cum sa faci bani pe tik tok

19 idei de cum faci bani din Tik Tok și cât se câștigă din Tik Tok

3.9/5 - (46 votes)
Mirela - martie 23, 2023

Descoperă toate ideile de cum faci bani din TikTok cât mai rapid în 2023 și vezi cum se fac bani din TikTok în România într-un mod simplu! Află și cât se câștigă din Tik Tok cu fiecare metodă!

Ofertă fără depunere

50 Runde de Joc Gratuite la Gates of Olympus

Câștigă bani în timp ce te distrezi cu rundele gratuite de la Eldorado!
Joaca Acum

Cum faci bani din Tik Tok în România

Cum câștigi bani din Tik Tok în România

Înainte de a crea un cont, trebuie să știi cum faci bani din Tik Tok și câți bani faci pe Tik Tok, dar mai mult de atât, cum să te pregătești pentru asta. Pentru a genera un conținut de calitate, stabilește mai întâi cine ești, ce îți place să faci și cum poți oferi asta publicului tău. Găsește-ți punctele forte și valorifică-le!

După ce ai stabilit clar direcția pe care vrei să o urmezi, poți începe să faci bani pe Tik Tok cu una din numeroasele modalități pe care le ai la dispoziție. Descoperă în continuare 19 idei de cum faci bani pe TikTok!

19 modalități despre cum faci bani din Tik Tok

 1. Promovează alte conturi
 2. Administrează alte conturi
 3. Vinde videoclipuri
 4. Obține parteneriate cu diverse companii
 5. Promovează melodii
 6. Monetizează emisiunile live
 7. Strânge donații în direct
 8. Promovează produsele proprii
 9. Câștigă bani din chaturile închise
 10. Colaborează cu alți tik tokeri sau persoane cunoscute
 11. Înscrie-te într-un program de afiliere
 12. Răspunde provocărilor lansate de branduri
 13. Fă bani din aprecieri, vizualizări și comentarii
 14. Promovează-ți propria expertiză
 15. Acceptă provocări de la alți utilizatori
 16. Fii editor video
 17. Fii operator de filmare
 18. Fii specialist în direcționare Tik Tok
 19. Fii specialist în social media
De Reținut!
Înainte de a începe, trebuie să știi cum câștigi bani din Tik Tok în România. Așadar, poți face bani din TikTok din promovarea altor conturi, administrarea lor, promovarea melodiilor, vânzarea videoclipurilor, oferirea serviciilor de specialitate și multe altele.

Lista ar putea continua – cu siguranță utilizatorii vor găsi mereu o nouă modalitate de a face bani Tik Tok. Vei înțelege treptat cum să faci bani pe Tik Tok prin utilizarea mai multor metode și vei putea estima câți bani faci din Tik Tok.

Dar până atunci, descoperă cum poți face bani pe Tik Tok prin diverse metode, unele dintre ele fiind chiar simple și necesitând puțin timp!

#1. Cum câștigi bani pe Tik Tok din promovarea altor conturi

Serviciile de publicitate sunt una dintre sursele de generare de bani Tik Tok și este chiar simplu. Dacă te întrebi cum faci bani din Tik Tok, află că trebuie doar să filmezi un videoclip și să marchezi agentul de publicitate. Ulterior, vei primi un comision de la acesta. Promovarea făcută de tine va aduce agentului mai mulți clienți.

Cât se câștigă din Tik Tok prin promovarea altor conturi

Există posibilitatea de a fi plătit și în mod direct de către agent pentru a-i promova serviciile. Prețul minim al unui videoclip este de aproximativ 4-6 euro, dacă ești la început. Cu cât ești mai cunoscut/ă, cu atât mai mulți bani de pe Tik Tok vei strânge.

De Reținut!
De exemplu, poți primi 200 de euro pentru promovarea unui produs dintr-un brand celebru sau chiar 700 de euro dacă ești unul dintre cei mai buni tik-tokeri.
Ofertă fără depunere

50 Runde de Joc Gratuite la Gates of Olympus

Câștigă bani în timp ce te distrezi cu rundele gratuite de la Eldorado!
Joaca Acum

#2. Cum poți face bani pe Tik Tok din administrarea altor conturi

Internetul oferă multiple metode de promovare a unui site, însă lucru simultan pe mai multe pagini poate fi solicitant. Iar aici, poți interveni tu cu servicii de administrare a conturilor.

Sarcinile tale vor fi următoarele:

 • menținerea contului (adăugarea conținutului, editarea videoclipurilor, înlocuirea utilizatorului în provocări);
 • gestionarea conținutului (alcătuirea descrierilor, oferirea de indicații specialiștilor angajați, cum sunt fotografii);
 • promovarea profilului.
De Reținut!
În calitate de administrator al contului, tu îl vei înlocui pe utilizatorul respectiv în toate acțiunile, mai puțin în comunicarea și negocierea cu agenții de publicitate.

