ghid despre cum să vinzi pe olx în 2022

Cum Vinzi pe OLX Mai Mult în cel Mai Scurt Timp

5/5 - (5 votes)

Cu toții am pus cel puțin o dată un anunț pe OLX și dacă nu am pus, ne-am gândit să o facem sau am cumpărat un produs prin intermediul platformei. Dar cum vinzi pe OLX mai mult și mai rapid? Află cum să vinzi pe OLX unul sau mai multe produse în timp scurt și bineînțeles, în siguranță, dar și ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024!

Cuprins

 1. Despre OLX
 2. Cum adaugi un anunț gratis pe OLX
 3. Cât timp este valabil un anunț
 4. Pachete de promovare pe OLX
 5. Cum vinzi pe OLX mai mult și mai rapid
 6. Ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024
 7. Cum livrezi produsele listate pe OLX
 8. Concluzii

OLX, cea mai mare platformă de vânzare-cumpărare din România

Chiar dacă nu ai vândut sau cumpărat încă ceva de pe OLX, cu siguranță numele platformei îți sună cunoscut pentru că este cea mai mare și mai cunoscută platformă de vânzări online din România. De fapt, OLX este lider mondial pe piața de anunțuri online, urmat de competitori precum lajumate.ro, fiind prezent în numeroase țări în curs de dezvoltare, și nu doar țări europene.

Compania a început să opereze pe piață din 2006, iar în prezent serviciile sale sunt disponibile în 45 țări din lume, dispune de 25 birouri deschise, iar anunțurile sale ating lunar 54 milioane.

OLX a pătruns în piața anunțurilor online din România în 2010, odată cu achiziția Mercador.ro, astăzi milioane de români alegând să pună anunț aici pentru a vinde diverse lucruri, de la autoturisme și locuințe la articole de sport și chiar articole vestimentare. Site-ul oferă posibilitatea de a promova produse sau servicii din diverse categorii, cum ar fi autoturisme olx, moto și ambarcațiuni, imobiliare, locuri de muncă, electrocasnice, modă sau piese auto. Vei găsi pe prima pagină a site-ului categoriile principale.

Practic, OLX le oferă oamenilor obișnuiți, care nu dețin propriu-zis o afacere, posibilitatea de a-și vinde lucrurile pe care nu le mai folosesc, dar care se află într-o stare bună, la un preț rezonabil, unui număr mare de posibili cumpărători care au la rândul lor șansa de a achiziționa un produs sau chiar serviciu util la un preț mai mic. Vei descoperi în continuare cum să vinzi pe olx!

De Reținut!
OLX poate fi considerată piața online care conectează vânzători și cumpărători dintr-o regiune.
Ofertă Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 150 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum să vinzi pe OLX: adaugă anunț OLX gratis

Există numeroase metode de cum să faci bani de acasă, iar vânzarea lucrurilor pe OLX este una dintre acestea. Dacă ești interesat de cum să vinzi pe OLX, află că poți începe prin a posta un anunț gratis. Trebuie să știi că pentru a adăuga anunț gratuit olx ai nevoie de un cont de utilizator pe site.

Dacă ai spus cel puțin o dată “vreau să pun anunț gratuit pe olx”, trebuie să știi că îți poți crea un cont de utilizator cu o adresă de e-mail și o parolă sau te poți loga direct cu pagina ta de Facebook. Poți adăuga anunț olx gratis în mai puțin de 2 minute.

Dacă vrei să știi răspunsul la cum vând pe OLX, trebuie să știi mai întâi cum poți adăuga anunțuri gratis, așa că îți arătăm în cele ce urmează:

1

Apasă butonul Adaugă anunț din partea dreaptă, sus a site-ului și completează informațiile legate de anunț

Butonul pentru a adăuga pe olx anunț nou este disponibil pe fiecare pagină a site-ului și odată ce îl apeși se va deschide o pagină nouă unde va trebui să completezi câteva date importante despre anunțul tău.

Vei scrie un titlu de maxim 70 caractere pentru anunțul tău, vei alege categoria în care se înscrie produsul sau serviciul promovat de tine (ai grijă să alegi categoria potrivită pentru ca anunțul să fie promovat) și vei furniza o descriere a produsului/serviciului în care îți recomandăm să treci toate caracteristicile necesare pentru ca un posibil compărător să te contacteze pentru achiziționare.

