salariu curier fan courier

Salariu curier Fan Courier: salariu de bază, bonusuri și bacșișuri

3.8/5 - (6 votes)

Livrările la domiciliu sunt o idee bună dacă vrei să câștigi bani conducând. Dacă un astfel de job îți stârnește curiozitatea, noi te vom ajuta arătându-ți cât câștigă un curier la Fan Courier, cea mai mare companie de curierat din țară. Rămâi alături de noi și află cum poți deveni curieri aici și la cât ajunge un salariu curier Fan Courier!

Salariu curier Fan Courier: cât câștigă un curier începător și unul experimentat

Salariu curier Fan Courier fără experiență1.700 RON – 2.000 RON ✔️
Salariu curier Fan Courier cu experiență4.000 RON – 5.000 RON ✔️
Bonusuri lunare300 RON – 500 RON ✔️
Tichete de masă400 RON ✔️
Bacșișuri100 – 500 RON ✔️

Un salariu curier Fan Courier diferă în funcție de mai multe criterii, precum vechimea candidatului, programul de lucru, bonusurile și bacșișurile primite. Așadar, haide să aflăm împreună cât câștigă un șofer la Fan Courier!

Un curier începător cu mai puțin de un an de experiență are un salariu de aproximativ 1.700 RON net. La acest salariu șofer Fan Courier se adaugă și alte beneficii, precum bonusurile lunare, tichetele de masă și bacșișurile primite de la clienți.

De Reținut!
Trebuie să știi că salariile diferă și în funcție de oraș. Spre exemplu, în unele anunțuri de angajare am observat că în Brașov se oferă între 3.000 RON și 4.000 RON pentru curieri cu mai puțin de 2 ani de experiență.

La un Fan Courier salariu de bază se adaugă bonusuri de aproximativ 350 RON și tichetele de masă care au o valoare de aproximativ 400 RON.

Salariu șofer Fan Courier poate crește mai mult în funcție de bacșișuri. Acestea pot avea o valoare de aproximativ 200 – 500 RON pe lună.

De Reținut!
Astfel, un curier fără experiență poate câștiga aproximativ 2.500 – 2.600 RON pe lună împreună cu bonusuri și bacșișuri.

O persoană cu minim 5 ani vechime poate primi un salariu curier Fan Courier de aproximativ 4.000 RON. La acest salariu se adaugă și bonurile de masă și bonusul lunar de aproximativ 450 RON. Bineînțeles, și bacșișurile contează și vei câștiga până la 5.000 RON dacă obții bacșișuri bune.

În străinătate, curierii sunt mult mai bine plătiți, dar acest lucru este valabil în cazul oricărei meserii. Vezi cele mai bune locuri de muncă în străinătate!

Trebuie să știi că salariile sunt diferite în funcție de fiecare francizor, așa că vei găsi salarii de 2.000 RON – 4.000 RON, în funcție de experiență. Aceste valori pentru salarii Fan Courier sunt valabile pentru un program de lucru full time.

Dacă se candidează pentru un post pe o mașină mai mare de transport, atunci șofer profesionist Fan Courier salariu va fi implicit mai mare.

De Reținut!
Dacă angajatul optează pentru un program de lucru part-time, atunci salariu Fan Courier va fi implicit mai mic. Totuși, trebuie să știi că majoritatea posturilor de curieri aici sunt full time.

👉 Vezi și cum să faci bani online!

Cât câștigă un curier la Fan Courier din bonusuri și bacșișuri

Așa cum ai observat în cele relatate mai sus, salariu șofer Fan Courier depinde de anumiți factori. Unul dintre aceștia este reprezentat de bonusurile de performanță acordate de companie.

Acestea sunt primite pentru performanță și pentru modul de desfășurare a activității. În principiu, un începător poate primi bonusuri de aproximativ 300 RON.

Însă, aceste bonusuri vor crește odată cu performanța ta și cu vechimea pe care o acumulezi în companie. Astfel, vei putea ajunge la bonusuri lunare de 400 RON – 500 RON.

De Reținut!
Ulterior, există șansa de a fi avansat pe un post mai bun dacă excelezi în ceea ce faci și dacă dai dovadă de un potențial mai mare de dezvoltare și de adaptare la noi responsabilități.

Un alt factor decisiv asupra valorii pentru șofer Fan Courier salariu sunt bacșișurile ce pot fi primite de la clienți. Luând în calcul acest factor suplimentar, ar trebui să ne întrebăm din nou cât câștigă un șofer la Fan Courier.

Nu există o sumă exactă care să provină din bacșișuri. Valoarea acestora depinde de impresia pe care curierul o face clienților, dar și de bunăvoința acestora. Pot fi primite pe lună bacșișuri în valoare de 200 RON, 500 RON sau chiar 1.000 RON.

Contează foarte mult comenzile pe care le ai și ajutorul suplimentar pe care îl oferi. Spre exemplu, dacă livrezi frigidere și ajuți la descărcarea acestuia, atunci te poți aștepta la un bacșiș generos. Bineînțeles, vei primi bacșiș și pentru pachetele mici și dacă livrezi multe pachete într-o zi, vei reuși să strângi la final de lună o sumă destul de bună doar din bacșișuri.

De Reținut!
Pentru a primi bacșișuri cât mai mari trebuie să creezi o bună impresie clientului și să îi livrezi coletul intact și la timp.

👉 Vezi și salariu curier Sameday!

Cât se câștigă la alte companii de livrări?

Poți câștiga mai mulți bani din livrări la alte companii unde vei lucra individual. Chiar dacă nu ai garanția unui salariu lunar fix, câștigurile depășesc cu mult câștigurile de la Fan Courier.

