munca de acasă pentru mămici fără experiență

Idei de muncă online de pe telefon pentru mămici

4.3/5 - (7 votes)
Mirela - martie 29, 2022

Dacă ai devenit recent mămică și consideri că dispui de timp în plus acasă pentru a-ți crea o nouă sursă de venit, atunci acesta este articolul perfect pentru tine. Îți poți alege unul din paleta largă de locuri de muncă de acasă pentru mămici ținând cont de ceea ce îți place să faci sau ceea ce făceai înainte de venirea pe lume a copilului tău.

De Reținut!
Totodată, poți încerca să câștigi bani din mai multe joburi de acasă pentru mămici, acest lucru depinzand de timpul pe care ești dispusă sa îl aloci în vederea câștigurilor unor venituri mai ample.

Cele mai bune idei de muncă online de pe telefon pentru mămici

muncă online de pe telefon pentru mămici

Exista multe metode de muncă online de pe telefon pentru mămici, domeniile fiind numeroase, de la creare de conținut, predarea lecțiilor, gastronomie până la IT, traduceri sau modă. În continuare, îți vom prezenta câteva joburi pentru mămici de acasă pentru a te ajuta să-ți formezi o idee în legătură cu lucru de acasă pentru mămici și cu ce te-ai putea ocupa chiar tu.

#1. Muncă online de pe telefon pentru mămici: completează sondaje online

Majoritatea firmelor care distribuie produse își creează diferite sondaje online pentru a afla părerea consumatorilor lor. Aceste sondaje sunt postate pe diferite site-uri care necesită înregistrarea ta în cazul în care decizi să răspunzi întrebărilor propuse de firmele respective și există numeroase posibilități de locuri de muncă online pentru mămici în acest sector.

Odată creat contul, poți începe să faci completare chestionare plătite care sunt foarte ușor de accesat chiar de pe telefonul mobil, urmând ca plata să se efectueze după finalizarea tuturor întrebărilor. În general, poți face această muncă online de pe telefon pt mămici, sondajele având o perioadă limitată de timp. Acest lucru variază în funcție de numărul de întrebări introduse.

De Reținut!
Cu cât sondajul va dura mai mult, cu atât plata va fi mai mare.

#2. Muncă online de pe telefon pt mamici: ocupă-te de marketing online

Una din cele mai întâlnite modalități de muncă de acasă pentru mămici constă în marketingul online, iar dacă nu știi exact ce înseamnă, te voi ajuta acest capitol.

Dacă deții un cont pe una din cele mai cunoscute rețele de socializare – Facebook, Instagram, Twitter – atunci ești cu un pas înainte pentru a aplica la acest job de acasă pentru mămici, toata acțiunea desfășurându-se online.

Acet lucru pentru mămici acasă constă în a promova pe rețelele de socializare produsele tale favorite, fie ele cosmetice, de curățenie, de îngrijire personală sau chiar articole vestimentare. Aceasta poate fi și o muncă online de pe telefon pt mămici, deci poți lucra oricând și de oriunde ai fi.

De Reținut!
Acest tip de job online pentru mămici îl poți găsi pe site-uri de recrutare precum eJobs, BestJobs sau chiar și pe diferite grupuri de Facebook.

Descoperă diverse modalități de promovare online!

#3. Deschiderea unui blog/vlog online

Dacă ești o persoană deschisă, pasionată și îți place să ajuți și să comunici cu oamenii atunci asta ar putea fi o idee de muncă pentru mămici acasă potrivită pentru tine. Dacă ai un domeniu despre care iubești să scrii sau să vorbești, atunci poți încerca să îți creezi un blog/vlog online unde îți poți posta materiale de interes pentru viitorii tăi cititori sau urmăritori.

De Reținut!
Blog-ul/ Vlog-ul tău poate conține orice temă îți dorești tu, de la modă, gastronomie, psihologie, alegerea o vei face înainte să începi, în funcție de ceea ce te pasionează.

Vezi cât câștigă un blogger!

#4. Realizarea de produse handmade

Îti place să creezi manual diferite obiecte? Fie că vorbim de croșetat, pictat, modelat sau asamblat, tot ceea ce creezi ca să te relaxezi poate deveni o posibilitate de muncă acasă pentru femei, deci o sursă de venit.

În funcție de hobby-ul tău, poți găsi materii prime foarte accesibile în mediul online, iar tot acolo îți poți dezvolta mica afacere, fie că alegi să îți faci reclamă de rețelele de socializare proprii, fie că alegi să îți creezi propriul site în jurul micii tale afaceri.

Dacă nu iei în considerare lansarea unui site propriu unde să-ți expui produsele, învață cum vinzi produse handmade pe Etsy România, și astfel poți posta anunțuri pentru produsele tale chiar de pe telefon!

