vreau să fac bani în timpul liber

Vreau să fac bani în timpul liber la pariuri Fortuna!

Astăzi este rândul platformei de la Fortuna. Știm că te-ai gândit de multe ori dacă poți să faci bani pe net, fără a cheltui prea mulți bani de acasă. „ Vreau să fac bani în timpul liber !” – este o dorință care merită îndeplinită rapid și ușor. În articolul prezent îți vom arăta cum trebuie să profiți de ofertele exclusive pentru pariuri sportive puse la dispoziție. După cum ai constatat deja, am luat fiecare platformă în parte și am discutat  atât avantajele cât și dezavantajele pe care le are.  Compania care deţine Fortuna Bet este S.C. Bet Zone S.R.L., aceasta primind dreptul temporar de funcţionare în România din partea O.N.J.N: prin decizia numărul 2159 din 28 august 2015. Un an mai târziu licența a devenit una definitivă prin D.ONJN 1560/25.08.2016 și are po valabilitate de 10 ani. Pentru această casă de pariuri se observă cu ochiul liber faptul că, datorită experienței pe care o au deja de ani buni la site-uri de pariuri online, prin țări precum Polonia, Slovacia sau Cehia, site-ul are o optimizare foarte bună astfel încât, poți paria în condiții mai mult decât decente, în orice moment al zilei, de pe orice dispozitiv pe care îl ai la îndemână.

În primul rând, când te gândești „ Vreau să fac bani în timpul liber ”, îți dorești să găsești o soluție simplă și eficientă. Pe această platformă ai un avantaj unic – posibilitatea de a utiliza „Fortuna Cashpoint”.  Acesta este un serviciu prin care poți depune și retrage rapid bani fără a plăti taxe din oricare din cele peste 600 de sucursale Fortuna. Să faci bani de acasă la pariuri online este simplu și eficient! Alte avantaje, pe scurt se referă la site-ul ușor de folosit, oferta sportivă bogată (atât pre-meci cât și live), posibilitatea de a închide pariurile aflate în desfășurare prin utilizarea opțiunii de Cash Out, numărul mare de bonusuri și promoții etc. Opțiunea de cash out poate fi folosită la următoarele sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, volei pe plajă, curse de cai, golf, cricket, rugby, badminton, snooker, darts, box, MMA, sporturi electronice. Mai mult, poți da early cashout la majoritatea tipurilor de pariuri, dar există și excepții. În primul rând, opțiunea poate fi folosită atât la pariuri single, cât și la pariuri multiple sau în sistem. De asemenea, ea poate fi utilizată atât la pariuri pre-meci cât și live. Poți închide atât pariuri pe evenimente sportive care încă n-au început, cât și pariuri pe evenimente care se află în desfășurare. 

Vreau să fac bani în timpul liber la pariuri live!

Poate cea mai atractivă opțiune pe care o ai este să încerci să faci bani pe net la pariuri live. Poate nu știai, dar pe Faci Bani Online, îți poți crea un cont și revendica un bonus pentru pariuri live. Ceea ce diferențiază această platformă de altele este oferta live pe tenis care în multe momente este cea mai bogată din România. Și din punct de vedere tehnic platforma live se ridică la standarde înalte.

Cum pariez online și cum fac bani de acasă?

Pentru a face bani pe net, pe această platformă, trebuie să îndeplinești câțiva pași. Prima oară trebuie să dai click pe „PARIAZĂ ONLINE”. Apoi în partea dreaptă găsiţi lista de sporturi. După ce accesaţi sportul dorit selectaţi ţara, apoi competiţia. Vă vor fi afişate toate meciurile disponibile pentru pariere din competiţia respectivă. În cazul în care vreţi să plasaţi un pariu pe rezultatul final 1×2 daţi click pe cota pronosticului dorit şi aceasta se va îngălbeni. 

Dacă vei vrea să mizezi pe alt rezultat, în afară de cel final, daţi click pe numărul din dreptul meciului dorit. Dacă vreţi să vedeţi cotele la toate meciurile din competiţia respectivă, pentru un anumit timp de pariu, daţi click pe tipul pariului şi selectaţi una din opţiunile existente. Prima dată poate părea ușor mai complicat, dar după este foarte simplu de înțeles! Pariurile la această paltformă sunt tot mai diversificate. Iată câteva tipuri de pariuri de care poți profita:

  • Pariu simplu – îl plasaţi scriind miza în dreptul pronosticului dorit. 
  • Pariu multiplu – dacă vreţi să jucaţi un pariu multiplu clasic (adică nu sistem) scrieţi miza dorită în căsuţa care are în dreptul ei „1 Pariu”. 
  • Pariu tip sistem – aici scrieţi miza, atenţie miza scrisă este pentru fiecare combinaţie în parte, în dreptul sistemului dorit. Spre exemplu, dacă ai pus 20 RON şi se înmulţește cu 3 pariuri (variante) trecute în partea dreaptă, vei vedea că s-au adăugat 60 RON la miza totală.
  • Pariu tip sistem cu bază – dacă doriţi să jucaţi un astfel de pariu daţi click pe biletul de pariuri pe link-ul pus pe „Baze”, apoi selectaţi fiecare bază bifând căsuţa din dreptul ei. La completarea mizei ţineţi cont ce v-am spus mai sus la pariul tip sistem. 

După ce aţi selectat ce anume doriţi să pariaţi vă puteţi uita încă odată jos la miza totală, ca să fie totul în regulă. Daţi apoi click pe „Plasaţi Pariul” şi biletul vostru a fost jucat! Ţineţi cont că odată jucat un bilet nu-l mai puteţi anula.

Faci bani pe net la jocuri virtuale

Vreau să fac bani în timpul liber ! Foarte bine! Aici, în afară de pariuri sportive poți alege să pariezi și pe sporturi virtuale. Jocurile virtuale (virtual sports) sunt o selecție de pariuri în cotă fixă care folosesc un generator aleatoriu. Pentru clienți sunt aceleași meciuri, aceleași cote și aceleași rezultate, iar evenimentele virtuale pot fi urmărite în simulări live video. Dacă vrei să faci bani de acasă, ai 6 sporturi virtuale din care poți alege – fotbal, tenis, curse de câini, speedway, ciclism și curse de cai. La fiecare din aceste jocuri are loc câte un meci / o cursă la fiecare 4 minute. Serviciul de pariuri virtuale funcționează non-stop. Ar mai trebui precizat că orice eveniment (cursă / meci) este independent față de celelalte, deci nu poți paria pe campionate sau turnee virtuale.

În concluzie, este normal să gândești – Vreau să fac bani în timpul liber. Acum ai și soluția! La FOrtuna ai tot ce îți poți dori pentru a putea face bani pe net, aici și acum! Așa că, nu mai sta pe gânduri! Intră, ia un bonus și joacă la pariuri sportive!

Articole relevante