etoro pareri și comisioane

Învață cum să faci bani pe eToro și află păreri eToro

5/5 - (5 votes)

eToro se concretizează într-o platformă de tranzacționare manuală și socială care aduce la un loc traderi din întreaga lume. Prin opțiunea de Copy Trading, clienții pot copia tranzacțiile celor mai de succes traderi din lume. În cazul tranzacțiilor manuale, poți tranzacționa eToro acțiuni, mărfuri, valute, indici, ETF-uri sau criptomonede. Află mai multe despre ce este eToro, cum să faci bani pe eToro, care sunt acele comisioane eToro și cele mai oneste păreri eToro!

Ce este eToro

Fie că ești începător în domeniul financiar al investițiilor, fie că ești un trader care avansează rapid, înainte de a te aventura în tranzacții, trebuie să știi ce este eToro. Trebuie să știi și ce sunt tipurile de tranzacții și toate informațiile de bază despre eToro. Acesta poate fi caracterizată ca fiind o firmă de brokeraj în mediul online, lansată în anul 2007 în Israel.

De Reținut!
Referitor la ce este eToro, trebuie să știi că pe platformă poți alege una dintre numeroasele opțiuni puse la dispoziție, având posibilitatea de a tranzacționa în stilul clasic (tradițional), dar și ocazia de a tranzacționa CFD-uri (contracte pentru diferență).

Tranzacționările clasice includ EFT-uri, eToro acțiuni și criptomonede (de exemplu, moneda Bitcoin sau Ethereum), iar CFD-urile sunt oferite pentru obligațiuni, acțiuni sau metale.

Unele păreri eToro susțin faptul că platforma deține o tehnică rară de stabilire a prețurilor, care include posibilitatea de cumpărare de eToro acțiuni cu 0% comision. Aceeași strategie se aplică și în cazul criptomonedelor și a EFT-urilor.

Această facilitate definește într-un mod distinctiv ceea ce este eToro și clasează platforma în topul celor mai apreciate platforme de tranzacționare, fapt confirmat și de eToro păreri.

În afara faptului că ai nevoie de puțin timp pentru a crea un cont și pentru a-ți începe activitatea, principiul de funcționare a platformei este simplu. Mai pe scurt, trebuie să te înregistrezi, să depui fonduri, să alegi acțiunile sau mărfurile în care vrei să investești, apoi să confirmi tranzacția respectivă.

De Reținut!
Adițional opțiunilor clasice de tranzacționare, clienții se pot folosi de instrumentele puse la dispoziție, așa cum este opțiunea de copy-trading.

În momentul în care te-ai decis să investești în acțiuni, vei avea la dispoziție două modalități prin care poți identifica acțiunile dorite. Poți căuta o anumită companie după denumire sau poți accesa baza de date a platformei și poți alege o companie sau un sector.

Comenzi multiple la tranzacții eToro

La plasarea unei tranzacții, ai acces la comenzi multiple, precum:

✔️ Comandă de piață⭐ Plasarea comenzii la următorul preț disponibil
✔️ Comandă limită⭐ Cumperi eToro acțiuni la un anumit preț
✔️ Comandă oprire pierdere⭐ Închiderea automată a tranzacției
✔️ Comandă obține profit⭐ Închiderea tranzacției după atingerea țintei de profit

Despre eToro – cum deschizi un cont

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează platforma, înainte de crearea unui cont ar fi indicat să încerci varianta demo. Prin intermediul unui cont demo, te poți familiariza cu platforma și cu funcționalitățile ei, înainte de a investi sume considerabile în Bitcoins eToro, mărfuri sau acțiuni.

Această variantă permite accesarea sumei de 100.000 de dolari pentru a face paper trading (tranzacționare fictivă) și în plus, poți utiliza toate funcțiile și instrumentele platformei. Astfel, vei putea învăța cât mai multe despre eToro.

Cum creezi un cont demo:

1

Accesează platforma!

2

Accesează rubrica Portofoliu virtual din profilul tău și alege crearea unui cont gratuit.

3

Ulterior, vei putea trece la un cont în care să investești bani reali.

Cum deschizi un cont real:

1

Accesează platforma, alege opțiunea de creare a unui cont și furnizează informațiile cerute!

Va fi necesar să dai informații cu privire la nume, prenume, adresă, data nașterii și să furnizezi o copie a cărții de identitate sau a pașaportului. Va trebui să setezi și un nume de utilizator, o parolă și să furnizezi adresa ta de email (te poți înregistra și cu conturile de Facebook sau Google).

