cât câștigă un curier Bolt Food în România

Cât câștigă un curier Bolt Food 2023 – Angajare și beneficii

3.8/5 - (6 votes)
Tudor Valentin - august 8, 2022

Serviciile de livrare au căpătat o altă formă în ultimul timp. Clasica livrarea oferită înainte doar de unele restaurante, acum a devenit un serviciu indispensabil. Persoanele care aleg să lucreze pe această ramură  ajung să câștige destul de bine. Bolt Food este unul din curierii care prestează aceste servicii. Ne-am propus să aflăm cât câștigă un curier Bolt Food și ce condiții trebuie să îndeplinești.

Află cum te poți angaja la Bolt Food România și la cât ajunge un Bolt Food salariu!

Mai multe despre Bolt Food Delivery

Bolt Food a fost dezvoltat de către una dintre marile platforme de transport. Serviciul a fost creat drept rezultat la nevoia de livrare a mâncării la domiciliu, în perioada în care pandemia de Covid 19 ținea oamenii în casă.

Astfel, nu este de mirare că procesul Bolt livrare mâncare se efectuează în mare parte online pentru clienți, după cum urmează:

1

Utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food România din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora.

2

Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare.

3

Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.

Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Compania a cunoscut o perioadă înfloritoare la noi pe piață, înregistrând în anul 2021 venituri de aproximativ 47,7 milioane de lei, ceea ce a însemnat o creștere de aproape 52% față de anul precedent. Serviciile sunt răspândite în peste 35 de țări, numărul de utilizatori depășind pragul de 35 de milioane.

De Reținut!
Compania Bolt asigură și servicii de ridesharing, fapt  pentru care serviciul a câștigat simpatia utilizatorilor. Pe partea de food delivery totul pare să meargă surprinzător de bine pentru Bolt Food România, astfel de servicii devenind o parte din viața de zi cu zi. Clienții pot face comenzi prin intermediul aplicației mobile, disponibilă pentru descărcare în Google Play și în App Store.

Devino curier Bolt Food – cum te poți angaja

Dacă ideea de livrarea îți surâde și îți place să stai cu volanul în mână cât mai mult, atunci devino curier Bolt. Hai să aflăm împreună cum te poți angaja la Bolt livrare mâncare și ulterior, cât câștigă un curier Bolt food.

Pentru a începe să lucrezi la Bolt Food România ai la dispoziție două modalități: fie te înregistrezi ca și curier Bolt Food România, fie te înregistrezi ca și flotă parteneră.

Pentru a te înregistra în calitate de curier Bolt Food România, vei avea nevoie inițial de cartea de identitate și va fi necesar să completezi un formular pe site-ul lor. Ulterior vei fi contactat de către un membru al companiei care îți va pune la dispoziție numere de telefon, câteva flote și numele administratorilor pentru a lua legătura cu ei. Ulterior vei susține un interviu și vei semna actele de angajare dacă întrunești cerințele.

Dacă vei aplica în calitate de flotă parteneră, atunci va fi necesar să furnizezi date suplimentare cu privire la certificatul de înregistrare al companiei, poza actului de identitate al administratorului societății, TVA-ul intracomunitar, o poză a contului bancar și adresa de email. Vei fi contactat ulterior pentru încheierea unui contract.

Descoperă și cum te poți angaja la Tazz!

Documente necesare și cerințe

Pentru a te angaja în calitate de curier Bolt Food România la început vei prezenta doar cartea de identitate și vei primi informațiile necesare despre flotele Bolt livrare mâncare la care poți adera. Ulterior, dacă vei îndeplini cerințele, vei prezenta și alte documente necesare angajării, anume copie a permisului de conducere, fișă medicală, certificat de naștere, diplomă de studii.

Cerințele angajatorului pentru cei care doresc să lucreze la Bolt livrare mâncare constau în:

  • deținerea unei vârstei minime de 18 ani;
  • deținerea unui set de calități indispensabile în această meserie: punctualitate, seriozitate, amabilitate;
  • posibilitatea de a deține și de a utiliza un dispozitiv cu sistem de operare iOS sau Android;
  • mijloc de transport propriu – poate fi o bicicletă, un scuter sau o mașină.

Chiar dacă nu ai o experiență anterioară în această meserie, poți aplica și chiar ai toate șansele să fii angajat.

Cât câștigă un curier Bolt Food

Acum că ai aflat cum poți aplica, haide să aflăm și cât câștigă un curier Bolt Food.

În acest caz, Bolt Food salariu variază între 1.000 RON și 8.000 RON pe lună, însă dimensiunea veniturilor depinde de numărul de ore lucrate. Poți lucra cu un contract part time de 2 ore, 4 ore sau full time de 8 ore. Din acest punct de vedere, jobul este accesibil pentru studenți și pentru cei care vor să facă bani în plus după terminarea programului de lucru normal. La Bolt Food salariu depinde și de bacșișul pe care îl primești și de numărul de comenzi onorate.

Plata se face săptămânal și unii administratori de flotă oferă recompense cuprinse între 200 RON și 300 RON dacă o altă persoană se angajează la recomandarea ta. În afară de această recompensă, compania  oferă și bonusuri săptămânale, dar și tichete de reducere la carburant.

