bani gratis

Ce să faci ca să ai noroc la bani

Ți se pare uneori că orice ai face nu reușești să atragi banii și norocul de partea ta? În caz că nu știai, există ritualuri și tradiții din moși strămoși, care sunt menite să îți aducă în viață prosperitatea. Este important să le respecți întocmai și să crezi în ele, pentru că orice superstiție capătă forță atunci când ai încredere în efectul ei.

1. Banii găsiți îți aduc noroc

Dacă vrei să ai noroc la bani, nu refuza nici cel mai mic semn de la soartă. Când găsești pe jos o monedă, ridic-o și păstreaz-o, fiindcă în mod contrar se spune că refuzi norocul. De asemenea, pe lângă banii găsiți, este bine să ai în portofel și o monedă găurită, care reprezintă un alt talisman aducător de prosperitate. Nu lua de pe jos bani dacă îi găsești la o răscruce, fiindcă se spune că vei ajunge în timp să cheltuiești mult mai mulți pentru a rezolva probleme de sănătate. De asemenea, dacă moneda găsită pe jos are stema în sus, nu o ridica, pentru că îți va aduce pierderi financiare.

2. Dăruiește ca să primești

Ai auzit vreodată de faptul că în viață ceea ce faci se întoarce la tine, fie că este de bine sau de rău? Dacă te întrebi cum să ai noroc, e momentul să începi să fii mai darnic și să nu mai calculezi la sânge fiecare bănuț. Dăruiește-le bani persoanelor care au nevoie, iar când ieși la o terasă sau la un restaurant nu ezita să lași bacșiș, pentru că se va întoarce la tine întreit.

3. Trăiește ca și cum deja ai avea noroc la bani

Ca să atragi prosperitatea în viața ta, începe să trăiești ca și cum deja ți-ar merge foarte bine. Asta nu înseamnă să cheltuiești peste măsură, ci să nu îți mai faci griji și să privești totul cu lejeritate, aducând astfel mai multă energie pozitivă în viața ta. Aceasta este una dintre acele superstiții pentru noroc în bani, dragoste și orice alt aspect pe care vrei să îl rezolvi. Cumpără-ți produse de calitate, chiar dacă te costă puțin mai mult, rezervă o vacanță la care visai, joacă-te la ruletă și norocul nu va întârzia să apară.

4. Lasă bani sub fața de masă, dar nu așeza geanta sau portofelul pe podea

Banii atrag alți bani, așa că dacă nu știi cum să ai noroc la câștiguri financiare, este momentul să apelezi la această mică superstiție: ascunde o monedă sub fața de masă, pentru că asta îți va aduce prosperitate. Nu lăsa geanta de mână, borseta sau portofelul pe podea, pentru că riști să ai o pagubă.

5. Ai grijă unde îți păstrezi banii

Acest ritual nu se referă la banii pe care îi ții la bancă, în cont, ci la cei pe care îi ai în casă. Ca să ai noroc la bani, nu îi lăsa împrăștiați prin genți, sertare și pe birou, ci păstrează-i pe toți în același loc: poți avea un borcan în care să ții tot măruntul, iar bancnotele să le așezi frumos în portofel. Numără constant banii pe care îi ai – se spune că și acest lucru aduce noroc – și strânge-i întotdeauna cu un scop final.

6. Portofelul potrivit aduce mai mulți bani

Una dintre cele mai puțin cunoscute superstiții pentru noroc este cea legată de portmoneul în care îți ții banii. Acesta ar trebui să fie de culoare roșie, iar atunci când îl cumperi este bine să ții inițial în el o bijuterie valoroasă de aur. Dacă ți-l face cineva cadou, e recomandat să ți-l dea cu o sumă simbolică în el – același lucru e valabil și pentru situațiile în care cumperi tu un portmoneu pentru cineva. Nu arunca portofelele vechi, iar pe cel pe care îl folosești frecvent ai grijă să nu îl ții niciodată gol. De asemenea, nu arăta altor persoane câți bani ai în acesta. Hârtiile pe care le păstrezi în portofel trebuie să fie curate și aranjate cât mai frumos, fără a fi mototolite.

7. Ai grijă ca la aniversarea ta să ai bani în buzunar

La fel ca în noaptea de Anul Nou, se spune că este bine ca și de ziua ta să ai bani la tine – și nu doar cu scopul de a face cinste prietenilor, ci și pentru că acest lucru te va ajuta să ai noroc la bani. Tot aniversarea ta reprezintă o ocazie ideală de a-ți cumpăra o pușculiță sau de a deschide un cont în care să începi să economisești, atrăgând astfel prosperitatea.

8. Atenție când împrumuți bani și când începi să economisești

Nu împrumuta nimănui bani în zilele de Luni și nici în prima zi a lunii, fiindcă riști să dai bani în continuare. Pe de altă parte, dacă vrei să economisești și nu știi cum să ai noroc să îți sporești economiile, află că ziua norocoasă pentru a începe să strângi bani este Joia.

9. Triunghiul sau piramida sunt aducătoare de noroc

Nu degeaba egiptenii erau fascinați de piramide, iar grecii antici descoperiseră că forma triunghiului are sensuri sacre și greu de înțeles pentru omul de rând. Aceste forme pot avea proprietăți miraculoase, ajutându-te să câștigi mai ușor bani. Împăturește o bancnotă sub forma unui triunghi și păstreaz-o așa în portofel, pentru că te va ajuta să atragi banii în viața ta.

10. Fă-ți rost de un talisman norocos

Există anumite obiecte care te ajută să atragi banii și prosperitatea, iar cele mai cunoscute în România sunt potcoava și trifoiul cu patru foi. Totuși, având în vedere că nu poți face prea ușor rost de un astfel de trifoi, iar potcoava nu este tocmai un obiect de ținut în geantă sau în apartament, poți apela la talismane folosite de alte popoare pentru atragerea norocului: de exemplu, broscuța feng shui, care are de obicei în gură o monedă găurită sau elefantul de jad, ce ține trompa în sus. Nu cumpăra un elefant cu trompa în jos, pentru că acesta îți va alunga norocul.

În final, nu uita că norocul ți-l faci și tu cu mâna ta: cu cât crezi mai mult în posibilitățile pe care le ai și ești mai dispus să îți încerci șansa, cu atât mai mult crește și probabilitatea de a avea succes și de a câștiga mai mulți bani.

Citește și articolul despre cum să faci bani gratis online!

Articole relevante