etoro pareri și comisioane

eToro p─âreri: Ghid de utilizare a platformei eToro

5/5 - (3 votes)
Mirela - noiembrie 22, 2021

Fiind o companie popular─â pe pia╚Ť─â, eToro se concretizeaz─â ├«ntr-o platform─â de tranzac╚Ťionare manual─â ╚Öi social─â care aduce la un loc traderi din ├«ntreaga lume. Prin op╚Ťiunea de Copy Trading, clien╚Ťii pot copia tranzac╚Ťiile celor mai de succes traderi din lume, iar ├«n cazul tranzac╚Ťiilor manuale, po╚Ťi tranzac╚Ťiona eToro ac╚Ťiuni, m─ârfuri, valute, indici, ETF-uri sau criptomonede. Afl─â din acest ghid eToro p─âreri despre platforma ├«n sine, tipurile de tranzac╚Ťionare posibile ╚Öi alte informa╚Ťii utile!

eToro p─âreri: ce este eToro?

Fie c─â e╚Öti ├«ncep─âtor ├«n domeniul financiar al investi╚Ťiilor, fie c─â e╚Öti un trader care avanseaz─â rapid, ├«nainte de a te aventura ├«n tranzac╚Ťii, trebuie s─â ╚Ötii tot ce se poate ╚Öti despre eToro. Acesta poate fi caracterizat─â ca fiind o firm─â de brokeraj ├«n mediul online, lansat─â ├«n anul 2007 ├«n Israel. Pe platform─â po╚Ťi alege una dintre numeroasele op╚Ťiuni puse la dispozi╚Ťie, av├ónd posibilitatea de a tranzac╚Ťiona ├«n stilul clasic (tradi╚Ťional), dar ╚Öi ocazia de a tranzac╚Ťiona CFD-uri (contracte pentru diferen╚Ť─â). Tranzac╚Ťion─ârile clasice includ EFT-uri, eToro ac╚Ťiuni ╚Öi criptomonede (de exemplu, moneda Bitcoin sau Ethereum), iar CFD-urile sunt oferite pentru obliga╚Ťiuni, ac╚Ťiuni sau metale.

Unele p─âreri eToro sus╚Ťin faptul c─â platforma de╚Ťine o tehnic─â rar─â de stabilire a pre╚Ťurilor, care include posibilitatea de cump─ârare de eToro ac╚Ťiuni cu 0% comision. Aceea╚Öi strategie se aplic─â ╚Öi ├«n cazul criptomonedelor ╚Öi a EFT-urilor. Aceast─â facilitate define╚Öte ├«ntr-un mod distinctiv ceea ce este eToro ╚Öi claseaz─â platforma ├«n topul celor mai apreciate platforme de tranzac╚Ťionare, fapt confirmat ╚Öi de eToro p─âreri.

├Än afara faptului c─â ai nevoie de pu╚Ťin timp pentru a crea un cont ╚Öi pentru a-╚Ťi ├«ncepe activitatea, principiul de func╚Ťionare a platformei este simplu. Mai pe scurt, trebuie s─â te ├«nregistrezi, s─â depui fonduri, s─â alegi ac╚Ťiunile sau m─ârfurile ├«n care vrei s─â investe╚Öti, apoi s─â confirmi tranzac╚Ťia respectiv─â. Adi╚Ťional op╚Ťiunilor clasice de tranzac╚Ťionare, clien╚Ťii se pot folosi de instrumentele puse la dispozi╚Ťie, a╚Öa cum este op╚Ťiunea de copy-trading.

├Än momentul ├«n care te-ai decis s─â investe╚Öti ├«n ac╚Ťiuni, vei avea la dispozi╚Ťie dou─â modalit─â╚Ťi prin care po╚Ťi identifica ac╚Ťiunile dorite: po╚Ťi c─âuta o anumit─â companie dup─â denumire sau po╚Ťi accesa baza de date a platformei ╚Öi po╚Ťi alege o companie sau un sector. La plasarea unei tranzac╚Ťii, ai acces la comenzi multiple, precum comanda de pia╚Ť─â (permite plasarea comenzii la urm─âtorul pre╚Ť care va fi disponibil), comanda limit─â (comandarea de eToro ac╚Ťiuni la un anumit pre╚Ť cu lansarea comenzii ├«n momentul ├«n care este ├«ntrunit cuantumul de declan╚Öare), comanda oprire pierdere (op╚Ťiunea de ├«nchidere automat─â a tranzac╚Ťiei) ╚Öi comanda ob╚Ťine profit (├«nchiderea automat─â a tranzac╚Ťiei ├«n momentul ├«ndeplinirii ╚Ťintei de profit).

