cum sa faci bani pe tik tok

Cum Faci Bani din Tik Tok 2023: Cele Mai Simple 19 Metode

3.8/5 - (26 votes)
Mirela - septembrie 1, 2022

Tik Tok și-a câștigat popularitatea rapid în rândul utilizatorilor săi, dar mai ales în rândul celor tineri. În prezent, rețeaua are peste 800 de milioane de utilizatori activi, care își monetizează conturile prin intermediul clipurilor video de scurtă durată, dar și prin alte metode, precum colaborările cu alți influenceri și promovările. Descoperă cele mai bune simple metode despre cum faci bani din Tik Tok cât mai rapid în 2023!

Ce vei găsi în acest articol?

Tik Tok în România: ce poate deveni viral

cum faci bani din tik tok în România

Pentru a înțelege mai bine cum faci bani din Tik Tok România, mai întâi trebuie să înțelegi cum merg lucrurile. Lansată în 2016 în China, Tik Tok este o aplicație prin intermediul căreia utilizatorii postează clipuri scurte, cu o durată de 15 și 60 de secunde și într-adevăr, se fac bani din TikTok în România și sunt numeroase metode pentru a face acest lucru. Creează un cont și vei avea acces la toate opțiunile disponibile pentru crearea unui clip video – vei putea alege durata, sunetul și textul. La final, vei putea introduce hashtag-uri sau eticheta anumite persoane.

Ofertă Fără Depunere Limitată

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: TDH350
Revendică rundele gratuite care îți aduc câștiguri cash!
Joaca Acum

Însă cum faci bani pe TikTok în România? Ce trebuie să conțină videoclipurile tale și ce se caută mai mult? Poți crea videoclipuri despre orice, însă cele mai populare abordează teme precum muzica, dansul, machiajul și provocările.

Poți cânta melodiile preferate, poți crea cover-uri sau posta melodii compuse de tine. Se fac bani din Tik Tok provocări, în care trebuie, spre exemplu, să dansezi pe melodiile cunoscute sau să faci alte lucruri – poate fi vorba despre sport, o dietă, învățarea unui anume lucru. Învață să faci bani pe Tik Tok din numeroasele idei prezentate în acest articol și potrivite pentru oricine!

Te întrebi câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani? Sau cum poți face bani din Tik Tok? Poți face bani din Tik Tok în România după ce ai creat un cont și ai cel puțin 1.000 de urmăritori. Abia atunci poți face un videoclip live. Poți monetiza contul și cu mai puțini urmăritori, dar nu vei face prea mulți bani Tik Tok. În timpul sesiunii live vei primi cadouri de la urmăritori, fapt care generează venituri pentru tine. Aplicația Tik Tok România a creat un program care sprijină creatorii de conținut, denumit Creator Found. Prin intermediul său, creatorii primesc anual o anumită sumă de bani.

Poți câștiga bani online de acasă cu Tik Tok, iar la noi în țară, cele mai populare subiecte pe care le poți aborda sunt cele de comedie, entertainment și daily vlog. Deci, daca ești interesat de cum să faci bani pe TikTok, alege un subiect care să se încadreze în categoriile menționate. Deși densitatea clipurilor lipsync s-a mai diminuat, rețeaua rămâne populară prin noutatea conținutului, cum sunt clipurile de tip challenge.

De Reținut!
Media utilizatorilor la noi în țară este de 20 – 35 de ani, în anul 2020 rețeaua atingând pragul de 5.364.860 de utilizatori. Dintre cei mai populari tik-tokeri care știu să cucerească audiența și cum se fac bani din Tik Tok, amintim nume precum Andra Gogan și Dania Mihaiu.

Cum faci bani din Tik Tok în România

Cum câștigi bani din Tik Tok în România

Înainte de a crea un cont, trebuie să știi cum faci bani din Tik Tok și câți bani faci pe Tik Tok, dar mai mult de atât, cum să te pregătești pentru asta. Pentru a genera un conținut de calitate, stabilește mai întâi cine ești, ce îți place să faci și cum poți oferi asta publicului tău. Găsește-ți punctele forte și valorifică-le.