De Reținut!
Cât despre plata pe comandă, în anunțurile de angajare ale partenerilor Bolt, diferă cât câștigă un curier Bolt Food. Unii dau un comision de 6% din comandă, alții oferă 8%, în funcție de zona țării și de oraș. Apoi, sunt primiți bani și pentru depășirea unui anumit număr de kilometri, iar bacșișurile sunt în medie de 5-6 ron pe comandă.

Nu ești convins? Atunci află și cât câștigă un curier Glovo!

Programul de lucru al unui curier Bolt Food România

Acum că ți-ai făcut o idee despre cât câștigă un curier Bolt Food, să vedem care este programul de lucru.

Pe site-ul companiei este menționat faptul că poți alege un program de lucru part time de 4 ore sau unul full time de 8 ore. Însă dacă vei căuta pe internet, vei vedea că în anunțurile postate de către flotele partenere, este specificat faptul că există posibilitatea de a lucra și câte două ore pe zi.

Poți opta să lucrezi dimineața, după-amiaza sau seara., în funcție de timpul tău.

Bolt Food curier păreri: ce cred foștii curieri Bolt Food

Înainte de a te angaja într-un loc e recomandat să consulți și spusele foștilor și actualilor angajați, adică să te interesezi Bolt Food păreri.

În mare parte Bolt Food curier păreri sunt pozitive, angajații fiind mulțumiți în cea mai mare parte de mediul de lucru. Însă, există și Bolt Food păreri negative care nu contestă nivelul salarial sau comunicarea cu echipa, ci mai degrabă condițiile meteo nefavorabile și lipsa comisionului de vreme rea.

E bine să consulți Bolt Food  curier păreri pentru a cunoaște punctul de vedere al angajaților și problemele cu care e posibil să te confrunți și tu pe viitor. Totuși, e bine să rămâi imparțial, mai ales pentru că fiecare persoană percepe lucrurile în felul său.

Există și Bolt Food păreri de la foști angajați care acuză acest job din punct de vedere al condițiilor de muncă, mai ales pe perioada pandemiei. Pe atunci, accesul la toalete se făcea destul de greu, multe localuri fiind închise, iar numărul comenzilor crescuse foarte mult. Însă, din punct de vedere obiectiv, jobul de curier nu se potrivește oricui, mai ales dacă nu ești o persoană dinamică și organizată.

Află și despre curier Takeaway păreri!

Ofertă Limitată Fără Depunere

Până la 100 Rotiri Gratuite Fără Depunere & Fără Rulaj

Joacă gratis Starburst cu 100 runde gratuite fără rulaj!
Joaca Acum

Avantaje și dezavantaje la cât câștigă un curier Bolt Food

Dacă e să analizăm cât câștigă un curier Bolt Food, putem afirma că sunt mai multe avantaje decât dezavantaje.

Însă, să începem cu partea plină a paharului. În primul rând, jobul de Bolt livrare mâncare îți permite să câștigi un venit suplimentar în afara orelor de lucru de la slujba de zi cu zi. Apoi, cu cât te implici mai mult, cu atât mai mult va crește Bolt Food salariu săptămânal.

Dacă vom analiza dimensiunea salariului lunar dobândit pentru un program full time de 8 ore, putem spune că este un salariu bun. Să ai un câștig lunar de 6.000 – 8.000 RON pe lună sună destul de bine, dar și acest punct de vedere depinde de nevoile financiare ale fiecăruia.

Pentru unii poate fi de ajuns, iar pentru alții nu. Nici media de bacșiș nu este rea, aceasta având o valoare de aproximativ 5-6 ron pe comandă. Bacșișul este mai mare uneori, în funcție de valoarea totală a comenzii și de satisfacția clientului față de comenzile anterioare. Bacșișul este plătit în momentul plasării comenzii, însă uneori clientul poate da bacșișul în mână curierului la livrarea comenzii.

Un alt avantaj al salariului de curier Bolt Food constă în faptul că dobândești o anumită autonomie pe plan financiar. Comparativ cu alte locuri de muncă la care primești un salariu lunar de 2.000 ron pentru un program full time și cu cel puțin două sâmbete lucrate, salariul primit la Bolt Food este cu mult peste medie.

De Reținut!
Un dezavantaj în a fi curier la Bolt Food constă în faptul că valoarea salariului depinde și de numărul de comenzi. În perioadele în care numărul de comenzi scade, și curierii vor încasa mai puțin. Însă, numărul de comenzi nu îl poți controla, acest lucru depinzând de alte aspecte mai vaste.

Concluzii

Dacă e să analizăm toate informațiile detaliate anterior, putem trage concluzia că se merită să lucrezi ca și curier Bolt. Programul este flexibil și poți câștiga mult dacă te implici. Nu uita, cu cât lucrezi mai mult, cu atât mai mult vei câștiga. Jobul este potrivit și pentru studenți, deci merită luat în calcul în căutarea unui loc de e muncă.

Dacă după cele citite ai rămas încântat/ă de cât câștigă un curier Bolt Food, atunci fă-ți curaj și completează formularul. Devino curier Bolt!

promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023
elite slots înregistrare

Învață cum completezi rapid formularul Elite Slots înregistrare

Poți face la Elite Slots înregistrare foarte simplu și rapid. Completarea formularului…
Mirela - ianuarie 30, 2023