cât câștigă un curier Glovo

Cât câștigă un curier Glovo în 2024 și păreri despre curieri Glovo

4.3/5 - (34 votes)

Există numeroase posibilități prin care poți câștiga venituri în plus pe lângă salariul tău, iar printre cele mai populare astăzi este Glovo. Nu doar că poți obține un venit în plus, dar poți face din munca de curier Glovo un job full-time care să-ți aducă rapid câștiguri, având în vedere cât câștigă un curier Glovo.

Despre cum devii curier Glovo și cât câștigă un livrator Glovo vom vorbi în acest articol, așa că te invităm să citești cu atenție până la sfârșit!

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 101BLISS
Câștigă bani fără efort cu 101 Rotiri Fără Depunere!
Joaca Acum

Cum funcționează Glovo

Aplicațiile de livrări, precum cea de la Glovo, au început să prindă amploare și în România în ultima perioadă. În special în perioada de carantină, am simțit nevoia să folosim serviciile de livrări Glovo pentru a evita contactul cu persoane și a reduce riscul de infectare.

Iar dacă vrei să faci bani în plus pe lângă salariu, prin acest serviciu poți obține ceea ce-ți dorești. Se fac angajări Glovo în mod constant deoarece este o nevoie continuă de oameni care să livreze.

Află cum a ajuns munca de curieri să fie tot mai populară, acest lucru explicându-se prin cât câștigă un livrator Glovo, salariile fiind foarte atractive chiar și pentru studenți. Dacă îți spui vreau să devin curier Glovo, află că se caută curieri sau chiar șoferi de ride sharing România în foarte multe orașe și chiar și în această perioadă și-au extins orașele în care activează.

De Reținut!
Compania Glovo a achiziționat de curând și gigantul Food Panda pentru a elimina competiția.

Poți face Glovo pe jos, cu bicicleta, cu mașina sau cu alte mijloace de transport. Chiar dacă există mai multe firme livrare mâncare de acest tip, cei de la Glovo deține în momentul de față controlul pieței, având cele mai multe parteneriate cu restaurante, magazine și diferite companii.

De Reținut!
Glovo angajează orice persoană majoră, determinată care dorește să își crească veniturile sau chiar să facă livrări full-time.

Glovo le-a oferit posibilitatea tuturor să facă livrări chiar și pe timp de pandemie și de restricții în alte domenii, astfel devenind în acea perioadă una dintre cele mai bune idei de afaceri cu bani puțini.

Descoperă în acest articol informații utile despre cum să devii curier Glovo, cât se câștigă la Glovo, cum te angajezi la Glovo, acte necesare angajare Glovo, Glovo condiții de angajare și multe alte informații utile.

Roata Norocului Winbet

Câștigă un Premiu Zilnic la Roata Norocului

Învârte roata și bucură-te de un bonus în fiecare zi!
Joaca Acum

Cât câștigă un curier Glovo

🤑 Câștig minim pe oră23 Lei ✔️
🤑 Câștig pe comandă livrată6 – 12 Lei ✔️
🤑 Salariu standard 4.000 Lei ✔️
🤑 Salariu cu bonusuri6.000 Lei ✔️
🤑 Salariu maxim posibil10.000 Lei ✔️

Chiar dacă multe persoane se întreabă cât câștigi la Glovo, acest lucru nu mai este un secret, întrucât există forumuri unde oamenii discută despre câștigurile lor și despre timpul alocat. Această metodă încurajează toate companiile de livrări, asemenea Takeaway, să ofere transparență și salarii în conformitate cu piața competitivă.

Cât câștigă un curier Glovo depinde foarte mult de cât de implicat este curierul și cât timp dedică acestei activități. Doi curieri pot avea câștiguri Glovo diferite pentru că fiecare își alege numărul de ore lucrate, zilele lucrate și mijloocul de transport, toate acestea influențând foarte mult salariul.

Totuși, cât câștigă un livrator Glovo pentru o comandă livrată este de aproximativ 6 – 12 Lei. Un Glovo curier este plătit pentru fiecare comandă efectuată, plată ce diferă în funcție de distanța parcursă și de orașul în care se livrează.

Câștigul minim pe oră pentru un livrator Glovo în România este de 23 Lei, dar suma crește considerabil în funcție de mai mulți factori pe care îi prezentăm în continuare.

👉 Vezi la cât ajunge un salariu curier Fan Courier!

