cum faci bani din uber si bolt colantare

Cât plătește Uber pentru colantare & cât faci din colantare Bolt

3.7/5 - (23 votes)
Mirela - ianuarie 13, 2022

Nu ar fi bine dacă ați fi plătit doar pentru că vă conduceți mașina? Nu, nu vorbim despre cum poți câștiga bani din servicii de taximetrie. Și nu, nu este vorba nici despre a fi plătit nici pentru livrări la domiciliu. Trebuie doar să-i oferi un nou design nou mașinii tale prin colantare auto. Află cât este un bonus colantare Bolt 2023 și cât plătește Uber pentru colantare, dar și toate informațiile necesare despre programul de colantare al acestor două mari companii de ridesharing!✔️

Colantări auto – cum se fac?

cum se fac colantari auto

Ai văzut vreodată acele mașini și camioane cu sigle de băutură energizantă Monster sau Red Bull peste tot? Acesta poate fi și vehiculul tău, dacă vrei să profiți de una dintre cele mai bune idei de afaceri cu bani puțini. Colantare auto sau car wrapingul (așa cum este cunoscută în lumea publicității) este una dintre cele mai simple și mai interesante modalități de a face bani cu mașina.

La o simplă căutare pe internet, vei găsi numeroase companii de colantari auto, precum și câteva companii care te vor plăti să plasezi anunțuri pe mașina ta. Există companii de colantare auto care oferă și servicii de publicitate și vei găsi acolo branduri interesate de colantări auto.

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Câștigă la Winner 110 Rotiri Gratuite și retrage-ți câștigurile!
Joaca Acum

Scurtă istorie despre colantări auto

 • Colantarea cu vinil datează din 1950
 • A apărut prima dată la Newhouse Automotive Industries, în California
 • Costurile pentru tratament cu vinil variau între $10 și $20
 • Anunțurile din acea vreme descriau colantarea ca fiind ”Cea mai recentă senzație pentru automobile”
De Reținut!
Până în 2018, foliile colorate, cele care își schimbă culoarea, cele laminate sau cele mate au evoluat pentru a include modele grafice complexe și creative și culori avansate. Sunt disponibile culori metalice, culori normale și chiar viniluri care se potrivesc cu culorile codurilor de vopsea OEM.

Cum au început să fie folosite colantările auto pentru publicitate?

Aceste colantări auto a început să schimbe maniera în care se face advertising-ul de prin America anilor ’20 și au ajuns să fie joburi în care călătorești. Doar taxiurile aveau reclame lipite pe uși, pentru a promova anumite mărci. Pepsi Co a fost însă prima companie care folosea mașina într-un cadru comercial. Acesta le-a permis să creeze, în esență, un panou în mișcare și să-și promoveze produsul la milioane de oameni 24 de ore din 24/7.

Deci, de ce companiile actuale ar plăti oameni pentru ca aceștia să-și pună un logo de produs, pe mașinile lor? Pentru că le permite să-și facă publicitate 24/7, la sute de mii de oameni, într-un mod care este greu de ignorant, la costuri accesibile.

Oricât de mult ar evolua mediul online în termeni de posibilități de promovare, pentru a fi cu adevărat vizibil un brand trebuie să fie promovat și în mediul offline, iar prin colantare auto se poate ajunge la un public numeros, în mod repetat și într-un mod care să atragă atenția.

De Reținut!
Deci, colantarea auto este o metodă de publicitate eficientă și încă actuală, care te poate ajuta și pe tine să câștigi bani în plus prin simplul fapt că-ți conduci mașina.

Cum poți câștiga bani din colantare auto

De obicei, companiile recurg la companii de mașini pentru a găsi șoferi dispuși să presteze acest serviciu. Ar fi greu și ar trebui mult timp pentru ca firmele individuale să- și găsească șoferi și să-i convingă să-și pună anunțurile pe mașina lor. Aici intră în joc companiile de publicitate care se specializează în colantarea mașinilor. În calitate de conducător auto, te poți înscrie la aceste agenții de publicitate.

De Reținut!
De obicei, este necesar să oferi detalii despre mașina ta, cum ar fi tipul de mașină pe care o conduci; traseul zilnic de navetă; câte ore pe zi conduci și altele. Oferind aceste date, agenția poate estima care este potențialul mașinii tale pentru promovare. Bineînțeles, cu cât conduci mai mult, cu atât vei avea o ofertă mai bună.