Cât se câștigă din Tik Tok prin promovarea altor conturi

De Reținut!
Plata unui administrator de cont pornește de la 150 euro pe cont și poate ajunge și până la 500 de euro.

#3. Cum să faci bani pe Tik Tok din vânzarea videoclipurilor

Poți să faci bani din Tik Tok România și pornind de la zero, fără a face investiții. Dacă îți place să filmezi și poți realiza videoclipuri originale care realmente uimesc publicul, poți câștiga bani în felul acesta. Poți crea videoclipuri de senzație și le poți vinde.

Câți bani faci din Tik Tok vânzând clipuri

Știm că ești curios câți bani faci din Tik Tok prin vânzare clipurile, dar trebuie să știi că prețurile acestora variază foarte mult. De exemplu, un videoclip de 15 secunde poate fi vândut cu prețuri între 15 și 300 de dolari.

#4. Cum faci bani cu Tik Tok din parteneriate

Bonus Fără Depunere

136 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 136FS
Joacă fără riscuri Barn Festival cu 136 runde la înregistrare!
Joaca Acum

La capitolul cum faci bani cu TikTok se numără și parteneriatele cu diverse companii. Pentru fiecare client pe care îl aduci companiei respective, primiți un procentaj din vânzări.

Procesul este similar cu programele de afiliere. Doar că în acest caz, prețurile variază în funcție de înțelegerea pe care o ai cu compania. Poți promova produsele prin intermediul unei recenzii sau prezentări, la care vei atașa un link afiliat.

Află și cum devii influencer Instagram pentru a câștiga bani din parteneriate!

De Reținut!
Câți bani faci din Tik Tok prin parteneriate depinde foarte mult de tipul de colaborare, de brandul cu care colaborezi și de expunerea pe care o poți oferi tu pe Tik Tok.

#5. Cum se fac bani pe Tik Tok din promovarea melodiilor

Muzica este un element de nelipsit de pe aplicația Tik Tok România. Cu cât sunt mai multe videoclipuri filmate având pe fundal aceeași melodie, cu atât mai mulți utilizatori o vor asculta în întregime.

În acest mod tinerele talente pot fi descoperite și popularitatea lor poate crește vertiginos dacă melodiile lor au priză la public.

Cât se câștigă din Tik Tok din promovarea melodiilor

Prețul de început variază între 2 șii 6 euro, însă prețurile pot crește în funcție de popularitatea ta și de mărimea audienței.

#6. Cum se fac bani din Tik Tok prin monetizarea emisiunilor live

Poți să faci bani din Tik Tok România promovând anumite produse în cadrul sesiunilor live. De asemenea, poți primi donații de la cei care îți vizionează clipurile Tik Tok video România.

Dacă te întrebi câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca să faci live, află că pentru a putea monetiza o sesiune live este obligatoriu să ai cel puțin 1.000 de abonați.

Poți promova propriile produse, servicii sau pagini web, dar și serviciile oferite de alți utilizatori Tik Tok România sau agenți de publicitate.

De Reținut!
În timpul desfășurării sesiunilor live, este ideal să interacționezi cu urmăritorii și să le răspunzi cât mai prompt și mai sincer la întrebări.

#7. Cum câștigi bani pe Tik Tok din donațiile primite în direct

Poți aduna bani de pe Tik Tok și din donațiile primite în cadrul sesiunilor live. Prin intermediul lor, de fapt primești monede virtuale.

Cu aceste monede, urmăritorii tăi achiziționează autocolante pe care ți le oferă în cadrul sesiunii live. Vei putea retrage doar 80% din valoarea lor. Poți primi și cadouri care se transformă automat în diamante virtuale.

Cât plătește Tik Tok prin donații

Prin intermediul programului Diamante, poți schimba diamantele primite în bani, suma minimă de retragere fiind de 10 dolari. Numărul de diamante pe care le poți primi săptămânal este limitat.

#8. Cum poți face bani pe Tik Tok din promovarea propriilor produse

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 Runde Gratuite Fără Depozit

Joacă gratis sloturi Novomatic cu 100 Free Spins!
Joaca Acum

O modalitate indirectă de a face bani pe Tik Tok este să-ți promovezi produsele, dacă ai început o mică afacere în orice domeniu.

De Reținut!
Spre exemplu, dacă ai o mică afacere cu produse handmade, invitații și alte produse de papetărie, decorațiuni, haine personalizate sau altele, le poți promova aici.

Dacă nu deții un stoc fizic de produse, dar vrei să faci bani din vânzări, îți recomandăm să faci dropshipping. Află ce înseamnă dropshipping!