Despre eToro ÔÇô cum deschizi un cont

Pentru a ├«n╚Ťelege mai bine cum func╚Ťioneaz─â platforma, ├«nainte de crearea unui cont ar fi indicat s─â ├«ncerci varianta demo. Prin intermediul unui cont demo, te po╚Ťi familiariza cu platforma ╚Öi cu func╚Ťionalit─â╚Ťile ei, ├«nainte de a investi sume considerabile ├«n Bitcoins eToro, m─ârfuri sau ac╚Ťiuni. Aceast─â variant─â permite accesarea sumei de 100.000 de dolari pentru a face paper trading (tranzac╚Ťionare fictiv─â) ╚Öi ├«n plus, po╚Ťi utiliza toate func╚Ťiile ╚Öi instrumentele platformei. Astfel, vei putea ├«nv─â╚Ťa c├ót mai multe despre eToro.

├Än cazul cre─ârii unui cont demo, acceseaz─â platforma ╚Öi alege crearea unui cont gratuit, care va putea fi accesat din profilul t─âu, din rubrica Portofoliu virtual. Ulterior vei putea trece la un cont ├«n care s─â investe╚Öti bani reali. Pentru a deschide un cont real, acceseaz─â platforma, alege op╚Ťiunea de creare a unui cont ╚Öi furnizeaz─â informa╚Ťiile cerute. Va fi necesar s─â dai informa╚Ťii cu privire la nume, prenume, adres─â, data na╚Öterii ╚Öi s─â furnizezi o copie a c─âr╚Ťii de identitate sau a pa╚Öaportului. Va trebui s─â setezi ╚Öi un nume de utilizator, o parol─â ╚Öi s─â furnizezi adresa ta de email (te po╚Ťi ├«nregistra ╚Öi cu conturile de Facebook sau Google). Dup─â completarea datelor, vei primi un link de activare ├«n emailul t─âu. Dup─â accesarea acestui link ╚Öi validarea datelor, intr─â pe profilul t─âu ╚Öi completeaz─â-l cu datele solicitate.

├Än crearea contului ╚Ťi se vor solicita date cu privire la experien╚Ťa ta ├«n tranzac╚Ťionare. ├Än cazul ├«n care nu ai experien╚Ť─â cu instrumentele levier (cum sunt CFD-urile sau Futures) ╚Öi declari acest lucru, accesul la aceste instrumente va fi restric╚Ťionat ├«n mod automat de c─âtre platform─â. Pentru a fi verificat─â experien╚Ťa ta ├«n acest domeniu, va fi necesar s─â faci un mini test.

Dup─â ce vei ├«ncheia acest pas, ╚Ťi se va solicita verificarea identit─â╚Ťii. A╚Öadar, trebuie ├«nc─ârcate ╚Öi trimise copii ale c─âr╚Ťii de identitate (sau a pa╚Öaportului) ╚Öi o dovad─â a adresei tale de domiciliu (factur─â sau extras de cont). Documentele vor fi ├«nc─ârcate pe platform─â, ├«n sec╚Ťiunea aferent─â verific─ârii contului. Adi╚Ťional, va fi necesar─â ╚Öi verificarea num─ârului de telefon declarat ├«n momentul ├«nscrierii (vei primi un SMS cu un cod de activare).

Ulterior cre─ârii contului, te vei bucura pe deplin de toate func╚Ťionalit─â╚Ťile site-ului. Deci, vei putea depune primele fonduri. Po╚Ťi face o depunere minim─â eToro de 200 $, contul t─âu fiind creditat instantaneu. ├Än cazul transferului bancar, creditarea contului cu suma minim─â eToro necesit─â mai mult timp. Dup─â efectuarea primei eToro depunere minim─â de 200 $, nu-╚Ťi r─âm├óne dec├ót s─â efectuezi opera╚Ťiuni financiare, cum este achizi╚Ťia ╚Öi v├ónzarea de Bitcoins eToro. Trebuie re╚Ťinut faptul c─â toate opera╚Ťiunile sunt exprimate ├«n dolari americani, suma minim─â eToro pe care o po╚Ťi investi ├«n cota aleas─â de tine, fiind de 50 $.