2

După completarea datelor, vei primi un link de activare în emailul tău. După accesarea acestui link și validarea datelor, intră pe profilul tău și completează-l cu datele solicitate.

3

În crearea contului ți se vor solicita date cu privire la experiența ta în tranzacționare. Dacă nu ai experiență cu instrumentele levier (cum sunt CFD-urile sau Futures) și declari acest lucru, accesul la aceste instrumente va fi restricționat în mod automat de către platformă. Pentru a fi verificată experiența ta în acest domeniu, va fi necesar să faci un mini test.

4

Ți se va solicita verificarea identității. Așadar, trebuie încărcate și trimise copii ale cărții de identitate (sau a pașaportului) și o dovadă a adresei tale de domiciliu (factură sau extras de cont). Documentele vor fi încărcate pe platformă, în secțiunea aferentă verificării contului.

5

Adițional, va fi necesară și verificarea numărului de telefon declarat în momentul înscrierii (vei primi un SMS cu un cod de activare).

Ulterior creării contului, te vei bucura pe deplin de toate funcționalitățile site-ului. Deci, vei putea depune primele fonduri. Poți face o depunere minimă eToro de 200 $, contul tău fiind creditat instantaneu.

În cazul transferului bancar, creditarea contului cu suma minimă eToro necesită mai mult timp. După efectuarea primei eToro depunere minimă de 200 $, nu-ți rămâne decât să efectuezi operațiuni financiare. Un exemplu bun este achiziția și vânzarea de Bitcoins eToro.

De Reținut!
Trebuie reținut faptul că toate operațiunile sunt exprimate în dolari americani, suma minimă eToro pe care o poți investi în cota aleasă de tine, fiind de 50$.

Cum să faci bani pe eToro: idei de investiții cu eToro

Platforma îți oferă posibilitatea de a tranzacționa acțiuni, criptomenede, mărfuri, valute, ETF-uri și indici. Așadar, ai numeroase idei de investiții, dacă vrei să înveți cum să faci bani pe eToro.

Platforma îți oferă și oportunitatea de a tranzacționa acțiuni internaționale, oferindu-ți acces la piețe internaționale de mari dimensiuni.

De Reținut!
Acestea pot fi NASDAQ și NYSE, în cadrul cărora poți achiziționa acțiuni în companii de renume (ca de exemplu, Disney, IBM, Nike).

#1: eToro acțiuni

Poți tranzacționa acțiuni din cadrul diverselor companii de pe piață (poți tranzacționa acțiuni eToro Tesla sau acțiuni Uipath eToro). Cu această ocazie, ai la dispoziție o proprietate distinctivă, anume „proprietatea fracționată”.

Cu ajutorul acesteia poți cumpăra fracțiuni de acțiune – de exemplu, dacă o acțiune are un preț mai mare și nu ți-l permiți (să zicem că este de 2.000 $). În acest caz, tu poți cumpăra doar o parte din această acțiune (suma minimă eToro pe care o poți investi este e 50 $). Mai mult, tu ai deține 2,5% din acea acțiune.

De Reținut!
Platforma oferă și posibilitatea de tranzacționare socială (eToro Social), prin intermediul căreia poți discuta cu alți traderi, poți face schimb de idei și de experiențe și chiar obține sfaturi cu privire la tranzacționarea acțiunilor, cum sunt cele Tesla eToro.

Pentru a tranzacționa acțiuni, căutați-le în funcție de o anumită companie, de domeniu sau de piața pe care acestea sunt listate. Apoi, trebuie să setezi rata de plată, cantitatea, valoarea ratei de levier și poți activa opțiunea de stop pierdere / retragere profit atunci când vei considera că este momentul să te oprești.

Printre acțiunile marilor companii la care putem tranzacționa, se numără și acțiunile eToro Tesla și Uipath eToro. eToro Tesla sunt acțiuni vânate de către traderi. Fiind o companie extrem de cunoscută la nivel mondial, Tesla Motors, Inc. Se află în topul companiilor a căror acțiuni sunt tranzacționate la bursă.

