meserii bine plătite în România 2022

Domenii și meserii bine plătite în România - ce să lucrezi în 2024

4.8/5 - (10 votes)

Piața locurilor de muncă oferă diferite oportunități de angajare, uneori mai bine plătite, alteori mai puțin. Descoperă cel mai nou top meserii bine plătite din diverse domenii, incusiv cele mai bine plătite joburi de acasă! Vezi aici cele mai bine plătite joburi din România în 2024, dar și domenii bine plătite în viitorul apropiat! ✔️

Top 10 cele mai bine plătite meserii din România

Cele mai bine plătite joburi din România

Dinamismul pieței locurilor de muncă a ajuns de-a lungul timpului să influențeze anumite domenii, care au pus la bătaie cele mai bine plătite joburi din România. Anul 2024 a creat o ierarhizare a locurilor de muncă, în care sectorul IT este fruntaș și oferă cele mai bănoase meserii de pe piață. Însă, sectorul IT nu este singurul sector care oferă meserii bine plătite. Haide să vedem împreună cum arată top 10 cele mai bine plătite meserii din România în 2024!

Ofertă fără Depunere

25 Rotiri Gratuite fără depunere la verificarea contului

Ia o pauză bine meritată și distrează-te cu 25 Rotiri Gratis!
Joaca Acum

Top 10 cele mai bine plătite meserii din România

JobVenit Anual
✔️ Director General CEO🤑 360.000 – 503.000 RON
✔️ Avocat corporatist🤑 99.000 – 180.000 RON
✔️ Manager Sisteme IT🤑 84.000 – 180.000 RON
✔️ Full-Stack Developer🤑 80.000 – 175.000 RON
✔️ Senior Data Scientist🤑 80.000 – 168.000 RON
✔️ Inginer de Computer Hardware 🤑 77.000 – 136.000 RON
✔️ Bancher de Investiții🤑 75.000 – 136.000 RON
✔️ Marketing Manager🤑 53.000 – 123.000 RON
✔️ Manager Resurse Umane🤑 42.000 – 123.000 RON
✔️ Ofițer de protecție a datelor🤑 70.000 – 120.000 RON
Bonus de Bun Venit Fără Depunere

100 RON Gratis Fără Depunere

Distrează-te în timpul liber cu 100 RON Gratis la jocuri Novomatic!
Joaca Acum

1. Director General CEO

Director General CEO este una dintre cele mai bine plătite meserii din România, salariul încadrându-se în intervalul 360.000 ron și 503.000 ron anual. Jobul nu face parte din categoria de meserii plătite bine pe degeaba, pentru că exercitarea acesteia presupune și deținerea unui set complex de competențe.

Acest set trebuie să conțină diverse abilități, începând de la cele de comunicare până la abilitatea de a lua decizii rapide în momente tensionate și de maximă importanță.

2. Manager Sisteme IT

Manager Sisteme IT este una dintre cele mai bune meserii din România, salariul fiind de aproximativ 84.000 – 180.000 lei anual. În afară de faptul că această meserie este una dintre cele mai bine plătite meserii de pe piață, rolul unui asemenea manager constă în asigurarea securității rețelelor companiei, gestionarea up-grade-urilor din partea de software și de hardware și să rezolve potențialele probleme tehnice.

3. Avocat corporatist

Din lista cu cele mai bine plătite meserii din România nu putea lipsi nici meseria de avocat. Ca avocat corporatist, poți câștiga între 99.000 ron și 180.000 ron anual, meseria făcând parte din top cele mai bine plătite meserii.

Sarcinile unei astfel de persoane constau în oferirea de consiliere pe parte juridică companiilor, în legătură cu drepturile și obligațiile legale ale acestora, se ocupă de contracte și de multe alte aspecte cu caracter legal care se aplică companiilor.

De Reținut!
Cu siguranță, meseria de avocat corporatist se află printre acele profesii bine plătite în România și îți poate aduce un venit care să-ți asigure un stil de viață destul de ridicat.

