șoferi Black Cab păreri

Black Cab condiții pentru a deveni șofer și Black Cab păreri

3.5/5 - (50 votes)

Am tot vorbit despre noile servicii de car sharing, dar poate ar trebui să ne concentrăm puțin atenția și asupra serviciului de taximetrie de lux. BlackCab România este un astfel de taxi, care oferă servicii de calitate și confort dublu la preț de taxi standard. Află Black Cab condiții pentru a deveni șofer, cât câștigă un șofer BlackCab, dar și despre șoferi BlackCab păreri oneste!

Ce este Black Cab

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Fără Depozit la Shining Crown

Câștigă 50 Runde Gratis la Magic Jackpot!
Joaca Acum

Știm că o călătorie cu taxiul este foarte la îndemână și că, în continuare, este preferința numărul unu a multor persoane, în special în orașele cu trafic intens și în care locul de parcare este o adevărată provocare.

șoferi black cab păreri

Black Cab România oferă servicii de taxi premium cu șoferi profesioniști, respectuoși și vorbitori de limba engleză, dar și mașini BlackCab noi și sigure, deci curse plăcute de fiecare dată. Practic, vei avea cu Black Cab șofer personal într-o mașină de lux la prețul pe care l-ai plăti pentru un serviciu de taximetrie standard. Descoperă în acest articol care este la Black Cab preț / km și cât plătești în general pentru o cursă!

Vei găsi despre șoferi Black Cab păreri foarte bune din partea celora care deja au încercat serviciul. Serviciul este apreciat atât de clienți, cât și de șoferi, cât câștigă un șofer BlackCab ajungând la sume săptămânale destul de mari.

Taxi Black Cab s-a lansat din nevoia de a oferi tuturor posibilitatea de a călători într-un vehicul sigur, elegant, alături de șoferi manierați, îmbrăcați la costum și mereu respectuoși cu clienții săi. Cu acest serviciu de taximetrie îți vei transforma fiecare cursă, chiar una scurtă, într-o experiență de neuitat. Vei plăti același preț pe care îl plateai în mod normal atunci când comandai un taxi, însă te vei bucura de o experiență unică, fără grija că vei plăti mai mult la finalul cursei și fără temerea unui șofer mai puțin manierat.

Clienții care folosesc cel mai mult serviciile celor de la Black Cab România sunt, de obicei, oameni de afaceri sau diplomați, care vin în capitală în misiuni oficiale sau vizite de stat.

Mai mult decât un taxi, Blackab este un mijloc de transport în regim de închiriere chiar pentru mai multe ore pentru a te bucura de mai mult confort, la un preț fix pe care clienții îl știu mereu înainte de cursă și care nu se va modifica ulterior și care utilizează noi tehnologii pentru o experiență cât mai plăcută atât pentru clienți, cât și pentru șoferi.

Compania oferă o gamă mai largă de servicii, de la un simplu Black Cab la kids cab și chiar limuzină. Cu Black Cab România poți fi sigur că întreaga familie se bucură de confort și că este un serviciu la care poți apela până și pentru cele mai speciale evenimente din viața ta.

De Reținut!
De asemenea, ai posibilitatea de a închiria de la Black Cab șofer care să-ți conducă propria mașină atunci când ieși cu prietenii sau ai anumite evenimente speciale la care vrei să te distrezi, ajungând totuși în siguranță acasă.

Cât câștigă un șofer BlackCab

Referitori la cât câștigă un șofer Black Cab, trebuie să știi că acestea, la fel cum se întâmplă și în cazul altor companii de acest tip, diferă în funcție de implicarea ta. Spre exemplu, cât câștigi cu Bolt depinde de orele lucrate și cursele efectuate. Mai exact vei câștiga cu atât mai mult cu cât vei conduce mai des și vei avea curse mai lungi.

De asemenea, este important unde vei conduce, zonele aducându-ți mai mulți sau mai puțini clienți.

Cât câștigă un șofer BlackCab depinde de cât de multe ore conduci și cât de multe curse ai. Astfel, pentru aproximativ 20 ore lucrate și 16 curse vei primi în jur de 600 RON/ săptămână, la acest nivel fiind un partener cu statut de începător, pentru minim 65 ore și 59 curse vei câștiga aproximativ 2.400 RON/ săptămână, iar pentru minim 82h și minim 74 curse vei ajunge la un venit garantat de 3.000 RON/ săptămână, aici având statutul de BlackCab partener profesionist.

