o instalează. Poți retrage bani gratis Paypal din cont imediat ce ai strâns 5 USD.

De Reținut!
800 de puncte sunt echivalentul unui dolar, deci ai nevoie de 4.000 de puncte să poți retrage bani prin Paypal. Poți face și câte 20 USD pe zi, însă depinde de fiecare persoană în parte.

👉 Vezi mai multe recomandări de jocuri de făcut bani reali! 👈

Jocuri Paypal păreri: merită să încerci?

Bineînțeles că nimeni nu se așteaptă la sume uriașe de la jocuri Paypal, dar cei care au încercat astfel de jocuri susțin că pot câștiga sume care îi mulțumesc, având în vedere efortul minim depus.

Pentru a-ți face o idee mai clară despre aceste jocuri cu plată Paypal, îți prezentăm în continuare despre jocuri Paypal păreri direct de la cei care au încercat jocurile. Află din experiența altora dacă merită să încerci aceste jocuri gratuite!

Până acum totul a fost legal. Există mai multe aplicații pe care le-am încercat și FreeCash face exact așa cum face reclamă. Plăți mari. 🤙

Jesse – Free Cash App, Februarie 2023, ⭐⭐⭐⭐⭐

Sondajele și plățile sunt în regulă, nu sunt super grozave decât dacă îți folosești proprii bani pentru a cumpăra sau a investi în lucruri. Totuși, este mai bine să folosești site-ul decât aplicația. Aplicația este super defectuoasă, se blochează adesea și nu mă lasă să ies din sondaje pentru a ajunge la ecranul principal și afișează constant un pop-up care spune să descarc aplicația… când deja utilizez aplicația, ceea ce devine enervant.

D. – Free Cash App, Decembrie 2021, ⭐⭐

Sunt extrem de sceptică, în general, ca persoană, și mai ales când vine vorba de „bani ușori”, dar recunosc, am primit 2 plăți la PayPal în aproximativ 2 săptămâni și a fost pentru înscrierea la două lucruri și câteva jocuri gratuite. De fapt, sunt destul de uimită. Cu siguranță recomand această aplicație pentru a face bani rapid, ușor și pasiv.

Lily – Earn Money: Get Paid Get Cash App, Aprilie 2022, ⭐⭐⭐⭐⭐

Am primit deja prima retragere, dar a doua retragere este încă în așteptare.

John – Big Time Cash – Make Money App , Februarie 2023, ⭐⭐⭐⭐

Se poate spune despre jocuri Paypal păreri că sunt împărțite, unele persoane au obținut câștiguri, altele nu, unele sunt mulțumite de jocuri, în timp ce altele susțin că aplicațiile mai au probleme de funcționare. Cel mai bine ar fi să încerci chiar tu jocuri cu plată Paypal și să vezi dacă îți generează sau nu câștiguri suplimentare.

TOP 5 aplicații de făcut bani fără depunere cu bonus la înregistrare

Aplicații cu bonus la înregistrareBonus 2023
🤑 Netbet500 Rotiri Gratuite ✔️
🤑 Maxbet350 Rotiri Gratuite ✔️
🤑 Winbet50 Rotiri Fără Rulaj ✔️
🤑 Betano100 Rotiri Fără Rulaj ✔️
🤑 888 Casino88 Rotiri Gratis ✔️
De Reținut!
Dacă îți place să faci bani în timp ce te joci, dar în același timp cauți aplicații de făcut bani fără depunere și care să te recompenseze cu un bonus la înregistrare, avem o idee pentru tine. Poți încerca o aplicație de făcut bani la jocuri de casino, acestea fiind și aplicații cu bonus la înregistrare.

Mai exact, poți descărca gratuit aplicația, urmând să primești un bonus la înregistrare fără depunere pentru a juca gratis, iar ulterior îți poți retrage câștigurile.

Iată ce aplicații de făcut bani fără depunere cu jocuri de casino îți recomandăm!

#1. Netbet App

Una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani fără depunere la casino este Netbet. Aceasta îți oferă un bonus la înregistrare de 250 sau 350 Rotiri Gratuite la 6 sloturi diferite.

Practic, te vei înregistra, îți vei valida contul, iar apoi vei alege unul din cei 3 șeptari pentru a vedea câte rotiri gratuite primești și la ce joc le poți folosi.

Prin intermediul acestei aplicații cu bonus la înregistrare, disponibilă pe Android și iOS, vei putea să câștigi bani reali convertind câștigurile din rundele gratuite în bani cash. Pentru a face asta, vei îndeplini un rulaj bonus Netbet de 40x, adică vei rula câștigurile obținute de 40 ori înainte de a face o retragere.

Ofertă Specială – Universul Rotirilor Gratuite

250 sau 350 Rotiri Gratuite Fără Depunere la 6 Sloturi

Cod Bonus: Diferă în funcție de fiecare premiu
Află codul bonus și bucură-te de până la 350 Free Spins!
Joaca Acum

#2. Maxbet App

O altă aplicație de făcut bani la jocuri de casino este Maxbet care își întâmpină jucătorii cu un bonus fără depunere de 350 Rotiri Gratuite.

Vei primi la Maxbet bonus de bun venit de până la 2.000 RON și 300 Rotiri Gratuite. Pentru a primi bonusul, te poți înregistra direct din aplicația Maxbet, apoi îți vei valida contul creat, vei folosi codul bonus și vei face primele tale 2 depuneri aici.