4. Full-Stack Developer

Făcând parte din cele mai bine plătite joburi din România, remunerația este de 80.000 ron până la 175.000 ron anual. Este un job dinamic și presupune deținerea unui pachet de informații generos despre dezvoltarea front-end și back-end. Mai exact, e necesar să cunoști 5-6 limbaje de programare.

5. Senior Data Scientist

Face parte din acele joburi care plătite bine cu un salariu cuprins între 80.000 ron și 168.000 ron pe an. Rolul unui Senior Data Scientist constă în analizarea și interpretarea datelor ce au fost colectate din anumite domenii. În această meserie e nevoie de competențe din sfera științelor exacte, cum sunt matematica și statistica.

6. Inginer de Computer Hardware

Inginerul de computer hardware face parte tot din cele mai bănoase meserii din România, și nu numai, fiind și un job de viitor. Un astfel de inginer are un salariu anual cuprins între 77.000 ron și 136.000 ron. Aceste e responsabil de testarea și analizarea componentelor și sistemelor unui calculator. Este unul dintre cele mai plătite joburi din industria IT.

7. Bancher de Investiții

În topul cu cele mai bine plătite meserii din România trebuie să includem și meseria de bancher. Un bancher de investiții are un salariu anual cuprins între 75.000 ron și 136.000 ron. Sarcinile devin treptat mai complexe și se pornește de la postul de analist. Jobul presupune efectuarea analizei pieței, crearea rapoartelor și a previziunilor financiare.

👉 Descoperă și cele mai bune investiții pe termen scurt! 👈

8. Marketing Manager

Marketing manager se află în top 10 meserii bine plătite în Romania, salariul anual fiind de 53.000 ron – 123.000 ron. Atribuțiile unui manager de marketing online constau în managementul angajaților, monitorizarea bugetului disponibil, analiza campaniilor de marketing în desfășurare și crearea de diverse strategii promoționale.

9. Manager Resurse Umane

Managerul de Resurse Umane face parte din acele joburi bine plătite în România, salariul anual având o valoare cuprinsă între 42.000 ron și 123.000 ron. Sarcinile constau în intervievarea și angajarea personalului, soluționarea conflictelor existente între angajați și supravegherea plății remunerațiilor lunare.

10. Ofițer de protecție a datelor

Este unul dintre acele meserii bine plătite în România și salariul lunar al unui ofițer de protecție a datelor poate ajunge la aproximativ 5.700 ron, principalele sale atribuții constând în asigurarea securității datelor clienților și utilizatorilor site-urilor.

Meseria face parte din top meserii bine plătite și presupune elaborarea politicilor și procedurilor necesare protecției datelor cu caracter personal, efectuarea analizelor necesare estimării potențialelor riscuri și a impactului eventualelor incidente de securitate.

Deși lista continuă cu salarii generoase, acesta a fost top 10 meserii bine plătite în anul 2024. Domeniile sunt destul de atractive, așa că nu ezita să consulți periodic lista cu joburi plătite bine în România.

👉 Articol recomandat: Top joburi în care călătorești 👈

Joburi bine plătite la stat

Sistemul bugetar furnizează la rândul său unele din cele mai bine plătite joburi din România, fiecare post în parte având avantajele sale. Iată câteva exemple de cele mai bune joburi la stat:

  • Posturi din învățământul superior și activități profesionale, științifice și tehnice;
De Reținut!
Salariul lunar brut pentru astfel de profesii bine plătite este de 130.000 ron și 155.000 ron.
  • Posturi în administrație publică și apărare, asigurări sociale din domeniul public și activități profesionale, științifice și tehnice;
De Reținut!
Salariile lunare brute sunt cuprinse între 100.000 ron și 130.000 ron.
  • Posturi în intermedieri financiare și asigurări și în activități culturale și recreative;
De Reținut!
Aici, salariile lunare brute încep de la 80.000 ron și ating 100.000 ron.
  • Posturi în lucrări de reparații autovehicule, activități profesionale, științifice și tehnice și intermedieri financiare și asigurări;
De Reținut!
În acest caz, salariile lunare brute sunt cuprinse între 70.000 ron – 80.000 ron
  • Posturi în administrația publică și apărare, asigurări sociale din sistemul public și sănătate și asistență socială.
De Reținut!
Și aici salariile lunare brute sunt destul de mari, de la 60.000 ron la 70.000 ron.