De Reținut!
Nu uita că aceste câștiguri șofer Black Cab sunt sâptămânale și poți obține și bonusuri BlackCab sau recompense care îți vor aduce chiar un venit mai mare!

Despre cât câștigă un șofer BlackCab putem spune că este destul de dinamic, ceea ce reprezintă un avantaj pentru că poți câștiga mai mult. Totuși, te bucuri și de un Black Cab tarif standard pentru fiecare cursă, asigurându-te astfel că obții și câștiguri. De asemenea, primești mai mulți bani dacă conduci în orele de vârf.

Un alt avantaj este existența unei sume minime pentru o cursă, adică o sumă de bani pe care o câștigi garantat, indiferent dacă este o cursă lungă sau scurtă, timpul tău fiind astfel recompensat.

În plus, dacă unii clienți au întârzieri sau anulează cursele, vei primi o taxă pentru așteptare sau o taxă pentru anulare.

Află și cum poți câștiga bani ca șofer Bla Bla car!

Black Cab condiții: cum să devii la Black Cab șofer

black cab cerințe pentru a deveni șofer

Știm cât e de complicat să găsești ceea ce dorești și să mai faci și ceva bani extra. Dar șofatul e chiar un domeniu pe care îl poți stoarce de toate resursele, astfel încât să te ajute să câștigi ceva bani, fără a fi nevoie să faci un prea mare efort.

Black Cab îți oferă posibilitatea de a câștiga bani în plus pe o perioadă scurtă sau lungă de timp, iar câștigurile sunt destul de generoase. Află în continuare ce Black Cab condiții trebuie să îndeplinești pentru a deveni șofer și vezi dacă ești potrivit pentru această meserie!

Nu ai atât de multă libertate precum un șofer Uber, spre exemplu, însă ai o mulțime de anvantaje de pe urma lui. Vei avea un post de muncă part time sau full time, curat, distractiv și bine plătit. În plus, serviciul este prezent și în alte capitale, precum Londra sau Berlin.

Dacă vrei să devii la Blackcab șofer al companiei trebuie să fii o persoană sociabilă și manierată, un șofer profesionist și un bun vorbitor de limbă engleză, întrucât vei lucra cu mulți străini. Acestea sunt principalele condiții angajare Black Cab pe post de șoder. Deci, dacă bifezi aceste calități, iar seriozitatea este una dintre carateristicile care te definesc, poți aplica pentru o angajare Black Cab pe post de șofer.

Black Cab condiții pentru șoferi

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Joaca Acum

Pe lângă seriozitate, profesionalism, capacitățile de socializare și cunoștințe în limba engleză, cei care doresc o angajare Black Cab, trebuie să îndeplinească o serie de Black Cab condiții.

Iată care sunt la Black Cab cerințe pe care trebuie să le îndeplinești:

 • Să ai minim 21 ani împliniți
 • Să deții permis valabil de conducere categoria B
 • Să nu ai cazier judiciar
 • Să deții o mașină perfect funcțională pentru a presta serviciul, nu foarte veche și cu aer condiționat (poți închiria de la taxi Black Cab o mașină, dacă nu deții una, respectând termenii impuși de companie)
 • Să ai un nivel minim de experiență în condus (nu este specificată experiența minimă, însă 2 ani de permis auto îți garantează experiența necesară pentru Black Cab angajare)

Aceste Black Cab cerințe sunt esențiale pentru a primi un job de șofer, însă este posibil să ai nevoie și de alte acte adiționale pe care le vei afla odată ce un consilier te va contacta, în urma completării formularului de înscriere ca Blackcab partener. Spre exemplu, este posibil să ți se solicite următoarele:

 • licență de operator de transport alternativ (pentru aceasta vei avea nevoie de o formă prin care poți desfășura activități economice pe cont propriu, cum ar fi PFA sau entitate juridică)
 • copia după un act de identitate
 • un atestat profesional de conducător auto
 • certificatul de înmatriculare al mașinii
 • asigurarea mașinii
 • cazier judiciar fără antecedente

Citește articolul nostru despre Bolt sau Uber și compară serviciile!