Acestea sunt informațiile necesare pe care agențiile de publicitate trebuie să le ia în considerare pentru a găsi un șofer care să poată purta aceste anunțuri prin fața cât mai multor oameni, într-un anumit interval. Odată ce ești acceptat, vei fi introdus în baza lor de date. Apoi, atunci când există un anunț care corespunde profilului tău., vei fi contactat (ă). Ei îți vor spune cât de mult plătește compania și ce trebuie să faci mai departe.

Cum faci bani din colantări auto prin Wrapify

Pe lângă agențiile de publicitate, există platforme online care te pun în contact cu sponsorii dispuși să plătească pentru servicii de colantare și care colaborează chiar cu agenții de publicitate, o astfel de platformă fiind Wrapify.

Platforma este foarte prietenoasă și utilă, oferindu-ți chiar posibilitatea de a estima un câștig potențial pentru un anumit număr de kilometri pe zi. Prețurile diferă bineînțeles în funcție de cât de mare este reclama pe care o promovezi, putând opta pentru colantarea întregii mașini sau doar ușilor spre exemplu.

Platforma îți oferă patru tipuri de colantare auto, după cum urmează:

 • Full
 • Partial
 • Lite
 • Static + (des utilizat de companiile de ridesharing)

Platforma Wrapify funcționează pe baza unei aplicații mobile disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, care permite monitorizarea mașinilor în trafic prin localizarea pe GPS.

Platforma Wrapify nu este încă disponibilă în România, aici dezvoltându-se mai greu acest tip de promovare. De fapt, se pare că au existat încercări, dar astfel de companii nu au avut succes pe piață. Spre exemplu, Carmedia a fost o încercare de car wraping la noi în țară, lansată în 2010, dar care și-a oprit activitatea prin 2014, posibil din cauza lipsei de clienți. Totuși, nu este exclus ca în viitor să renască astfel de platforme.

Această companie oferea servicii de colantare auto pe diverse dimensiuni, de la M la XXL, dimensiunea referindu-se nu la mașină, ci la dimensiunea colantului, adică reclamei pe care voiai să o promovezi.

Învață și cum investești în titluri de stat!

Cum îți schimbă colantarea mașina personală?

De obicei, nu trebuie să schimbi nimic în modalitatea în care te deplasezi zilnic și nici în obiceiurile de conducere. Singurul lucru care se schimbă este vehiculul tău, deoarece trebuie să fie colantat. Pentru a obține anunțul pe mașină, se folosește o tehnică numită „auto wrap”.

Materialul este de obicei vinil decal și este eficient pentru a crea impresia că este un fel de vopsea aplicată direct pe mașină. În funcție de anunț, vinilul poate acoperi o parte sau întreaga mașină. Poți opta pentru bannere, inscripționări auto sau stickere. În prezent, poți găsi servicii de colantare auto și în anunțuri OLX.

Vei vedea în continuarea acestui articol că o colantare auto îți aduce și o serie de beneficii mașinii tale, nu doar posibilitatea de a câștiga bani de la branduri în căutare de promovare. De asemenea, vei descoperi beneficii colantare Uber, una dintre companiile la care poți apela cu încredere dacă vrei să faci bani din această metodă.

Cât de mult poți câștiga din colantări auto?

Depinde! Există diverși factori care determină exact cât ești plătit pentru fiecare sarcină. De exemplu, tipul de mașină pe care o conduci, transportul de zi cu zi sau ruta pe care o parcurgi.

Indiferent dacă anunțul acoperă întreaga mașină sau doar o mică parte, va fi stabilită o anumită sumă de bani alocată. Acestea fiind spuse, în general, vă puteți aștepta să câștigați între 1000 RON și 3000 RON, pe lună, pentru fiecare mașină.

Media rămâne în jur de 2000 RON! Și asta nu e chiar rău. Mai ales având în vedere faptul că nu trebuie să schimbați nimic sau să faceți ceva neobișnuit. Odată ce au pus anunțul pe mașină, asta-i tot. Tot ce faceți este să conduceți în mod normal. Vei vedea în continuarea articolului și cât plătește Bolt pentru colantare sau Uber, ambele servicii fiind populare în România.

Vezi cât poți câștiga și din servicii de mâncare delivery!

Pot primi mașini gratis?

Acum, există cazuri în care nu trebuie să utilizați propria mașină. Uneori, companiile îți vor oferi gratuit o mașină deja înfășurată. Este cunoscut sub numele de promovare „Free Car”. În principiu, compania va cumpăra o mașină pe care o colantează cu propriul anunț și pe care ți-o oferă gratuity în anumite condiții (de exemplu, trebuie să conduceți X număr de ore pe zi).