Factorii care influențează un salariu Glovo 2024

 • Numărul de ore lucrate și mijlocul de transport ales

Când vine vorba de câți bani faci cu glovo, dacă lucrezi 8h/ zi, 6 zile/ săptămână, cât se câștigă la Glovo poate ajunge la 4.000 Lei, bani în mână. Totuși, pentru a ajunge la această sumă ar trebui să alegi ca mijloc de transport bicicleta pentru că vei fi scutit de costul combustibilului.

Dacă faci Glovo într-un oraș aglomerat, bicicleta te va ajuta să eviți traficul și să livrezi mai repede comenzile.

De Reținut!
Deci, dacă te întrebi câți bani faci la Glovo cu bicicleta, te-ai putea aștepta la un venit de 4.000 Lei lunar dacă lucrezi de luni până sâmbătă, la un program standard de 8h.

Dacă faci Glovo cu mașina, primești automat mai multe comenzi și mai valoroase, deci bani mai mulți, dar trebuie să iei în considerare că din cât câștigi cu Glovo trebuie să plătești și pentru combustibil.

În plus, parcările reprezintă un mare dezavantaj dacă alegi să faci Glovo cu mașina pentru că este posibil să nu găsești loc de parcare sau să plătești pentru el.

De Reținut!
Totuși, curierii de la Glovo afirmă că dacă lucrează între 10 – 12h/ zi, în fiecare zi a săptămânii cu mașina, cât câștigi la Glovo poate ajunge aproape de 10.000 Lei. Bineînțeles, din cât se câtigă din Glovo cu mașina va trebui să scazi combustibilul și să iei în considerare costurile pentru întreținerea mașinii.

Un curier Glovo activ poate câștiga un venit mediu lunar de 6.000 Lei la program full, iar media câștigurilor este de 37.5 Lei/ oră. La acest câștig lunar mediu se adaugă și bonusurile despre care vom vorbi în continuare și care te vor ajuta să atingi câștigul uriaș pe care l-am menționat anterior.

 • Programul de lucru ales

Răspunsul la întrebarea cât câștig la Glovo depinde în mare parte de mijlocul de transport ales, după cum ai văzut mai sus, dar și zilele și de intervalul orar în care lucrezi. Indiferent de modalitatea prin care faci Glovo, acest job intră în categoria unor investiții pe termen scurt.

În timpul săptămânii se plasează mai multe comenzi pentru că oamenii sunt la birou sau lucrează de acasă și nu au timp să iasă să-și cumpere singuri. Însă în weekend, mulți aleg să iasă în oras, așa că nu vor mai solicita un livrator și cât câștigă un livrator Glovo poate scădea.

De Reținut!
De asemenea, poți primi bonusuri Glovo dacă lucrezi în ora de vârf, ceea ce înseamnă un salariu mai mare pentru tine.

De asemenea, intervalul orar indicat este cel din timpul prânzului, 12:00 – 15:00, iar dacă ești în apropierea unor clădiri de birouri, vei avea cu siguranță numeroase comenzi pe care le poți aduce într-un singur loc și așa livrezi mai mult în scurt timp, deci primești mai mulți bani într-un timp scurt.

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 101BLISS
Câștigă bani fără efort cu 101 Rotiri Fără Depunere!
Joaca Acum
 • Bonusurile pe care le poți câștiga zilnic

Un salariu Glovo 2024 este influențat și de bonusurile acordate pentru numărul de comenzi livrate, scorul de excelență obținut de la clienți sau provocările pe care le îndeplinești în aplicație.

Poți beneficia de diverse bonusuri, iar acestea se vor alătura salariului de bază pentru un câștig mult mai generos.

 • Numărul de comenzi efectuate și distanțele parcurse

Pentru curier Glovo salariu este influențat și de numărul de comenzi din ziua respectivă, dar și de distanțele parcurse. Chiar dacă poate părea mai obositor să livrezi la distanțe lungi, aceste comenzi îți vor aduce câștiguri mai mari.

 • Condițiile meteo

Ploaia, vântul și ninsoarea fac livrările mai dificile, dar Glovo compensează aceste inconveniente cu bonusuri avantajoase pentru livratori. Câți bani faci cu Glovo depinde foarte mult și de aceste condiții meteo. Nu renunța la livrări în astfel de zile pentru că poți beneficia de bonusuri destul de avantajoase!

