Samba Bingo

bingo samba gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: iunie 27, 2023

Dacă vrei să faci bani pe ritmuri latine, dar mai ești și un nostalgic după jocurile de bingo de altădată, atunci ai la dispoziție un joc care le îmbină pe amândouă. Este vorba despre Samba Bingo, un joc în care norocul și răbdarea se întâlnesc sub aceeași umbrelă. Acest lucru se va întâmpla însă departe de soarele arzător al plajelor braziliene, ci direct în fața calculatorului, fără niciun efort din partea ta. La acest joc ai mai multe posibilități de a face bani pe internet, marcând pe rând liniile de plată date de numerele câștigătoare care se succed pe ecran.

Îți propunem să încerci și Bingo Classic gratis sau Super Bonus bingo gratis!

Astfel, cu cât vei completa mai multe linii, cu atât vei obține mai mulți bani instantaneu. Numerele vin după un algoritm bine stabilit de programatorii jocului, astfel încât îți poate oferi nenumărate surprize și metode de a face bani pe net, când nici nu te aștepți.

Ca prezentare generală, trebuie spus că jocul celor de la Microgaming nu este unul de tip progresiv, premiile puse la bătaie de acesta fiind fixe, proporționale cu mizele pariate. De asemenea, miza minimă pariată începe de la 0.1 monede și poate urca până la 5 monede. Astfel, pentru a începe jocul și a învăța cum să faci bani pe net, primul pas este să îți alegi mărimea mizei și să apeși butonul de start. Vei primi pe ecran patru cartoane, fiecare cu câte 15 numere. Dacă marchezi toate numerele de pe un carton înainte de bila cu numărul 30, atunci ai șansa de a câștiga premiul cel mare, constând în 100.000 de monede.

La ce trebuie să fii atent când joci Samba Bingo

De asemenea, în timp ce bifezi numerele extrase din urnă, va trebui să fii atent și la celelalte combinații de pe ecran, care pot constitui alte moduri în care să faci bani pe net. De asemenea, în cazul în care jocul se termină și ești la doar o bilă distanță de a câștiga premiul cel mare, jocul îți oferă o bilă extra. În total, jocul pune la dispoziție 10 bile extra, care se vor scădea automat din creditul tău, pe măsură ce le folosești. În afară de premiul cel mare, poți câștiga bani pe net la completarea unei linii, a două sau a 12 numere din primele 30 extrase.

Similar cu bingo este și jocul de keno pe care îl poți încerca tot gratis pe FaciBaniOnline. Joacă aici Keno gratis, fără înregistrare, fără depunere!

Autor

Tudor Suliman

Editor Senior