Black Cab condiții: ce mașini Black Cab sunt acceptate

Tot la capitolul Black Cab condiții trebuie să vorbim și despre Black Cab mașini acceptate. Dacă vrei să fii Blackcab partener cu mașina personală, trebuie bineînțeles să ai mașina în regulă din toate punctele de vedere. Mai exact, trebuie să ai ITP-ul, asigurarea, rovinieta valabile, să dispui de aer condiționat pentru a îndeplini standardele premium promise de Black Cab România.

Pentru că această companie promite clienților săi confort și calitate, ideal ar fi ca mașina ta să arate cât mai bine și să nu fie mai veche de 15 ani. Printre condiții colaborare Black Cab se numără și faptul că mașina trebuie întreținută la standarde înalte de calitate și să fie curată tot timpul.

De Reținut!
Așa cum am menționat mai sus, în cazul în care nu deții o mașină, poți primi una de la Black Cab România, iar aceste mașini Black Cab sunt unele noi, impecabile atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

Iată care sunt Blackcab mașini pe care le poți primi pentru a fi la Black Cab șofer:

 • Skoda Octavia sau Ford Mondeo pentru serviciul clasic BlackCab România
 • Skoda Fabia, Skoda Octavia, VW Golf, Opel Astra sau Ford Mondeo pentru serviciul Joy
 • Mercedes Clasa E sau BMW Seria 5 pentru serviciul BlackCab executive
 • Mercedes Vito pentru serviciul BlackCab 7
 • Mercedes Sprinter pentru serviciul BlackCab 7+

Deci, BlackCab România îți pune la dispoziție 5 servicii de închiriere mașini, pentru fiecare tip de serviciu avâd mașini BlackCab potrivite, toate noi și de marcă recunoscută.

Cum aplici pentru a deveni Blackcab partener

Pentru a deveni la Blackcab șofer, vei accesa secțiunea Cum devii șofer de pe site și vei completa un scurt formular cu următoarele date:

• Adresă de e-mail: asigură-te că este o adresă de e-mail validă
• Numărul de telefon: introdu numărul tău de mobil pentru a fi ușor de contactat
• Orașul în care locuiești în momentul respectiv
• Cod recomandare: este un câmp opțional, îl vei introduce dacă ai primit o recomandare de la cineva
• Ai mașină: vei bifa dacă ai mașină personală sau nu (nu uita că poți primi de la Black Cab mașini pentru a conduce)

La final, apasă butonul Aplică pentru a conduce pentru trimiterea formularului. Odată cu apăsarea acestui buton, confirmi și că ești de acord cu termenii și condițiile companiei. Citește Black Cab condiții de pe site!

Vei fi contactat în scurt timp de la trimiterea formularului de un consilier Black Cab România care te va informa cu privire la documentele necesare pentru realizarea unui contract Black Cab și la următorii pași pentru a învăța cum să faci bani rapid.

Avantajele pe care le ai ca BlackCab partener

În calitate de BlackCab partener vei avea o serie de beneficii pe care concurența nu le are și de care poți profita din plin. Iată care avantajele dacă devii BlackCab partener:

 • Venituri de peste 3.000 RON săptămânal
 • Plată săptămânală, fără costuri ascunse
 • Bonusuri BlackCab periodice în funcție de implicarea și performanța ta
 • Program flexibil, însă va trebui să îndeplinești minimele cerințe Black Cab corespunzătoare tipului de contract de partener pe care îl ai (numărul minim de ore și de curse)
 • Call center non-stop pentru parteneri

De ce să alegi taxi Black Cab România ca pasager

În momentul de față, BlackCab România este disponibil în București, Cluj și Constanța, nefiind exclus să se extindă în viitor în mai multe orașe principale din țară. Dacă locuiești în oricare din aceste 3 orașe, poți apela la mașini BlackCab pentru curse de neuitat, iar dacă ești șofer BlackCab și vrei să faci bani din servicii de ridesharing, poți deveni șofer Black Cab.