Descoperă în continuare mai multe despre aceste bonusuri Glovo!

Bonusuri Glovo: la cât poate ajunge un salariu Glovo 2024

La Glovo cât câștigi este influențat de scorul de excelență al acestuia, care este dat de către fiecare utilizator al aplicației Glovo la care acesta i-a livrat mâncare. Scorul de excelență se calculează după un anumit prag de comenzi îndeplinite și după vehiculul folosit pentru transport și vei primi diverse bonusuri Glovo.

Te întrebi cât câștigi la Glovo din bonusuri? Află că bonusurile pentru un Glovo curier cu mașina și scuterul sau motocicleta pentru scorul de excelență de la 0 la 69 sunt următoarele:

✔️ 30 comenzi efectuate30 RON Bonus 🤑
✔️ 60 comenzi efectuate60 RON Bonus 🤑
✔️ 90 comenzi efectuate90 RON Bonus 🤑
✔️ 130 comenzi efectuate120 RON Bonus 🤑
✔️ 160 comenzi efectuate150 RON Bonus 🤑

Tot pentru aceeași categorie de vehicule, iată cât câștigi din bonusuri Glovo pentru scoruri de 90-100:

✔️ 30 comenzi efectuate80 RON Bonus 🤑
✔️ 60 comenzi efectuate150 RON Bonus 🤑
✔️ 90 comenzi efectuate220 RON Bonus 🤑
✔️ 130 comenzi efectuate300 RON Bonus 🤑
✔️ 160 comenzi efectuate400 RON Bonus 🤑
De Reținut!
Pentru posesorii de biciclete, aceste bonusuri sunt practic înjumătățite. Așadar, un Glovo curier pe bicicletă va câștiga la 30 de comenzi efectuate cu un scor de 90-100 suma de 40 de lei bonus, în loc de 80 lei cât este cu mașina sau scuter/ motocicletă.

Pe lângă cât câștigă un livrator Glovo în funcție de scorul de excelență, primești și bonusuri Glovo pentru comenzile livrate în intervalul orar în care cererea este mai mare.

De asemenea, primești bonusuri și dacă îndeplinești anumite provocări regăsite în aplicație. Spre exemplu, primești un bonus de 200 Lei dacă faci minim 30 comenzi într-un anumit interval de zile.

De Reținut!
Per total, făcând o medie a cat se câștigă la Glovo, se ajunge la un salariu de aproximativ 200 de lei pe zi pentru 8-10 ore de activitate.

Bonusurile vor face de cele mai multe ori diferența și te vor ajuta să acumulezi sume importante. De asemenea, scorul de excelență al curierului îi influențează destul de mult câștigurile.

Roata Norocului Winbet

Câștigă un Premiu Zilnic la Roata Norocului

Învârte roata și bucură-te de un bonus în fiecare zi!
Joaca Acum

Când primești un salariu Glovo 2024 și cum se calculează?

În ceea ce privește acordarea unui salariu Glovo 2024, trebuie să știi că plata se face la săptămână și vei fi plătit direct de firma third party la care ești angajat, în funcție de comenzile livrate și câți bani ai în aplicație. Din întregul câștig se scade un mic comision de către această firmă și de Glovo, la fel cum se întâmplă și la locuri de muncă în străinătate.

Dacă te întrebi cât câștigă Glovo, mai exact ce comision percepe compania din totalul încasărilor acesta este de aproximativ 35% -36%, dar este calculat în funcție de numărul de comenzi și de zonă.

Tot referitor la cât câștigă Glovo cu ajutorul livratorilor, trebuie să știi că dacă închiriezi tableta de la ei, vei plăti o sumă săptămânală pentru aceasta.

De Reținut!
Costul de mentenanță pentru tabletă și pentru aplicație este de aproximativ 25 Lei/ săptămână. Deci, dacă vrei să știi exact câți bani câștigi cu Glovo trebuie să iei în calcul și aceste costuri pe care le vei suporta.

Te-ar putea interesa și următoarele articole:

Cum te angajezi la Glovo în câțiva pași

Să lămurim acum cum te angajezi la Glovo. A fi un angajat Glovo presupune să livrezi altor persoane produsele de care aceștia au nevoie și pe care le comandă prin intermediul aplicației. Glovo îți oferă posibilitatea de a efectua livrări cu ajutorul vehiculului propriu în intervalele orare stabilite de tine.