După ce ai identificat pe ce anume vrei să te axezi și cum să faci bani pe TikTok, studiază concurența și observă cum fac bani din Tik Tok alte persoane. Analizează care sunt cele mai populare videoclipuri, ce anume promovează și ce tehnici de interacțiune cu urmăritorii sunt utilizate. Când vine vorba de concurență, nu uita să iei în calcul și conținutul de pe alte platforme. Majoritatea rețelelor de socializare promovează acum conținutul video de scurtă durată, deci poți afla în același timp și cum se fac bani din Youtube, Instagram sau Facebook.

Competențele digitale sunt importante în implicarea ta în mediul online, mai ales după ce vei înțelege cum se fac bani pe Tik Tok. Studiază mai întâi aplicația, pentru a nu întâmpina probleme în cele mai nepotrivite momente. Dacă deții un set de competențe digitale îmbunătățite, vei observa cum câștigi bani din TikTok din ce în ce mai mult, deoarece implicit, vei ști și cum să creezi și să formatezi clipurile video.

Cunoaște mai întâi tendințele rețelei și observă cum se fac bani pe Tik Tok din anumite categorii de conținut. Cercetează preferințele publicului și observă-i pe cei mai populari influenceri. Chiar dacă te vei inspira din succesul altora, caută elemente distinctive cu care să vii în conținutul tău. Originalitatea va defini parțial câți bani câștigi din Tik Tok.

Este indicat să postezi în anumite intervale orare în fiecare zi, astfel încât urmăritorii tăi să aibă timp pentru a le viziona. Încearcă să păstrezi un anume flux în postări și stabilește-ți câteva strategii de menținere a publicului interesat. Întotdeauna este bine să ai un plan de rezervă. Ia în considerare utilizarea mai multor metode din care se câștigă bani din Tik Tok!

19 modalități despre cum faci bani din Tik Tok

 1. Promovează alte conturi
 2. Administrează alte conturi
 3. Vinde videoclipuri
 4. Obține parteneriate cu diverse companii
 5. Promovează melodii
 6. Monetizează emisiunile live
 7. Strânge donații în direct
 8. Fă felicitări personalizate
 9. Câștigă bani din chaturile închise
 10. Colaborează cu alți tik tokeri sau persoane cunoscute
 11. Înscrie-te într-un program de afiliere
 12. Răspunde provocărilor lansate de branduri
 13. Fă bani din aprecieri, vizualizări și comentarii
 14. Promovează-ți propria expertiză
 15. Acceptă provocări de la alți utilizatori
 16. Fii editor video
 17. Fii operator de filmare
 18. Fii specialist în direcționare Tik Tok
 19. Fii specialist în social media

Înainte de a începe, trebuie să știi cum câștigi bani din Tik Tok în România. Așadar, poți face bani din TikTok din promovarea altor conturi, administrarea lor, promovarea melodiilor, monetizarea emisiunilor live, donațiilor, felicitărilor video, chaturilor închise, programelor de afiliere, vânzarea videoclipurilor, provocărilor, oferirea serviciilor de specialitate, aprecierilor, vizualizărilor, serviciilor unice, promovarea expertizei pe care o deții.

Lista ar putea continua – cu siguranță utilizatorii vor găsi mereu o nouă modalitate de a face bani Tik Tok. Vei înțelege treptat cum să faci bani pe Tik Tok prin utilizarea mai multor metode și vei putea estima câți bani faci din Tik Tok. Dar până atunci, descoperă cum poți face bani pe Tik Tok prin diverse metode, unele dintre ele fiind chiar simple și necesitând puțin timp!

#1. Cum câștigi bani pe Tik Tok din promovarea altor conturi

Serviciile de publicitate sunt una dintre sursele de generare de bani Tik Tok și este chiar simplu. Dacă te întrebi cum faci bani din Tik Tok, află că trebuie doar să filmezi un videoclip, să marchezi agentul de publicitate și ulterior, vei primi un comision de la acesta. Promovarea făcută de tine va aduce agentului mai mulți clienți.