Este o alternativa viabilă pentru a călători premium la tarif de taxi convențional sau pentru a face bani, conducând o mașină bună. Imaginează-ți cu ce clienți de top vei lucra și pe cine vei întâlni.

Indiferent de situație, trebuie să cunoști avantajele unice pe care le oferă această companie și care o diferențiază de alte companii de taximetrie.

Avantaje:

 • Mașini noi, elegante și discrete în trafic, care dispun și de aer condiționat;
 • Un Blackcab șofer vorbește limba engleză și chiar alte limbi străine, are o ținută formală, este mereu la costum și mereu politicos;
 • Gamă largă de servicii, în afară de cele clasice: mașini cu șofer, transfer aeroport, transfer interurban, mașini pentru transportul copiiilor în siguranță și curse prestabilite.
 • Poți rezerva o mașină pentru un anumit interval de timp, cum ar fi o seară romantică în care să vă puteți bucura de timp și companie sau poți închiria doar un șofer pentru a-ți conduce mașina și astfel, să te poți distra;
 • Serviciul funcționează fără un taximetru convențional în interior, deci nu este posibil să îl rezervi direct de pe stradă. Comenzile pot fi făcute numai prin aplicația de mobil, portalul web sau prin telefon pentru un plus de siguranță;
 • Black Cab preț / km este fix, fără modificări pe parcursul cursei, indiferent de trafic, deci ai control absolut asupra prețului călătoriilor tale;
 • Prețuri Black Cab sunt stabilite înainte de cursă, deci te bucuri de transparență
 • Black Cab tarif pentru serviciul de transport aeroport este mai mic decât în cazul taxiurilor standard, între 50 – 70 RON / transfer;
 • Utilizează tehnologii de ultimă generație și nu se limitează la clasica stație de taxi sau un simplu telefon;
 • Curse ușor de urmărit și recompense frecvente;
 • Plăți cash, cu cardul sau chiar factură lunară;
 • Disponibilitate garantată, inclusiv în zona metropolitană;
 • Timp de așteptare redus: aproximativ 5-15 minute;

Ce înseamnă un abonament la Black Cab România?

Dacă te interesează Black Cab România pentru a fi client, ar trebui să iei în considerare abonamentele disponibile și te vei bucura de cele mai bune condiții Black Cab, cum ar fi prioritate, disponibilitate la orele de vârf.

Iată mai jos beneficiile aduse de un abonament la această companie de taximetrie premium:

 • Prioritate la rezervare;
 • Mașinile ajung cu 5-15 minute mai rapid;
 • Un serviciu asistență clienți disponibil 24/7;
 • Beneficiezi de serviciu și în străinătate (Londra, Paris, New York);
 • Poți avea mașini Black Cab disponibile pentru o oră sau o jumătate de zi;
 • Serviciul se adaptează nevoilor tale;
 • Beneficiezi de transport zilnic la birou.

Pentru a accesa aceste servicii poți contacta un reprezentant de vânzări completând următoarele date la secțiunea de Abonamente de pe site: nume, telefon și adresă de e-mail. Apasă butonul Send și vei fi contactat în scurt timp de un reprezentant pentru a-ți deschide abonamentul. Dacă ai mai multe curiozități despre ce este Black Cab și cum funcționează, solicitarea unui reprezentant de vânzări este cea mai bună opțiune.

Dar dacă ești deja hotărât să-ți deschizi abonamentul și vrei să te bucuri de el cât mai repede, ai la dispoziție un formular de înscriere în aceeași secțiune menționată mai sus. Odată accesat formularul, vei avea de completat următoarele date: tipul abonamentului (individual/ familie sau persoană juridical/ companie), numărul de curse de care ai nevoie zilnic, adresa de preluare cel mai des utilizată și bugetul lunar pentru transport.

Apoi, vei completa câteva date personale, vei alege metoda de plată (ordin de plată sau card) și vei apăsa butonul Trimite pentru a finaliza solicitarea. Vei fi contactat în scurt timp de un operator.

Dacă decizi să devii abonat, trebuie să știi că orice cont de abonat se bucură de următoarele avantaje:

 • număr nelimitat de utilizatori pentru fiecare membru al familiei;
 • acces pentru fiecare utilizator;
 • memorarea adreselor cel mai des folosite de fiecare utilizator.