În momentul când Glovo te angajează drept curier trebuie să semnezi un contract și să respecți acele reglementări privind activitățile independente. Acest lucru înseamnă că livratorul își va declara singur veniturile la sfârșitul anului în declarația fiscală.

De Reținut!
Glovo angajează persoane în toate perioadele anului, astfel că veți putea face livrări chiar și pe timp de iarnă sau pe timp de ploaie. Aceste condiții meteo îți vor aduce bonusuri, după cum am menționat mai sus.

Cum devii livrator Glovo este un proces destul de simplu care se desfășoară în 3 pași simpli:

1

Te înregistrezi pe site-ul Glovo.ro

2

Urmărești o scurtă sesiune online de informare despre cum devii livrator Glovo.

3

Trimiți documentele solicitate de către cei de la Glovo.

Primul pas pentru Glovo angajări este să te înregistrezi pe site-ul lor oficial și să completezi câmpurile necesare și solicitate de aceștia. Pe urmă, în sesiunea online de informare îți vor fi oferite toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un Glovo curier.

Dacă vei avea și alte întrebări despre cum devii curier Glovo după vizionarea acelui material, le vei putea adresa celor de la asistență. Legat de acte necesare angajare Glovo și de cât se câștigă la Glovo vom discuta puțin mai târziu.

După ce ai îndeplinit acești trei pași despre cum te angajezi la Glovo, va trebui să înveți cum să foloseșți aplicația Glover, care este foarte intuitivă și ești liber să începi să livrezi.

Ține cont de faptul că pentru a deveni curier Glovo este necesar să ai vârsta minimă legală, adică 18 ani împliniți și un vehicul personal, precum o bicicletă, motocicletă sau o mașină.

De Reținut!
Nu există posibilitatea de Glovo angajări 16 ani, astfel că doar cei majori pot să livreze.

Așa cum am menționat mai sus, poți deveni, poți face Glovo cu mașina, cu bicicleta sau scuterul și chiar pe jos. Dacă nu vrei să faci Glovo pe jos și nu ai o mașină sau o bicicletă, compania îți poate pune la dispoziție posibilitatea de a închiria.

Hai să vedem în continuare și cum te angajezi la Glovo propriu-zis!

Ofertă fără depunere limitată

Roata Norocului Winner cu Premii Zilnice

Învârte roata Winner în fiecare zi și ia premiile disponibile tot anul!
Joaca Acum

Ce acte necesare angajare Glovo trebuie să trimit?

Pentru a finaliza procesul de Glovo angajare ți se vor cere câteva date. Îți vor fi solicitate numele, prenumele, un număr de telefon mobil și un email pe care să primeșți confirmarea. Va trebui mai apoi să răspunzi la două întrebări simple, dacă ai peste 18 ani și dacă deții un vehicul propriu.

Pe urmă, singurele acte necesare angajare Glovo pentru a încheia contractul sunt:

 • act de identitate (buletin, permis de conducere sau pașaport)
 • adeverință medicală care să dovedească că ești apt pentru această meserie
 • permis de conducere (dacă vei face Glovo cu mașina sau scuterul)
 • carnet de student (dacă este cazul)
De Reținut!
Trebuie să știi că nu există multe acte necesare angajare Glovo, așa cum se întâmplă de regulă la alte joburi și te poți angaja rapid și simplu.

Glovo angajează curieri în mai puțin de 24 de ore de la finalizarea procesului, astfel că ar trebui să fii contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant. Devino curier Glovo în doar câțiva pași simpli și începe să livrezi prima ta comandă ca Glovo curier în mai puțin de 24 de ore!

Acum că ai văzut cum te angajezi la Glovo, trebuie să știi materialele necesare pentru a deveni livrator Glovo.

Cum devii livrator Glovo: echipament necesar

Dacă vrei să știi cum să te angajezi la Glovo, este important să cunoști materialele necesare cerute, și anume:

 • Baterie externă pentru telefon;
 • Suport pentru telefon;
 • Cutie sau geantă izolantă;
 • Costum de intemperii, adică geacă și pantaloni.
De Reținut!
În cazul în care nu deții aceste materiale, îți vor fi puse la dispoziție pentru a fi închiriate, așa cum procedează multe companii care oferă oportunități de muncă pentru livratori.