Există posibilitatea de a fi plătit și în mod direct de către agent pentru a-i promova serviciile. Prețul minim al unui videoclip este de aproximativ 4-6 euro, dacă ești la început. Cu cât ești mai cunoscut/ă, cu atât mai mulți bani de pe Tik Tok vei strânge. De exemplu, poți primi 200 de euro pentru promovarea unui produs dintr-un brand celebru sau chiar 700 de euro dacă ești unul dintre cei mai buni tik-tokeri.

#2. Cum poți face bani pe Tik Tok din administrarea altor conturi

Internetul oferă multiple metode de promovare a unui site, însă lucru simultan pe mai multe pagini poate fi solicitant. Iar aici, poți interveni tu cu servicii de administrare a conturilor.

Sarcina ta va consta în menținerea contului (adăugarea conținutului, editarea videoclipurilor, înlocuirea utilizatorului în provocări), gestionarea conținutului (alcătuirea descrierilor, oferirea de indicații specialiștilor angajați, cum sunt fotografii) și promovarea profilului. În calitate de administrator al contului, tu îl vei înlocui pe utilizatorul respectiv în toate acțiunile, mai puțin în comunicarea și negocierea cu agenții de publicitate.

De Reținut!
Plata unui administrator de cont pornește de la 150 euro pe cont și poate ajunge și până la 500 de euro.

#3. Cum să faci bani pe Tik Tok din vânzarea videoclipurilor

Poți să faci bani din Tik Tok România și pornind de la zero, fără a face investiții. Dacă îți place să filmezi și poți realiza videoclipuri originale care realmente uimesc publicul, poți câștiga bani în felul acesta. Poți crea videoclipuri de senzație și le poți vinde. Prețurile videoclipurilor variază. De exemplu, un videoclip de 15 secunde poate fi vândut cu prețuri între 15 și 300 de dolari.

#4. Cum faci bani cu Tik Tok din parteneriate

La capitolul cum faci bani cu TikTok se numără și parteneriatele cu diverse companii. Pentru fiecare client pe care îl aduci companiei respective, primiți un procentaj din vânzări. Procesul este similar cu programele de afiliere, doar că prețurile variază în funcție de înțelegerea pe care o ai cu compania. Poți promova produsele prin intermediul unei recenzii sau prezentări, la care vei atașa un link afiliat.

Află și cum devii influencer Instagram pentru a câștiga bani din parteneriate!

#5. Cum se fac bani pe Tik Tok din promovarea melodiilor

Muzica este un element de nelipsit de pe aplicația Tik Tok România. Cu cât sunt mai multe videoclipuri filmate având pe fundal aceeași melodie, cu atât mai mulți utilizatori o vor asculta în întregime. În acest mod tinerele talente pot fi descoperite și popularitatea lor poate crește vertiginos dacă melodiile lor au priză la public. Prețul de început variază între 2 șii 6 euro, însă prețurile pot crește în funcție de popularitatea ta și de mărimea audienței.

#6. Cum se fac bani din Tik Tok prin monetizarea emisiunilor live

Poți să faci bani din Tik Tok România promovând anumite produse în cadrul sesiunilor live sau primind donații de la cei care îți vizionează clipurile Tik Tok video România. Dacă te întrebi câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca să faci live, află că pentru a putea monetiza o sesiune live este obligatoriu să ai cel puțin 1.000 de abonați.

Poți promova propriile produse, servicii sau pagini web, dar și serviciile oferite de alți utilizatori Tik Tok România sau agenți de publicitate. În timpul desfășurării sesiunilor live, este ideal să interacționezi cu urmăritorii și să le răspunzi cât mai prompt și mai sincer la întrebări.

#7. Cum câștigi bani pe Tik Tok din donațiile primite în direct

Poți aduna bani de pe Tik Tok și din donațiile primite în cadrul sesiunilor live. Prin intermediul lor, de fapt primești monede virtuale. Cu aceste monede, urmăritorii tăi achiziționează autocolante pe care ți le oferă în cadrul sesiunii live. Vei putea retrage doar 80% din valoarea lor. Poți primi și cadouri care se transformă automat în diamante virtuale.