Cum comanzi o mașină?

Pentru a rezerva de la taxi Black Cab mașini, ai la dispoziție 3 metode: aplicația mobilă disponibilă pentru Android și iOS, numărul de telefon afișat pe site și portalul web.

Pentru a comanda Black Cab mașini, urmează pașii de mai jos:

 • Alegi locația – aplicația te poate localiza prin GPS sau poți alege tu din locațiile deja folosite. Ai și opțiunea de a alege din adresele contactelor din telefonul tău.
 • Alegi destinația – ai diverse opțiuni, inclusiv adresele prietenilor tăi din contactele salvate în telefon.
 • Rezervi mașina pentru acest moment sau pentru un moment viitor. Normal, dacă rezervi din timp, e mult mai bine că poți alege ce mașină și servicii dorești, plus că stai fără grijă.
 • Black Cab preț este stabilit de la rezervare și este fix. Acesta nu se poate schimba nici în funcție de trafic, nici în funcție de traseul ales. Așa că vei ști de la început cât te costă cursa! Foarte important să știi aceste lucruri pentru că te ajută să calculezi banii mai bine.
 • Ulterior ți se confirmă prețul și cursa.
 • Ai acces la toate datele șoferului, poți urmări mașina pe hartă și poți apela direct șoferul odată ce a fost alocat pentru cursa ta (cu câteva ore înainte de cursă). Poți vedea mașina pe hartă și poziția exactă a acestuia.
 • Ai un istoric al comenzilor, astfel încât să găsești toate cursele efectuate direct în aplicația mobilă.

Black Cab preț / km: cât plătesc pentru o cursă?

Despre Black Cab preț / km putem spune că este mai mult decât accesibil pentru serviciile de calitate pe care le oferă. Astfel, prețul este de 1.4 RON/ km, la care se adaugă o taxă de pornire de 10 RON și o altă taxă de 10 RON, dacă cursa este până la aeroport (taxele vor fi folosite pentru a plăti parcări, astfel prețul final fiind stabilit înainte de cursă, fără modificări ulterioare).

Diferența între tarife Black Cab și tarifele altor companii de taximetrie este de aproximativ 10 RON, dar, conform utilizatorilor, au existat și dăți în care cursa pentru aceeași destinație a fost semnificativ mai ieftină decât în cazul altui serviciu de taximetrie. Poți face un mic test și să descarci aplicația BlackCab pentru a face o simulare, comparând BlackCab preț cu prețul concurenței pentru aceleași traseu.

Black Cab tarif pot fi mai mici dacă profiți de promoțiile lansate periodic de această companie. Cu diverse ocazii, BlackCab România lansează promoții care îți aduc reduceri de 10% sau chiar mai mari, utilizând un cod promoțional atunci când faci rezervarea.

De Reținut!
Deci, poți avea ocazional și prețuri Black Cab mai mici, dacă ești la curent cu ofertele lor. Urmărește-i pe pagina de Facebook pentru a afla mereu de reduceri și alte recompense!

BlackCab păreri: ce spun clienții și șoferii

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Fără Depozit la Shining Crown

Câștigă 50 Runde Gratis la Magic Jackpot!
Joaca Acum

Am auzit despre BlackCab păreri foarte bune de la utilizatori, aceștia fiind plăcut impresionați de diferența între taximetriștii obișnuiți și șoferii de la Black Cab România.

Cei care au apelat la serviciile acestei companii vorbesc foarte mult despre comportamentul ireproșabil al șoferilor care nu vorbesc intruziv, nu deranjează vorbind la telefon și nu înjură sau claxonează atunci când traficul devine intens. O călătorie liniștită în care te simți respectat – aceasta este concluzia majorității clienților BlackCab.

De Reținut!
Tot referitor la șoferi Black Cab păreri, clienții susțin că sunt foarte prezentabili, mereu la cămasă și buni vorbitori de limba engleză, motiv pentru care clienții spun că recomandă serviciile BlackCab rudelor din străinătate atunci când vin în vizită în România.