Evident, bateria externă pentru telefon este importantă, deoarece după mai multe ore ca livrator Glovo bateria telefonului va începe să scadă. Suportul pentru telefon este necesar pentru livrările cu bicicletă, scuterul sau cu mașina, nu și pentru livrările Glovo pe jos.

Dacă vorbim de Glovo condiții de angajare, trebuie să știi că este necesar să ai tot timpul geanta izolantă cu tine. Unele produse ce urmează a fi livrate sunt foarte fierbinți, astfel că geantă le va menține temperatura și te va proteja de arsuri.

De Reținut!
Glovo îți poate oferi o astfel de geantă care costă aproximativ 50 RON, bani care vor fi opriți din prima plată din livrări, deci nu va trebui să o plătești imediat după angajare.

În funcție și de condițiile meteo, va trebui să îți alegi îmbrăcămintea potrivită.

Acum că ai aflat și cât poți câștiga cu Glovo, vom analiza câteva motive pentru care se merită să faci Glovo.

Se merită să te angajezi la Glovo? Avantaje și dezavantaje

PRO
 • Se merită să faci Glovo pentru că ai foarte multe oportunități de angajare, în condițiile în care foarte multe restaurante și firme angajează curieri;
 • Ai posibilitatea să îți faci propriul program ca și Glovo curier și să lucrezi la orele stabilite de tine, cât și atât timp cât tu dorești;
 • Cât se câștigă la Glovo este foarte atractiv, chiar și pentru cei fără experiență. Salariile unui curieri Glovo sunt foarte mari, fără să ai nevoie de experiență.
 • Poți păstra tu comanda, dacă un client nu răspunde la telefon timp de 10 minute (deci poți avea prânzul / cina gratis)
 • Se merită să te angajezi la Glovo pentru că ai posibilitatea de a cunoaște oameni noi și de a socializa;
 • Atunci când curierii livrează cu Glovo își pot menține o formă fizică bună
CON
 • În caz de vreme nefavorabilă, un curier Glovo pe bicicletă, motocicletă sau scuter va fi destul de afectat (totuși, se merită să te angajezi la Glovo pentru că vei primi bonusuri pentru zilele cu vreme nefavorabilă);
 • Uneori, un Glovo curier s-ar putea să primească comenzi duble, pentru care va fi bineînțeles și plătit în plus, dar nu la fel ca în momentul când ar fi primit separat comandă;
 • Programul trebuie să fie ales dinainte și orele trebuie rezervate din timp, fără posibilitatea de prelungire sau începere mai rapidă.
 • Din câți bani câștigi la Glovo îți va fi retras și un comision din partea companiei

Per total, aplicația pentru curier la Glovo prezintă numeroase avantaje și chiar dacă am putut identifica și o serie de dezavantaje, acestea sunt compensate de celelalte avantaje destul de importante.

Glovo angajează persoanele serioase și acestea vor fi răsplătite periodic cu diferite bonusuri de performanță și în funcție de scorul de excelență. Un Glovo curier are multe avantaje în ceea ce privește munca pe care o desfășoară comparativ cu alte domenii în care trebuie să respecți un anumit program strict de muncă sau să începi la anumite ore.

Flexibilitatea programului împreună cu cât câștigă un curier Glovo i-au determinat pe foarte mulți să fie interesați de să te angajezi la Glovo.

Indiferent de situație, nevoia de curieri o să fie constantă, chiar și pentru aplicațiile precum cea de la Glovo. Iar competitorii, precum Tazz by eMAG, sunt cei care mențin piața concurențială.

Ofertă fără depunere

50 Runde de Joc Gratuite la Gates of Olympus

Câștigă bani ușor cu rotiri gratuite la un joc popular!
Joaca Acum

Devino livrator Glovo și te bucuri de program flexibil

Un livrator trebuie să își aleagă dinainte programul pentru când livrează cu Glovo. Din cauza că Glovo angajează în mod constant curieri noi și departamentul de Glovo angajări este mereu solicitat, va fi nevoie ca livratorii să își selecteze din timp programul. Prioritate în acest sens are un curier cu un scor de excelență mare.

De Reținut!
Cei care nu au livrat 50 de comenzi încă nu vor primi un scor de excelență și vor putea să își aleagă programul precum curierii cu un scor mediu în aplicație. Există la Glovo curieri care după primele 50 de comenzi au reușit să obțină un procentaj de excelență de 100%.