Prin intermediul programului Diamante, poți schimba diamantele primite în bani, suma minimă de retragere fiind de 10 dolari. Numărul de diamante pe care le poți primi săptămânal este limitat.

#8. Cum poți face bani pe Tik Tok din felicitări personalizate

Felicitările video personalizate sunt o noutate în domeniu și sunt bine primite în rândul publicului. Pentru a primi comenzi de felicitări, utilizează hashtag-uri relevante (cum sunt #felicităriamuzante, #felicitări). Utilizatorii interesați de serviciile tale, te vor contacta cu siguranță. Ia în calcul toate formele în care poți transmite felicitării (versuri, cântece, faze haioase) și asigură-te că specifici modul în care faci urările. Vei fi plătit cu minim 6 euro, având posibilitatea de a-ți crește câștigurile după ce vei depăși 10.000 de abonați.

#9. Cum faci bani din TikTok prin intermediul chat-urilor închise

O altă modalitate la capitolul cum faci bani din TikTok este promovarea prin intermediul chat-urilor închise. Această modalitate presupune crearea unui profil separat în altă rețea socială (căsuță de dialog sau grup), și trimitea de invitații la chat.

Cei care acceptă invitația trebuie să plătească pentru a intra în chat. De obicei, aceste invitații se trimit acelor utilizatori Tik Tok România care sunt la început, dar care sunt activi în rețea. Prețurile pornesc de la 1,5 euro și poate ajunge la 50 de euro de persoană, iar numărul minim necesar pentru a forma un chat închis este de 20 – 30 de persoane.

#10. Cum poți face bani din TikTok din colaborări

Colaborarea cu alți tik tokeri români sau străini este o altă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok. Le poți face oferte în funcție de cât de mare este audiența ta. De exemplu, dacă ai peste 10.000 de abonați, poți face o cerere de colaborare unui utilizator cu 6.000 – 7.000 de abonați sau cu număr aproximativ egal cu al tău.

Colaborarea presupune filmarea în comun a videoclipurilor și în etichetarea colaboratorului tău. Colaborările cresc numărul de abonați, însă pe de altă parte, se diminuează câștigurile.

Dacă vrei să obții mai multe colaborări, nu doar pe partea video, deschide-ți și un blog. Vezi cât câștigă un blogger!

#11. Cum câștigi bani pe Tik Tok prin programe de afiliere

Deși aplicația Tik Tok România nu oferă programe interne de marketing afiliat precum alte rețele sociale, poți câștiga bani din Tik Tok în România prin programele afiliate, cum sunt rețelele CPA (Cost Per Acțiune). Pentru a câștiga bani de pe Tik Tok în a acest fel, trebuie să te înregistrezi în rețeaua CPA, să alegi un material promoțional și să îl publici pe contul tău.

De Reținut!
În urma acestor acțiuni, vei primi bani pentru vizitatorii care vizitează site-ul promovat, cumpărarea bunurilor site-ului promovat, înregistrările de pe site, completările formularului de contact, etc. Prețul mediu al unui click este de 0,15 cenți.

#12. Cum câștigi bani din Tik Tok din provocările mărcilor

Pentru a-și menține audiența activă și pentru a-și promova produsele, mărcile lansează provocări, iar aici poți interveni tu dacă ești interesat de cum să faci bani pe Tik Tok.

Provocările sunt distribuite mai departe de tik-tokerii mai populari. Aceștia sunt selecționați de companii în funcție de vârstă, de locație, tipul audienței și datele statistice ale conturilor pe care le dețin. Pentru a-ți arăta disponibilitatea de a participa la provocări, fă o căutare utilizând hashtag-ul #challenge. Prețurile pentru un Tik Tok video România încep de la 65 de dolari.