Vezi cât se câștigă ca livrator la alte companii:

Cum devii curier la Fan Courier

Acum că ai aflat cât câștigă un curier la Fan Courier, haide să aflăm și cum anume poți ocupa un asemenea post. Un prim lucru pe care trebuie să îl faci este să depui un CV la una din sucursalele companiei sau pe adresa de email furnizată pentru angajări.

Bineînțeles, poți să aplici la astfel de joburi pe platformele online de recrutare, precum eJobs sau OLX. În unele anunțuri este menționat și cât este pentru un salariu curier Fan Courier și toate cerințele pentru a știi dacă te potrivești jobului.

Iată care sunt cerințele minime pe care trebuie să le îndeplinești pentru a aplica la acest job:

 • permis de conducere de categoria B;
 • studii medii;
 • cazier judiciar fără antecedente.
De Reținut!
Experiența în distribuție sau curierat reprezintă bineînțeles un avantaj și este un factor care influențează salariul.

Dacă vei fi considerat persoana potrivită pentru post, vei fi contactat pentru un interviu. Apoi, dacă vei fi acceptat, îți vor fi solicitate anumite documente. Acestea constau în:

 • act de identitate;
 • permis de conducere;
 • diplomă de studii.
De Reținut!
Dacă vei candida pentru postul de șofer pe o mașină mai mare, atunci va fi necesar să prezinți și o cartelă tahograf dacă mașina este dotată cu un aparat de măsurare a timpului de conducere.

Avantaje și dezavantaje dacă ești curier Fan

Dacă te vei angaja la această companie, acel salariu curier Fan Courier nu va fi unicul avantaj semnificativ. Vei avea parte și de alte avantaje pe care le vom prezenta în continuare.

PRO
 • bonusuri lunare și trimestriale
 • tichete de masă
 • prime și tichete cadou de sărbători
 • program de lucru flexibil
 • concedii medicale, de maternitate, de paternitate
 • evenimente de sărbători, precum Crăciunul
 • petreceri la nivel intern
 • teambuilding-uri;
CON
 • nu se oferă al 13-lea salariu
 • fără asigurare de viață sau alte asigurări pentru membrii familiei
 • nu sunt oferite zile libere în plus
 • necesită răbdare din cauza traficului intens
 • volumul de muncă este mai mare în anumite perioade ale anului

Fan Courier păreri sincere despre salariu și alte aspecte

Este important să consulți multiple Fan Courier păreri înainte de a ocupa un post în această companie. Cele mai importante sunt Fan Courier păreri angajați, deoarece acestea vor reflecta cel mai bine mediul de lucru de acolo. Ne vom axa în continuare pe păreri referitoare la mediul de lucru și condițiile de muncă generale oferite aici, dar și pe păreri referitoare strict la munca de curier.

Păreri Fan Courier negative

Unele Fan Courier păreri sunt negative și nu prezintă mediul de lucru ca fiind unul potrivit. Acestea sunt și mai vechi, dar și mai noi. În unele sucursale există fluctuații dese în angajări datorate condițiilor de muncă. Totodată, în unele orașe salariu curier Fan Courier este mai mic față de marile orașe precum București sau Brașov.

În mare parte, părerile sunt subiective, fiecare angajat percepând lucrurile în mod diferit. Într-adevăr, halele de sortare a coletelor nu au cele mai bune condiții, însă îndeplinesc condițiile minime de desfășurare a activității. Însă, unele puncte de lucru sunt mai bine amenajate decât altele.

Alte Fan Courier păreri angajați reflectă faptul că volumul de muncă este mare în comparație cu salariul primit.

De Reținut!
De asemenea, volumul de muncă crește în perioadele aglomerate, precum sărbătorile de iarnă. Însă, partea bună a acestui lucru este că și compensația financiară crește odată cu volumul de muncă.

Păreri Fan Courier pozitive

Totodată, există și multiple Fan Courier păreri angajați pozitive. Acestea reflectă un nivel salarial cel puțin satisfăcător pentru cerințele minime cerute și nivelul de experiență. Într-adevăr, în unele orașe, se acordă salarii Fan Courier mai mici, dar în orașele mari, precum București, se câștigă destul de bine.

Mediul de lucru este în general plăcut și sunt oferite bonusuri, prime și tichete cadou. Totuși, trebuie să iei în considerare răbdarea pe care o ai în trafic. Traficul intens poate îngreuna munca zilnică.

Concluzii

Deși salariul este mic la început, acesta crește prin adăugarea bonusurilor și a bacșișurilor. Una din părțile bune ale acestei meserii este că ajungi în timp la un salariu de bază mai mare, la care se adaugă în continuare bonusurile și bacșișurile.

O carieră de curier la Fan Courier în 2024 poate fi profitabilă dacă îți dai silința. Dacă vei excela în muncă, vei primi compensații pe măsură. Totuși, nu te aștepta să câștigi sume foarte mari!

Adevărul este că sunt alte firme de livrări la domiciliu unde poți câștiga mai mult cu același efort. Acest lucru se întâmplă în cazul livrărilor prin Glovo spre exemplu, însă aici există dezavantajul de a nu avea un salariu fix garantat lunar.

Rămâne la alegerea ta dacă vrei să încerci acest job pentru a câștiga bani pe termen scurt sau lung. Mult succes!

Mai multe articole care te-ar putea interesa:

banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024
banner Bonus aniversar Las Vegas

Las Vegas Bonus Aniversar

Las Vegas Casino este locul unde visele devin realitate! Dacă îți place…
Laura Paraschiv - iunie 6, 2024

Autor