eToro p─âreri ÔÇô tipuri de tranzac╚Ťion─âri

Platforma ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a tranzac╚Ťiona ac╚Ťiuni, criptomenede, m─ârfuri, valute, ETF-uri ╚Öi indici. Platforma ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi oportunitatea de a tranzac╚Ťiona ac╚Ťiuni interna╚Ťionale, oferindu-╚Ťi acces la pie╚Ťe interna╚Ťionale de mari dimensiuni, a╚Öa cum sunt NASDAQ ╚Öi NYSE, ├«n cadrul c─ârora po╚Ťi achizi╚Ťiona ac╚Ťiuni ├«n companii de renume (ca de exemplu, Disney, IBM, Nike).

eToro ac╚Ťiuni

Po╚Ťi tranzac╚Ťiona ac╚Ťiuni din cadrul diverselor companii de pe pia╚Ť─â (po╚Ťi tranzac╚Ťiona ac╚Ťiuni eToro Tesla sau ac╚Ťiuni Uipath eToro), av├ónd la dispozi╚Ťie o proprietate distinctiv─â, anume ÔÇ×proprietatea frac╚Ťionat─âÔÇŁ. Cu ajutorul acesteia po╚Ťi cump─âra frac╚Ťiuni de ac╚Ťiune ÔÇô de exemplu, dac─â o ac╚Ťiune are un pre╚Ť mai mare ╚Öi nu ╚Ťi-l permi╚Ťi (s─â zicem c─â este de 2.000 $), atunci tu po╚Ťi cump─âra doar o parte din aceast─â ac╚Ťiune (suma minim─â eToro pe care o po╚Ťi investi este e 50 $). ├Än acest caz, tu ai de╚Ťine 2,5% din acea ac╚Ťiune.

Platforma ofer─â ╚Öi posibilitatea de tranzac╚Ťionare social─â (eToro Social), prin intermediul c─âreia po╚Ťi discuta cu al╚Ťi traderi, po╚Ťi face schimb de idei ╚Öi de experien╚Ťe ╚Öi chiar ob╚Ťine sfaturi cu privire la tranzac╚Ťionarea ac╚Ťiunilor, cum sunt cele Tesla eToro.

Pentru a tranzac╚Ťiona ac╚Ťiuni, c─âuta╚Ťi-le ├«n func╚Ťie de o anumit─â companie, de domeniu sau de pia╚Ťa pe care acestea sunt listate. Apoi, trebuie s─â setezi rata de plat─â, cantitatea, valoarea ratei de levier ╚Öi po╚Ťi activa op╚Ťiunea de stop pierdere / retragere profit atunci c├ónd vei considera c─â este momentul s─â te opre╚Öti.

Printre ac╚Ťiunile marilor companii la care putem tranzac╚Ťiona, se num─âr─â ╚Öi ac╚Ťiunile eToro Tesla ╚Öi Uipath eToro. eToro Tesla sunt ac╚Ťiuni v├ónate de c─âtre traderi. Fiind o companie extrem de cunoscut─â la nivel mondial, Tesla Motors, Inc. Se afl─â ├«n topul companiilor a c─âror ac╚Ťiuni sunt tranzac╚Ťionate la burs─â. Pe de alt─â parte, ╚Öi ac╚Ťiunile Uipath eToro c├ó╚Ötig─â teren rapid pe pia╚Ťa tranzac╚Ťiilor ╚Öi este o companie rom├óneasc─â conceput─â ├«n anul 2005, care comercializeaz─â softuri de automatizare pentru ├«ntreprinderi.

eToro Nio este o alt─â companie care se eviden╚Ťiaz─â pe pia╚Ť─â. Dac─â e╚Öti interesat de domeniul autovehiculelor, mai ales a celor electrice, atunci ac╚Ťiunile eToro Nio ╚Ťi se potrivesc. Compania se claseaz─â ├«n topul companiilor din acest domeniu, ├«n anul 2020 ac╚Ťiunile eToro Nio ├«nregistr├ónd o cre╚Ötere a venitului net de p├ón─â la 50,78%. Mai multe detalii despre investi╚Ťii ├«n ac╚Ťiuni ╚Öi alte investi╚Ťii profitabile g─âse╚Öti aici.