2

Încarcă mai multe fotografii ale produsului/ serviciului promovat

Ai posibilitatea de a încărca mai multe fotografii pentru anunțuri gratuite olx și te sfătuim să încarci cât mai multe fotografii pentru ca utilizatorii să-și facă o părere cât mai completă despre produsul sau serviciul promovat de tine.

Dacă ești interesat de cum să vinzi pe olx, încarcă fotografii din mai multe unghiuri și ai grijă să încarci fotografii clare și care corespund exact cu produsele în realitate!

3

Introdu datele de contact

Dacă un utilizator este interesat de produsul/ serviciul tău, acesta te va contacta, deci va trebui să introduci datele tale de contact atunci când publici un anunț olx gratis. Atunci când vei adăuga anunț olx gratis, vei introduce orașul sau localitatea în care locuiești, numele tău, adresa de e-mail și numărul de telefon. Poți modifica oricând datele de contact din meniul Setări.

După ce completezi aceste informații și te asiguri că sunt corecte, poți apăsa Previzualizare pentru a vizualiza cum ar arăta un anunț gratuit olx pe site sau poți apăsa direct butonul Continuă.

4

Verifică-ți adresa de e-mail pentru confirmarea publicării

După completarea informațiilor referitoare la olx adaugă anunț gratuit, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj de confirmare pentru olx publicare anunț, iar de acum îl poți vizualiza pe site, îl poți edita sau îl poți promova după cum vei vedea în continuarea acestui ghid.

Dacă nu dispui de un buget pentru a promova anunțuri olx vei fi cu siguranță interesat să publici pe olx anunțuri gratuite, însă trebuie să știi că există o limită de anunțuri gratuite olx pe care fiecare utilizator le poate posta.

Numărul de anunțuri gratuite olx pe care le poți publica depinde de categoria în care vrei să faci pe olx publicare anunț. De asemenea, depinde dacă respectivul olx anunț este postat de o persoană fizică (privat) sau de o firmă.

De Reținut!
Spre exemplu, la categoria animale de companie este posibilă publicarea unui anunț olx gratis pentru persoane fizice și tot 1 anunț pentru firme, la categoria auto, moto și ambarcațiuni/ autoturisme pot fi publicate 3 anunțuri în 180 zile doar de persoanele fizice, iar la categoria electronice și electrocasnice pot fi publicate 5 anunțuri, de asemenea doar de persoanele fizice.

Verifică pagina de ajutor de pe olx pentru a vedea câte anunțuri gratuite olx poți publica în fiecare categorie!

Cât timp este valabil un anunț de la publicare

Din moment ce ți-am răspuns la întrebarea cum vând pe olx, probabil te întrebi cât timp va fi valabil anunțul publicat. Dacă vorbim de un anunț gratuit olx, valabilitatea acestuia este de 30 zile, indiferent de categoria în care se încadrează.

Dacă ne referim la olx anunț plătit, valabilitatea poate fi de 7 zile sau 30 zile, în funcție de opțiunea de promovare aleasă. Un anunț gratuit olx poate să atragă vizualizări și posibili cumpărători. Totuși, în timp, anunțul meu olx poate deveni puțin vizibil din cauza numeroaselor noi anunțuri care sunt adăugate zilnic, în special a celor promovate, care vor apărea cât mai sus în listă.

De Reținut!
Se recomandă alegerea unui pachet de promovare, chiar și cel mai mic pachet de promovare, pentru ca anunțul tău să aibă rezultatele așteptate, adică să reușești să faci pe olx vânzări.

Cum să vinzi pe OLX: alege un pachet de promovare

Odată publicat un anunț pe OLX, va trebui să decizi dacă vrei să lași anunțul așa cum este sau dacă vrei să promovezi anunțul pentru o vizibilitate mai mare, deci mai multe șanse să faci vânzări pe olx. Există mai multe opțiuni și pachete de promovare care pornesc de la 0.29 euro și ajung la 21.99 euro, astfel încât să se potrivească bugetului fiecărui vânzător. Descoperă în continuare principalele opțiuni de promovare și învață cum să vinzi pe OLX!