Turiștilor care vin în România le sunt prezentate obiectivele turistice pe lângă care trec de unii șoferi, astfel încât călătoria să fie una plăcută, prietenoasă și nederanjantă pentru clienți.

Acest lucru ne indică faptul că nivelul de studii și cunoștințe al șoferilor de la BlackCab este mai înalt decât în cazul serviciilor de taximetrie standard. Astfel, se explică și de ce există despre șoferi Black Cab păreri atât de bune.

Black Cab păreri pozitive există și despre mașinile care duc clienții la destinație. Acestea sunt mereu curate, impecabile, cu aer condiționat sau căldură, iar cele mai multe mașini Black Cab sunt marca Skoda Octavia, o mașină destul de nouă și apreciată.

De Reținut!
Toate mașinile sunt noi, cu un portbagaj spațios pentru ca transferul la aeroport să fie unul plăcut, fără accesorii pe parbriz sau oglindă, creând astfel impresia că te afli într-o mașină tocmai ieșită din fabrică.

Păreri la fel de bune au și șoferii care s-au alăturat deja acestui serviciu de ridesharing. Conform părerilor acestora, cât câștigă un șofer BlackCab este mai mult decât la alte companii de ridesharing, suma medie fiind de 3.000 RON/ săptămână. În plus, clienții sunt de regulă oameni cu un statut financiar peste medie, ceea ce se reflectă în numeroasele curse de tip transfer la aeroport și bacșiș mai mare.

Referitor la tarife BlackCab, putem identifica aceleași păreri Black Cab pozitive. Este posibil să plătești uneori cu 10 RON în plus, spre exemplu, atunci când comanzi o cursă de la aeroport, dar acest lucru se datorează taxei de parcare pe care nu o vei achita la finalul cursei, prețul fiind mereu stabilit înainte de cursă.

Utilizatorii spun că ar plăti din nou cu 10 RON în plus față de serviciile standard de taximetrie pentru ce Black Cab condiții există, mai exact pentru confortul și profesionalismul șoferilor.

Foarte multe BlackCab păreri pozitive există despre cursele de transfer aeroport, șoferii așteptând clienții chiar atunci când există întârzieri. De fapt, BlackCab monitorizează zborurile avioanelor pentru a ști atunci când există întârzieri. Din acest motiv vei vedea că aplicația îți va soilicita numărul zborului. Astfel, șoferul va ști și unde să te aștepte.

Preț BlackCab fix, mereu stabilit înainte de cursă, este un alt aspect pentru care există atât de multe Black Cab păreri pozitive. Această companie elimină practic temerea multora: Cât voi plăti la finalul cursei? În cazul acestei companii, vei afla prețul încă de la rezervare, fără ca acesta să se modifice pe parcursul traseului, indiferent de condițiile de trafic.

De Reținut!
Chiar dacă este considerat un serviciu premium, mulți utilizatori susțin chiar că au plătit mai puțin pentru o cursă la taxi Black Cab decât pentru o cursă de la un taxi standard.

Concluzii

Acum că ai aflat ce Black Cab condiții trebuie să îndeplinești pentru a deveni șofer, nu mai sta pe gânduri și începe să faci bani la o companie care își respectă clienții. Iar dacă ești în căutarea unui serviciu de taximetrie premium, apelează fie la o mașină cu șofer, fie doar la un șofer pentru mașina ta, astfel încât să te distrezi mereu așa cum îți dorești și să ajungi mereu în siguranță acasă.

Dacă alegi să fii șofer Black Cab, compania îți oferă posibilitatea de a-ți găsi un al doilea job care să îți aducă o sursă de venit suplimentară, fără a depune prea mult efort, sau chiar un job full time dacă șofatul este pasiunea ta. Să conduci și să cunoști oameni și orașul este foarte palpitant. Tot ce trebuie să faci este să devii BlackCab partener și să-ți dedici timp și seriozitate postului de șofer.

În plus, cât câștigă un șofer BlackCab este atractiv chiar și pentru cei fără experiență, totul depinzând de implicarea ta. Devino partener al unui serviciu de taximetrie premium și câștigă bani făcând curse pline de confort!

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Fără Depozit la Shining Crown

Câștigă 50 Runde Gratis la Magic Jackpot!
Joaca Acum

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor