Idei de afaceri mici pentru femei

Cele mai bune 15 idei de afaceri mici pentru femei în 2023

5/5 - (2 votes)
Mirela - ianuarie 30, 2023

Dacă ești femeie și vrei să faci bani, nu trebuie să mai cauți idei sau job-uri online, ai ajuns în locul potrivit. Îți vom prezenta în continuare idei de afaceri mici pentru femei sau chiar și idei de afaceri de acasa pentru femei.

Așadar, dacă vrei să nu mai irosești timpul cu locuri de muncă, vezi în continuare 15 idei de afaceri pentru femei!

Prin ce se caracterizează idei de afaceri mici pentru femei

Unele site-uri ar prezenta idei de afaceri mici pentru femei prin investiții pe termen scurt uzuale, pentru toată lumea, însă nu FaciBaniOnline. Aici, vei găsi idei de afaceri pentru femei atent alese pentru a fi ușor de preluat.

Așadar, aceste idei de afaceri mici pentru femei sunt alese pe baza unor criterii, precum cerințele financiare sau de efort, opțiunile de a începe aceste afaceri din confortul propriei case, în cazul în care vorbim de idei de afaceri de acasa pentru femei și accesibilitatea, adică cât de ușor va fi pentru orice persoană să le înceapă.

TOP 15 idei de afaceri mici pentru femei în 2023

Cu toate acestea, haide să explorăm care sunt cele mai bune 15 idei de afaceri mici pentru femei și ce va trebui să faci pentru a începe oricare dintre aceste modalități.

1. Deschide un salon de înfrumusețare

Începem lista cu o idee la care multe femei probabil că deja s-au gândit, anume deschiderea unui salon de înfrumusețare. Deși poate părea că este vorba de o afacere mare cu multe investiții ce trebuie făcute înainte, se încadrează perfect în idei de afaceri mici pentru femei.

Cu toate acestea, pe lângă eforturile pe care va trebui să le faci, acestea sunt investițiile financiare care trebuie făcute înainte:

  • Înființarea unei firme SRL: În jur de 1000 RON
  • Chirie pe 3 luni: În jur de 15000 RON, în funcție de locația aleasă
  • Dosar la DSP: În jur de 250 RON
  • Renovarea și introducerea utilităților în salon: În jur de 50.000 RON, în funcție de ce servicii vei oferi
  • Ojă, fixativ și alte consumabile necesare: În jur de 5000 RON
  • Siguranța salonului (paza): În jur de 1500 RON pe lună, în funcție de firma aleasă
De Reținut!
Așadar, deschiderea unui salon de înfrumusețare va avea nevoie de o investiție initială de aproximativ 73,000 RON, însă nu te simți descurajată, întrucât îți poți recupera investiția în jur de 1-2 ani, iar apoi, vei avea lunar doar profit.

2. Creșterea animalelor de carne sau de rasă

Creșterea animalelor este o afacere străveche care nu a dat niciodată greș. Dacă plănuiești să crești animale de carne, investițiile nu sunt mari, porcii se cumpără cu aproximativ 15 RON pe kg, iar pentru o oaie pretul este de aproximativ 5-10 RON pe kg. Din aceste animale nu doar că poți vinde carnea la un profit decent, ci și alte materiale, precum lâna și laptele în cazul unei oi.

Totuși, dacă nu ai posibilitatea de a crește animale la curte, poți crește animale de rasă. Investiția inițială te va duce la 600-1000 EUR pentru 2 animale de rasă, însă odată ce acestea fac pui, îți vei recupera investiția mai repede decât te-ai aștepta. De exemplu, pentru un câine bichon, vei primi 800-1000 RON.

Deși presupune destul de mult efort să crești animale de rasă sau animale de carne, cea mai bună parte este că nu ai nevoie de autorizații speciale sau de a plăti taxe suplimentare.

3. Cultivarea legumelor și fructelor naturale

Dacă tot vorbim de idei de afaceri mici pentru femei în zone rurale, trebuie să menționăm și cultivarea legumelor și/sau fructelor naturale. Deși este o afacere mai veche decât creșterea animalelor,  dă roade pentru oricine încearcă, având în vedere că este și una dintre cele mai bune locuri de muncă în străinătate. Cea mai bună parte este că poate fi combinată foarte ușor cu creșterea animalelor, astfel aducându-ți profituri semnificative.

4. Handmade idei de afaceri mici pentru femei

Deși poți profita pe deplin de creația mamei natură, de ce să nu profiți pe deplin de creațiile tale? Nu doar că nu ai nevoie de investiții finaciare pentru a o începe să vinzi obiecte făcute de tine, dar este o modalitate potrivită dacă te întrebi cum să faci bani online de acasă. Nu va dura mult până găsesti cumpărător, întrucât poți vinde pe Etsy sau chiar și prin anunțuri pe rețelele sociale. Mai mult, după ce deja faci experiență în domeniu, ți-ai putea deschide chiar propria firmă.

5. Deschiderea unui magazin online sau fizic

Te pricepi la ceva sau ai cunoștințe superioare într-un domeniu? Atunci deja ești 50% gata cu deschiderea magazinului tău de specialitate. Deși presupune investiții financiare mari, profiturile sunt pe măsură. Nu numai asta, vei putea să faci ce îți place și să câștigi bani prin asta. Fie că deschizi un salon de înfrumusețare, o agenție de PR sau un magazin de obiecte second-hand, nu va dura mult până găsești cumpărător.

Vezi și cum investești în titluri de stat!

6. Babysitting

Știm că poate sună dubios, având în vedere că este mai mult un job decât o afacere, însă te-ar putea surprinde că poți deschide o afacere de babysitting. Dacă ești dispusă să depui efort, poți începe să faci babysitting ca un job secundar, iar după ce ai dobândit încredere prin servicii de calitate, îți poți deschide propria ta afacere care oferă servicii de babysitting clienților mulțumiți. Astfel, te extinzi rapid și profiturile cresc pe măsură.

Dacă vrei să îți faci publicitate online, vezi peste 25 de metode de promovare online!

7. Recondiționare mobilă sau obiecte de valoare

Știm cu toții că majoritatea femeilor sunt pasionate de design interior, dar de ce să nu începi o afacere din asta? Nu vorbim despre afacere de design interior, întrucât recondiționarea mobilei sau obiectelor de valoare nu necesită o facultate terminată, ci doar puțină imaginație și istețime. Recondiționarea nu necesită multe investiții, însă profiturile pot fi considerabile.

8. Gătit de acasă pentru diverși clienți

Dacă te pricepi în bucătărie, deja ai tot ce îți trebuie pentru a începe una dintre cele mai apetisante idei de afaceri pentru femei casnice, anume gătitul. Este simplu, primești o comandă pentru un fel de mâncare iar tu îl prepari, cu un preț pe care îl poți pune mai mare decât cel din restaurante, întrucât este făcut în casă. Dacă te gândești că nu vei găsi clienți, trebuie să știi că mâncarea făcută în casă este tot mai căutată în ultimele timpuri de oamenii care nu au timp să gătească, însă tot ar vrea să mănânce home-made.

Vezi mai multe metode de a face bani din livrări!

9. Organizarea unui afterschool

Orice femeie are un simț matern aparte, așa că organizarea unui afterschool este o modalitate excelentă de a petrece timp cu copii sau adolescenți tineri. Dacă te întrebi ce este un afterschool, află că este un program relativ nou apărut de activități în afara școlii. Deci, pe scurt, după ce orele se termină, vei ține diverse feluri de activități cu copii, de la desenat până la jocuri.

Un astfel de program îți va aduce câștiguri generoase, întrucât este un program căutat și prețuit.

10. Organizează ore de meditații online

Dacă tot suntem la subiectul acesta, de ce să nu vorbim și de meditații, mai exact ceva ce poți vinde online? Având în vedere că lumea se folosește tot mai mult de tehnologie, era doar o problemă de timp până apăreau meditațiile online. Așadar, dacă ai cunoștințe în orice fel de profil școlar și cauți idei de afaceri pentru femei casnice, poți face meditații pe sume generoase, având în vedere că ai putea ajunge și la 2000 RON doar după 10 ședințe.

11. Ține cursuri online pe orice domeniu

Tot din aria de idei de afaceri pentru femei casnice menționăm și cursurile online.  Acestea pot avea o multitudine de subiecte, nu doar teorii cu profil școlar, ci și cursuri de make-up sau de social media. Așadar, pentru orice lucru la care ești bună, mai sunt o multitudine de oameni care ar vrea să afle mai multe despre subiect.

Învață mai multe despre cât câștigi din cursuri online!

12. Interesează-te de domeniul apiculturii

Poate că te gândești la creșterea albinelor ca fiind o activitate distantă, la care nu te-ai pricepe, însă odată ce realizezi cât de ușor de obținută este mierea și cât de scump este un borcan, începi să înțelegi că este una dintre cele mai bune idei de afaceri mici pentru femei.

Nu numai atât, mierea pe care o vinzi tu va fi chiar mai scumpă decât cea din magazine, având în vedere că este la mare căutare mierea 100% naturală.

13. Deschide-ți o croitorie profesională

Dacă te gândești la idei de afaceri mici pentru femei, cu siguranță ți-a trecut prin cap și croitoria ca fiind o eventuală afacere profitabilă. Această idee este una dintre cele care pot fi începute ca un proiect mic, pe parcurs fiind dezvoltată într-o afacere profitabilă. Nu doar atât, tainele croitoriei sunt bine întelese de femei, așa că este cu atât mai bine dacă poți transforma acest talent aproape natural în una din opțiunile de idei de afaceri pentru femei casnice.

14. Creșterea plantelor decorative

Am vorbit mai devreme despre creșterea legumelor și fructelor ca fiind una dintre cele mai bune idei de afaceri mici pentru femei în zone rurale, însă dacă ești pasionată de domeniul botanic, poți să crești și din oraș plante decorative. Un exemplu bun este un copac bonsai, care poate fi vândut de la 1000 la 10000 RON.

15. Oferă servicii de redactare/ publicitate

Într-o lume în care consumerismul ia tot mai mult amploare, tot felul de firme apelează la tehnici de comunicare pentru a ieși în evidență. Dacă te pricepi la scris sau la desenat, de ce să nu oferi tu aceste avantaje? Poți scrie materiale publicitare sau poți desena postere, în funcție de talentul tău, iar în timp ai posibilitatea de a-ți deschide o firmă independentă.

Află mai multe despre ce face un copywriter!

Ofertă fără Depunere

111 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Verificarea Contului

Cod Bonus: 111VERIFICARE
Joacă gratis Burning Hot cu 111 Rotiri Gratuite Fără Depunere!
Joaca Acum

Merită investiția în idei de afaceri mici pentru femei 2023?

Cu toate aceste opțiuni la dispoziție, probabil te gândești dacă se merită idei de afaceri pentru femei, mai ales în România. De aceea, ne-am gândit să dezbatem un pic acest subiect, dacă se merită să începi idei de afaceri mici pentru femei în 2023.

În primul rând, probabil că este un detaliu la care deja te-ai gândit, însă dacă este să vorbim de idei de afaceri pentru femei casnice sau handmade idei de afaceri mici pentru femei, automat vorbim de câștiguri mai mari decât la un job obișnuit, chiar și dacă este să vorbim despre cele mai bune site-uri care te plătesc.

Unele idei de afaceri pentru femei sunt într-adevăr profitabile, cum ar fi organizarea unui after-school sau creșterea plantelor decorative.

Nu este vorba doar de profit financiar, ci are și un sens mai profund, anume ce lași în urmă. După ce îți dezvolți afacerea și ajungi într-un punct în care putem deja să vorbim de idei de afaceri pentru femei în toata regula, poți lăsa această afacere moștenire, un avantaj mai benefic decât orice fel de profit.

De Reținut!
Pe de altă parte, acum este momentul să profiți de context. România este în continuă prosperitate și multe afaceri ale occidentului devin dintr-o zi în alta afaceri pe care le poți găsi în orașele noastre. Așadar, este momentul ideal de a profita de context cât competiția nu este mare sau cât cererea ajunge la cote avantajoase.

Concluzii

Dacă vrei și tu să profiți de idei de afaceri mici pentru femei în 2023, ce mai aștepți? Ai toate instrumentele la dispoziție, plus că acum știi cele mai bune idei de a începe să-ți faci un viitor de succes.

Te invităm să te folosești de aceste idei și să vezi din propria ta experiență cum îți poți schimba viața cu efort minim!

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023