Pe de altă parte, și acțiunile Uipath eToro câștigă teren rapid pe piața tranzacțiilor. Este o companie românească concepută în anul 2005, care comercializează softuri de automatizare pentru întreprinderi.

eToro Nio este o altă companie care se evidențiază pe piață. Dacă ești interesat de domeniul autovehiculelor, mai ales a celor electrice, atunci acțiunile eToro Nio ți se potrivesc.

De Reținut!
Compania se clasează în topul companiilor din acest domeniu, în anul 2020 acțiunile eToro Nio înregistrând o creștere a venitului net de până la 50,78%.

#2: Criptomonede

De asemenea, aici poți achiziționa 16 criptomonede, fiind necesară o investiție minimă de 25 $. Așadar poți achiziționa Bitcoins eToro, ADA eToro, Ripple sau Cardano. Dar acestea sunt doar câteva dintre criptomonedele disponibile. Tranzacționarea criptomonedelor se face pe perechi valutare, excepție făcând dolarii. Poți cumpăra efectiv criptomonede sau le poți tranzacționa prin CFD-uri.

Ada eToro (Cardano) este una dintre cele mai noi tipuri de criptomonede pe care le poți tranzacționa. Poți achiziționa Ada eToro acțiuni, pe care să le adaugi la portofoliul tău de trader. Compania oferă o platformă de dezvoltare blockchain, fapt datorită căruia are mari șanse să asigure o continuitate monedei sale.

De Reținut!
eToroX este bursa profesională de criptomonede creată pentru companiile și instituțiile care tranzacționează monede virtuale. eToroX garantează un protocol FIX API, oferind transparență și siguranță clienților săi.

Ce avantaje au criptomonedele

Dintre beneficiile criptomonedelor amintim:

➜ Posibilitatea de a accesa un program de credit pentru tranzacționările la vedere

➜ Utilizarea ordinelor speciale (FOK, IOC și GTC TIF)

➜ Comisioane mici

➜ Sistemul de tip fiduciar

➜ Securitate cibernetică

ETC eToro sunt o grupă de criptomonede des utilizate în ultima perioadă. ETC eToro sunt criptomonedele Ethereum Clasic pe care le poți tranzacționa pe această platformă. Deși varianta clasică este mai puțin răspândită decât Ethereum, criptomoneda ETC eToro este a cincea ca mărime în top.

Află mai multe despre monede virtuale!

#3: Mărfuri

Ai posibilitatea de a tranzacționa mărfuri, cum sunt produsele agricole, gazele naturale, gold eToro, argint sau petrol. În total poți tranzacționa 13 tipuri diferite de mărfuri gold. Astfel, eToro este una dintre cele mai tranzacționate mărfuri de pe platformă, fapt susținut și de eToro păreri.

Tranzacționarea mărfurilor, cum este gold eToro, este considerată profitabilă datorită sustenabilității valorii sale pe piață pentru perioade lungi.

#4: Valute

Ai și posibilitatea de a tranzacționa 49 de perechi valutare. Piața valutară (FX) este una dintre cele mai vehiculate piețe din lume, având la dispoziție diverse perechi valutare. Poți cumpăra și poți vinde perechi valutare cu efect de levier de până la 1:30, astfel încât să obții o expunere mai mare, dar cu un capital mai mic.

Chiar dacă trebuie să efectuezi inițial o eToro depunere minimă de 200 $, investiția minimă în tranzacționarea perechilor valutare este de 1.000 $.

#5: ETF-uri

Tranzacționarea NFT-urilor îți va permite să investești în mai multe acțiuni deodată. Ai la dispoziție ETF-uri de la trei furnizori mari din domeniul financiar, anume de la iShares, SDPR și Vanguard.

De Reținut!
Toți acești trei furnizori furnizează ETF-uri care ating ținta de S&P 500, adică dacă investești într-un ETF de acest fel, vei cumpăra de fapt acțiuni la 500 de companii diferite.

În afară de acțiuni, prin ETF-uri ai acces și la obligațiuni. De exemplu, furnizorul Vanguard Total International Bond deține peste 6.000 de obligațiuni.

Investiția minimă este de 50 $, deci o eToro depunere minimă nu va fi suficientă, mai ales dacă ții seama de furnizori. Pe platformă ai acces la 256 de ETF-uri.

#6: Indici

Poți să îți mărești expunerea cu ajutorul indicilor. Ai acces la 13 indici, printre care și NASDAQ 100, FTSE 100 și S & P 500. Indicii urmăresc evoluția celor mai mari companii listate la bursă. Altfel, îți oferă o posibilitate de schimbare a perspectivei în funcție de evoluție și flexibilitate în gestionarea expunerii.