Din păcate, publicitatea „Free Car” devine tot mai rară, deoarece companiile au găsit alte metode de publicitate mai eficiente. Spre exemplu, pot oferi angajaților mașini colantate cu logo-ul, sloganul și/ sau datele de contact ale companiei. Acest lucru se întâmplă des atunci când angajații au deplasări multe în interes de muncă.

De Reținut!
Mașini gratis poți primi spre exemplu dacă te înscrii în programul de colantare Uber. De fapt, dacă devii șofer la Uber, dar nu ai mașină personală și închiriezi o mașină deja colantată, vei primi colantere Uber bonus în funcție de cât de mult ai condus în luna anterioară. Deci, da, încă este posibil să primești mașini gratis și să faci bani din colantare.

Cerințe pentru a conduce o mașină

După cum am menționat mai devreme, companiile caută anumite tipuri de autoturisme și persoane care călătoresc pe rute aglomerate. Deci, locația ta geografică joacă un rol imens în a obține sau nu una dintre aceste distracții.

De exemplu, dacă Apple ar plăti un șofer care să conducă o mașină înfășurată cu un anunț pentru un iPhone nou, probabil că ar dori pe cineva care se deplasează lângă o facultate, deoarece studenții sunt un segment important de utilizatori de produse Apple.

Cum faci bani din colantări auto în România

Deocamdată, în România putem vorbi de colantare auto din care să câștigi bani pentru companii precum Uber și Bolt. În continuare, îți vom oferi informațiile necesare despre program colantare Bolt și condiții colantare Uber. Află în continuare cât plateste bolt pentru colantare, dar și Uber!

Programul de colantare Bolt

Pentru a te putea înscrie în programul de colantare Bolt trebuie să fii înscris ca șofer în aplicație. Cu alte cuvinte, doar șoferii pot beneficia de bonus colantare Bolt 2023. Dacă nu faci încă parte din comunitatea șoferilor acestei companii, citește articolul nostru despre cum devii șofer Bolt și poți începe să faci reclamă Bolt pentru câștiguri mai mari!

Pentru a te înscrie în programul Bolt colantare, vei urma pașii de mai jos:

1

Pentru început, intri pe site-ul Bolt și accesezi formularul aferent înscrierii în program.

2

Apoi, completezi formularul cu datele cerute (spre exemplu, anul de fabricație al mașinii, marca mașinii, motorizare, etc).

3

Mașinile introduse vor primi un scor din partea companiei și cele mai bune vor fi selectate pentru a face reclamă Bolt.

Pentru a fi eligibil să primești un colant Bolt, trebuie să îndeplinești următoarele condiții colantare Bolt:

 • Să aibă ca an de fabricație 2014+
 • Să nu aibă bandou de plastic pe uși
 • Să fie îngrijită și plăcută estetic

Aceste condiții colantare Bolt reprezintă și criteriile după care se stabilește scorul, în selectarea mașinilor contând foarte mult anul de fabricație (mașinile noi au șanse mai mari să fie selectate în program), tipul de motorizare (mașinile hibride au mai mari șanse să fie selectate în comparație cu cele electrice) și modelul mașinii.

Trebuie să menționăm că deși anul fabricației este foarte important pentru a te înscrie în programul Bolt colantări, mașinile mai vechi de 2014 pot fi de asemenea acceptate dacă sunt într-o stare foarte bună sau sunt mărci premium. Ideea este ca mașina pe care se lipește un colant Bolt să iasă în evidență în trafic și o mașină vintage cu siguranță va capta atenția tuturor.

De Reținut!
Dacă ai fost selectat pentru reclamă Bolt, compania se va ocupa de acest proces, iar tu va trebui doar să completezi lunar un formular trimis de companie. Formularul cuprinde atât date, cât și imagini și este foarte important să furnizezi toate datele corect și în timp util pentru că în caz contrar, riști să nu primești bonus colant Bolt pentru luna respectivă.

Ce bonus colantare Bolt 2023 pot câștiga

Dacă te întrebi care este minimul preț colantare Bolt, trebuie să știi că acesta depinde de mai mulți factori. Un bonus colantare Bolt 2023 este structurat pe mai multe praguri colant Bolt, deci cât plătește Bolt pentru colantare diferă în funcție de numărul de curse pe care le faci și de orașul în care ești șofer.

