cat castiga un livrator bringo și e bonusuri primește

Cât câștigă un livrator Bringo și cum poți deveni unul

4.2/5 - (10 votes)
Tudor Valentin - august 30, 2022

Dacă dorești să ai un program cât mai fexibil, fără a avea un orar prestabilit, poți deveni oricâd livrator Bringo România. Astăzi îți vom prezenta atât cum poți să devii livrator Bringo, precum și cât câștigă un livrator Bringo în 2023. Așadar, continuă să citești dacă vrei să știi cât se câștigă la Bringo și cum devii un șofer Bringo!

Despre Bringo Romania

Bringo România este o platformă românească creată cu scopul de a oferi clienților săi posibilitatea de a cumpăra rapid și ușor din magazinele mari de pe teritoriul României. Este una dintre cele mai cunoscute aplicații de livrare mâncare în București.

Echipa de livratori Bringo România oferă clienților suport și asistență în timp real, iar produsele sunt livrate într-un interval maxim de 120 de minute de la plasarea comenzilor online.

De Reținut!
Bringo România își desfășoară activitatea în 22 de orașe de pe teritoriul României, fiind una dintre cele mai folosite aplicații atunci când vine vorba de făcut cumpărături online. Acest lucru nu se aplică doar la clienți, ci și la livratori, având în vedere și cât se câștigă la Bringo.

Bringo România a fost creată datorită necesității majore de care populația avea nevoie în momentul celei mai mari crize sanitare din ultimul timp. Pentru a ne putea menține sănătoși și pentru a limita timpul pe care trebuie să-l pentrecem la compărături, Bringo îți vine în ajutor cu un livrator care îți va aduce produsele dorite la ușa ta. 

Cum devii un livrator Bringo

Așa cum am specificat și mai sus, contextul actual de COVID-19 a generat o puternică forță de muncă în domeniul livrărilor la domiciliu. Astfel, Bringo Romania este în căutare constantă de livratori care își pot crea programul după cum doresc, în funcție de veniturile pe care le doresc.

De Reținut!
Pentru a putea devenit livrator Bringo, trebuie să te afli într-un oraș în care Bringo este disponibil. Orașele în care poți devenii livrator bringo sunt: Satu Mare, Buzău, Vâlcea, Oradea, Ploiești, Focșani, Sibiu, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Timișoara, Brașov, Galați, Brăila, Pitești, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, Iași, Constanța, Cluj și București. 

Dacă te afli într-un oraș din cele menționate mai sus, poți aplica cu ușurință la un job pe postul de șofer Bringo. 

Dacă dorești să devii livrator Bringo, trebuie să accesezi site-ul oficial Bringo, unde tot ce ai de făcut este să completezi un formular cu datele tale personale pe care trebuie să-l trimiți către Bringo.

Reprezintă un avantaj major dacă beneficiezi de mașină și de permis de conducere, fiind la mare căutare șofer Bringo care să livreze comenzile rapid cu mașina. Astfel, cât câștigă un livrator Bringo va crește.

De Reținut!
Îți poți alege dacă dorești să îți deschizi un PFA sau SRL. Bringo îți va oferi suport pentru a-ți deschide propriul tău PFA sau SRL. Dacă nu vrei să fii propriul tău sef, te poți angaja la fel de ușor cu contract de muncă la Bringo. Aceste aspecte le vei putea discuta în momentul în care ești contactat de un reprezentant Bringo

👉 Află și cum poți deveni curier Glovo! 👈

Documente necesare și cerințe pentru a deveni curier Bringo

Documentele pentru a putea deveni un livrator la Bringo sunt unele standarde, impuse de stat. O sa fie nevoie  de o copie a cărții de identitate, copie a permisului de conducere (dacă este cazul), acte ale mașinii cu care vei efectua livrările, cazier și adeverință medicală. 

Pe lângă documentele de mai sus, în cazul în care ai un SRL sau PFA, trebuie să aduci și acte prin care să dovedești acest lucru. 

În urma aplicării tale pentru acest job, vei intra în contact cu un reprezentant care îți va spune exact de tot ce trebuie să faci pentru a pleca la drum cu Bringo România. 