De Reținut!
Investiția minimă în indici trebuie să fie de 1.000 $.

Cum să faci bani pe eToro: folosește instrumentele disponibile

Short-selling

Această caracteristică îți permite să speculezi în privința valorii descrescătoare a unui activ. De exemplu, la plasarea unei comenzi de 400 $ și o scădere a acțiunilor de 20%, câștigul tău va fi de 80 $. Trebuie să ții cont de faptul că tranzacțiile short-selling sunt comisionate.

eToro Social

Opțiunea de tranzacționare socială îți permite să interacționezi cu ceilalți traderi de pe platformă și să faci schimb de idei și de experiență. Poți crea și o listă de prieteni, compusă din traderii cu care interacționezi mai des.

Copy Trading

CopyTrader îți permite să te inspiri de la cei mai mari traderi de pe platformă și să le copiezi tranzacțiile sau chiar întregul său portofoliu. Suma minimă în acest caz este de 200 $.

CopyPortfolios este un instrument avansat de copy trading, prin intermediul căruia poți copia portofolii care sunt gestionate în mod profesional. Asta se face prin utilizarea tranzacționării algoritmice și a inteligenței artificiale. Opțiunea de copy trading este disponibilă și dacă faci o tranzactionare Forex, o altă platformă populară de trading.

Cum faci o depunere minimă eToro

Pentru a constitui un fond sau pentru a face o depunere minimă, poți utiliza una dintre metodele puse la dispoziție. Așadar, poți opta pentru depunerile cu următoarele:

 • Cardul bancar (de debit sau de credit, Revolut eToro, Unionpay)
 • PayPal
 • Portofele electronice (Skrill, Neteller)
 • Transfer bancar
 • Transfer electronic.

Depunerile vor fi făcute instant, exceptând transferul bancar, care necesită un timp mai îndelungat pentru procesare. Depunerea minimă este de 200 $, toate depozitele implicând o taxă de conversie valutară de 0,5%.

De Reținut!
Deci, depozitele constituite în alte monede decât dolari vor fi taxate. Achitarea acestei taxe elimină achitarea taxei de timbru, pe care ar trebui să o plătești pentru achiziționarea de acțiuni.

Pentru a efectua o depunere, conectează-te la contul tău și accesează opțiunea „Depunere fonduri”. Apoi selectează suma, alege moneda și metoda de plată. Primul depozit trebuie să fie constituit prin utilizarea unei metode din primele trei afișate pe site.

Toate depunerile sunt procesate instant, fiind diferit doar în cazul transferului bancar, unde sunt necesare 4-7 zile pentru procesare. Comisionul de depunere este de 0% pentru toate metodele.

Cum faci o retragere bani eToro

Atunci când vrei să faci eToro retragere bani, alege opțiunea Retragere fonduri din panoul de control al contului și introdu suma și moneda.

În momentul în care faci o retragere bani eToro, trebuie să ții cont de un detaliu important. Acesta este faptul că echivalentul depozitului inițial trebuie redirecționat către aceeași metodă de plată utilizată pentru constituirea fondului.

Să presupunem că ai depus 200 $ prin Revolut eToro și ai solicitat o retragere bani eToro de 600 $. În acest caz, va trebui să ceri o eToro retragere bani de cel puțin 200 $ pe cardul Revolut eToro, restul sumei putând fi retrasă prin altă metodă.

De Reținut!
Poți solicita o eToro retragere bani de cel puțin 30 $ și se percepe același comision retragere eToro pentru toate metodele, chiar și pentru eToro Revolut, de 5 $.

Cum retragi bani cu eToro Revolut

Poți retrage bani și cu eToro Revolut, în GBP și EUR. Pentru a face acest lucru trebuie să furnizezi informații despre următoarele elemente.

Numele beneficiarului, numărul de cont, numărul de identificare al băncii și moneda pentru retragerile în GBP și adițional. Trebuie să furnizezi detalii și despre codul SWIFT și IBAN-ul, pentru retragerile în EUR.

Datele relevante despre Revolut necesare pentru retragerea banilor constau în codul SWIFT (REVOGB21, respectiv REVOGB21XXX) și BIC-ul (REVOGB21XXX).

eToro comisioane pentru diverse tranzacții

Înainte de a efectua tranzacții pe platformă, consultă și păreri despre eToro pentru a-ți face o părere despre eToro comisioane. Poți evita comisioanele de tranzacționare prin neaplicarea efectului de levier și prin evitarea efectuării de short-selling.

Așa cum și eToro păreri confirmă, platforma nu percepe eToro comisioane pentru tranzacționarea acțiunilor, cum sunt acțiunile Tesla eToro.

Acest fapt a dus la creșterea impresionantă a numărului de investitori de pe platformă. Nu se aplică la eToro comisioane nici pentru tranzacționarea ETF-urilor.

De Reținut!
Deci, beneficiezi de 0% taxe atunci când vrei să achiți sau să vinzi o acțiune sau un ETF.

Însă, există și o serie de comisioane eToro care se aplică în anumite tranzacții.

eToro comisioane Spread

Dacă te întrebi ce comisioane eToro sunt percepute, află că nu vei plăti nicio taxă la crearea contului și nici la depunerea unei sume de bani.

Atunci când achiziționezi o acțiune sau un ETF de tip CFD, trebuie să știi că va trebui să suporți de la eToro comisioane de 0.09%, acesta fiind denumit spread. De asemenea, trebuie să știi că, indiferent de criptomoneda aleasă, vei plăti eToro comisioane crypto de 1% (spread) atât la cumpărare, cât și la vânzare.

Spread este diferența dintre prețul de cumpărare și cel de vânzare. Tranzacțiile efectuate în intervalele orare standard ale pieței vor beneficia de spread-uri competitive. Cu cât mai mic este spread-ul, cu atât mai mică va fi taxa de tranzacționare.

De Reținut!
De exemplu, dacă ai un preț de cumpărare de 1.0863 și un preț de vânzare de 1.0861, spread-ul va fi de 1 pip, deci piața fluctuează cu 1 pip în favoarea ta.

Se percep anumite costuri exprimate în pipși și pentru majoritatea tranzacțiilor prin CFD-uri. Costurile diferă de la un tip de tranzacție la alta.

Spre exemplu, pentru indecșii bursieri pe care îi poți achiziționa doar prin CFD-uri sunt percepute costuri de 4 pips pentru indexul USDOLLAR, acesta fiind cel mai ieftin.

Alte comisioane eToro

 • Se percepe un comision retragere eToro în valoare de 5$/ tranzacție.
 • De asemenea, se percepe un comision eToro pentru schimbul valutar în valoare de 0.5-1.5 %.
 • Există și un comision eToro pentru inactivitate. După ce întrunești 1 an de inactivitate, vei fi taxat/ă cu 10$ pe lună, însă acest comision nu ar trebui să-ți creeze probleme pentru că prin simpla logare în cont ești considerat activ, deci comisionul se anulează.
 • Taxa denumită day-to-day se aplică atunci când ții deschisă de pe o zi pe alta o poziție de CFD
 • Se percep comisioane eToro și pentru weekend, practic utilizatorii care lasă pozițiile deschise în timpul weekend-ului plătesc o taxă day-to day mai mare în weekend.

eToro ANAF – trebuie să plătești impozit?

Traderii de pe platformă trebuie să își plătească singuri impozitul eToro ANAF, constând în impozitul de 10% pe venit.

Pentru a depune declarația fiscală eToro ANAF la începutul anului, platforma pune la dispoziția clienților lista de cont în care se specifică rezultatele activității din anul anterior. Pe baza informațiilor din această listă, trebuie să completezi declarația unică.

Pentru a intra în posesia listei, intră în cont, selectează Portofoliu – Istoric – Setări – Extras de cont, apoi descarcă și salvează raportul.

eToro păreri: cât de sigur este eToro

Mulți traderi se întreabă cât de sigur este eToro înainte de a-și începe activitatea pe platformă. Analizând multiple păreri eToro despre ce este de fapt și ce siguranță garantează, am constatat faptul că traderii au încredere în platformă și în serviciile sale.

Pentru a argumenta cât de sigur este eToro, am identificat cele 4 licențe de reglementare cărora platforma se supune, anume:

 • FCA (Autoritatea de Conduită Financiară)
 • ASIC (Australian Securities and Investments Commission)
 • CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission)
 • FinCEN (pentru SUA)
De Reținut!
Aceste licențe garantează că platforma este sigură, fapt consolidat și de vechimea sa de 14 ani pe piața financiară (consultând diverse eToro păreri, vei afla că poți tranzacționa în siguranță).