Criptomonede

De asemenea, aici po╚Ťi achizi╚Ťiona 16 criptomonede, fiind necesar─â o investi╚Ťie minim─â de 25 $. A╚Öadar po╚Ťi achizi╚Ťiona Bitcoins eToro, ADA eToro, Ripple sau Cardano, acestea fiind doar c├óteva dintre criptomonedele disponibile. Tranzac╚Ťionarea criptomonedelor se face pe perechi valutare, excep╚Ťie f─âc├ónd dolarii. Po╚Ťi cump─âra efectiv criptomonede sau le po╚Ťi tranzac╚Ťiona prin CFD-uri.

Ada eToro (Cardano) este una dintre cele mai noi tipuri de criptomonede pe care le po╚Ťi tranzac╚Ťiona. Po╚Ťi achizi╚Ťiona Ada eToro ac╚Ťiuni, pe care s─â le adaugi la portofoliul t─âu de trader. Compania ofer─â o platform─â de dezvoltare blockchain, fapt datorit─â c─âruia are mari ╚Öanse s─â asigure o continuitate monedei sale.

eToroX este bursa profesional─â de criptomonede creat─â pentru companiile ╚Öi institu╚Ťiile care tranzac╚Ťioneaz─â monede virtuale. eToroX garanteaz─â un protocol FIX API, oferind transparen╚Ť─â ╚Öi siguran╚Ť─â clien╚Ťilor s─âi. Dintre beneficiile eToroX amintim: posibilitatea de a accesa un program de credit pentru tranzac╚Ťion─ârile la vedere, utilizarea ordinelor speciale (FOK, IOC ╚Öi GTC TIF), comisioane mici, sistemul de tip fiduciar, securitate cibernetic─â.

ETC eToro sunt o grup─â de criptomonede des utilizate ├«n ultima perioad─â. ETC eToro sunt criptomonedele Ethereum Clasic pe care le po╚Ťi tranzac╚Ťiona pe aceast─â platform─â. De╚Öi varianta clasic─â este mai pu╚Ťin r─âsp├óndit─â dec├ót Ethereum, criptomoneda ETC eToro este a cincea ca m─ârime ├«n top.

Afl─â mai multe despre monede virtuale!

M─ârfuri

Ai posibilitatea de a tranzac╚Ťiona m─ârfuri, cum sunt produsele agricole, gazele naturale, gold eToro, argint sau petrol. ├Än total po╚Ťi tranzac╚Ťiona 13 tipuri diferite de m─ârfuri, gold eToro fiind una dintre cele mai tranzac╚Ťionate m─ârfuri de pe platform─â, fapt sus╚Ťinut ╚Öi de eToro p─âreri. Tranzac╚Ťionarea m─ârfurilor, cum este gold eToro, este considerat─â profitabil─â datorit─â sustenabilit─â╚Ťii valorii sale pe pia╚Ť─â pentru perioade lungi.

Valute

Ai ╚Öi posibilitatea de a tranzac╚Ťiona 49 de perechi valutare. Pia╚Ťa valutar─â (FX) este una dintre cele mai vehiculate pie╚Ťe din lume, av├ónd la dispozi╚Ťie diverse perechi valutare. Po╚Ťi cump─âra ╚Öi po╚Ťi vinde perechi valutare cu efect de levier de p├ón─â la 1:30, astfel ├«nc├ót s─â ob╚Ťii o expunere mai mare, dar cu un capital mai mic. Chiar dac─â trebuie s─â efectuezi ini╚Ťial o eToro depunere minim─â de 200 $, investi╚Ťia minim─â ├«n tranzac╚Ťionarea perechilor valutare este de 1.000 $.

ETF-uri

Tranzac╚Ťionarea NFT-urilor ├«╚Ťi va permite s─â investe╚Öti ├«n mai multe ac╚Ťiuni deodat─â. Ai la dispozi╚Ťie ETF-uri de la trei furnizori mari din domeniul financiar, anume de la iShares, SDPR ╚Öi Vanguard. To╚Ťi ace╚Öti trei furnizori furnizeaz─â ETF-uri care ating ╚Ťinta de S&P 500, adic─â dac─â investe╚Öti ├«ntr-un ETF de acest fel, vei cump─âra de fapt ac╚Ťiuni la 500 de companii diferite.