Ofertă Fără Depunere

Până la 500 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 500ROTIRI
Câștigă până la 500 Runde Gratuite la Netbet casino!
Joaca Acum

👉 Articol recomandat: Idei de afaceri cu închirieri 2023 👈

Ce atribuții are un livrator Bringo

Activitatea unui șofer bringo constă în preluarea comenzilor plasate de către clienți, alegerea celui mai apropiat magazin sau alt punct de cumpărături de unde clientul dorește să îi fie achiziționate cumpărăturile, respectarea cu strictețe a produselor pe care clientul le dorește și transportarea sigură a acestora la domiciliul clientului.

Atribuțiile și cât câștigă un livrator Bringo sunt bine stabilite din momentul în care ești contactat de echipa Bringo. Un livrator Bringo are de îndeplinit următoarele atribuții în timpul programului de lucru:

 • Atenție sporită în momentul în care efectuează cumpărăturile. Ca livrator bringo, trebuie să te asiguri că ai achiziționat toate produsele solicitate de către client.
 • Se asigură că produsele achiziționate ajung în timp util la client.
 • Percepe corect plățile pentru comenzile duse la sfârșit.
 • Răspunde în timp util clienților, atât la întrebări, cât și la reclamații, dacă este cazul.
 • Se asigură că respectă ordinea comenzilor și rutele de livrare.
 • Este atent și respectă legislația rutieră.
 • Asigură toate documentele necesare solicitate de Bringo la momentul în care finalizează tura.
De Reținut!
Așa cum sigur poți observa, atribuțiile pe care un livrator Bringo trebuie să le respecte sunt unele simple, dacă ești responsabil și îți iei rolul în serios.  Înainte de a pleca la drum ca livrator bringo, asigură-te că poți îndeplini atribuțiile prezentate de mai sus!

👉 Citește și: Cum să faci bani ca student 👈

Cât câștigă un livrator Bringo și de ce bonusuri beneficiază 

Program de lucruSalariu
✨ 2h/ zi ➜1380 RON/ lună 🤑
✨ 4h – 5h ➜4500 RON/ lună 🤑
✨ 8h ➜8500 RON/ lună 🤑

Fiind un job flexibil, stabilirea unui salariu fix este imposibilă. În funcție de orele pe care le lucrezi, de numărul comenzilor pe care le finalizezi, îți poți aduna lunar un salariu destul de motivațional.  În medie, în urma sondajelor, s-a făcut o medie în legătură cu cât câștigă un livrator Bringo.

 • Pentru un job part-time, un livrator Bringo câștigă între 1200 și 4500 RON lunar
 • Pentru posturi de livrator full-time, un salariu mediu variază între 4500 RON și 8500 RON lunar.
De Reținut!
Dacă decizi să fii un livrator Bringo, trebuie să cunoști faptul că poți lucra și doar 2 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Pentru cele 2 ore pe zi, poți acumula câștiguri de minim 1380 RON pe lună.

Dacă ai un program mai flexibil și dorești să lucrezi între 4 și 8 ore pe zi, poți câștiga venituri lunare cuprinse între 4.900 și 7000 RON. Cei de la Bringo fac plata săptămânal, la 2 săptămâni sau lunar, în funcție de cum stabilești în momentul în care semnezi contractul de muncă sau colaborare. 

De reținut este că taxa de livrare rămâne întotdeauna la tine.

Și asta nu e tot, în funcție de performanțele pe care le atingi, ești recompensat cu diferite bonusuri precum bonusuri de performanță, asigurări private plus bacșișul pe care-l primești de la clienții mulțumiți de serviciile tale. Aceste sume bonus pot contribui la cât se câștigă la Bringo semnificativ.

Acum că ai văzut cât câștigă un livrator Bringo, suntem siguri că deja îți surâde ideea de a deveni chiar tu unul dintre livratorii Bringo Romania. 

Te-ar putea interesa și următoarele articole 👇

Programul de lucru al unui livrator Bringo 

Așa cum am specificat și pe parcursul articolului, programul tău de livrator ți-l poți face singur, respectând numărul minim de 20 de ore pe care Bringo îl impune livratorilor săi.

Poți alege să lucrezi între 2 și 8 ore pe zi, atât orele cât și zilele în care dorești să muncești rămân la alegerea ta. 

Singurul lucru de care trebuie să ți cont este reprezentat de faptul ca la sfârșitul fiecărei săptămâni de lucru trebuie să completezi un raport în care să specifici numărul de ore și zilele în care dorești să lucrezi.  Acesta este o metodă prin care bringo se asigură că are pe teren suficienți livratori care să îndeplinescă cu succes nevoile clienților.

