EA și Ubisoft game tester salariu

Game Tester salariu: cât câștigă un Game Tester în România

3.5/5 - (19 votes)

În prezent, dacă beneficiezi de o conexiune cât mai bună la internet și de un laptop, ai șansa de a aduna câștiguri semnificative. În acest articol îți vom arăta ce face un game tester și cât câștigă un game tester România la două dintre cele mai mari companii de gaming. Descoperă la cât poate ajunge pentru un game tester salariu minim și ce ai nevoie pentru a câștiga bani distrându-te la jocuri video!

Ce face un game tester online

Ofertă Fără Depunere

200 Rotiri Gratuite + o Specială de 40 RON

Joaca Acum

Înainte de a vedea cât poate fi un game tester salariu, trebuie să înțelegi exact ce face un game tester.

Producătorii de jocuri video au nevoie de oameni pasionați de jocuri care să testeze jocurile care urmează să fie lansate pe piață și există chiar posibilitatea de a fi freelancer pe acest post, având astfel un program mai flexibil. În plus, cât câștigă un freelancer poate fi mai mult decât un singur job pentru că ești plătit pentru fiecare proiect pe care lucrezi.

Un game tester pe un job full time sau part time are ca responsabilitate testarea jocurilor care urmează să fie lansate pe piață. Poți fi game tester de acasă sau de la birou, în funcție de jobul la care aplici.

De Reținut!
Dacă te întrebi ce face un game tester online, află că acesta trebuie să se ocupe de testare jocuri pe bani, adică să descopere neregulile jocului înainte ca acesta să fie pus pe piață. Pe scurt, fiecare game tester are misiunea de a descoperi elementele care pot duce la compromiterea jocului.

Ce face un game tester: principale responsabilități

Pentru a-ți face o imagine mai clară despre ce face un game tester, iată care sunt principalele responsabilități ale jobului:

 • se asigură că nu există bug-uri și alte probleme de funcționare a jocului care ar putea afecta experiența utilizatorului
 • joacă respectivul joc video de la început până la final, de la primul nivel până la ultimul, pentru a se asigura că jocul funcționează perfect în fiecare etapă
 • încearcă jocul în toate modurile posibile în care ar putea juca utilizatorii, astfel încât să evite neplăceri utilizatorilor jocului odată ce va fi lansat pe piață
 • raportarea erorilor identificate pe parcursul testării echipei de dezvoltare în vederea îmbunătățirii experienței utilizatorilor
De Reținut!
Un game tester nu va propune îmbunătățiri jocurilor testate, ci doar va raporta erorile, acesta fiind un minus al jobului, însă partea bună este că în viitor poți fi avansat și cu siguranță experiența în testare jocuri pe bani te va ajuta să dezvolți jocuri cât mai uimitoare.

Referitor la posibilitatea de a lucra ca freelancer în video testing, trebuie să știi că pe Fiverr România vei găsi numeroase oportunități de angajare, așa că nu ezita să arunci o privire pe această platformă dacă ești în căutarea unui job în testare jocuri pe bani.

Dacă vrei să devii game tester de acasă sau la una dintre companiile de video gaming, rămâi cu noi până la sfârșitul acestui articol și află cât câștigă un game tester România!

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum

Cum devii game tester de acasă în România

Cerințele minime obligatorii pentru a deveni game tester de acasă, așa cum preferă mulți, sau de la birou sunt:

 • cunoașterea limbii engleză
 • cunoașterea suitei Microsoft Office

Aceste două cerințe sunt solicitate de către orice angajator în momentul în care dorești să devii un game tester.

De Reținut!
Dacă te întrebi cum devii game tester, află că poți participa la diferite programe training intern unde o să înveți cum faci bani din testare de jocuri de la seniorii cu experiență care te dezvoltă pentru a putea oferi profesionalism în game tester job online.

Pentru a învăța cum faci bani din testare de jocuri trebuie să fii atras de jocurile video și să-ți facă plăcere să petreci cât mai mult timp în fața calculatorului. Atunci când faci ceea ce îți place, șansele tale de a avea randament de 100% la locul de muncă sunt mult mai mari. Așa că, înainte de a aplica la un job de game tester, trebuie să te gândești dacă ești făcut pentru un astfel de job.

Dacă te întrebi ce este mai bine să alegi între a fi game tester de acasă și game tester de la birou, află că fiecare are avantaje și dezavantaje. Chiar dacă un tester jocuri salariu va fi la fel indiferent de modalitatea de lucru, trebuie să știi că sunt unele aspecte pe care ar trebui să le pui în balanță atunci când alegi de unde să lucrezi.