#1. Promovare pe prima pagină

Cu 13.99 euro poți pune anunț pe olx pe prima pagină a site-ului timp de 7 zile, unde va fi văzut de mii de vizitatori, iar șansele de a vinde produsul promovat sunt mult mai mari. Acest olx anunț va fi afișat în toată țara și există posibilitatea filtrării acestuia după localitatea și județul în care a fost adăugat pentru mai multe șanse de a vinde pe OLX.

#2. Reactualizare zilnică timp de 7 zile

Cu 10.99 euro îți poți reactualiza anunțul zilnic pentru ca anunțul tău să ajungă cât mai sus în lista de anunțuri OLX. Anunțul își pierde vizibilitatea pentru că anunțurile noi apar primele în lista de anunțuri, însă cu această opțiune te asiguri că anunțul tău este în continuare vizibil.

În cazul în care ai optat deja pentru prelungirea anunțului (cu 3 zile înainte de expirarea anunțului), mai ai la dispoziție opțiunea fulger prin care anunțul tău ajunge automat pe prima poziție și opțiunea reactualizare automată timp de 7 zile.

#3. Promovarea în listă

Dacă ești interesat de cum se vinde pe olx, află că prețul pentru această opțiune este de 9.99 euro și îți poți promova anunțul timp de 7 zile, respectiv 30 zile. Anunțul va apărea printre primele 5 anunțuri care corespund căutării făcute de utilizator și va fi marcat cu o bandă turcoaz cu textul Anunț Promovat.

Dacă te interesează cum să vinzi pe OLX, trebuie să știi că pentru fiecare dintre cele 3 opțiuni de promovare există 3 pachete din care poți alege, și anume Start, Standard și Pro. Acestea îți pot aduce până la 30x mai multe vizualizări, deci mai multe șanse să faci vânzări pe olx. Spre exemplu, pentru opțiunea reactualizare zilnică timp de 7 zile, ai la dispoziție următoare pachete la prețuri avantajoase:

 • Start: 0,49 euro (generează de 4x mai multe vizualizări)
 • Standard: 0,99 euro (generează de 16x mai multe vizualizări)
 • Pro: 1,99 euro (generează de 30x mai mutle vizualizări)
De Reținut!
Prețurile sunt stabilite în funcție de posibilitatea de a genera vizualizări pentru că vizualizările se pot transforma în vânzări pe olx și cu cât ai mai multe vizualizări pentru anunțuri olx, cu atât ai mai multe șanse să faci pe olx vânzări multe.

Cum să vinzi pe OLX mai mult și mai rapid

Numărul mare de anunțuri olx existente în momentul actual doar în apropierea locuinței tale ne indică faptul că există numeroase oferte care răspund de multe ori aceleiași cereri. Cum vei convinge tu ca vânzător respectivul utilizator să cumpere de la tine? Altfel spus, cum vinzi pe olx mai mult decât ceilalți? Iată mai joc câteva sfaturi utile care te vor ajuta să știi cum să vinzi pe OLX.

#1. Stabilește un preț care să iasă în evidență

Prețul este cu siguranță principalul factor pe care utilizatorii îl iau în considerare atunci când achiziționează ceva de pe olx sau orice alt site. Poți fi sigur că utilizatorii verifică mai întâi prețul original al produsului nou și îl va compara cu prețul oferit de tine, iar dacă prețul tău nu este semnificativ mai mic decât cel al unui produs nou, șansele să faci vânzări pe olx sunt foarte mici. De asemenea, dacă vrei să știi cum vinzi pe olx, ar trebui să verifici prețurile oferite de alți vânzători olx pentru același produs ca al tău.

De Reținut!
Deci, dacă vei pune anunț pe olx, stabilește prețul în funcție de prețul produsului nou și de prețurile oferite de ceilalți vânzători ai aceluiași produs!

#2. Încarcă cât mai multe fotografii clare și atractive cu produsul tău

Fotografiile au un rol mult mai important decât crezi atunci când vine vorba de cum se vinde pe OLX. Între un anunț cu o singură fotografie, aceasta fiind și neclară și un anunț cu 3-4 fotografii, realizate din mai multe unghiuri și foarte clare, cu siguranță al doilea anunț va avea mai multe șanse la olx vânzări.