Se merită să faci Bringo?

Probabil te întrebi dacă se merită să faci Bringo, mai ales având în vedere competitorii săi. Bringo este o aplicație tot mai utilizată de români, iar câștigurile sunt satisfăcătoare pentru că vei primi și bonusuri de performanță.

Dar pentru a vedea dacă se merită să faci Bringo, îți prezentăm în continuare avantajele și dezavantajele pentru livratorii Bringo.

PRO
 • După cum sigur ți-ai dat seama, un avantaj major este reprezentat de sumele mari de bani pe care le poți câștiga ca șofer Bringo.
 • De asemenea, bonusurile de performanță și bacșișurile primite contribuie foarte mult la câștigurile lunare.
 • Un alt avantaj este reprezentat de flexibilitatea programului. Îți poți crea propriul tău program în care să lucrezi.
 • Firma Bringo este una care asigură cele mai bune condiții de muncă angajaților săi. Poți beneficia de consultanță de înaltă calitate.
CON
 • Un dezavantaj este reprezentat de drumurile lungi pe care trebuie să le faci prin magazine pentru a căuta produsele solicitate de clienți. Dacă nu ești o persoană răbdătoare, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a face acest pas.
 • Un alt dezavantaj este faptul că trebuie să fii mereu în mișcare, iar acest lucru este puțin mai dificil de îndeplinit dacă nu beneficiezi de o mașină.
 • Faptul că venitul tău variază, poate reprezenta un dezavantaj deoarece nu ai un constant la care să te aștepți. Fiecare lună poate să difere, fiind vorba de o meserie care constă în colaborarea constantă cu nevoile și cerințele clienților.

Livrator Bringo păreri: ce spun livratorii despre Bringo România

Pentru a-ți face o idee și mai clară dacă se merită să faci Bringo, iată în continuare despre livrator Bringo păreri direct de la livratorii care s-au alăturat companiei. Toate aceste păreri despre Bringo au fost colectate din grupurile de comunități de livratori Bringo, astfel încât să afli păreri reale, oneste și actuale.

Nu ai cum să faci Bringo cu bicicleta….îți trebuie mașină se cari multe cumpărături.

Z.G – Livrator Bringo, 2021

Part time rămâi cu banii tăi undeva la 2000 ron/ lună.

A.D. – Livrator Bringo, 2022

La cât costă combustibilul nu prea mai merită nicăieri. Mai bagi și mașina în service și la sfârșit de lună când tragi linie mai rămâi cu bani de combustibil pt luna următoare.

A.D. – Livrator Bringo, 2022

Concluzii

Acum că am văzut despre livrator Bringo păreri de la cei care deja au încercat acest job part time sau full time, putem spune că este într-adevăr o modalitate prin care poți câștiga bani, dar nu este o modalitate foarte rentabilă. Motivele sunt bineînțeles costul combustibilului, timpul pe care trebuie să îl dedici pentru câteva comenzi pe zi și uzura mașinii pentru care nu primești bani în plus.

Numărul comenzilor este mult mai mic în comparație cu perioada pandemiei, iar un livrator poate prinde maxim 4 comenzi pe zi și foarte rar se întâmplă să poți face două comenzi în același timp pentru că sunt plasate la distanțe de timp destul de mari.

De asemenea, unii livratori susțin că nu toți colaboratorii sunt serioși, așa că ar trebui să cauți foarte bine flota la care să te alături.

De Reținut!
Totuși, Bringo rămâne o oportunitate de a face bani prin livrări, dar ar trebui să îți calculezi foarte bine profitul pe care l-ai putea obține la sfârșitul lunii prin scăderea tuturor cheltuielilor necesare din câștigul total posibil.

Mai multe articole care te-ar putea interesa:

Don Casino Păreri: primele noastre impresii despre Don.ro

Don Casino pare să fie mai mult decât așteptat pe piața jocurilor…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino Bonus de Bun Venit: până la 2.000 RON + 50 Rotiri Extra

Pachetul de bun venit este prima surpriză pe care o vei primi…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino verificare cont: ce documente trebuie să trimiți

Una din veștile proaspete de pe piața jocurilor de noroc este Don…
Monica - decembrie 8, 2023