cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz 2024: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

3.7/5 - (25 votes)

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având nevoie pe zi ce trece de mai mulți curieri. Tazz by eMAG curier este unul dintre locurile de muncă oferite de această industrie.

Află cum devii la Tazz curier și cât câștigă un curier Tazz încă din prima luna!

Cât câștigă un curier Tazz 2024

Ofertă fără depunere

330 Rotiri Gratuite Fără Depunere la 40 Shining Crown Bell Link

Joaca Acum
✔️ Câștig minim/ lună3.000 RON 🤑
✔️ Câștig maxim/ lună5.500 RON 🤑
✔️ Bacșis/ comandă2,00 – 2,5 RON 🤑

Cu siguranță vrei să știi cât se câștigă la Tazz. Atunci, află că prețul mediu pe comandă este de 15 lei, iar Tazz salariu lunar, în funcție de numărul de ore lucrate, variază între 3.000 și 5.500 ron pe lună. Totul depinde de nivelul tău de implicare și de cât timp alegi să petreci livrând comenzi.

La Tazz salariu de bază se adaugă bonusurile de performanță și tipsurile primite de la clienți, care la rândul lor depind de atitudinea ta, de promptitudine și de starea comenzilor în momentul în care ajung la clienți.

Conform unor curieri, cât se câștigă la Tazz by eMAG din bacșis este de aproximativ 2,00 – 2,5 ron pe comandă, iar perioada cea mai favorabilă pentru a primi tipsuri mai mari este sezonul rece.

Cât câștigă un curier Tazz din bacșiș este destul de asemănător cu cât câștigă un livrator Glovo.

De Reținut!
Tot la capitolul cât are un curier Tazz salariu trebuie să menționăm faptul că bicicleta ar reprezenta o alegere mai bună pentru că ar elimina costurile carburantului, dar și costurile legate de întreținere.

Dacă alegi să faci bani la Tazz cu bicicleta, din cât se câștigă la Tazz nu va mai trebui să scazi costurile menționate anterior, iar profitul tău va fi bineînțeles mai mare. Totuși, nu uita că bicicleta îți poate crea anumite probleme atunci când vremea e nefavorabilă.

Dar dacă ești interesat de cum faci bani cu Tazz cu mașina, trebuie să știi că firma îți va deconta o parte din combustibill și pentru că vei putea face mai multe curse și pe distante mai lungi, sunt șanse la fel de mari pentru a ajunge la salarii Tazz de peste 5.000 lei.

Află și cât câștigă un curier Bolt Food!

Cum și când primești salariu Tazz by eMAG

Tazz by eMAG salariu este primit săptămânal, cash sau pe card. Plățile sunt făcute în felul următor:

 • pe data de 8 primești Tazz salariu pentru perioada 1-7 a lunii
 • pe data de 16 primești banii pentru perioada 8-15 a lunii
 • pe data de 23 primești banii pentru perioada 16-22 a lunii
 • pe data de 1 a lunii ulterioare primești banii pentru perioada 23-30/31 a lunii
De Reținut!
Salariu Tazz by eMAG săptămânal poate ajunge și la 2.000 ron și poate depăși această sumă dacă îți dai silința. Având în vedere cât câștigă un curier Tazz, închirierea săptămânală a unui scuter nu este chiar deloc o povară.
Ofertă fără Depunere

100 Rotiri Gratuite fără depunere și fără rulaj

Profită de 100 rotiri fără depunere la Shining Crown de la EGT!
Joaca Acum

Tazz bonusuri: Cât se câștigă

Bonusurile de performanță se adună la salariu Tazz by eMAG, uneori diferența fiind vizibilă și deosebindu-se de alte companii de livrări. Așadar, vei fi recompensat pentru numărul de comenzi efectuate și pentru kilometrii parcurși.

De Reținut!
În calitate de livrator eMag vei beneficia de bonusuri de performanță săptămânale în funcție de numărul de comenzi. De exemplu, la cât câștigă un livrator Tazz se poate adăuga și un bonus de aproximativ 350 ron pentru 100 de comenzi onorate într-o săptămână sau aproximativ 120 ron pentru 50 de comenzi onorate într-o săptămână.