Spre exemplu, dacă alegi să fii game tester de acasă, te vei bucura de program flexibil și mai mult timp liber din moment ce nu trebuie să te deplasezi până la sediul companiei. Totuși, trebuie să te gândești la curentul pe care îl vei consuma lucrând de acasă și la lipsa interacțiunii cu colegii.

În cazul unui job la birou, te bucuri de interacțiunea cu colegii, dar și de beneficiile oferite zilnic de companiile mari angajaților săi, cum ar fi organizarea de workshop-uri, concursuri și alte evenimente și chiar accesul în sălile de fitness sau alte săli ale companiei.

Iată și alte idei de cum să faci bani de acasă:

Game tester salariu: cât câștigă un game tester în România

Ofertă Fără Depunere

250 sau 350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: Diferă în funcție de ofertă
Câștigă rotiri gratuite la 6 sloturi interesante!
Joaca Acum
game tester salariu în România
Game tester salariu minimExperiență necesară
1400 RON/ lună 🤑0 – 1 an
2.000 RON/ lună 🤑1 – 2 ani
3.000 RON/ lună 🤑3 ani

Game tester salariu poate să difere de la o companie la alta și exact cum se întâmplă în fiecare domeniu, salariul este influențat de experiența ta. În video testing există mai multe joburi în funcție de experiență, cum ar fi senior game tester sau junior game tester, iar pentru fiecare există nivelul 1, 2 și 3.

Astfel, pentru un senior cu o experiență de minim 3 ani în domeniu salariul este de aproximativ 3.000 RON/ lună, la care se adaugă și beneficiile, cum ar fi bonurile de masă. Salariu game tester pentru cineva cu o experiență de 1-2 ani poate ajunge la 2.000 RON/ lună, adăugându-se și în acest caz alte beneficii precum bonurile de masă.

De Reținut!
Bonurile de masă pot fi acordate sau nu alături de un salariu game tester, acest lucru variind de la o companie la alta.

Bineînțeles, un salariu tester junior va fi mai mic decât salariul unei persoane care are deja cunoștințe bine puse la punct despre acest domeniu, dar în timp relativ scurt poate ajunge la un tester jocuri salariu mult mai atrăgător. Pentru început, un salariu tester junior va fi de aproximativ 1400 RON, la un an de experiență acesta putând ajunge la 2.000 RON.

Chiar dacă ți-ai făcut o idee generală despre cât câștigă un game tester în România, în rândurile următoare îți vom prezenta ce salarii game tester oferă două dintre cele mai renumite companii de creare de jocuri care activează la noi în țară. După cum probabil ai ghicit deja, este vorba de Ubisoft și Electronic Arts.

Game tester Ubisoft salariu: cât câștigă un junior și un senior

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum

Ubisoft este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri iar în momentul actual, în România au aproximativ 1000 angajați în domeniul de game testing.

Pentru un game tester Ubisoft salariu este de 1.395 RON net/ lună dacă ai mai puțin de un an de experiență în domeniu, iar un salariu game tester pentru cei cu experiență de 1 an în domeniu poate ajunge la 2.000 RON net lunar, la care se adaugă și bonurile de masă în valoare de 300 RON.

În urmă cu câțiva ani, întâlneai salarii game tester foarte mici pentru cei fără experiență, dar acum poți avea un salariu satisfăcător încă din prima luna în acest domeniu. Bonurile de masă, beneficiu des întâlnit la Ubisoft, sunt acordate angajaților care au cel puțin 1 an de experiență și ajung la 400 RON pe lună pentru seniori, dar și juniorii pot beneficia de acestea în pachetul lor salarial.

Și pentru că am menționat seniorii, află că game tester Ubisoft salariu pentru seniori este de aproximativ 3.300 RON net lunar, iar pentru aceștia se adaugă și un bonus anual de 3.000 RON, însă ai nevoie de o experiență de aproximativ 5 ani în domeniu pentru a ajunge la acest pachet salarial atractiv.

Ubisoft game tester salariuExperiență
2.300 RON net/ lună 🤑0 – 1 an
2500 – 3000 RON net/ lună 🤑Minim 2 ani
3.700 RON net/ lună 🤑Minim 5 ani
De Reținut!
Astfel, un game tester junior (1 an sau mai puțin de experiență) are un câștig de 2300 RON (net) cu tot cu bonurile de masă, pentru persoane care deja au minim 2 ani de experiență în acest domeniu, salariul este cuprins între 2500-3000 RON (net) alături de bonurile de masă, iar pentru cei care au minim 5 ani de experiență, un salariu game tester la această companie ajunge la 3.700 RON net lunar.

În general, compania oferă și un bonus anual echivalent cu tester jocuri salariu lunar al angajatului.