Totuși, fii sigur că preț colantare Bolt va fi pe măsura implicării tale, un număr mai mare de curse aducându-ți și un bonus generos în fiecare lună.

Despre praguri colant Bolt, vei afla mai multe direct de la un operator al companiei pentru că acestea diferă în funcție de orașul în care activezi și de numărul curselor efectuate într-o lună. Deci, un bonus colant Uber poate diferi de la lună la lună. Cert este că vei primi un bonus mai mare cu cât activezi într-un oraș mai mare și finalizezi mai multe curse într-o lună.

Vei primi acest bonus colantare Bolt 2023 pentru fiecare lună în prima săptămână a lunii următoare în care ai făcut colantări Bolt. Spre exemplu, vei primi în prima săptămână a lunii februarie bonusul pentru cursele pe luna ianuarie.

Beneficii colantare Bolt

Dacă te-ai decis să te înscrii într-un program colantare Bolt, probabil ești interesat și de acele beneficii colantare Bolt de care poți avea parte. Iată unele dintre cele mai importante:

 • înscrierea în program se face foarte simplu prin completarea unui formular online
 • bonusul este plătit lunar, în prima săptămână a lunii (vei primi bonusul pe luna precedentă)
 • există mai multe praguri colant Bolt în funcție de numărul de curse și orașul în care activezi, ceea ce face ca bonusul să fie pe măsura eforturilor tale
 • poți beneficia de bonus și dacă mașina este mai veche de anul 2014, atât timp cât mașina se află într-o stare foarte bună

Program colantare Uber: condiții colantare Uber

vezi cât plătește uber pentru colantare

Programul de colantare Uber este o altă modalitate prin care poți câștiga bani doar plimbându-te cu mașina. La capitolul condiții colantare Uber, acestea sunt aproximativ la fel precum în cazul Bolt colantare. Practic, trebuie să ai o mașină în stare bună, îngrijită și să nu fie mai veche de 14 ani.

Acest program colantare Uber funcționează pe bază de contract și numai după semnarea contractului, mașina poate fi colantată. Un consultant de la Uber îți va oferi toate detaliile despre colantare Uber și te va programa într-o anumită zi pentru colantare la o companie parteneră. Îți vei putea pune colant Uber doar la o companie de colantări parteneră, pe baza contractului în ziua și la ora menționate de consultantul Uber.

Nu știi ce să alegi: Bolt sau Uber? Citește articolul din link și vezi avantajele și dezavantajele celor două servicii de ridesharing!

Bonus colant Uber: cât plătește Uber pentru colantare

Un bonus colant Uber diferă în funcție de mai multe aspecte pe care ți le va comunica consultantul Uber. Acestea pot fi numărul de ore pe care le petreci în trafic sau zona în care conduci. În cazul în care nu ai o mașină și închiriezi una de la Uber, deja colantată, trebuie să știi că vei primi colantare Uber bonus integral.

Dacă te întrebi cât plătește Uber pentru colantare, am putea spune că vei putea câștiga între 400 RON – 1.200 RON / lună, dar acesta este un câștig mediu, poți câștiga chiar mai mult. La această sumă se adaugă și cât câștigă un șofer Uber în mod obișnuit.

Beneficii colantare Uber

Dacă apelezi la Uber, te vei bucura de o serie de beneficii colantare Uber, după cum urmează:

 • Vei primi pentru un bonus colant Uber lunar, 100% garantat, care poat ajunge la sume generoase dacă conduci frecvent
 • Poți primi mașina deja colantată dacă ești șofer și vei primi bonus colant Uber din prima lună
 • Dacă intri în program colantare Uber, vei primi bani pentru colantare și în același timp vei avea mașină protejată de zgârieturi sau rugină

Vei afla mai multe beneficii colantare Uber atunci când te va suna un consultant al companiei.

Dacă vrei să faci bani cu mașina, dar colantarea nu îți surâde, poți face bani cu Black Cab. Vezi Black Cab păreri!

Beneficii colantare Bolt sau Uber și beneficii generale ale colantării

Acum că ai aflat ce program colantare Uber și Bolt există, trebuie să știi că vei avea parte de multe beneficii colantare Bolt / Uber. Vorbim și de beneficii generale de care se va bucura mașina ta, indiferent de colantarea pe care o faci.