Fă clipuri utile în care să surprinzi calitatea și utilitatea produselor tale. Implică produsele tale în trendurile platformei și fă clipuri cu potențial de viralitate. Te poți folosi de hashtag-uri relevante pentru ca fiecare clip să ajungă la audiența potrivită.

Dacă încă nu ai început o afacere pe cont propriu, iată aici 41 idei de afaceri cu bani puțini!

#9. Cum faci bani din TikTok prin intermediul chat-urilor închise

O altă modalitate la capitolul cum faci bani din TikTok este promovarea prin intermediul chat-urilor închise. Această modalitate presupune crearea unui profil separat în altă rețea socială (căsuță de dialog sau grup), și trimitea de invitații la chat.

Cei care acceptă invitația trebuie să plătească pentru a intra în chat. De obicei, aceste invitații se trimit acelor utilizatori Tik Tok România care sunt la început, dar care sunt activi în rețea.

Cât plătește Tik Tok prin chat-uri

Prețurile pornesc de la 1,5 euro și poate ajunge la 50 de euro de persoană, iar numărul minim necesar pentru a forma un chat închis este de 20 – 30 de persoane.

#10. Cum poți face bani din TikTok din colaborări

Colaborarea cu alți tik tokeri români sau străini este o altă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok. Le poți face oferte în funcție de cât de mare este audiența ta.

De exemplu, dacă ai peste 10.000 de abonați, poți face o cerere de colaborare unui utilizator cu 6.000 – 7.000 de abonați sau cu număr aproximativ egal cu al tău.

De Reținut!
Colaborarea presupune filmarea în comun a videoclipurilor și în etichetarea colaboratorului tău. Colaborările cresc numărul de abonați, însă pe de altă parte, se diminuează câștigurile.

Dacă vrei să obții mai multe colaborări, nu doar pe partea video, deschide-ți și un blog. Vezi cât câștigă un blogger!

#11. Cum câștigi bani pe Tik Tok prin programe de afiliere

Aplicația Tik Tok România nu oferă programe interne de marketing afiliat precum alte rețele sociale. Totuși, poți câștiga bani din Tik Tok în România prin programele afiliate, cum sunt rețelele CPA (Cost Per Acțiune).

Pentru a câștiga bani de pe Tik Tok în a acest fel, trebuie să te înregistrezi în rețeaua CPA, să alegi un material promoțional și să îl publici pe contul tău.

De Reținut!
Colaborarea presupune filmarea în comun a videoclipurilor și în etichetarea colaboratorului tău. Colaborările cresc numărul de abonați, însă pe de altă parte, se diminuează câștigurile.

#12. Cum câștigi bani din Tik Tok din provocările mărcilor

Pentru a-și menține audiența activă și pentru a-și promova produsele, mărcile lansează provocări, iar aici poți interveni tu dacă ești interesat de cum să faci bani pe Tik Tok.

Provocările sunt distribuite mai departe de tik-tokerii mai populari. Aceștia sunt selecționați de companii în funcție de vârstă, de locație, tipul audienței și datele statistice ale conturilor pe care le dețin.

Pentru a-ți arăta disponibilitatea de a participa la provocări, fă o căutare utilizând hashtag-ul #challenge.

Cât se câștigă din Tik Tok accepptând provocările mărcilor

Prețurile pentru un Tik Tok video România încep de la 65 de dolari. Dar și în acest caz cât se câștigă din Tik Tok variază foarte multe în funcție de diverse criterii, printre care popularitatea ta pe platformă.

#13. Cum faci bani pe Tik Tok din aprecieri, vizualizări și comentarii

Fie că vorbim despre cum să faci bani din Instagram, cum faci bani pe TikTok sau pe orice altă platformă, principiul de bază e același. Indiferent de cât de mare este audiența ta, poți face bani din aprecierile, vizualizările și comentariile urmăritorilor tăi.

Însă, cum faci bani din Tik Tok folosindu-te de ele? În primul rând, trebuie să deții un profil pe rețea și să te înregistrezi pe un serviciu care oferă sarcini pentru a fi îndeplinite.

Cât plătește Tiktok pentru vizualizări și interacțiuni

Trebuie să îndeplinești anumite sarcini simple, cum sunt comentariile sau vizualizările, însă prețurile sunt mici. Pentru a câștiga pe puțin 2 dolari, este necesar să vizualizezi zilnic cel puțin 200 de publicații.

#14. Cum faci bani din Tik Tok din promovarea propriei expertize

Dacă deții o expertiză într-un anumit domeniu sau nișă și te întrebi cum poți face bani din Tik Tok, iată că poți face bani din propriile tale cunoștințe.