Iată câteva sfaturi despre cum să vinzi pe OLX cu fotografii atractive:

 • Realizează cel puțin 3 fotografii din unghiuri diferite
 • Ai grijă ca produsul pe care vrei să-l vinzi să fie elementul principal din poză, iar dacă ai un fundal monocrom, produsul va ieși chiar și mai mult în evidență
 • Asigură-te că ai o sursă bună de lumină și că produsele vor arăta în poze exact așa cum arată în realitate

#3. Cum să vinzi pe OLX: scrie titluri atractive pentru produsele tale

Titlul este primul element din anunțul tău pe care îl va vedea un posibil cumpărător, așa că dacă te întrebi cum vând pe OLX, află că titlul joacă un rol important. Trebuie să fie unul suficient de lung încât să descrie exact produsul și cel puțin o caracteristică a acestuia, dar și suficient de scurt încât să nu pară o întreagă propoziție care obosește vizual posibilii cumpărători.

Spre exemplu, dacă vinzi un scaun de mașină pentru copii, poți pune un titlu sugestiv precum scaun auto copii 9-25 kg Universal + numele brandului (mai ales dacă brandul este unul cunoscut.

#4. Cum să vinzi pe OLX: scrie o descriere cât mai completă, dar lizibilă

Descrierea este practic prima conversație cu un posibil cumpărător, deci dacă ești interesat de cum vinzi pe olx ar trebui să incluzi în descrierea unui olx anunț toate informațiile de care ar putea fi interesat un cumpărător. Totuși, mult text este greu de parcurs, iar nimeni nu are răbdarea și timpul pentru a citi astfel de descrieri.

De Reținut!
Dacă vrei să știi cum să vinzi pe OLX cât mai rapid, află că o descriere detaliată și liniuțe sau bullet points care să facă textul să fie lizibil și ușor de parcurs te vor ajuta foarte mult.

#5. Menționează brandul sau magazinul de unde ai achiziționat produsul pe care vrei să-l vinzi

Menționarea brandului sau magazinului de unde produsul a fost achiziționat se recomandă din 2 motive. În primul rând, numele oferă credibilitate, iar un nume cunoscut atrage atenția mai mult asupra anunțului, iar în al doilea rând, posibilii cumpărători pot căuta mai multe informații despre produsul respectiv, cum ar fi specificațiile produsului sau prețul produsului nou.

#6. Menționează motivul pentru care îl vinzi și starea produsului

Tindem să asociem produsele la vânzare pe OLX sau alte platforme de acest tip cu produse second hand, ceea ce este adevărat. Majoritatea produselor sunt second hand, dar pot fi într-o stare foarte bună, iar unele produse pot fi chiar noi, dar puse la vânzare din diverse motive. Motivul pentru care ați decis să renunțați la acel produs poate fi de interes pentru cumpărătorii care se întreb probabil ce este în neregulă cu produsul respectiv pentru a fi pus la vânzare.

Bineînțeles, starea produsului trebuie menționată, iar transparența este un element foarte important dacă te întrebi cum vând pe OLX. Dacă produsul prezentat de tine nu corespunde cu produsul real, acesta va fi returnat, deci nu vei reuși să vinzi eficient. În plus, vei pierde încrederea cumpărătorilor.

#7. Cum vinzi pe OLX: grupează mai multe produse în același anunț

Atunci când te decizi să înveți cum să vinzi pe OLX, trebuie să știi cum să gestionezi logistic vânzările, cum ar fi costul de livrare. Dacă ai un singur produs relativ ieftin care poate fi găsit oriunde un anunț pe OLX nu te va ajuta să îl vinzi pentru că oamenii nu ar căuta lucrul respectiv aici și nici nu s-ar deranja atât de mult pentru un singur obiect pe care îl pot achiziționa din altă parte.

Cel mai bun exemplu în acest caz poate fi hainele. Dacă ai un singur tricou la vânzare, nimeni nu se va deranja să suporte costul de livrare pentru acesta, dar dacă faci un set de tricouri sau un set cu diverse haine și le pui la un preț avantajos, atunci șansele să vinzi prin olx cresc destul de mult.

#8. Promovează-ți anunțurile pe paginile de social media

Chiar dacă alegi un pachet de promovare pus la dispoziție de platformă, nu exclude promovarea anunțului pe propriile pagini de social media, precum Facebook sau Instagram, sau în grupuri de Facebook relevante.

Cu ajutorul unor imagini atractive și a unei descrieri care să stârnească interesul, vei reuși să-ți vinzi pe OLX multe produse. Totuși, dacă postezi în grupuri, ai grijă să postezi cu măsură pentru ca anunțurile tale să fie aprobate și să poți fi în continuare membru în grupurile respective.

Citește mai mult despre promovare online metode!

#9. Fii mereu pe fază și răspunde cât mai rapid mesajelor de la posibilii cumpărători

Dacă răspunzi mesajelor celor interesați în maxim o oră, OLX îți va acorda o insignă specială care te va face utilizator de încredere, deci vei ieși mai mult în evidență printre vânzătorii aceluiași produs pentru că platforma te consideră un vânzător de încredere și astfel, vei reuși să faci mai multi bani din olx vânzări.

#10. Cum să vinzi pe OLX: obține cât mai multe recenzii pozitive

Recenziile inspiră cea mai mare încredere în vânzător, iar oamenii au nevoie de încredere pentru a cumpăra de la tine. Recenziile te ajută atât timp cât au o notă pozitivă, așa că pentru a învăța cum să vinzi pe olx, trebuie să știi cum poți genera recenzii pozitive din partea celor care deja au achiziționat de la tine. Răspunsul este simplu. Trebuie să știi să formezi o relație bună cu un cumpărător din primul moment în care a văzut anunțul tău până în momentul în care acesta primește și începe să folosească produsul.

Iată câteva sfaturi pentru a deveni un bun vânzător pe olx, care poate atrage numeroase recenzii pozitive:

 • Titlul și descrierea produselor trebuie să fie impecabile și oneste (fără greșeli gramaticale și în concordanță cu produsul real)
 • Fii prietenos și totodată respectuos cu posibilii cumpărători
 • Fii disponibil (răspunde cât de repede poți mesajelor primite)
 • Asigură-te că produsele ajung la cumpărător în timpul estimat de tine
 • Ambalează produsele într-un mod cât mai plăcut (poți oferi și un mic cadou celor care au cumpărat mai mult de la tine, poate un cadou util care să vină în completarea produsului achiziționat)
 • Verifică dacă produsul a ajuns în stare bună și dacă clientul este mulțumit de alegerea făcută (treaba ta nu se termină în momentul în care produsul pleacă de la tine și nici când ajunge la cumpărător, ci în momentul în care cumpărătorul folosește produsul și se declară mulțumit; poți reveni cu un scurt mesaj către acesta, în care să-l întrebi dacă produsul este conform așteptărilor și dacă mai poți fi de ajutor într-un anumit mod)

Te-ar putea interesa și următoarele articole:

Ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024: cele mai căutate anunțuri

Dacă ai vizitat cel puțin o dată site-ul OLX, probabil ai observat deja că există multiple categorii pentru vânzări olx diverse, în care s-ar putea încadra un anunț gratuit OLX. În continuare îți vom prezenta ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024, mai exact care sunt cele mai căutate anunțuri de pe platformă. Astfel, tu vei știi ce produse sau categorii de produse au cele mai mari șanse să fie vândute rapid.

 • Vânzări auto OLX

Din categoria ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024 fac parte mașinile, acestea fiind mereu căutate pe această platformă. Există 3 categorii pentru vânzări auto olx, mai exact pentru autoturisme olx, pentru camioane, rulote, remorci, autoutilitare sau ambarcațiuni și pentru motociclete, scutere sau ATV.

Vei publica un anunț gratuit olx în categoria potrivită. Sunt pe olx mașini de vânzare scumpe, dar și ieftine, atât noi, cât și vechi, deci poți publica anunțuri cu mașini de vânzare olx, indiferent de prețul sau anul de fabricație al acesteia. Important este ca mașina să se afle în stare bună și să fie funcțională.