Vei primi bonusul direct în cont, iar câștigurile obținute cu acestea pot fi retrase după un rulaj minim Maxbet de 30x.

Ofertă de bun venit

100% până la 2.000 RON + 300 Free Spins

Cod Bonus: MAXDUBLU & K_BEASTMODE
Dublează-ți primele două depuneri și câștigă în plus rotiri gratuite!
Joaca Acum

#3. Winbet App

Printre cele mai bune aplicații cu bonus la înregistrare pentru jocuri casino se numără și Winbet. Cu această aplicație de făcut bani la jocuri poți câștiga până la 600 rotiri gratuite Winbet la diverse jocuri. Îți poți retrage câștigurile imediat.

Mai exact, prin intermediul acestei aplicații din care poți face bani reali vei putea retrage imediat câștigurile rezultate în urma folosirii rundelor gratuite pentru că acestea nu au cerințe de rulaj.

Deci, te înregistrezi, îți verifici contul, te distrezi cu rundele gratis, iar câștigurile rezultate pot fi retrase în aceeași zi.

Ofertă Fără Depunere & Fără Rulaj

2 Intrări Gratuite în Joc Bonus & 600 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Câștigă intrări gratuite în jocul bonus și rotiri gratuite fără rulaj la sloturi Pragmatic și EGT!
Joaca Acum

#4. Betano App

În categoria de aplicații cu bonus la înregistrare fără rulaj se încadrează și Betano. Cu această aplicație de făcut bani la jocuri vei primi la Betano 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker.

De data aceasta, trebuie doar să te înregistrezi folosind codul bonus FIREJOKER și vei primi rundele pentru a juca gratis. Chiar dacă inițial nu este nevoie să îți verifici contul, ține cont că pentru a-ți retrage câștigurile, contul tău de jucător trebuie să fie verificat!

De Reținut!
După ce joci și obții câștiguri, poți retrage imediat câștigurile pentru că nici acest bonus nu are rulaj.
Ofertă Exclusivă Fără Depunere

100 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: FIREJOKER
Transformă 100 Rotiri Gratuite în câștiguri cash!
Joaca Acum

#5. 888 Casino App

Nu puteam încheia acest top cu aplicații din care poți face bani reali fără depunere fără să includem și aplicația 888 Casino.

Vei primi la 888 Casino bonus fără depunere și pentru a-l revendica, trebuie să te înregistrezi și să-ți verifici contul. Acestea sunt regulile care se aplică și în cazul celorlalte aplicații cu bonus la înregistrare.

Câștigurile obținute în urma utilizării rundelor gratuite au cerințe de rulaj, dar sunt mai mici decât în cazul celorlalte bonusuri de mai sus. Vei face un rulaj bonus 888 Casino de 30x, iar apoi îți poți retrage câștigurile prin metoda de plată preferată.

Câștigurile obținute cu ajutorul acestor aplicații cu bonus la înregistrare fără depunere nu pot fi retrase prin PayPal, dar ai la dispoziție alte metode: card bancar Visa sau Mastercard, transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard și chiar direct din agenții.

Ofertă Fără Depunere

25 RON Gratuiți la 888 Casino

Verifică-ți contul și primești 25 RON Gratis!
Joaca Acum

Concluzii

Chiar dacă unele din cele 20 aplicații cu care câștigi bani reali prezentate mai sus nu îți aduc câștiguri suplimentare de mare valoare, acestea merită să fie încercate pentru că îți aduc un mic câștig în plus lunar.

Unele jocuri plătite prin Paypal pot fi cu adevărat distractive, iar altele au un rating bun. Totuși, poți câștiga câte puțin cu mai multe aplicații din care faci bani, iar la final să obții suma pe care vrei să o strângi.

Într-adevăr, nu te poți aștepta la sume uriașe din astfel de aplicații de făcut bani Paypal, însă cu siguranță sumele câștigate vor contribui la veniturile tale lunare.

FAQ

❓ Chiar se câștigă la jocuri cu bani reali Paypal?

Da! Poți obține câștiguri la jocuri plătite prin Paypal, dar nu te aștepta la câștiguri foarte mari. Aplicațiile nu plătesc foarte mult, dar cu siguranță este un venit în plus care te va ajuta, mai ales dacă folosești mai multe aplicații simultan.

❓ Ce recompense primesc la Paypal jocuri?

În funcție de joc, poți primi bani pe care să îi retragi, tichete gratuite pentru a te înscrie în tombole cu diverse premii, cupoane pentru reduceri la diverse cumpărături online sau chiar criptomonede.

❓ Pot să retrag orice sumă de bani câștig la jocuri cu bani Paypal?

De regulă, există o sumă minimă pe care trebuie să o ai în cont pentru a face o retragere. Această sumă minimă este de 10 USD, adică echivalentul a aproximativ 50 RON.

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 101BLISS
Joacă fără riscuri cu 101 runde la înregistrare și poți obține câștiguri reale!
Joaca Acum

Mai multe articole care te-ar putea interesa:

Don Casino Păreri: primele noastre impresii despre Don.ro

Don Casino pare să fie mai mult decât așteptat pe piața jocurilor…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino Bonus de Bun Venit: până la 2.000 RON + 50 Rotiri Extra

Pachetul de bun venit este prima surpriză pe care o vei primi…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino verificare cont: ce documente trebuie să trimiți

Una din veștile proaspete de pe piața jocurilor de noroc este Don…
Monica - decembrie 8, 2023