Curierul își alege programul luni pentru zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, iar în ziua de joi pentru zilele de luni, marți și miercuri. Programul pentru un curier cu un scor de excelență de 100% se deschide la ora 16:00. Dacă scorul este mai mic, de exemplu 80%, programul se va deschide mai târziu, la ora 16:45.

Aplicația Glover va trimite întotdeauna notificare cu privire la alegerea orelor din program.

În secțiunea calendar din aplicația Glover îți vei putea alege orele, astfel, tu poți decide cât câștigă un livrator Glovo. Orele disponibile vor apărea întotdeauna cu alb, iar cele ocupate cu gri.

Trebuie doar să apeși pe orele în care doreșți să colaborezi, iar acestea vor apărea cu verde, indicând faptul că au fost rezervate cu succes. De reținut că odată selectate orele, acestea nu vor mai putea fi deselectate.

Cei de la departamentul Glovo angajări încearcă în mod constant să încurajeze curierii să livreze în momentul când programul este foarte solicitat, adică la orele de vârf. În momentul când majoritatea oamenilor servesc prânzul, de obicei între orele 12:00 – 15.00, vor fi cele mai multe comenzi în aplicația Glovo.

De Reținut!
Acest lucru înseamnă că un livrator care va livra comenzi în acest interval va primi cele mai multe comenzi. Totuși, depinde și de zona în care se află acesta, de scorul de excelență și de orașul în care livrează.
Roata Norocului Winbet

Un Premiu Zilnic la Roata Norocului

Învârte roata și bucură-te de un bonus în fiecare zi!
Joaca Acum

Interesat să ai un program flexibil? Îți recomandăm următoarele ghiduri:

Curier Glovo păreri: Ce cred foștii livratori

Când vine vorba de curier Glovo păreri, acestea sunt diverse și diferă de la persoană la persoană, întrucât unii simt că este vorba de un loc de muncă epuizant care aduce unele frustrări, cât alții consideră că programul flexibil și cât câștigă un curier Glovo compensează dezavantajele.

Nu am putea să punem punctul pe ”i” prezentând fiecare părere individuală, așa că, dacă am vorbit despre avantaje și dezavantaje dintr-un punct de vedere obiectiv mai devreme în articol, acum vom prezenta despre Glovo păreri de la livratori.

✔️ Păreri Pro ✔️Păreri Contra
✔️ Ai un program foarte flexibil, deci poți pune viața personală pe primul loc❌ Livrarea cu bicicleta poate fi nesănătoasă și potențial periculoasă
✔️ Ajută cât câștigă un curier Glovo, având în vedere bacșișurile și bonusurile❌ Un livrator Glovo poate avea probleme cu traficul, în special dacă activează în București
✔️ Este un loc de muncă accesibil, nu ai nevoie de studii superioare❌ Opțiunea de a livra orice, de la farmacii/magazine poate să fie pierdere de timp
✔️ Comenzile sunt dese de cele mai multe ori, așa că un livrator Glovo nu stă pe loc❌ Unele scări de bloc sunt greu de găsit, chiar dacă te folosești de hărți online.
De Reținut!
Toate aceste curier Glovo păreri au fost extrase din opiniile și experiențele foștilor sau curenților livratori, ori din spațiul online sau împărtășindu-și experiențele într-un dialog direct cu un membru din echipa FaciBaniOnline.

Concluzii

Așadar, se merită să faci Glovo? Am prezentat numeroasele avantaje ale acestui loc de muncă, și anume posibilitatea de a fi propriul tău șef și de a începe programul când dorești.

De asemenea, lucrezi atât timp cât îți dorești, dar va trebui să îți selectezi din timp programul de lucru. Pe partea de câștiguri Glovo, acestea sunt în medie de 4000 – 6.000 Lei în funcție de timpul alocat livrărilor și de bonusurile aferente din acea perioadă.

Scorul de excelență influențează foarte mult numărul de comenzi primite și cât câștigi cu Glovo din bonusuri de performanță.

Pașii pentru angajare sunt foarte simpli, îi găsești și pe site-ul oficial Glovo.ro și poți găsi multe informații despre cum te angajezi la Glovo atât pe site-ul companiei, cât și în numeroase articole disponibile online, cum este acest articol.