#5. Lucru pentru mame la domiciliu: gătește și vinde

În ultima perioadă mulți oameni se află în căutarea gustului copilăriei, fie că vorbim de dulciuri sau de mâncăruri gătite. Acest domeniu a început să crească în principal pe partea de cofetărie, așa că dacă ești pasionată de crearea deserturilor, fie ele tradiționale sau nonconformiste, atunci poți transforma acest hobby în unul din acele locuri de muncă la domiciliu pentru mămici, potrivite oricăreia.

De Reținut!
Îți poți construi propriile rețete și poți dezvolta rețetele clasice în funcție de cererile pe care le vei avea de la viitorii tăi clienți și nu uita că prăjiturile de casă costă mai mult datorită ingredientelor mult mai calitative decat cofetăriile normale.

#6. Începe să faci freelancing

Dacă dispui de talent la scris și îți place foarte mult acest lucru, îți recomandăm unul dintre cele mai populare joburi online pentru mămici, și anume freelancing-ul. Chiar dacă nu este tocmai o muncă online de pe telefon pentru mămici, dacă folosești cel puțin o tabletă te vei descurca cu siguranță.

Freelancing-ul este considerat un domeniu foarte vast și în continuă mișcare, datorită faptului că întreaga acțiune se petrece online, iar în zilele noastre toată lumea caută informațiile de care au nevoie cu ajutorul internetului.

Dacă dispui de cunoștințe lingvistice ample este cu atat mai bine deoarece ți se vor deschide mai multe uși în acest domeniu. Tot ce ai nevoie pentru a profesa ca freelancer online este de un calculator care deține conexiune la internet și vei fi gata să începi să redactezi primele randuri.

De Reținut!
Câștigurile unui freelancer variază în funcție de dificultatea articolelor scrise și de firma angajatoare, plata în general efectuându-se pe numărul de cuvinte scrise de tine.

Înainte de a face freelancing, află și care sunt pentru un freelancer România taxe ce trebuie a fi plătite!

#7. Traduceri online

Domeniul traducerilor este unul foarte căutat și bine plătit în funcție de competențele lingvistice de care dispui și poate devenit unul din acele joburi pt mămici de acasă, care îți va aduce câștiguri lunare destul de generoase. Există numeroase firme care angajează online traducători, dar poți activa ca traducător și în mod individual.

Fiind una din cele mai căutate modalități de lucru de acasă pentru mămici, acest job îți poate satisface dorințele veniturilor visate, câștigurile tale fiind în funcție de timpul pe care ești dispusă să îl aloci sau de numărul de pagini traduse.

Genul acesta de joburi online pentru mame îl poți găsi cu ușurință de platformele uzuale de recrutări, dar trebuie să știi că vei avea nevoie de un calculator sau tabletă cel puțin pentru a-ți desfășura munca eficient.

Află cât câștigă un traducător!

#8. Muncă online de pe telefon pentru mămici: oferă meditații online

În cazul în care te pricepi foarte bine la diferite materii școlare, o metodă foarte bună de lucru de muncă online de pe telefon constă în meditații. Chiar dacă poți folosi telefonul, pentru profesionalism îți recomandăm să oferi meditațiile folosind cel puțin o tabletă.

În funcție de abilitățile tale, poți medita de la preșcolari până la adulți, depinde de oferta ta. Durata și costul ședințelor vor fi alese individual în funcție de cererea actuală a pieței.

De Reținut!
Dacă alegi un astfel de lucru pentru mame la domiciliu, orele online le poți desfășura pe platforme precum Microsoft Teams, Zoom, Google Classroom etc, și materialele le poți alege în raport cu informațiile deținute de elevii tăi.

Vezi și cum faci bani de pe telefon cu jocuri care te plătesc în bani reali!

#9. Muncă online de pe telefon pentru mămici: vinde lucruri pe platforme online

Te-ai decis să-ți reinnoiesti garderoba și nu mai ai nevoie de o grămadă de articole vestimentare? Sau pur și simplu ai găsit lucruri în casă cărora nu le mai găsești întrebuințare? Atunci poți să listezi aceste articole pe diferite platforme destinate comercializării obiectelor de genul acesta, spre exemplu pe OLX, făcând astfel o muncă online de pe telefon pentru mămici cu un minim de efort.

Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont, să pozezi articolele pe care dorești să le vinzi și să pui prețul dorit. În așa fel, îți creezi o nouă sursă de venit ținând locul unei metode de joburi acasă pentru mamici pentru mămici. Și partea bună este că pe aceste genuri de platforme nu ai o limită de produse vândute.