De asemenea, poți pune pe olx mașini de vânzare de la diverse mărci, de la cele mai cunoscute branduri la cele mai puțin cunoscute, și cu diverse norme de poluare, de la poluare non-euro până la norma de poluare E6.

Toate aceste lucruri sunt valabile și când vorbim despre camioane de vânzare. Vei putea găsi și publica pe olx camioane de vânzare cu remorcă, fără remorcă, de la diverse mărci auto și la diverse prețuri.

De Reținut!
De asemenea, poți pune anunț pe olx pentru scuter de vânzare olx sau chiar barcă de vânzare olx.
 • OLX anunțuri imobiliare

Tot din categoria ce se vinde cel mai bine pe OLX fac parte și anunțurile imobiliare diverse atât pentru a vinde garsoniere, apartamente sau alte spații, cât și pentru a le închiria sau pentru cazare. Acestea vor fi publicate în una din cele două categorii disponibile pe site, în funcție de ce vrei să vinzi: garsonieră olx, apartamente, case sau spații comerciale.

Vei putea publica anunțuri pentru olx apartamente de vânzare, casă de vânzare olx sau garsoniere. Indiferent de imobilul pe care îl ai, îl poți vinde sau închiria pe OLX și poți chiar oferi locuri de cazare.

Unul dintre cele mai căutate imobile sunt apartamentele cu 3 camere, deci dacă vrei să vinzi pe olx apartament 3 camere, șansele să reușești sunt ridicate, mai ales dacă prețul este rezonabil, iar apartamentul este într-o stare bună.

 • Haine OLX

Cu toții știm că magazinele de haine second-hand sau outlet-urile sunt destul de căutate, dar știai că poți găsi haine second hand, unele chiar noi? Dacă ai haine pe care le-ai cumpărat, dar nu ai reușit să le porți, iar acum nu mai sunt pe placul tău sau poate le-ai purtat doar câteva ori și sunt în stare foarte bună, iată că printre ceea ce se vinde pe OLX se numără și acestea. Poți vinde haine olx la un preț mai mic și astfel câștigi bani pentru a-ți cumpăra altele noi, pe placul tău.

Poți pe OLX vinde diverse haine, de la rochii la geci și încălțăminte. Vezi și alte locuri unde poți vinde haine online!

 • OLX câini de vânzare

Dacă ai un câine sau alt animal de companie pe care nu îl mai poți îngriji din diverse motive, iată soluția: pune un anunț olx gratis. Poți pune pe olx câini de vânzare sau alte animale de companie, iar pentru această categorie poți publica un anunț gratuit, iar dacă vrei să dai un animal de companie în adopție ai dreptul la 5 anunțuri gratuite olx.

De asemenea, dacă te întrebi ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024, află că poți vinde și accesorii și servicii pentru animale de companie și ai dreptul tot la 5 olx anunțuri gratuite.

Despre livrare OLX: ce opțiuni ai la dispoziție

Dacă vrei să știi cum se vinde pe olx, trebuie să te gândești și la metoda de livrare a produselor. De obicei, costul de livrare a produselor este suportat de cumpărător, însă dacă produsul nu corespunde așteptărilor acestuia, vânzătorul va plăti returul.

Dacă vorbim despre livrare olx, trebuie să știi că există o primă opțiune pe care încă o folosesc mulți utilizatori ai platformei, și anume întâlnirea fizică directă cu respectivul cumpărător, detaliile pentru întâlnire și costul livrării fiind stabilit de comun acord. Însă aceasta nu este opțiunea recomandată și promovată de platformă. Pentru a evita cheltuielile suplimentare, timpul pierdut și alte inconveniente, OLX pune la dispoziție două opțiuni prin care poți să înveți cum vinzi prin olx rapid și sigur în același timp.

Livrare olx prin Poșta Română

Metoda clasică de livrare prin Poșta Română este încă folosită în multe afaceri. Se livrează practic de la oficiu poștal la altul, la un cost destul de mic, necesitând un efort minim atât din partea vânzătorului pentru a depune coletul la poștă, cât și din partea cumpărătorului pentru a-l ridica de la poștă.