Nu uita că la Glovo vârsta de 16 ani nu este suficientă pentru a te angaja, trebuie să fii major. Procesul de angajare se desfășoară online până în momentul semnării contractului.

Livrează cu Glovo și câștigă primii tăi bani din livrări!

Bonus Fără Depunere

101 Runde de Joc Gratuite la Înregistrare

Cod Bonus: 101BLISS
Joacă fără riscuri Summer Bliss cu 101 runde la înregistrare!
Joaca Acum

FAQ

⭕️ De la ce vârstă te poți angaja la Glovo?

Livratorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți pentru a fi angajați. Deci, deși mulți oameni se întreabă, nu este posibilă la Glovo angajare 16 ani, chiar dacă intenționezi să folosești ca mijloc de transport bicicleta.

⭕️ Cum te angajezi la Glovo?

Procesul de angajare este ușor de parcurs. În primul rând, trebuie să te înregistrezi pe Glovo.ro, să urmărești o scurtă sesiune despre cum devii livrator Glovo, și să trimiți documentele necesare pentru angajare către Glovo.

Pentru un răspuns în amănunt, verifică secțiunea ”Cum devii curier Glovo” din cuprinsul acestui articol.

⭕️ Se merită să te angajezi la Glovo?

Cu siguranță se merită să te angajezi la Glovo datorită numeroaselor avantaje oferite, cum ar fi programul flexibil, bonusurile oferite, plata săptămânală, posibilitatea de a face econimii și posibilitatea de a te angaja fără nicio experiență.

Se merită să faci Glovo pentru că nu este luată în considerare experiența pentru a decide cât câștigă un angajat Glovo, deci este o modalitate bună de a obține un venit generos rapid pentru toată lumea, inclusiv pentru studenți.

⭕️ Câți bani faci la Glovo cu bicicleta?

Dacă te întrebi câți bani faci la Glovo cu bicicleta, câștigul mediu ar fi de 4.000 Lei, dacă lucrezi 8h/ zi aproape în fiecare zi a săptămânii. Bineînțeles, cât se câștigă la Glovo cu bicicleta crește dacă lucrezi mai mult de 8h/ zi și dacă te încadrezi în numărul de comenzi pentru acordarea bonusurilor extra.

⭕️ Cum ești plătit la Glovo?

Plata câștigurilor tale se va face la un interval stabilit cu ”mentorul” tău, de regulă, la fiecare două săptămâni. Câștigurile îți vor fi transferate prin metoda de plată aleasă, ideal printr-un cont bancar pe care îl oferi la angajare.

Sumele la care poți ajunge sunt destul de consistente, dacă luăm în considerare salariul și bonusurile. Poți încasa chiar și aproape 10.000 RON într-o lună, în condițiile ideale.

Pentru detalii concrete, verifică secțiunea ”Cât câștigă un curier Glovo”, din cuprinsul articolului.

⭕️ Pot face Glovo pe jos?

Se poate face Glovo pe jos, însă nu este recomandabil. La Glovo cât se câștigă depinde de cât de multe comenzi reușești să faci și bineînțeles, fără un mijloc de transport nu vei putea efectua multe comenzi nici măcar dacă alegi comenzile pe distanțe scurte.

În plus, să faci Glovo pe jos va deveni foarte obositor și pe termen lung nu este o alegere bună, mai ales dacă luăm în considerare și condițiile de vreme nefavorabilă.

⭕️ Cum fac Glovo cu mașina, dacă nu am propria mașină?

Poți face Glovo cu mașina chiar dacă nu deții una pentru că firma îți poate pune una la dispoziție prin închiriere. Îți recomandăm să mergi pe această variantă chiar dacă din cât câștigi la Glovo trebuie să plătești combustibilul, pentru că vei putea face mai multe comenzi cu o mașină.

Recomandăm și următoarele articole:

contact publicwin

Contact PublicWin casino 2024: metode și timp de răspuns

PublicWin a devenit un cazinou tot mai popular în rândul jucătorilor, așa…
Monica - aprilie 23, 2024
joc responsabil publicwin

Joc responsabil Publicwin: Evită închiderea contului

În cazul jocurilor de casino oportunitățile sunt numeroase. Având la îndemână această…
Monica - aprilie 23, 2024

Publicwin aplicație iOS și Android: ghid cum descarci aplicația

Este un fapt cunoscut că pasionații de jocuri casino preferă să joace…
Monica - aprilie 23, 2024