Pentru a ști cum să vinzi eficient, citește articolele noastre despre:

Mai multe idei de muncă de acasă pentru mămici

idei de muncă de acasă pentru mămici în 2022

#10. Manichiură/ Pedichiură de acasă

Dacă înainte de a deveni mamă ai urmat un curs de manichiură și pedichiură și ai obținut o diplomă de a profesa în domeniu, îți poți continua jobul transformându-l într-unul din cele mai profitabile joburi de acasă pentru femei. Numeroase femei aleg să lucreze de acasă în acest domeniu din cauza salariilor mici oferite de saloane.

Lucrând de acasă, profitul lor este mai mare iar costul serviciilor oferite este mult mai mic. Îți poți începe lucru de acasă pentru mămici în domeniul mani-pedi dacă îți faci reclamă printre prietene și cunoscute, în așa fel încât să îți formezi propriul tău portofoliu de cliente fidele.

#11. Muncă de acasă pentru mămici: devino make-up artist

Ca în cazul cursurilor de manichiură și pedichiură, dacă în trecut ai urmat un curs de make-up artist atunci îți poți continua activitatea de lucru de acasă. Costurile serviciilor sunt mai reduse față de cele ale saloanelor, iar calitatea de multe ori este mai mare datorită produselor cosmetice alese individual de make-up artist.

De Reținut!
În cazul în care domeniul make-up-ului este doar un hobby pentru tine, poți începe să exersezi și să urmezi un curs deoarece acesta este un domeniu foarte bine plătit și dacă-ți place, este și un job de acasă pentru mămici foarte ușor de urmat.

#12. Croitoreasă sau designer

Dispui de înclinații către a crea și a modifica diverse piese vestimentare? Atunci acesta este modalitatea de muncă de acasă pentru mămici care ar putea sa ți se potrivească ca o mănușă. Creativitatea și timpul tău vor da frâu liber creațiilor pe care ulterior le poți promova pe rețelele de socializare sau îți poți crea un site destinat special pentru mica ta afacere de modă.

#13. Maseuză/ Osteoterapeut/ Kinetoterapeut

Printre cele mai cunoscute joburi la domiciliu pentru mămici se numără și jobul de maseuză sau chiar osteoterapeut și kinetoterapeut. Dacă înainte de a deveni mamă erai maseuză de profesie atunci îți poți continua job-ul din confortul casei tale cu ajutorul unui spațiu și a unei mese de masaj. În așa fel, îți poți crea o sursă de venit în timp ce poți avea grijă de casă și copil.

Acest lucru este similar și în cazul osteoterapeuților sau a kinetoterapeuților, a căror activitate profesională se poate desfășura oriunde cu ajutorul unei mese de masaj.

#14. Instructor de sport și nutriționist online

Trecutul tău reflectă sportul, sănătatea și wellness-ul în general? Atunci poți deveni instructor de sport și nutriționist online pentru diferite persoane care doresc să mănânce mai sănătos și să își schimbe stilul de viață spre unul activ, acesta fiind unul dintre cele mai populare tipuri de lucru de acasă pentru mămici.

De Reținut!
Pentru astfel de joburi de acasă pentru mame poți ține clase video, poți crea un plan nutrițional pentru fiecare client în parte și poți conversa cu ei urmărind progresul fiecăruia în timp real.

#15. Programator

Înainte de a deveni mamă lucrai tot de acasă, în domeniul IT? Atunci îți poți continua munca pentru mămici acasă ca programator, fie că profesai înainte pe acest domeniu, fie că erai doar pasionată. Poți găsi joburi online pentru mămici de acasă de la a programa diferite aplicații, pană la mentenanța site-urilor sau a bazelor de date.

Am nevoie de bani gratis – îți sună cunoscut? Află în articolul din link 2 metode prin care poți face bani gratis fără niciun risc!

Concluzii

Așadar, dacă te-am făcut curioasă în oricare dintre ideile de muncă online de pe telefon pentru mămici sau celelalte idei care implică cunoștințe sau experiență într-un anumit domeniu, poți încerca să pui în aplicare pasiunile tale, talentul, creativitatea și cunostiintele tale, iar împreună cu timpul pe care dorești să îl aloci în muncă de acasă pentru mămici, vei reuși să îți dezvolți veniturile considerabil.

De asemenea, multe femei aleg una dintre metodele de mai sus după ce aleg să devină mame datorită faptului că lucrul de acasă pentru mămici îți oferă o siguranță mai mare cand vine vorba de gestionarea treburilor casnice.

Cel mai important, îți permite să-ți alegi timpul pe care vrei să-l petreci muncind și timpul pe care vrei să-l petreci cu familia. Astfel, depinzând de orele tale libere, poți alege 1-2 metode de munca de acasă pentru mămici.

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023