Pentru a-ți promova cunoștințele, poți crea tutoriale, scrie o carte sau un ghid. Vei detalia pas cu pas cum poate fi rezolvată o problemă cu ajutorul cunoștințelor tale. De asemenea, poți organiza seminarii online pentru a împărtăși aceste cunoștințe.

#15. Cum câștigi bani din TikTok prin intermediul provocărilor de la alți utilizator

O ultimă idee despre cum faci bani pe TikTok este acceptarea provocărilor de la alți utilizatori, aceasta putând fi o sursă de generare a veniturilor lunare.

Poți îndeplini acele bizare sau absurde cereri ale unor utilizatori Tik Tok România. De exemplu, poți imita voci, scrie o poezie, face un dans sau chiar substitui o persoană în anumite circumstanțe.

De Reținut!
Clipurile prin care răspunzi la o provocare au șanse mari să devină virale.

Vezi și cum faci bani pe Facebook!

#16. Cum faci bani din Tik Tok ca editor video

Bonus Fără Depunere

136 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 136FS
Joacă fără riscuri Barn Festival cu 136 runde la înregistrare!
Joaca Acum

În continuare îți prezentăm o metodă prin care câștigi bani indirect prin Tik Tok. Mai exact, vei face editare pentru clipurile postate de tik tokeri. Nu va trebui să creezi tu conținutul și nici să ai cont de Tik Tok, ci doar să preiei clipul și să-l pregătești pentru postare.

Editarea este un element esențial în furnizarea videoclipurilor de calitate, însă nu toți dețin abilitățile necesare pentru a face foarte bine acest lucru. Aici intervin editorii de imagine. Cu puțină străduință și pasiune, poți deveni un bun editor și vei învăța cum să faci bani pe Tik Tok.

Poți învăța editare din diverse cursuri gratis online sau chiar din tutoriale pe Youtube (vezi și cum faci bani pe YouTube). Pentru a găsi oportunități de lucru în acest sens poți să-ți faci un cont pe o platformă de freelancing. Spre exemplu, pe Fiverr România vei găsi cu siguranță numeroase proiecte de acest tip.

De asemenea, este important să urmărești tendințele și să anticipezi dorințele urmăritorilor.

Cât se câștigă din Tik Tok dacă ești editor video

Prețurile încep de la 3 dolari și ajung până la 30 de dolari, în funcție de popularitate.

#17. Cum să faci bani din Tik Tok ca operator de filmare

Tot din categoria metodelor prin care câștigi indirect bani din Tik Tok putem menționa jobul de operator de filmare. Dacă ai cursuri pentru filmare video sau pur și simplu ai o cameră video și ești un bun cameraman, în timpul tău liber te poți angaja pentru a filma clipurile creatorilor de conținut pe Tik Tok, fiind plătit pe oră.

Pentru a găsi colaborări poți căuta pe platforme de freelancing sau, cel mai simplu, te poți promova singur chiar pe Tik Tok sau Instagram. Vei arăta calitatea serviciilor tale și localiza posibilii colaboratori prin hashtaguri relevante în funcție de locație.

Câți bani faci din Tik Tok ca operator de filmare

Tik tokerii care nu sunt mulțumiți de calitatea videoclipurilor pe care le creează ei înșiși, angajează operatori care să le filmeze cu ajutorul echipamentelor profesioniste.

Operatorii sunt plătiți la oră cu prețuri cuprinse între 4 și 40 de dolari.

Vezi și cum faci bani din Pinterest prin valorificarea propriilor abilități!

#18. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în direcționare Tik Tok

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 Runde Gratuite Fără Depozit

Joacă gratis sloturi Novomatic cu 100 Free Spins!
Joaca Acum

Continuăm cu metodele prin care poți câștiga indirect bani din Tik Tok cu ajutorul aptitidinilor și cunoștințelor tale. Publicitatea internă direcționată este o nouă ocupație solicitată din ce în ce mai mult, câștigurile lunare pornind de la 250 de dolari.

Sarcinile tale ca specialist în direcționare vor consta în:

 • analizarea publicului;
 • configurarea serviciilor de publicitate;
 • analiza valorilor și a eficienței.

#19. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în social media

O ultimă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok în mod indirect, folosindu-te de expertiza ta, este obținerea unui job ca specialist în social media. Bineînțeles, există numeroase oportunități și ca freelancer. Mai mult decât atât, poți să alegi între un job full-time sau part-time, deci poți face acest lucru și în timpul liber.

La un astfel de job nu vei lucra doar pe Tik Tok, ci pe mai multe platforme de social media. Vei elabora strategii prin care poți integra mai multe platforme în comunicarea de marketing a companiei sau produsului pe care vrei să-l promovezi.

Deci, vei avea nevoie de cunoștințe despre cum comunici eficient cu publicul de pe fiecare platformă și ce mesaje, tip de conținut și abordare este potrivită fiecăreia.

De Reținut!
Spre exemplu, pe Tik Tok te vei adresa publicului tănăr cu un mesaj scurt și la obiect, prin intermediul conținutului video, iar ca abordare poți alege umorul.

Dacă ești interesat de unul din joburile care implică platforma Tik Tok și vrei să faci acest lucru pe cont propriu, vezi cât câștigă un freelancer și începe prin a-ți crea profilul de freelancer pe una dintre numeroasele platforme disponibile!

Îți recomandăm și următoarele articole 👇

Tik Tok în România: ce poate deveni viral

cum faci bani din tik tok în România

Pentru a înțelege mai bine cum faci bani din Tik Tok România, mai întâi trebuie să înțelegi cum merg lucrurile. Lansată în 2016 în China, Tik Tok este o aplicație prin intermediul căreia utilizatorii postează clipuri scurte, cu o durată de 15 și 60 de secunde.

Într-adevăr, se fac bani din TikTok în România și sunt numeroase metode pentru a face acest lucru.

Creează un cont și vei avea acces la toate opțiunile disponibile pentru crearea unui clip video. Vei putea alege durata, sunetul și textul. La final, vei putea introduce hashtag-uri sau poți eticheta anumite persoane.

5 idei de conținut viral pe Tik Tok România

Cum faci bani pe TikTok în România? Ce trebuie să conțină videoclipurile tale și ce se caută mai mult? Iată în continuare câteva idei de clipuri care au potențial de a ajunge virale:

Muzica și dansul în trend

Poți cânta melodiile preferate, poți crea cover-uri sau posta melodii compuse de tine. Dacă muzica nu este punctul tău forte, poți face clipuri în care să dansezi, fie urmând un trend din momentul respectiv, fie arătând propriile mișcări de dans (poate vei seta un trend).

Clipurile care au mers încă de la început și merg foarte bine în continuare sunt cele în care faci un dans în trend. Este vorba de imitarea unor mișcări de dans care fac parte din trend, fiind un dans de scurtă durată și care presupune puține mișcări, deci va fi simplu de învățat.

De Reținut!
Dansurile cu 2 sau mai multe persoane au un potențial mai mare de a deveni viral.

Lansarea unei provocări sau acceptarea unei provocări deja lansate

Se fac bani din Tik Tok provocări, în care trebuie, spre exemplu, să dansezi pe melodiile cunoscute sau să faci alte lucruri – poate fi vorba despre sport, o dietă, învățarea unui anume lucru.

Poți fie să răspunzi la provocarea altui tik-toker, fie să lansezi propria provocare către ceilalți utilizatori. Multe dintre provocările de succes sunt lansate de branduri cunoscute. Acesta este momentul perfect pentru a intra în atenția brandurilor cu care ai dori să colaborezi pe viitor.

Învață să faci bani pe Tik Tok din numeroasele idei prezentate în acest articol și potrivite pentru oricine!

De Reținut!
Poți crea videoclipuri despre orice, însă cele mai populare abordează teme precum muzica, dansul, machiajul și provocările.

Divertisment și daily vlogs

Poți câștiga bani online de acasă cu Tik Tok, iar la noi în țară, cele mai populare subiecte pe care le poți aborda sunt cele de comedie, entertainment și daily vlog. Deci, daca ești interesat de cum să faci bani pe TikTok, alege un subiect care să se încadreze în categoriile menționate.

Deși densitatea clipurilor lipsync s-a mai diminuat, rețeaua rămâne populară prin noutatea conținutului, cum sunt clipurile de tip challenge.

Tutoriale și trucuri simple și rapide din orice domeniu

Tik Tok funcționează ca un Google în care poți găsi răspuns rapid și în care îți este și arătat pas cu pas cum să faci un anumit lucru.

Fie că este vorba de o rețetă simplă pentru pachetul copiiilor sau pentru muncă, fie că este vorba de confecționarea unor produse handmade, aici vei găsi diverse tutoriale din care poți învăța.

De asemenea, aplicația are și scop educativ. Așa că, poți crea clipuri scurte și interesante prin care să înveți urmăritorii o limbă nouă sau diverse trucuri pentru a călători mai ieftin spre exemplu.

De Reținut!
O altă idee ar fi lecțiile video de autoapărare în care este demonstrat pas cu pas cum poți scăpa din diverse situații.

Duete și reacții la clipurile postate de alți tik-tokeri

Aceste tip de conținut este foarte simplu pentru că nu trebuie să te gândești tu la un anumit subiect. Este suficient să completezi clipul unui alt tik-toker sau să reacționezi la un clip spunându-ți părerea despre respectivul subiect.