├Än afar─â de ac╚Ťiuni, prin ETF-uri ai acces ╚Öi la obliga╚Ťiuni. De exemplu, furnizorul Vanguard Total International Bond de╚Ťine peste 6.000 de obliga╚Ťiuni. Investi╚Ťia minim─â este de 50 $, deci o eToro depunere minim─â nu va fi suficient─â, mai ales dac─â ╚Ťii seama de furnizori (de exemplu, Vanguard impune o investi╚Ťie de cel pu╚Ťin 500 $). Pe platform─â ai acces la 256 de ETF-uri.

Indici

Po╚Ťi s─â ├«╚Ťi m─âre╚Öti expunerea cu ajutorul indicilor. Ai acces la 13 indici, printre care ╚Öi NASDAQ 100, FTSE 100 ╚Öi S & P 500. Indicii urm─âresc evolu╚Ťia celor mai mari companii listate la burs─â, oferindu-╚Ťi altfel o posibilitate de schimbare a perspectivei ├«n func╚Ťie de evolu╚Ťie ╚Öi flexibilitate ├«n gestionarea expunerii. Investi╚Ťia minim─â ├«n indici trebuie s─â fie de 1.000 $.

Instrumente și caracteristici ale platformei

Short-selling

Aceast─â caracteristic─â ├«╚Ťi permite s─â speculezi ├«n privin╚Ťa valorii descresc─âtoare a unui activ. De exemplu, la plasarea unei comenzi de 400 $ ╚Öi o sc─âdere a ac╚Ťiunilor de 20%, c├ó╚Ötigul t─âu va fi de 80 $. Trebuie s─â ╚Ťii cont de faptul c─â tranzac╚Ťiile short-selling sunt comisionate.

eToro Social

Op╚Ťiunea de tranzac╚Ťionare social─â ├«╚Ťi permite s─â interac╚Ťionezi cu ceilal╚Ťi traderi de pe platform─â ╚Öi s─â faci schimb de idei ╚Öi de experien╚Ť─â. Po╚Ťi crea ╚Öi o list─â de prieteni, compus─â din traderii cu care interac╚Ťionezi mai des.

Copy Trading

CopyTrader ├«╚Ťi permite s─â te inspiri de la cei mai mari traderi de pe platform─â ╚Öi s─â le copiezi tranzac╚Ťiile sau chiar ├«ntregul s─âu portofoliu. Suma minim─â ├«n acest caz este de 200 $. CopyPortfolios este un instrument avansat de copy trading, prin intermediul c─âruia po╚Ťi copia portofolii care sunt gestionate ├«n mod profesional, prin utilizarea tranzac╚Ťion─ârii algoritmice ╚Öi a inteligen╚Ťei artificiale. Op╚Ťiunea de copy trading este disponibil─â ╚Öi dac─â faci o tranzactionare Forex, o alt─â platform─â popular─â de trading.

Cum faci o depunere minim─â eToro

Pentru a constitui un fond sau pentru a face o depunere minim─â, po╚Ťi utiliza una dintre metodele puse la dispozi╚Ťie. A╚Öadar, po╚Ťi opta pentru depunerile cu cardul bancar (de debit sau de credit, Revolut eToro, Unionpay), PayPal, portofele electronice (Skrill, Neteller), transfer bancar sau transfer electronic.

Depunerile vor fi f─âcute instant, except├ónd transferul bancar, care necesit─â un timp mai ├«ndelungat pentru procesare. Depunerea minim─â este de 200 $, toate depozitele implic├ónd o tax─â de conversie valutar─â de 0,5%. Deci, depozitele constituite ├«n alte monede dec├ót dolari vor fi taxate. Achitarea acestei taxe elimin─â achitarea taxei de timbru, pe care ar trebui s─â o pl─âte╚Öti pentru achizi╚Ťionarea de ac╚Ťiuni.

Pentru a efectua o depunere, conecteaz─â-te la contul t─âu ╚Öi acceseaz─â op╚Ťiunea ÔÇ×Depunere fonduriÔÇŁ. Apoi selecteaz─â suma, alege moneda ╚Öi metoda de plat─â. Primul depozit trebuie s─â fie constituit prin utilizarea unei metode din primele trei afi╚Öate pe site. Toate depunerile sunt procesate instant, fiind diferit doar ├«n cazul transferului bancar, unde sunt necesare 4-7 zile pentru procesare. Comisionul de depunere este de 0% pentru toate metodele.