Când vine vorba de cât se câștigă, se acordă și unele bonusuri Tazz pentru vreme urâtă. Acestea sunt acordate pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Vei primi zilnic notificări cu privire la bonusuri prin SMS sau pe grupul What’s App.

Un Tazz eMAG livrator primește un bonus de vreme urâtă de aproximativ 2-3 ron pentru fiecare comandă efectuată într-o zi cu asemenea condiții.

După cum ai observat, bonusurile primite de un Tazz by eMAG curier pot ridica simțitor nivelul salariilor, deci cât câștigă un curier Tazz depinde doar de implicarea sa. Deci, ocazia de a trece printr-o Tazz by eMAG angajare merită o șansă.

De Reținut!
Bonusurile prezentate în cadrul unei Tazz eMAG angajări sunt orientative, deoarece lista se schimbă periodic. Acest lucru poate fi iritant, însă de multe ori este un avantaj pentru curieri.
Ofertă Limitată Fără Depunere (1 ianuarie – 28 februarie)

123 Rotiri Gratuite Fără Depunere & Fără Rulaj

Cod Bonus: 123CROWN
Joacă gratis slotul Shining Crown EGT cu 123 Rotiri Gratis!
Joaca Acum

Vezi și cât câștigă un livrator Bringo!

Devino curier Tazz: cum să te angajezi la Tazz

Pentru a te bucura de cât câștigă un livrator Tazz, caută ofertele pentru angajări Tazz by eMAG pe internet. Vei găsi în rezultatele căutării pagina companiei pe care trebuie să o accesezi, dar și oferte postate pe diverse site-uri de anunțuri.

Pe site-ul companiei, mai exact pe pagina destinată anunțurilor Tazz angajări, va trebui să alegi modul de colaborare – poți colabora în calitate de persoană fizică sau în calitate de persoană juridică.

În cazul în care vei opta pentru o colaborare Tazz ca și persoană fizică, trebuie să știi că vei avea un contract de muncă de patru ore pe zi.

De Reținut!
Dacă vrei să colaborezi ca Tazz curier sub formă juridică, este necesar să deții un PFA sau un SRL.

În vederea aplicării pentru postul de Tazz curier, trebuie să furnizezi anumite informații, care constau în numele și prenumele tău, numărul de telefon, mijlocul de transport, orașul în care vrei să lucrezi.

Înainte de a solicita o angajare Tazz by eMAG, consultă lista orașelor în care compania își oferă serviciile – este posibil ca serviciul să nu fie încă disponibil în orașul tău.

De Reținut!
Momentan serviciul este disponibil în orașe precum București, Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova și Pitești.

În aceste orașe se fac curier Tazz angajări, însă lista se poate modifica. Întreabă eventual la echipa eMAG dacă există serviciul la tine în oraș.

Ideal ar fi să aplici la o Tazz angajare și să dai o șansă companiei. Dacă vei consulta despre curier Tazz păreri, vei constata că un salariu Tazz by eMAG este motivant, mediul de lucru favorizează dezvoltarea, echipa este prietenoasă și îți va sări în ajutor ori de câte ori ai nevoie.

Pentru un curier Tazz salariul este factorul motivant care l-a făcut nu doar să se angajeze, dar și să rămână la acest job.

Documente necesare și cerințe pentru a fi curier Tazz

Pentru a te angaja ca livrator Tazz by eMAG în calitate de persoană fizică, va fi necesar să furnizezi echipei care se ocupă de angajări Tazz, documentele necesare. Aceste documente sunt:

 • o copie a cărții de identitate
 • o adeverință medicală eliberată de medicul tău de familie (trebuie să ateste capacitatea ta de muncă)
 • cazier judiciar
 • o copie a ultimului act de studii
 • o copie după permis dacă vei opta pentru livrarea cu mașina

În cazul în care vei opta pentru o colaborare Tazz în calitate de persoană juridică, vei putea lucra drept curier Tazz by eMAG, în urma unui contract de prestări servicii curierat cu firma. La completarea formularului de contact, va trebui să furnizezi informații referitoare:

 • denumirea societății
 • codul unic de înregistrare
 • numărul de telefon
 • adresa de email
 • orașul în care vrei să livrezi

În ceea ce privește echipamentul necesar desfășurării activității de Tazz eMAG livrator, ai nevoie de un telefon destul de performant cu sistem Android sau iOS și un mijloc de transport (mașină, bicicletă, trotinetă electrică, scuter). Geanta termoizolantă va fi furnizată de către companie, așa că nu trebuie să te gândești și la acest aspect.

Tazz eMag angajări se disting de alte companii din industria de mâncare delivery prin faptul că pun la dispoziția curierilor opțiunea de închiriere a unui mijloc de transport. Așadar, poți închiria un scuter de la companie, contra unei sume săptămânale de 200 ron.

Deși poate părea mult, cât câștigă un curier Tazz în cazul unui program full time va face ca această cheltuială să fie considerabil diminuată.

De Reținut!
Pentru închirierea unui scuter, ai la dispoziție 2 modele: un scuter pe trei roți marca Piaggio Liberty și un scuter electric marca Espro 45.

Vezi și salariu curier Sameday!

Abilități necesare pentru un livrator Tazz by eMAG

Pentru a desfășura cu succes activitatea de curier Tazz by eMAG și pentru a avea o colaborare Tazz cât mai reușită, este necesar să posezi o serie de abilități specifice meseriei de livrator, în acest caz ocupației de Tazz by eMAG livrator.

 • Abilitățile minime necesare pentru această meserie și care vor influența cât câștigi cu Tazz by eMAG sunt următoarele:
 1. capacitatea de orientare în spațiu
 2. punctualitatea
 3. seriozitatea
 4. rezistența la efort fizic
 5. abilități de comunicare
 6. adaptabilitate
 • Fiecare abilitate are rolul său bine definit în desfășurarea activității ca Tazz by eMAG livrator. Abilitățile de orientare în spațiu îți vor fi, de asemenea, de folos atunci când vei livra comenzi. Deși vei utiliza cu siguranță un sistem de navigare, simțul de orientare te va ajuta să găsești alternative atunci când traficul va fii foarte aglomerat.
 • Punctualitatea este o calitate apreciată de echipa Tazz angajări, deoarece nu doar că vor aduce mulțumire clienților, ci și pentru că tu reprezinți compania atunci când lucrezi pentru sau cu ea. Seriozitatea face parte din această meserie – trebuie să fii atent cu produsele pe care le livrezi, astfel încât să ajungă în starea lor inițială la client.
 • Rezistența la efort fizic este un aspect extrem de important dacă optezi pentru livrarea comenzilor cu bicicleta, însă nu se aplică doar pentru acest lucru. Ai nevoie de putere fizică pentru că vei ridica coletele și le vei căra până la ușa clientului, colete care uneori pot fi destul de grele.
 • Abilitățile de comunicare sunt un factor care are impact asupra impresiei pe care o lași clienților tăi. Dacă ești amabil și dai dovadă de empatie, cu siguranță bacșișurile vor fi mai generoase, plus că vei da motive clienților de a apela din nou la serviciile companiei.
 • Adaptabilitatea este un adevărat atu pentru că dacă vei face parte din echipa de curieri Tazz, va trebui să înveți să lucrezi în cadrul unei echipe, alături de colegi și de un coordonator. Este posibil ca în anumite momente să ai nevoie de ajutor sau de indicații și atunci echipa va fi cea care te va sprijini.
De Reținut!
Poți solicita ajutor prin intermediul aplicației, accesând funcția de ajutor cu o comandă, dacă ai nevoie de sprijin în această privință, sau prin intermediul chat-ului, dacă ai nevoie de asistență de natură tehnică.

Programul de lucru al unui curier Tazz

Programul de lucru flexibil este printre primele avantaje prezentate în cadrul unei Tazz by eMAG angajări. Ai oportunitatea de a-ți alege singur programul de lucru, cu o zi înainte, precum și pauzele. Ai la dispoziție opțiunea de „pauză de la comandă”, pe care o poți utiliza prin intermediul aplicației.

De Reținut!
Poți de asemenea să alegi să lucrezi part time sau full time, în funcție de disponibilitatea ta. Având în vedere faptul că mulți studenți apelează la Tazz by eMAG angajări, flexibilitatea programului se pliază perfect la nevoile lor.

Programul de lucru influențează foarte mult cât câștigi cu Tazz by eMAG, orele de vârf din timpul prânzului (între 12:00 – 15:00) fiind cele care îți vor aduce cele mai multe comenzi. Deci dacă livrezi în acest interval orar ai șansa să primești numeroase comenzi și bacșișuri generoase. În acest interval orar ai grijă să-ți alegi și zona potrivită.

Spre exemplu, dacă lucrezi la un progtram standard de luni până vineri, o zonă potrivită ar fi una cu multe birouri de unde se vor plasa cu siguranță comenzi numeroase și într-un singur loc.

Flexibilitatea programului de lucru te poate ajuta să obții salarii Tazz mai mari, având posibilitatea de a lucra seara sau în weekend. Deci, poți trata jobul de livrator la Tazz ca pe una din diversele modalități de a câștiga bani în plus la salariu.

De Reținut!
Cu alte cuvinte, poți avea două joburi în același timp, alegând să lucrezi după jobul tău full-time sau în weekend, în timpul tău liber.

Curier Tazz păreri: avantaje și dezavantaje

Precum știm cu toții, orice meserie are avantajele și dezavantajele sale. Același lucru este valabil și pentru ocupația de livrator Tazz by eMAG. Am aflat despre curier Tazz păreri atât bune, cât și mai puțin bune și ți le vom prezenta în continuare sub formă de avantaje și dezavantaje.

Avantaje

 • În desfășurarea activității de livrator eMAG, vei descoperi o serie de avantaje, unele suplimentare în comparație cu alte companii de delivery. Un prim avantaj constă în posibilitatea de a închiria un mijloc de transport de la companie, cu care îți poți desfășura munca în calitate de Tazz curier. Poți alege unul dintre cele două modele puse la dispoziție, putând opta pentru un scuter cu trei roți sau pentru unul 100% electric.
 • Faptul că vei primi salarii Tazz la săptămână este un alt avantaj pe care l-am descoperit analizând despre curier Tazz păreri. Astfel, nu va mai fi necesar să aștepți să treacă două săptămâni sau o lună pentru a-ți primi banii. Conform unor curier Tazz păreri, la un program full time poți câștiga și peste 2.000 ron pe săptămână.
De Reținut!
Poți opta să primești salariu livrator Tazz fie cash, fie pe cardul tău bancar.
 • Un plus care deosebește Tazz eMAG angajări de alte companii din aceeași branșă constă în decontarea unei părți din combustibil, dacă vei utiliza mașina ca mijloc de transport. Având în vedere cât se câștigă la Tazz, acest decont rotunjește veniturile curierilor care trec de Tazz angajare. Acest avantaj l-am întâlnit și la Takeaway, un salariu Takeaway fiind la fel de atractiv precum unul la Tazz.
 • Programul flexibil este un avantaj pe care Tazz by eMAG angajare îl oferă. Fie că vei lucra cu contract de muncă sau sub formă de colaborare, îți poți stabili intervalul orar în care să lucrezi.
De Reținut!
Poți stabili programul de lucru pentru fiecare zi în parte și poți decide ce pauze să iei. Poți utiliza funcția de pauză din meniul aplicației. Deci, vei fi practic propriul tău șef.
 • Cât câștigă un curier Tazz din bonusurile săptămânale este un plus pentru orice persoană care trece printr-o Tazz angajare. Deși te vei confrunta cu diverse provocări, precum traficul infernal uneori sau vremea capricioasă, vei fi recompensat pe măsură, pentru numărul mare de kilometri și pentru numărul de colete livrate (unele curier Tazz păreri afirmă că media este de 10-20).
 • Libertatea poate fi considerată de asemenea, un avantaj, deoarece îți vei desfășura activitatea în aer liber, vei avea parte de adrenalină și de mișcare. Devino curier Tazz și vei avea ocazia să îmbini utilul cu plăcutul – vei face mișcare și vei câștiga și bani în același timp.
 • Activitatea de Tazz by Emag livrator contribuie și la dezvoltarea ta personală. Provocările cu care te vei confrunta îți vor contura capacitatea de adaptabilitate și de rezolvare rapidă a problemelor.
 • Socializarea este un alt aspect benefic de care te vei bucura dacă vei face parte din echipa de curieri Tazz. Vei avea ocazia să socializezi cu multe persoane.