Pentru a face un duet, alege funcția Duet și ecranul va fi împărțit în 2 părți, una pentru tine, una pentru celălalt tik-toker, iar apoi poți înregistra. Duetele sunt foarte diverse:

 • Poți face clipuri de tip dialog cu un alt tik toker în care să interpretați o situație sau să învățați ceva împreună;
 • poți imita clipul respectiv;
 • poți aduce o completare amuzantă părții inițiale.

Tot prin funcția Duet poți face clipuri simple reacționând la clipurile care îți permit acest lucru. Reacțiile pot fi fie de apreciere (spre exemplu, mulți nutriționiști aprobă ideile de rețete sănătoase de pe platformă) sau pot fi negative sau mai bine zis, păreri în contradictoriu.

De Reținut!
Media utilizatorilor la noi în țară este de 20 – 35 de ani, în anul 2020 rețeaua atingând pragul de 5.364.860 de utilizatori. Dintre cei mai populari tik-tokeri care știu să cucerească audiența și cum se fac bani din Tik Tok, amintim nume precum Andra Gogan și Dania Mihaiu.

Cum faci bani din TikTok: 10 pași prin care să-ți promovezi contul

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 Runde Gratuite Fără Depozit

Joacă gratis sloturi Novomatic cu 100 Free Spins!
Joaca Acum

Ai văzut toate ideile de cum faci bani pe Tik Tok. Acum primul aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani și cum îți poți promova mai bine contul. Cu alte cuvinte, trebuie să știi cum îți poți mări audiența.

Teoretic, poți face bani și dacă ai doar câteva sute de urmăritori, însă ai nevoie de cel puțin 1.000 pentru a putea crea o sesiune live.

Iată cum să îți promovezi contul în 10 pași și cum îți crești numărul de urmăritori. Învață cum să faci bani din Tik Tok!

#1. Cunoaște mai întâi tendințele rețelei

Observă cum se fac bani pe Tik Tok din anumite categorii de conținut. Cercetează preferințele publicului și observă-i pe cei mai populari influenceri.

#2. Observă concurența și învață din conținutul acesteia

După ce ai identificat pe ce anume vrei să te axezi și cum să faci bani pe TikTok, studiază concurența și observă cum fac bani din Tik Tok alte persoane!

Analizează care sunt cele mai populare videoclipuri, ce anume promovează și ce tehnici de interacțiune cu urmăritorii sunt utilizate. Când vine vorba de concurență, nu uita să iei în calcul și conținutul de pe alte platforme.

De Reținut!
Majoritatea rețelelor de socializare promovează acum conținutul video de scurtă durată, deci poți afla în același timp și cum se fac bani din Youtube, Instagram sau Facebook.

#3. Alege domeniul, conținutul și publicul potrivite pentru tine

Acum că știi ce conținut se potrivește acestei platforme, stabilește domeniul pe care vrei să-l abordezi.

De asemenea, alege tipul de conținut pe care să îl oferi. Poate vrei un conținut de divertisment sau unul informativ dacă ai experiențe sau cunoștințe ce merită să fie împărtășite. Ulterior, alege publicul principal căruia să te adresezi, în funcție de domeniul și conținutul ales.

#4. Găsește ce te diferențiază de ceilalți concurenți

Pentru a atrage mai mult public, evidențiază ce anume te face diferit față de concurență. Poate fi umorul tău, abilitatea de a imita anumite voci sau orice alt element special. Creează videoclipuri interactive și creative care să stârnească interesul urmăritorilor tăi și postează regulat!

#5. Postează atunci când audiența ta e activă

Postările trebuie făcute la timpul potrivit, astfel încât urmăritorii tăi să aibă timp să le vizioneze. Dacă audiența este din România, postează la primele ore ale dimineții și seara. Dacă ai urmăritori și din alte țări, adaptează postările și la programul lor.

#6. Postează constant și păstrează un anume flux în postări

Stabilește-ți câteva strategii de menținere a publicului interesat. Întotdeauna este bine să ai un plan de rezervă. Ia în considerare utilizarea mai multor metode din care se câștigă bani din Tik Tok!

#7. Dezvoltă-ți competențele digitale

Acestea sunt importante în implicarea ta în mediul online, mai ales după ce vei înțelege cum se fac bani pe Tik Tok. Studiază mai întâi aplicația, pentru a nu întâmpina probleme în cele mai nepotrivite momente.

#8. Fă cât mai multe colaborări cu alți tik tokeri

Colaborează cu alți tik tokeri români pentru a avea acces la o audiența mai mare și pentru a obține mai mulți urmăritori în mod organic. Prin aceste colaborări, fenomen numit și „polenizare încrucișată”, vei avea acces la urmăritorii unui alt cont, iar celălalt tiktoker va avea acces la urmăritorii tăi.