Cum faci o retragere bani eToro

Atunci c├ónd vrei s─â faci eToro retragere bani, alege op╚Ťiunea Retragere fonduri din panoul de control al contului ╚Öi introdu suma ╚Öi moneda. ├Än momentul ├«n care faci o retragere bani eToro, trebuie s─â ╚Ťii cont de faptul c─â echivalentul depozitului ini╚Ťial trebuie redirec╚Ťionat c─âtre aceea╚Öi metod─â de plat─â utilizat─â pentru constituirea fondului. S─â presupunem c─â ai depus 200 $ prin Revolut eToro ╚Öi ai solicitat o retragere bani eToro de 600 $. ├Än acest caz, va trebui s─â ceri o eToro retragere bani de cel pu╚Ťin 200 $ pe cardul Revolut eToro, restul sumei put├ónd fi retras─â prin alt─â metod─â.

Po╚Ťi solicita o eToro retragere bani de cel pu╚Ťin 30 $, iar taxa de retragere este aceea╚Öi pentru toate metodele, chiar ╚Öi pentru eToro Revolut, de 5 $.

Cum retragi bani cu eToro Revolut

Po╚Ťi retrage bani ╚Öi cu eToro Revolut, ├«n GBP ╚Öi EUR. Pentru a face acest lucru trebuie s─â furnizezi informa╚Ťii despre numele beneficiarului, num─ârul de cont, num─ârul de identificare al b─âncii ╚Öi moneda pentru retragerile ├«n GBP ╚Öi adi╚Ťional, codul SWIFT ╚Öi IBAN-ul, pentru retragerile ├«n EUR. Datele relevante despre Revolut necesare pentru retragerea banilor constau ├«n codul SWIFT (REVOGB21, respectiv REVOGB21XXX) ╚Öi BIC-ul (REVOGB21XXX).

eToro p─âreri: comisioane eToro

├Änainte de a efectua tranzac╚Ťii pe platform─â, consult─â ╚Öi p─âreri despre eToro pentru a-╚Ťi face o p─ârere despre ce comisioane eToro sunt percepute. Po╚Ťi evita comisioanele de tranzac╚Ťionare prin neaplicarea efectului de levier ╚Öi prin evitarea efectu─ârii de short-selling. A╚Öa cum ╚Öi eToro p─âreri afirm─â, platforma nu percepe eToro comisioane pentru tranzac╚Ťionarea ac╚Ťiunilor, cum sunt ac╚Ťiunile Tesla eToro, fapt care a dus la cre╚Öterea impresionant─â a num─ârului de investitori de pe platform─â. ├Äns─â, exist─â ╚Öi o serie de comisioane eToro care se aplic─â ├«n utilizare platformei.

eToro comisioane Spread

Spread este diferen╚Ťa dintre pre╚Ťul de cump─ârare ╚Öi cel de v├ónzare. Tranzac╚Ťiile efectuate ├«n intervalele orare standard ale pie╚Ťei, vor beneficia de spread-uri competitive. Cu c├ót mai mic este spread-ul, cu at├ót mai mic─â va fi taxa de tranzac╚Ťionare. De exemplu, dac─â ai un pre╚Ť de cump─ârare de 1.0863 ╚Öi un pre╚Ť de v├ónzare de 1.0861, spread-ul va fi de 1 pip, deci pia╚Ťa fluctueaz─â cu 1 pip ├«n favoarea ta.

eToro comisioane – taxa pentru inactivitate

După ce întrunești 1 an de inactivitate, vei fi taxat/ă cu 10 $ pe lună.

eToro păreri: cât de sigur este eToro

Mul╚Ťi traderi se ├«ntreab─â c├ót de sigur este eToro ├«nainte de a-╚Öi ├«ncepe activitatea pe platform─â. Analiz├ónd multiple p─âreri eToro despre ce este de fapt ╚Öi ce siguran╚Ť─â garanteaz─â, am constatat faptul c─â traderii au ├«ncredere ├«n platform─â ╚Öi ├«n serviciile sale.