La Ubisoft game tester salariu este completat de beneficiile companiei, acestea fiind destul de numeroase, după cum poți observa:

 • bonuri de masă
 • asigurări medicale și asigurări de viață
 • pensii facultative
 • concedii medicale plătite
 • concedii de maternitate și paternitate
 • bonus de naștere a unui copil
 • abonament la săli de fitness, precum World Class
 • acces la sala de sport a companiei
 • abonament la clinici private
 • discount-uri pentru achiziționarea produselor companiei
 • teambuilding-uri și alte evenimente speciale

Lista beneficiilor care se alătură unui salariu game tester la Ubisoft poate continua, dar le-am surprins pe cele mai importante.

Ofertă Fără Depunere

25 RON Gratis la 888 Casino

Joacă gratis, fără riscuri cu 25 RON Gratis!
Joaca Acum

Game tester EA salariu: cât câștigă un junior vs. un senior

O altă companie de top din România care oferă locuri de muncă în domeniul de testare video este Electronic Arts. Dacă te întrebi cât câștigă un game tester EA, află că pentru un începător game tester EA salariu de bază pornește de la suma de 1.550 RON (net) pentru cei care au mai puțin de un an experiență.

Pentru cei de nivel 1, la EA game tester salariu începe de la 1.700 RON net lunar la care sunt adăugate și bonurile de masă. De fapt, bonurile de masă sunt un beneficiu comun acestei companii și te poți aștepta la acestea fie că ești un tester junior, fie unul cu experiență.

Bineînțeles, pentru un game tester EA salariu este mult mai mare, putând ajunge până la 3500 RON (net) pentru un EA game tester cu experiență de minim 2 ani, iar dacă adaugi și bonurile de masă care de regulă sunt de aproximativ 300 RON, vei ajunge la un salariu de 3.800 RON net lunar.

De Reținut!
La ambele companii, se acordă salarii game tester asemănătoare (deși la Ubisoft game tester salariu pentru începători este mai mare), dar și bonusuri anuale și alte bonusuri pe perioada anului (primă de crăciun, bonus de ziua ta).
EA Game Tester SalariuExperiență
1.700 RON net/ lună 🤑0 – 1 Ani
3.000 RON net/ lună 🤑Minim 2 ani
3.800 RON net/ lună 🤑Minim 5 ani

În mare parte, acest job poate fi făcut cu ușurință fie din confortul casei tale, fie de la birou. Dacă dorești să mergi la birou nu este nicio problemă. Acest lucru rămâne în mare parte la latitudinea angajatului.

Te-ar putea interesa și următoarele articole:

De ce să faci testare jocuri pe bani

 • Dacă ești pasionat de jocurile pe calculator, să faci testare jocuri pe bani îți oferă posibilitatea de a câștiga bani făcând ceea ce îți place;
 • Ai șansa să testezi primul noile jocuri video înainte de a fi lansate pe piață;
 • Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a-ți alege modul în care dorești să lucrezi. Poți câștiga bani lucrând de acasă sau te poți duce la birou unde poți interacționa cu mai multe persoane din domeniul în care profesezi;
 • De asemenea, dacă faci testare jocuri pe bani te bucuri de un program flexibil în unele cazuri, adică primești intervalul în care îți poți desfășura activitatea. Dacă ești mai matinal poți începe cât mai devreme, iar dacă dorești să începi mai târziu acest lucru nu este o problemă.
 • Jobul de game tester îți permite să intri în industria jocurilor video, având mai apoi oportunitatea de a avansa către o funcție mai importantă și cu un pachet salarial mult mai bun.

Vezi cum mai poți câștiga bani reali jucându-te!

Ofertă Fără Depunere

25 RON Gratis la 888 Casino

Joacă gratis, fără riscuri cu 25 RON Gratis!
Joaca Acum

Concluzii

Jobul de game tester de acasă sau de la birou este unul dintre acele joburi care îmbină utilul cu plăcutul și dacă ești pasionat de industria jocurilor video, cu siguranță acest job ți se va potrivi. Iar dacă nu ești fan al jocurilor video și nu ești familiarizat cu această industrie, poți începe oricând să înveți despre aceasta.

Doar asigură-te că îndeplinești cele 2 condiții obligatorii în acest job, și anume cunoașterea limbii engleze și a pachetului Microsoft Office, și poți aplica la un post în domeniu unde poți beneficia de un salariu game tester mai mult decât atractiv.

Așadar, acum că ai aflat cât câștigă un game tester și cât este pentru un game tester salariu minim la cele mai populare companii, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți pregătești CV-ul și să aplici la job-urile disponibile. Noi îți urăm succes!

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum
banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024
banner Bonus aniversar Las Vegas

Las Vegas Bonus Aniversar

Las Vegas Casino este locul unde visele devin realitate! Dacă îți place…
Laura Paraschiv - iunie 6, 2024

Autor