Mai multe păreri eToro

 • eToro este clasată drept cea mai ieftină platformă de tranzacționare a acțiunilor și ETF-urilor datorită lipsei comisioanelor pentru acestea.
 • Investitorii sunt de părere că există comisioane foarte mici ale platformei, dar medii spre mari pentru acțiunile care nu țin de trading propriu zis.
 • Multe dintre păreri eToro confirmă faptul că eToro este o platformă potrivită pentru începători, fiind foarte ușor de folosit, dar în același timp se adresează și investitorilor cu experiență.
 • Varietatea instrumentelor financiare disponibile este un alt aspect care a câștigat numeroase păreri eToro pozitive de la utilizatori. Aceștia pot tranzacționa criptomonede, valute sau mărfuri.
 • Utilizatorii sunt mulțumiți și de aplicația mobilă care oferă mai multă accesibilitate și o interfață chiar mai intuitivă.
 • Există numeroase păreri pozitive și referitoare la cât de sigur este eToro, disponibilitatea în peste 200 țări, dar și numărul mare de utilizatori activi fiind motivele principale pentru care ar trebui să ai încredere în această platformă.
 • Dacă vorbim despre eToro păreri negative, am putea menționa un singur aspect. Gama de criptomonede pusă la dispoziție este una mai restrânsă, existând cele mai populare criptomonede, dar nu și cele mai noi sau rar folosite.
 • Pe lângă aspectul menționat mai sus, utilizatorii se declară mulțumiți de platformă. Aceștia admit într-adevăr că au pierdut și bani pe această platformă, dar nu din cauza platformei în sine, ci din cauza estimărilor greșite asupra evoluției pieței. De aceea, este atât de important să cunoști ce este educația financiară și aspecte de bază din aceasta, înainte de a face orice fel de investiție.

Cum să faci bani pe eToro: sfaturi de tranzacționare

 • Indiferent de ce anume vrei să tranzacționezi pe platformă, fie că alegi acțiuni Tesla eToro, fie că alegi tranzacționarea de mărfuri, este necesar să studiezi piața mai întâi și elementele de interes. Pentru a ști cum să faci bani pe eToro este important să te familiarizezi cu fiecare element în parte.
 • Utilizează pe cât de mult calendarul eToro pentru a te menține informat, abonează-te la analizele zilnice de piață și consultă periodic despre platforma eToro păreri.
 • Unele păreri despre eToro afirmă faptul că este indicat mai întâi să exersezi. Pentru a face acest lucru, creează un cont demo și tranzacționează fondul virtual în valoare de 100.000 $. Explorează toate funcțiile site-ului și optează pentru diversitate în tranzacționările tale.
 • Creează-ți propriul stil în tranzacționare. Află despre platforma eToro păreri și inspiră-te din experiențele altora!
De Reținut!
Te poți baza pe grafice sau pe analiza unui anumit activ și a comportamentului său de piață. În plus, elaborează strategii și reguli pe care să le respecți!

Dacă vrei să fii mai bine informat din punct de vedere financiar, îți recomandăm să citești una dintre cele mai bune cărți de educație financiară!

Concluzii: pro & cons

În concordanță cu numeroase eToro păreri, platforma vine cu aspecte pro și contra, pe care le vom prezenta în continuare:

PRO
 • lipsa comisionului de tranzacționare în cumpărarea acțiunilor
 • opțiunile de copiere și de tranzacționare socială
 • accesul la acțiuni naționale și internaționale
 • diversitatea metodelor de plată disponibile.
 • Interfață prietenoasă și ușor de utilizat, ceea ce o face potrivită atât pentru începători, cât și pentru traderii avansați.
 • bază impresionantă de clienți, însumând peste 12 milioane de investitori pe plan mondial și fiind prezent în peste 200 țări
 • Platformă autorizată și reglementată de multiple organizații din domeniul financiar
CON
 • taxa de conversie valutară și acel comision retragere eToro
 • secțiunea limitată de analiză și documentare
 • existența spread-urilor pentru anumite tranzacții, uneori fiind destul de mari

Sperăm că ai aflat din acest ghid totul despre eToro, de la tipurile de tranzacționări la cum să faci bani pe eToro. Dacă vrei să investești într-un mod rentabil, dar sigur, atunci eToro este locul potrivit pentru tine!

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor