cat castiga un livrator bringo și e bonusuri primește

Cât câștigă un livrator Bringo și cum poți deveni unul

5/5 - (1 vote)
Tudor Valentin - august 30, 2022

Dacă dorești să ai un program cât mai fexibil, fără a avea un orar prestabilit, poți deveni oricâd livrator Bringo România. Astăzi îți vom prezenta atât cum poți să devii livrator Bringo, precum și cât câștigă un livrator Bringo în 2022.

Așadar, continuă să citești dacă vrei să știi cât se câștigă la Bringo și cum devii un șofer Bringo!

Despre Bringo Romania

Bringo România este o platformă românească creată cu scopul de a oferi clienților săi posibilitatea de a cumpăra rapid și ușor din magazinele mari de pe teritoriul României. Echipa de livratori Bringo România oferă clienților suport și asistență în timp real, iar produsele sunt livrate într-un interval maxim de 120 de minute de la plasarea comenzilor online.

Bringo România își desfășoară activitatea în 22 de orașe de pe teritoriul României, fiind una dintre cele mai folosite aplicații atunci când vine vorba de făcut cumpărături online. Acest lucru nu se aplică doar la clienți, ci și la livratori, având în vedere și cât se câștigă la Bringo.

Bringo România a fost creată datorită necesității majore de care populația avea nevoie în momentul celei mai mari crize sanitare din ultimul timp. Pentru a ne putea menține sănătoși și pentru a limita timpul pe care trebuie să-l pentrecem la compărături, Bringo îți vine în ajutor cu un livrator care îți va aduce produsele dorite la ușa ta. 

Cum devii un livrator Bringo

Așa cum am specificat și mai sus, contextul actual de COVID-19 a generat o puternică forță de muncă în domeniul livrărilor la domiciliu. Astfel, Bringo Romania este în căutare constantă de livratori care își pot crea programul după cum doresc, în funcție de veniturile pe care le doresc.

Pentru a putea devenit livrator Bringo, trebuie să te afli într-un oraș în care Bringo este disponibil. Orașele în care poți devenii livrator bringo sunt: Satu Mare, Buzău, Vâlcea, Oradea, Ploiești, Focșani, Sibiu, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Timișoara, Brașov, Galați, Brăila, Pitești, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, Iași, Constanța, Cluj și București. 

Dacă te afli într-un oraș din cele menționate mai sus, poți aplica cu ușurință la un job pe postul de șofer Bringo. 

Dacă dorești să devii livrator Bringo, trebuie să accesezi site-ul oficial Bringo, unde tot ce ai de făcut este să completezi un formular cu datele tale personale pe care trebuie să-l trimiți către Bringo. Reprezintă un avantaj major dacă beneficiezi de mașină și de permis de conducere, fiind la mare căutare șofer Bringo care să livreze comenzile rapid cu mașina. Astfel, cât câștigă un livrator Bringo va crește.

De Reținut!
Îți poți alege dacă dorești să îți deschizi un PFA sau SRL. Bringo îți va oferi suport pentru a-ți deschide propriul tău PFA sau SRL. Dacă nu vrei să fii propriul tău sef, te poți angaja la fel de ușor cu contract de muncă la Bringo. Aceste aspecte le vei putea discuta în momentul în care ești contactat de un reprezentant Bringo

Află și cum poți deveni curier Glovo!

Documente necesare și cerințe

Documentele pentru a putea deveni un livrator la Bringo sunt unele standarde, impuse de stat. O sa fie nevoie  de o copie a cărții de identitate, copie a permisului de conducere (dacă este cazul), acte ale mașinii cu care vei efectua livrările, cazier și adeverință medicală. 

Pe lângă documentele de mai sus, în cazul în care ai un SRL sau PFA, trebuie să aduci și acte prin care să dovedești acest lucru. 

În urma aplicării tale pentru acest job, vei intra în contact cu un reprezentant care îți va spune exact de tot ce trebuie să faci pentru a pleca la drum cu Bringo România. 

Ofertă Fără Depunere

Până la 500 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 500ROTIRI
Câștigă până la 500 Runde Gratuite la Netbet casino!
Joaca Acum

Ce atribuții are un livrator Bringo

Activitatea unui șofer bringo constă în preluarea comenzilor plasate de către clienți, alegerea celui mai apropiat magazin sau alt punct de cumpărături de unde clientul dorește să îi fie achiziționate cumpărăturile, respectarea cu strictețe a produselor pe care clientul le dorește și transportarea sigură a acestora la domiciliul clientului.