Dezavantaje

 • Analizând mai multe curier Tazz păreri, am observat că angajarea ca livrator la această companie are și câteva minusuri, din păcate. De exemplu, dacă iubești mișcarea și vrei să faci livrări pe două roți, vremea îți poate fi dușman uneori. Ploaia, vântul și ninsoarea îngreunează livrarea comenzilor cu bicicleta sau scuterul.
 • Și livrările cu mașina pot fi provocatoare – traficul aglomerat sau căldura amețitoare sunt factori de stres. Conform unor curier Tazz păreri, livrarea comenzilor cu mașina este mai puțin avantajoasă, deoarece numărul de comenzi este mic de obicei.

Ce trebuie să știi înainte de a trece printr-o angajare Tazz by eMAG este faptul că nu vei fi plătit pentru comenzile anulate, dar în schimb, vei putea păstra respectiva comandă pentru tine. Asta se întâmplă în cazul în care comanda a fost plătită cu cardul, apoi anulată.

De Reținut!
Dacă plătești comanda cu banii tăi și este anulată, depui bonul și vei încasa banii la următorul salariu Tazz (comanda îți rămâne ție, bineînțeles).
Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite fără Depunere la Shining Crown

Câștigă bani de acasă în timp ce te distrezi cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Despre Tazz by eMAG

Inițial, totul a început cu platforma EuCeMănânc, care în anul 2019 a fost preluată în proporție de 54% de către celebra platformă eMAG. Ulterior acestei preluări, platforma și-a schimbat denumirea în Tazz by eMAG. Această schimbare de brand a venit relativ târziu, dar s-a dovedit un adevărat succes.

Serviciile constau în livrarea comenzilor către clienți, însă fără a se limita la food delivery, fiind făcute livrări diverse din cadrul sectorului non-alimentar. Termenul maxim de livrare de către companie este de o oră.

Așadar, un curier la Tazz îți poate aduce alimente, medicamente, piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de menaj sau medicamente. Portofoliul de produse se poate actualiza oricând, așa că nu ezita să iei în calcul posibilitatea de a livra aproape orice.

De Reținut!
Aplicația Tazz by eMAG are ca parteneri peste 1.000 de restaurante, dintre care se evidențiază nume destul de cunoscute, precum Sensiblu, Dr. Max, DM sau Mega Image.

Oficialii companiei au declarat că până în prezent mai mult de 1,7 milioane de utilizatori au descărcat și instalat aplicația, și aproximativ 500.000 de comenzi sunt făcute lunar prin intermediul ei (media unei comenzi este de aproximativ 75 ron în cazul comenzilor de mâncare și de 1.140 de ron în cazul cumpărăturilor din supermarketuri).

Prin urmare, dacă vrei să devii curier la această companie, cu siguranță vei primi salarii Tazz mai mult decât satisfăcătoare, încă din prima lună, fără nicio experiență.

Ofertă Exclusivă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere & Fără Verificare

Înregistrează-te și câștigi garantat 50 Free Spins!
Joaca Acum

Concluzii

Luând în considerare avantajele unei angajări Tazz by eMAG, putem spune că această companie este una dintre cele mai ofertante companii de delivery de pe piață. Având în vedere cât se câștigă la Tazz, se merită să treci prin procesul de angajare Tazz.

Posibilitatea de a închiria un mijloc de transport în vederea livrării comenzilor și bonusurile oferite de companie sunt un stimulent pentru a deveni curier Tazz.

De Reținut!
În plus, aproximativ 500.000 de persoane comandă prin intermediul aplicației, așa că poți intui faptul că este nevoie oricând de noi livratori.

Faptul că nu ai nevoie de experiență pentru a te angaja și că un salariu Tazz by eMAG nu depinde de experiența ta ca livrator este un mare plus pentru care ai putea lua în considerare acest job.

Devino curier Tazz și vezi chiar tu cât câștigă un livrator Tazz în prima săptămână de la angajare!

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite fără Depunere la Shining Crown

Câștigă bani de acasă în timp ce te distrezi cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Mai multe articole care te-ar putea interesa:

Cum Să Faci Bani de Acasă ca Voice Actor?

În ziua de astăzi, poți să auzi vocile actorilor în cărți audio,…
Mara Ivan - iulie 19, 2024
TopPay Cazinouri 2024

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024
Google Pay Cazinouri 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024

Autor