Pentru a argumenta c├ót de sigur este eToro, am identificat cele 4 licen╚Ťe de reglementare c─ârora platforma se supune, anume: FCA (Autoritatea de Conduit─â Financiar─â), ASIC (Australian Securities and Investments Commission), CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) ╚Öi FinCEN (pentru SUA). Aceste licen╚Ťe garanteaz─â c─â platforma este sigur─â, fapt consolidat ╚Öi de vechimea sa de 14 ani pe pia╚Ťa financiar─â (consult├ónd diverse p─âreri eToro, vei afla c─â po╚Ťi tranzac╚Ťiona ├«n siguran╚Ť─â).

eToro ANAF ÔÇô trebuie s─â pl─âte╚Öti impozit?

Traderii de pe platformă trebuie să își plătească singuri impozitul eToro ANAF, constând în impozitul de 10% pe venit.
Pentru a depune declara╚Ťia fiscal─â eToro ANAF la ├«nceputul anului, platforma pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor lista de cont ├«n care se specific─â rezultatele activit─â╚Ťii din anul anterior. Pe baza informa╚Ťiilor din aceast─â list─â, trebuie s─â completezi declara╚Ťia unic─â. Pentru a intra ├«n posesia listei, intr─â ├«n cont, selecteaz─â Portofoliu ÔÇô Istoric ÔÇô Set─âri ÔÇô Extras de cont, apoi descarc─â ╚Öi salveaz─â raportul.

Sfaturi utile de tranzac╚Ťionare

  • Indiferent de ce anume vrei s─â tranzac╚Ťionezi pe platform─â, fie c─â alegi ac╚Ťiuni Tesla eToro, fie c─â alegi tranzac╚Ťionarea de m─ârfuri, este necesar s─â studiezi pia╚Ťa mai ├«nt├ói ╚Öi elementele de interes. A╚Öa cum multe p─âreri despre eToro spun, este important s─â te familiarizezi cu fiecare element ├«n parte.
  • Utilizeaz─â pe c├ót de mult calendarul eToro pentru a te men╚Ťine informat, aboneaz─â-te la analizele zilnice de pia╚Ť─â ╚Öi consult─â periodic platforma eToro p─âreri.
  • Unele p─âreri despre eToro afirm─â faptul c─â este indicat mai ├«nt├ói s─â exersezi. Pentru a face acest lucru, creeaz─â un cont demo ╚Öi tranzac╚Ťioneaz─â fondul virtual ├«n valoare de 100.000 $. Exploreaz─â toate func╚Ťiile site-ului ╚Öi opteaz─â pentru diversitate ├«n tranzac╚Ťion─ârile tale.
  • Creeaz─â-╚Ťi propriul stil ├«n tranzac╚Ťionare. Cite╚Öte platforma eToro p─âreri ╚Öi inspir─â-te din experien╚Ťele altora. Te po╚Ťi baza pe grafice sau pe analiza unui anumit activ ╚Öi a comportamentului s─âu de pia╚Ť─â. ├Än plus, elaboreaz─â strategii ╚Öi reguli pe care s─â le respec╚Ťi.

Concluzii

├Än concordan╚Ť─â cu platforma eToro p─âreri, platforma vine cu aspecte pro ╚Öi contra. Argumentele pro se eviden╚Ťiaz─â prin lipsa comisionului de tranzac╚Ťionare ├«n cump─ârarea ac╚Ťiunilor, op╚Ťiunile de copiere ╚Öi de tranzac╚Ťionare social─â, accesul la ac╚Ťiuni na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale, diversitatea metodelor de plat─â disponibile. Aspectele negative ale platformei de tranzac╚Ťionare, de╚Öi nu sunt numeroase, constau ├«n taxa de conversie valutar─â ╚Öi ├«n sec╚Ťiunea mediocr─â de analiz─â ╚Öi documentare.

Platforma are o baz─â impresionant─â de clien╚Ťi, ├«nsum├ónd peste 12 milioane de investitori pe plan mondial. Platforma are o interfa╚Ť─â prietenoas─â ╚Öi este u╚Öor de utilizat, fiind potrivit─â at├ót pentru ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru traderii avansa╚Ťi. Dac─â vrei s─â investe╚Öti ├«ntr-un mod rentabil, dar sigur, atunci eToro este locul potrivit pentru tine.

blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansat─â Gets Bet app care ofer─â juc─âtorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

S─â te joci live nu a fost niciodat─â mai u╚Öor ╚Öi distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispozi╚Ťia juc─âtorilor s─âi o gam─â larg─â de metode de…
Mirela - mai 17, 2022