#13. Cum faci bani pe Tik Tok din aprecieri, vizualizări și comentarii

Fie că vorbim despre cum să faci bani din Instagram, cum faci bani pe TikTok sau pe orice altă platformă, principiul de bază e același. Indiferent de cât de mare este audiența ta, poți face bani din aprecierile, vizualizările și comentariile urmăritorilor tăi. Însă, cum faci bani din Tik Tok folosindu-te de ele? În primul rând, trebuie să deții un profil pe rețea și să te înregistrezi pe un serviciu care oferă sarcini pentru a fi îndeplinite.

Trebuie să îndeplinești anumite sarcini simple, cum sunt comentariile sau vizualizările, însă prețurile sunt mici. Pentru a câștiga pe puțin 2 dolari, este necesar să vizualizezi zilnic cel puțin 200 de publicații.

#14. Cum faci bani din Tik Tok din promovarea propriei expertize

Dacp deții o expertiză într-un anumit domeniu sau nișă și te întrebi cum poți face bani din Tik Tok, iată că poți face bani din propriile tale cunoștințe. Pentru a-ți promova cunoștințele, poți crea tutoriale, scrie o carte sau un ghid în care să detaliezi pas cu pas cum poate fi rezolvată o problemă cu ajutorul cunoștințelor deținute de tine sau organiza seminarii online pentru a împărtăși aceste cunoștințe.

#15. Cum câștigi bani din TikTok prin intermediul provocărilor de la alți utilizator

O ultimă idee despre cum faci bani pe TikTok este acceptarea provocărilor de la alți utilizatori, aceasta putând fi o sursă de generare a veniturilor lunare. Poți îndeplini acele bizare sau absurde cereri ale unor utilizatori Tik Tok România– de exemplu, poți imita voci, scrie o poezie, face un dans sau chiar substitui o persoană în anumite circumstanțe. Clipurile prin care răspunzi la o provocare au șanse mari să devină virale.

Vezi și cum faci bani pe Facebook!

#16. Cum faci bani din Tik Tok ca editor video

În continuare îți prezentăm o metodă prin care câștigi bani indirect prin Tik Tok. Mai exact, vei face editare pentru clipurile postate de tik tokeri, nu va trebui să creezi tu conținutul și nici să ai cont de Tik Tok, ci doar să preiei clipul și să-l pregătești pentru postare.

Editarea este un element esențial în furnizarea videoclipurilor de calitate, însă nu toți dețin abilitățile necesare pentru a face foarte bine acest lucru. Aici intervin editorii de imagine. Cu puțină străduință și pasiune, poți deveni un bun editor și vei învăța cum să faci bani pe Tik Tok.

Poți învăța editare din diverse cursuri gratis online sau chiar din tutoriale pe Youtube, iar pentru a găsi oportunități de lucru în acest sens poți să-ți faci un cont pe o platformă de freelancing, spre exemplu pe Fiverr România unde cu siguranță vei găsi numeroase proiecte de acest tip.

De asemenea, este important să urmărești tendințele și să anticipezi dorințele urmăritorilor. Prețurile încep de la 3 dolari și ajung până la 30 de dolari, în funcție de popularitate.

#17. Cum să faci bani din Tik Tok ca operator de filmare

Tot din categoria metodelor prin care câștigi indirect bani din Tik Tok putem menționa jobul de operator de filmare. Dacă ai cursuri pentru filmare video sau pur și simplu ai o cameră video și ești un bun cameraman, în timpul tău liber te poți angaja pentru a filma clipurile creatorilor de conținut pe Tik Tok, fiind plătit pe oră.

Tik tokerii care nu sunt mulțumiți de calitatea videoclipurilor pe care le creează ei înșiși, angajează operatori care să le filmeze cu ajutorul echipamentelor profesioniste. Operatorii sunt plătiți la oră cu prețuri cuprinse între 4 și 40 de dolari.

Pentru a găsi colaborări poți căuta pe platforme de freelancing sau, cel mai simplu, te poți promova singur chiar pe Tik Tok sau Instagram, arătând calitatea serviciilor tale și localizând posibilii colaboratori prin hashtaguri relevante în funcție de locație.