Iată care sunt motivele pentru care te încurajăm să te înscrii într-un program colantare Bolt, Uber sau pentru orice altă companie:

Este un serviciu foarte la îndemână

Tot ce trebuie să faci este să găsești o firmă care se ocupă cu așa ceva în apropierea casei tale. Spre exemplu, dacă locuiești în București, Cluj sau Constanța poți apela la un bonus colant Uber.

Apoi, va trebui să îi contactezi și să le spui ce mașină ai și care sunt obișnuințele tale în materie de condus. Cu cât petreci mai mult timp în zone aglomerate sau de interes pentru respectiva companie, cu atât devii mai prețios. Fii sincer în ceea ce declari. Tratează acest lucru ca pe un interviu pentur angajarea la muncă. Dacă minți, atunci vei fi penalizat și nimeni nu își dorește acest lucru.

Vezi și cât câștigă un livrator Bringo!

Faci bani fără niciun efort

Dacă ești student sau pensionar și ai o mulțime de timp liber, această activitate este perfectă pentru tine. Vei cunoaște orașul mai bine, vei întâlni oameni și vei căștiga bani în plus, fără prea mult efort. Desigur, condiția este să parcurgi un anumit număr de kilometri pe zi, săptămână sau lună. Fiecare companie are cerințele sale, dar ideea e că, la fel ca la colantări Uber și Bolt, tu decizi timpul pe care îl aloci acestei activități extra.

Merită să investești în colantarea mașinii

Pentru că trăim într-o lume digitală, cele mai multe campanii sunt orientate spre acest tip de advertising. Dar, este important să reținem faptul că și metodele clasice sunt foarte eficiente. Colantarea mașinii sau a metroului sunt printre cele mai eficiente metode de a face publicitate și, implicit, de a avea conversii. Așa că, chiar dacă trebuie să plătești pentru a avea mașina colantată, micul efort financiar merită.

Colantul protejează mașina de rugină sau zgârieturi

După câțiva ani de utilizare intensă a mașinii, probabil te gândești la vopsirea acesteia din cauza ruginei. Dar vopsirea integrală a mașinii presupune costuri destul de mari pe care poate nu ți le permiți în momentul respectiv, iar colantarea este o alternativă accesibilă și durabilă. Colantul este rezistent și poate fi aplicat după eliminarea ruginei, dar cel mai indicat este să previi rugina prin colantarea din timp a mașinii.

De Reținut!
Chiar dacă la colantare Uber condiții am menționat că mașina trebuie să fie într-o stare foarte bună, zgârieturile sau urmele mici de rugină nu vor reprezenta o problemă.

De asemenea, dacă mașina ta prezintă urme de zgârieturi, acestea pot fi rapid acoperite prin colantare, iar dacă nu ai zgârieturi, colantarea te va ajuta să-ți menții mașina intactă.
Mai menționăm încă o dată cât este de important să îți faci un program care să te avantajeze. Scopul acestei activități este de a genera ceva venituri suplimentare, în timp ce îți vezi de treburile tale personale.

Dacă ești o persoană care face multe drumuri naționale, internaționale sau face pur și simplu naveta, colantări Uber, Bolt sau alte tipuri de colantări auto ar putea fi soluția perfectă pentru extra-cash. Există numeroase idei de a face bani în timpul liber, iar colantarea este una dintre ele! Tot ce trebuie să faci este să te informezi corect și să te implici cât poți de mult!

Concluzii

Acum că ai aflat cum poți obține un bonus colantare Bolt 2023 și cât plătește Uber pentru colantare, dar și avantajele colantării mașinii, poți începe să câștigi bani în plus. Aceasta este o modalitate ușoară de a învăța cum sa faci bani rapid și ușor. Evident, nu te poți aștepta să te îmbogățești, dar poți face o sumă suplimentară de până la 3000 RON pe lună din cât plătește Uber pentru colantare sau Bolt.

Tu ce crezi? Ai o mașină gata pentru colantare sau știi pe cineva care are? Dacă da, nu mai sta pe gânduri și hai să distrezi în timp ce conduci și mai faci și bani!

Don Casino Păreri: primele noastre impresii despre Don.ro

Don Casino pare să fie mai mult decât așteptat pe piața jocurilor…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino Bonus de Bun Venit: până la 2.000 RON + 50 Rotiri Extra

Pachetul de bun venit este prima surpriză pe care o vei primi…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino verificare cont: ce documente trebuie să trimiți

Una din veștile proaspete de pe piața jocurilor de noroc este Don…
Monica - decembrie 8, 2023