cât câștigă un game tester în România

Cum devii game tester și cât câștigă un game tester în România

5/5 - (1 vote)
Mirela - martie 29, 2022

În ziua de astăzi dacă beneficiezi de o conexiune cât mai bună la internet și de un laptop, ai șansa de a aduna câștiguri semnificative. În articolul de astăzi îți vom arăta ce face un game tester, cum devii game tester online și cel mai important, cât câștigă un game tester România. Descoperă în continuare o nouă modalitate de a face bani chiar de la tine de acasă în cel mai simplu și distractiv mod!

Ce face un game tester online

Producătorii de jocuri video au nevoie de oameni pasionați de jocuri care să testeze jocurile care urmează să fie lansate pe piață și există chiar posibilitatea unor joburi freelancer România pe acest post, având astfel un program mai flexibil . Un game tester pe un job full time sau part time are ca responsabilitate testarea jocurilor care urmează să fie lansate pe piață.

De Reținut!
Dacă te întrebi ce face un game tester online, află că trebuie să descopere neregulile jocului înainte ca acesta să fie pus pe piață. Pe scurt, fiecare game tester are misiunea de a descoperii elementele care pot duce la compromiterea jocului.

Dacă vrei să optezi pentru un game tester job online, rămâi cu noi până la sfârșitul acestui articol pentru a afla cum devii game tester și cât câștigă un game tester România.

Cum devii game tester România

Cerințele minime obligatorii pentru a te putea califica în condițiile pentru angajări tester jocuri sunt:

  • cunoașterea limbii engleză
  • cunoașterea suitei Microsoft Office

Aceste două cerințe sunt solicitate de către orice angajator în momentul în care dorești să devii un game tester.

De Reținut!
Dacă te întrebi cum devii game tester, află că poți participa la diferite programe training intern unde o să înveți cum faci bani din testare de jocuri de la seniorii cu experiență care te dezvoltă pentru a putea oferi profesionalism în game tester job online.

Pentru a învăța cum faci bani din testare de jocuri trebuie să fii atras de jocurile video și să-ți facă plăcere să petreci cât mai mult timp în fața calculatorului. Atunci când faci ceea ce îți place, șansele tale de a avea randament de 100% la locul de muncă sunt mult mai mari. Așa că, înainte de a aplica la un job de game tester, trebuie să te gândești dacă ești făcut pentru un astfel de job.

Cât câștigă un game tester în România

cât câștigă un game tester în România

Salariul unui game tester online poate să difere de la o companie la alta. Un game taster care este la început de drum în acest domeniu o să aibă un salariu mai mic decât salariul unei persoane care are deja cunoștințe bine puse la punct despre acest domeniu.

În rândurile următoare îți vom prezenta cât câștigă un game tester România cu aproximație lucrând la firme de renume care au ca scop principal crearea de jocuri.

De Reținut!
Ubisoft este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri iar în momentul actual, în România au aproximativ 1000 angajați în domeniul de game testing. Ubisoft game tester București oferă unui game taster care este la început de drum suma de 2400 RON brut, plus bonuri de masă de 300 RON.

Astfel, un game tester junior are un câștig de 2700 RON (net) cu tot cu bonurile de masă. Iar pentru persoane care deja au minim 2 ani de experiență în acest domeniu, salariul este cuprins între 2500-3000 RON (net).

O altă companie de top din România care oferă locuri de muncă în domeniul de testare video este Electronic Arts. Dacă te întrebi cât câștigă un game tester EA, află că pentru un începător game tester EA salariu de bază pornește de la suma de 1800 RON (net) și poate ajunge până la 3500 RON (net) pentru un EA game tester cu experiență de minim 2 ani.

De Reținut!
La ambele companii, se acordă și bonusuri de performanță, dar și alte bonusuri pe perioada anului (primă de crăciun, bonus de ziua ta).

În mare parte, acest job poate fi făcut cu ușurință fie din confortul casei tale, fie de la birou. Dacă dorești să mergi la birou nu este nicio problemă. Acest lucru rămâne în mare parte la latitudinea angajatului.

Te-ar putea interesa și următoarele articole:

Avantajele de a lucra ca game tester online

  • Dacă ești pasionat de jocurile pe calculator, să fii game tester îți oferă posibilitatea de a câștiga bani făcând ceea ce îți place și este o idee bună și pentru a câștiga bani lucrând acasă;
  • Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a-ți alege modul în care dorești să lucrezi. O poți face chiar din confortul casei tale sau te poți duce la birou unde poți interacționa cu mai multe persoane din domeniul în care profesezi.
  • Un alt avantaj este reprezentat de faptul că programul tău poate fi flexibil, adică primești intervalul în care îți poți desfășura activitatea. Dacă ești mai matinal poți începe cât mai devreme, iar dacă dorești să începi mai târziu acest lucru nu este o problemă.

Concluzie

Așadar, acum că ai aflat cât câștigă un game tester, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți pregătești CV-ul și să aplici la job-urile disponibile. Noi îți urăm succes!

blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022