Vezi și cum faci bani din Pinterest prin valorificarea propriilor abilități!

#18. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în direcționare Tik Tok

Continuăm cu metodele prin care poți câștiga indirect bani din Tik Tok cu ajutorul aptitidinilor și cunoștințelor tale. Publicitatea internă direcționată este o nouă ocupație solicitată din ce în ce mai mult, câștigurile lunare pornind de la 250 de dolari.

Sarcinile tale ca specialist în direcționare vor consta în analizarea publicului, configurarea serviciilor de publicitate, analiza valorilor și a eficienței, făcând astfel reclame al căror succes să se reflecte în câștigurile obținute din Tik Tok.

#19. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în social media

O ultimă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok în mod indirect, folosindu-te de expertiza ta, este obținerea unui job ca specialist în social media. Bineînțeles, există numeroase oportunități și ca freelancer și mai mult decât atât, poți să alegi între un job full-time sau part-time, deci poți face acest lucru și în timpul liber.

La un astfel de job nu vei lucra doar pe Tik Tok, ci pe mai multe platforme de social media, elaborând strategii prin care poți integra mai multe platforme în comunicarea de marketing a companiei sau produsului pe care vrei să-l promovezi.

Deci, vei avea nevoie de cunoștințe despre cum comunici eficient cu publicul de pe fiecare platformă și ce mesaje, tip de conținut și abordare este potrivită fiecăreia. Spre exemplu, pe Tik Tok te vei adresa publicului tănăr cu un mesaj scurt și la obiect, prin intermediul conținutului video, iar ca abordare poți alege umorul.

Dacă ești interesat de unul din joburile care implică platforma Tik Tok și vrei să faci acest lucru pe cont propriu, vezi cât câștigă un freelancer și începe prin a-ți crea profilul de freelancer pe una dintre numeroasele platforme disponibile!

Cum faci bani din TikTok: crește-ți numărul de urmăritori

Înainte de a te hotărî cum faci bani pe Tik Tok, primul aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani și cum poți mări audiența. Teoretic, poți face bani și dacă ai doar câteva sute de urmăritori, însă ai nevoie de cel puțin 1.000 pentru a putea crea o sesiune live.

Iată câteva sfaturi importante despre cum îți crești numărul de urmăritori și învață cum să faci bani din Tik Tok:

 • Postările trebuie făcute la timpul potrivit, astfel încât urmăritorii tăi să aibă timp să le vizioneze. Dacă audiența este din România, postează la primele ore ale dimineții și seara, însă dacă ai urmăritori și din alte țări, adaptează postările și la programul lor.
 • Pentru a atrage mai mult public, evidențiază ce anume te face diferit față de concurență. Poate fi umorul tău, abilitatea de a imita anumite voci sau orice alt element special. Creează videoclipuri interactive și creative care să stârnească interesul urmăritorilor tăi și postează regulat.
 • Colaborează cu alți tik tokeri români pentru a avea acces la o audiența mai mare. Prin aceste colaborări, fenomen numit și „polenizare încrucișată”, vei avea acces la urmăritorii unui alt cont, iar celălalt tiktoker va avea acces la urmăritorii tăi.
 • Utilizarea provocărilor dă roade de cele mai multe ori, fiind atrase multe persoane de genul acesta de videoclipuri. Dacă vrei să știi cum să faci bani din TikTok, alege provocările care sunt în tendințe, însă nu ezita să iei parte la tendințe de alt fel.
 • Nu ezita să utilizezi hashtag-uri – sunt elemente importante în social media și cu ajutorul lor, căutările sunt mai ușoare și mai rapide. Atribuite videoclipului tău hashtag-uri relevante, însă alege-le pe cele care au cele mai multe utilizări.
 • Folosește melodii cunoscute pe care publicul le iubește. Cu cât sunt mai cunoscute, cu atât mai încântați vor fi urmăritorii tăi. În lipsă de inspirație, analizează cum fac bani pe Tik Tok alte persoane și ce melodii folosesc.

TOP Tik Tok România 2023: cele mai urmărite 10 conturi din țară

Acum că ai văzut cum poți face bani din Tik Tok, a sosit momentul să-ți faci o idee mai clară referitoare la ce înseamnă să fii un tik toker de succes, așa că ți-am pregătit mai jos un top Tik Tok România în care am inclus cele mai urmărite 10 conturi. Aruncând o privire peste conținutul acestor tik tokeri români vei găsi surse de inspirație și îți vei da seama ce tip de conținut are potențial de viralizare, ce tip de abordare este preferat de public și ce subiecte sunt în trend.

Iată cel mai nou top Tik Tok România:

 • Andra Gogan10.1 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-andra-gogan
 • Dania (@ninjagirldraws) – 3.9 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-dania
 • Jador (@jador) – 2.9 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-jador
 • Cătălin Ionuț (z.catalinionut) – 2.3 M urmăritori
blank
 • Marius Elisei (@mariuselisei) – 1.8 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-marius-elisei
 • BiBi (@bibi.oficial) – 1.7 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-bibi
 • Delia (@delia) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-delia
 • Claudiu Iosif Saraj (@claudisky) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-claudisky
 • Theo Rose (@theorose) – 1.6 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-theo-rose
 • Cristina Almășan (@cristina_almasan) – 1.2 M urmăritori
urmaritori-tik-tok-cristina-almasan
Ofertă Fără Depunere Limitată

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: TDH350
Revendică rundele gratuite care îți aduc câștiguri cash!
Joaca Acum

FAQ

1. Pot să câștig bani din monetizare TikTok România 2023?

În acest articol ai găsit numeroase modalități, unele chiar foarte simple, despre cum să faci bani din Tik Tok, însă trebuie să știi că nu poți obține monetizare TikTok România 2023 direct din partea aplicației.

În alte țări, utilizatorii aplicației sunt plătiți prin intermediul programului Creator Found, aceștia fiind plătiți în funcție de numărul vizualizărilor acumulate la conținutul propriu. Totuși, o astfel de monetizare TikTok România 2023 nu este posibilă pentru că țara noastră nu este eligibilă pentru acest program.

Nu uita totuși că ai cel puțin 16 modalități despre cum câștigi bani din Tik Tok, așa că nu ezita să alegi una sau mai multe din ideile prezentate mai sus!

2. Unde văd câți bani am pe Tik Tok?

Mulți se întreabă: unde văd câți bani am pe Tik Tok. După ce ai înțeles cum să faci bani din TikTok și vrei să afli câți bani faci din Tik Tok, accesează calculatorul de bani, mai exact Tik Tok Money Calculator. Acest calculator este răspunsul la întrebarea: unde văd câți bani am pe Tik Tok. Este nevoie doar să introduci în bara de căutare numele tău de utilizator și să dai „Calculate Earnings”. Astfel vei afla câți bani faci pe Tik Tok.

3. Câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca sa faci bani?

Dacă vrei să afli de la câți urmăritori primești bani pe TikTok, află că nu este impus un număr minim pentru monetizare TikTok România 2023.

4. La câți urmăritori faci live pe Tik Tok?

Trebuie să ai minim 1.000 de urmăritori pentru a putea face o sesiune live pe Tik Tok.

5. Câți bani câștigi din Tik Tok?

Pentru a estima câți bani faci pe Tik Tok, ia în calcul modalitățile pe care le vei folosi și gradul de implicare. Însă, media de plată pentru 1.000 de vizualizări este de maxim 4 cenți. Dacă media este atât de mică, atunci cum să faci bani din Tik Tok întrucât să fii și mulțumit/ă? Dar cum fac bani din Tik Tok cei mai cunoscuți tik-tokeri? În mare parte, din parteneriate și plasare de produse.

Mărcile celebre abordează tik-tokeri cu cel puțin 100.000 de urmăritori, însă și postările se plătesc mult mai mult. Un alt exemplu sunt videoclipurile – le poți vinde chiar și cu 200-300 de dolari. Totul depinde de tine.

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023