Dacă alegi livrarea prin poștă, îți vei primi bani la aproximativ 3 zile după ce cumpărătorul și-a ridicat produsul. Vei primi un sms prin care vei fi informat că poți merge să încasezi banii pentru coletul trimis și vei avea nevoie de buletin și de chitanța primită în momentul depunerii coletului.

Livrare olx prin Fan Courier

Dacă vrei să știi cum vinzi prin olx mai rapid, răspunsul este serviciul de livrare olx prin Fan Courier. Aici lucrurile sunt mult mai simple pentru că livrarea se va face direct de la tine de acasă la casa cumpărătorului. În acest caz, vei putea să-ți primești banii pentru produsul tău mult mai repede, mai exact în aproximativ 2 zile lucrătoare de la data livrării și vei putea să-ți primești banii direct în contul bancar, fără alte taxe suplimentare. De asemenea, există posibilitatea de a primi banii în plic prin curier, însă va trebui să plătești o taxă de 9.52 Ron. Ramburusul în contul bancar este o opțiune mult mai bună.

Dacă alegi livrare olx prin Fan Courier, vei avea parte de mai multe avantaje, mai exact tu alegi data și ora pentru ridicarea coletului de către curier și poți alege să primești banii pentru colet pe card sau în numerar.

De Reținut!
Activarea și alegerea serviciului de livrare ca vânzător se face direct din contul tău OLX sau atunci când adaugi un anunț nou. Deci, poți opta pentru serviciul de livrare dorit pentru fiecare anunț postat. Statusul comenzilor poate fi verificat tot în contul tău.

În ceea ce privește livrare prin olx preț, indiferent de serviciul ales, vei avea o reducere de 44% față de costurile standard percepute de poștă sau de firma de curierat. Prețul diferă în funcție de distanța dintre vânzător și cumpărător, dar bineînțeles prin poștă costul este mai mic. Totuși, livrarea prin curier aduce mai multe avantaje atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor, motiv pentru care este mai des utilizată.

Concluzii

OLX este cea mai mare și căutată platformă de vânzare-cumpărare care oferă numeroase oportunități de promovare a produselor și serviciilor atât pentru persoane fizice, cât și pentru firme. Platforma online dă o șansă în plus oamenilor obișnuiți de a face bani de acasă vânzând produsele pe care nu le mai folosesc, dar și de a cumpăra produse sau servicii noi sau second-hand, dar în stare foarte bună, la un preț mult mai accesibil.

Printre avantajele acestei platforme se numără deschiderea gratuită a contului, dreptul la 1, 5 sau mai multe anunțuri gratuite olx, pachetele de promovare anunțuri olx la prețuri foarte mici, începând de la 0.29 euro și numeroasele categorii de vânzări olx diverse care îți permit nu doar să vinzi, dar și să cumperi aproape orice.

În categoria ce se vinde cel mai bine pe OLX 2024 se încadrează mașinile de orice tip (PS: nu uita că poți găsi pe olx mașini ieftine de vânzare), imobiliarele și hainele second hand.

Această enormă piață online este în continuă dezvoltare și poți afla cum vinzi pe La Jumate, cum vinzi pe Okazii, dar și pe alte platforme. Vei vedea totuși că design-ul site-ului este modern, platforma este foarte intuitivă și dispune de numeroase filtre pentru a găsi exact rezultatele care te interesează.

Succesul de până acum al platformei olx ne face să credem că se va dezvolta în continuare pentru că numărul utilizatorilor și anunțurilor de pe această platformă crește anual.

Acum că ai aflat răspunsul la întrebarea cum vând pe OLX, gândește-te ce ai putea vinde și începe să câștigi bani din vânzări pe olx!

Ofertă Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 150 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum
contact Publicwin casino

Contact PublicWin casino 2024: metode și timp de răspuns

PublicWin a devenit un cazinou tot mai popular în rândul jucătorilor, așa…
Monica - aprilie 23, 2024
joc responsabil Publicwin

Joc responsabil Publicwin: Evită închiderea contului

În cazul jocurilor de casino oportunitățile sunt numeroase. Având la îndemână această…
Monica - aprilie 23, 2024
aplicatie public win casino

Publicwin aplicație iOS și Android: ghid cum descarci aplicația

Este un fapt cunoscut că pasionații de jocuri casino preferă să joace…
Monica - aprilie 23, 2024