#9. Fă cât mai multe provocări (dacă se potrivesc cu tipul tău de conținut)

Utilizarea provocărilor dă roade de cele mai multe ori, fiind atrase multe persoane de genul acesta de videoclipuri. Dacă vrei să știi cum să faci bani din TikTok, alege provocările care sunt în tendințe, însă nu ezita să iei parte la tendințe de alt fel! Acestea te vor ajuta să obții urmăritori în mod organic.

#10. Evaluează-ți periodic postările folosindu-te de statisticile platformei

Folosește statisticile platformei și evaluează-ți fiecare postare pentru a-ți ajusta strategia de conținut încontinuu! Vei avea acces la statistici doar dacă ai un cont Pro, în acest caz având la dispoziție o prezentare generală din ultimele zile, conținutul video popular din ultimele 7 zile și numărul total al interacțiunilor obținute (aprecieri, comentarii, repostări, duete).

Sfaturi utile dacă vrei să ai mai mulți urmăritori

 • Nu ezita să utilizezi hashtag-uri – sunt elemente importante în social media și cu ajutorul lor, căutările sunt mai ușoare și mai rapide.
De Reținut!
Atribuite videoclipului tău hashtag-uri relevante, însă alege-le pe cele care au cele mai multe utilizări.
 • Folosește melodii cunoscute pe care publicul le iubește. Cu cât sunt mai cunoscute, cu atât mai încântați vor fi urmăritorii tăi. În lipsă de inspirație, analizează cum fac bani pe Tik Tok alte persoane și ce melodii folosesc.
 • Nu te descuraja dacă nu ai mulți urmăritori încă! Pentru a câștiga bani pe Tik Tok, cei mai importanți factori sunt vizualizările și interacțiunea cu urmăritorii tăi (aprecieri și comentarii cât mai multe).
 • Fii atent la conținutul permis și cel interzis de platformă pentru că altfel, clipurile tale vor fi eliminate și este posibil chiar să-ți fie blocat contul.
De Reținut!
Deci, evită conținutul care poate face referire la violență sau discriminare de orice tip, conținutul care nu este original și conținutul nepotrivit copiiilor (amintește-ți că publicul principal al platformei sunt adolescenții, chiar minorii).

Câți urmăritori trebuie să ai pe Tiktok ca sa faci bani

Te întrebi câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani? Sau cum poți face bani din Tik Tok? Poți face bani din Tik Tok în România după ce ai creat un cont și ai cel puțin 1.000 de urmăritori. Abia atunci poți face un videoclip live.

Poți monetiza contul și cu mai puțini urmăritori, dar nu vei face prea mulți bani Tik Tok. În timpul sesiunii live vei primi cadouri de la urmăritori, fapt care generează venituri pentru tine.

De Reținut!
Aplicația Tik Tok România a creat un program care sprijină creatorii de conținut, denumit Creator Found. Prin intermediul său, creatorii primesc anual o anumită sumă de bani.
Bonus de Bun Venit Fără Depunere

133 Rotiri Gratuite la Verificarea Contului

Cod Bonus: 133CONTI
Înregistrează-te și câștigă 133 Rotiri Gratuite la Bigger Bass Bonanza!
Joaca Acum

TOP Tik Tok România 2023: cele mai urmărite 10 conturi din țară

Acum că ai văzut cum poți face bani din Tik Tok, a sosit momentul să-ți faci o idee mai clară referitoare la ce înseamnă să fii un tik toker de succes, așa că ți-am pregătit mai jos un top Tik Tok România în care am inclus cele mai urmărite 10 conturi. Aruncând o privire peste conținutul acestor tik tokeri români vei găsi surse de inspirație și îți vei da seama ce tip de conținut are potențial de viralizare, ce tip de abordare este preferat de public și ce subiecte sunt în trend.

Iată cel mai nou top Tik Tok România:

 • Andra Gogan10.1 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-andra-gogan
 • Dania (@ninjagirldraws) – 3.9 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-dania
 • Jador (@jador) – 2.9 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-jador
 • Cătălin Ionuț (z.catalinionut) – 2.3 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-catalin-ionut
 • Marius Elisei (@mariuselisei) – 1.8 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-marius-elisei
 • BiBi (@bibi.oficial) – 1.7 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-bibi
 • Delia (@delia) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-delia
 • Claudiu Iosif Saraj (@claudisky) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-claudisky
 • Theo Rose (@theorose) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-theo-rose
 • Cristina Almășan (@cristina_almasan) – 1.2 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-cristina-almasan

Cât se câștigă din Tik Tok: cei mai bogați tik-tokeri

Așa cum am menționat de nenumărate ori în acest articol, cât se câștigă din Tik Tok este influențat foarte mult de popularitatea pe care o ai, iar câștigurile uriașe pe care le obțin tik-tokerii internaționali demonstrează acest lucru. Chiar dacă momentan ești doar la început, poți urmări profilurile acestora pentru a te inspira.