Atribuțiile și cât câștigă un livrator Bringo sunt bine stabilite din momentul în care ești contactat de echipa Bringo. Un livrator Bringo are de îndeplinit următoarele atribuții în timpul programului de lucru:

  • Atenție sporită în momentul în care efectuează cumpărăturile. Ca livrator bringo, trebuie să te asiguri că ai achiziționat toate produsele solicitate de către client.
  • Se asigură că produsele achiziționate ajung în timp util la client.
  • Percepe corect plățile pentru comenzile duse la sfârșit.
  • Răspunde în timp util clienților, atât la întrebări, cât și la reclamații, dacă este cazul.
  • Se asigură că respectă ordinea comenzilor și rutele de livrare.
  • Este atent și respectă legislația rutieră.
  • Asigură toate documentele necesare solicitate de Bringo la momentul în care finalizează tura.
De Reținut!
Așa cum sigur poți observa, atribuțiile pe care un livrator Bringo trebuie să le respecte sunt unele simple, dacă ești responsabil și îți iei rolul în serios.  Înainte de a pleca la drum ca livrator bringo, asigură-te că poți îndeplini atribuțiile prezentate de mai sus!

Cât câștigă un livrator Bringo și de ce bonusuri beneficiază 

Fiind un job flexibil, stabilirea unui salariu fix este imposibilă. În funcție de orele pe care le lucrezi, de numărul comenzilor pe care le finalizezi, îți poți aduna lunar un salariu destul de motivațional.  În medie, în urma sondajelor, s-a făcut o medie în legătură cu cât câștigă un livrator Bringo.

  • Pentru un job part-time, un livrator Bringo câștigă între 1200 și 4500 RON lunar
  • Pentru posturi de livrator full-time, un salariu mediu variază între 4500 RON și 8500 RON lunar.

Dacă decizi să fii un livrator Bringo, trebuie să cunoști faptul că poți lucra și doar 2 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Pentru cele 2 ore pe zi, poți acumula câștiguri de minim 1380 RON pe lună.

Dacă ai un program mai flexibil și dorești să lucrezi între 4 și 8 ore pe zi, poți câștiga venituri lunare cuprinse între 4.900 și 7000 RON. Cei de la Bringo fac plata săptămânal, la 2 săptămâni sau lunar, în funcție de cum stabilești în momentul în care semnezi contractul de muncă sau colaborare. De reținut este că taxa de livrare rămâne întotdeauna la tine.

Și asta nu e tot, în funcție de performanțele pe care le atingi, ești recompensat cu diferite bonusuri precum bonusuri de performanță, asigurări private plus bacșișul pe care-l primești de la clienții mulțumiți de serviciile tale. Aceste sume bonus pot contribui la cât se câștigă la Bringo semnificativ.

Acum că ai văzut cât câștigă un livrator Bringo, suntem siguri că deja îți surâde ideea de a deveni chiar tu unul dintre livratorii Bringo Romania. 

Dacă nu, te-ar putea interesa și:

Programul de lucru al unui livrator Bringo 

Așa cum am specificat și pe parcursul articolului, programul tău de livrator ți-l poți face singur, respectând numărul minim de 20 de ore pe care Bringo îl impune livratorilor săi.

Poți alege să lucrezi între 2 și 8 ore pe zi, atât orele cât și zilele în care dorești să muncești rămân la alegerea ta. 

Singurul lucru de care trebuie să ți cont este reprezentat de faptul ca la sfârșitul fiecărei săptămâni de lucru trebuie să completezi un raport în care să specifici numărul de ore și zilele în care dorești să lucrezi.  Acesta este o metodă prin care bringo se asigură că are pe teren suficienți livratori care să îndeplinescă cu succes nevoile clienților.

Avantajele și dezavantajele a cât câștigă un livrator Bringo

✔️ După cum sigur ți-ai dat seama, un avantaj major este reprentat de sumele mari de bani pe care le poți câștiga ca șofer Bringo.

✔️ Un alt avantaj este reprezentat de flexibilitatea programului. Îți poți crea propriul tău program în care să lucrezi.

✔️ Firma Bringo este una care asigură cele mai bune condiții de muncă angajaților săi. Poți beneficia de consultanță de înaltă calitate.

❌ Un dezavantaj este reprezentat de drumurile lungi pe care trebuie să le faci prin magazine pentru a căuta produsele solicitate de clienți. Dacă nu ești o persoană răbdătoare, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a face acest pas. 

❌ Un alt dezavantaj este faptul că trebuie să fii mereu în mișcare, iar acest lucru este puțin mai dificil de îndeplinit dacă nu beneficiezi de o mașină. 

❌ Faptul că venitul tău variază, poate reprezenta un dezavantaj deoarece nu ai un constant la care să te aștepți. Fiecare lună poate să difere, fiind vorba de o meserie care constă în colaborarea constantă cu nevoile și cerințele clienților

Concluzie 

Așadar, dacă îți dorești să faci bani și să beneficiezi de un venit în plus, noi îți recomandăm cu încredere serviciul de  curierat Bringo. Fii mereu în mișcare și la dispoziția clienților, după propriul tău program! Aplică pentru jobul de livrator Bringo și bucură-te din plin de toate beneficiile oferite! 

promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023
elite slots înregistrare

Învață cum completezi rapid formularul Elite Slots înregistrare

Poți face la Elite Slots înregistrare foarte simplu și rapid. Completarea formularului…
Mirela - ianuarie 30, 2023