Iată care sunt cei mai bogați tik-tokeri și cât câștigă aceștia anual și pentru o singură postare!

VedetăCâștig anualCâștig pe postare
Charlie D’Amelio ✔️5 milioane de dolari 🤑105.770 USD 🤑
Khabane Lame ✔️5 milioane de dolari 🤑92.270 USD 🤑
Taylor Swift ✔️4,4 milioane de dolari 🤑
Bella Poarch ✔️2 milioane de dolari 🤑66.800 USD 🤑

Aceștia sunt doar câțiva dintre cei mai cunoscuți, dar îți prezentăm în continuare mai mulți tik-tokeri care obțin câștiguri uriașe anual:

 • Addison Rae Easterling – 5 milioane de dolari
 • Josh Richards – 5 milioane de dolari
 • Loren Gray – 2.6 milioane de dolari
 • Michael Le – 1.2 milioane de dolari
 • Spencer X – 1.2 milioane de dolari

Concluzii

Tik Tok și-a câștigat popularitatea rapid în rândul utilizatorilor săi, dar mai ales în rândul celor tineri. În prezent, rețeaua are peste 800 de milioane de utilizatori activi, care își monetizează conturile prin intermediul clipurilor video de scurtă durată, dar și prin alte metode, precum colaborările cu alți influenceri și promovările.

Cât se câștigă din Tik Tok variază foarte mult în funcție de criterii precum tipul de conținut, numărul de vizualizări și interacțiunile pe care le obții sau colaborările tale, însă poți ajunge la sume foarte generoase.

Dar pentru a ajunge la astfel de sume, trebuie să ai o strategie de promovare foarte bună, să pui accentul pe calitate și originalitate și să postezi regulat, adaptând conținutul audienței tale.

Începe să faci și tu bani pe Tik Tok de la cele mai simple metode până la cele care implică mai mult efort!

Ofertă fără depunere

50 Runde de Joc Gratuite la Gates of Olympus

Câștigă bani în timp ce te distrezi cu rundele gratuite de la Eldorado!
Joaca Acum

FAQ

❓ Pot să câștig bani din monetizare TikTok România 2023?

Nu poți obține monetizare TikTok România 2023 direct din partea aplicației.
În alte țări, utilizatorii aplicației sunt plătiți prin intermediul programului Creator Found, aceștia fiind plătiți în funcție de numărul vizualizărilor acumulate la conținutul propriu. Totuși, o astfel de monetizare TikTok România 2023 nu este posibilă pentru că țara noastră nu este eligibilă pentru acest program.

❓ Unde văd câți bani am pe Tik Tok?

Mulți se întreabă: unde văd câți bani am pe Tik Tok. După ce ai înțeles cum să faci bani din TikTok și vrei să afli câți bani faci din Tik Tok, accesează calculatorul de bani, mai exact Tik Tok Money Calculator. Acest calculator este răspunsul la întrebarea: unde văd câți bani am pe Tik Tok. Este nevoie doar să introduci în bara de căutare numele tău de utilizator și să dai „Calculate Earnings”. Astfel vei afla câți bani faci pe Tik Tok.

❓ Câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani?

Dacă vrei să afli de la câți urmăritori primești bani pe TikTok, află că nu este impus un număr minim pentru monetizare TikTok România 2023.

❓ La câți urmăritori faci live pe Tik Tok?

Trebuie să ai minim 1.000 de urmăritori pentru a putea face o sesiune live pe Tik Tok.

❓ Câți bani câștigi din Tik Tok?

Pentru a estima câți bani faci pe Tik Tok, ia în calcul modalitățile pe care le vei folosi și gradul de implicare. Însă, media de plată pentru 1.000 de vizualizări este de maxim 4 cenți. Dacă media este atât de mică, atunci cum să faci bani din Tik Tok întrucât să fii și mulțumit? Dar cum fac bani din Tik Tok cei mai cunoscuți tik-tokeri? În mare parte, din parteneriate și plasare de produse.
Mărcile celebre abordează tik-tokeri cu cel puțin 100.000 de urmăritori, însă și postările se plătesc mult mai mult. Un alt exemplu sunt videoclipurile – le poți vinde chiar și cu 200-300 de dolari. Totul depinde de tine.

Don Casino Păreri: primele noastre impresii despre Don.ro

Don Casino pare să fie mai mult decât așteptat pe piața jocurilor…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino Bonus de Bun Venit: până la 2.000 RON + 50 Rotiri Extra

Pachetul de bun venit este prima surpriză pe care o vei primi…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino verificare cont: ce documente trebuie să trimiți

Una din veștile proaspete de pe piața jocurilor de noroc este Don…
Monica - decembrie 8, 2023