Acestea au fost domenii de muncă bine plătite din sistemul bugetar al țării noastre, deși enumerarea poate continua.

Acum că ne-am lămurit cum stă treaba în sectorul de stat, haide să vedem ce meserii bănoase în România sunt disponibile și pentru studenți.

Cele mai bine plătite joburi din România pentru studenți

Studenții sunt o mână de lucru destul de maleabilă și de dispusă să se implice pe piața muncii. Însă, având în vedere faptul că programul unui student este destul de încărcat, și oferta de locuri de muncă este puțin mai restrânsă. Însă, haide să vedem care sunt cele mai bănoase meserii pentru studenți!

Agent de vânzări

Postul de agent de vânzări este unul dintre cele mai bune joburi plătite pentru studenții, salariile variind între 2.000 de ron și 5.500 ron, în funcție de implicare și comisioanele încasate.

Pe același nivel se situează și postul de curier pentru mâncare delivery, și aici, salariul variind în funcție de efortul depus, anume de numărul de ore lucrate.

Asistent manager

Dacă ai înclinații înspre domeniul managementului, poți opta pentru una din top meserii bine plătite și poți lucra pe un post de secretariat, anume de Assistant manager, salariul mediu fiind de aproximativ 2.600-2.800 ron, în unele zone ale țării depășind pragul de 3.0000 ron (Cluj).

Salariul poate varia și în funcție de domeniu. De exemplu, în industria gazelor naturale, un asistent manager are un salariu peste 3.500 ron. De asemenea, poți găsi un post ca asistent virtual.

Customer Care Representative

Customer Care Representative face parte din cele mai bine plătite meserii disponibile pentru studenți, programul fiind flexibil și existând și posibilitatea de a avansa.

Salariul este motivant și poate depăși 4.000 ron la un program full time, dacă vei desfășura activitatea într-o limbă străină.

👉 Vezi și ce poți închiria să faci bani! 👈

Specialist în achiziții

Specialist achiziții este unul dintre acele joburi care se plătesc bine, a cărui remunerație depinde de performanța angajatului. După ce vei câștiga puțină experiență, vei putea atinge un prag salarial de 4.000 ron net pe lună.

Operator de sondaje de opinie

Postul de operator sondaj de opinie este un alt job disponibil pentru studenți, salariul brut lunar fiind de aproximativ 3.050 ron.

Deși salariul este mai mic, e un job care poate fi prestat cu ușurință în regim part-time. Află mai multe despre cum poți câștiga bani din chestionare plătite online!

Editor junior

Editor Junior este unul dintre cele mai bune joburi pentru studenți, cererea crescând considerabil în ultimii ani. Un editor junior sau un copywriter poate câștiga între 2.000 și 3.000 lei net, în funcție de programul de lucru ales, iar dacă vrei să ai un program cât mai flexibil, caută oportunități pe platforme freelancing România!

👉 Descoperă mai multe idei despre cum să faci bani ca student! 👈

Meserii bine plătite de acasă în România

În ultimii ani, posibilitatea de a face bani de acasă online a crescut foarte mult, acest sistem de lucru fiind adoptat din ce în ce mai mult de către angajator și oferta de joburi de acasă bine plătite fiind îmbogățită periodic. Vom vedea în continuare care sunt cele mai bine plătite joburi online pe care le poți face chiar de acasă!

Cele mai bine plătite joburi online în IT

Domeniul IT este un domeniu care asigură profesii bine plătite, atât timp cât deții competențele necesare. În acest domeniu poți opta pentru colaborare în regim freelancing sau angajare la companii de profil.

În acest domeniu poți alege locuri de muncă precum programator, expert în baze de date, designer grafic sau administrator de rețea. În funcție de postul ales, de experiență și de nivelul competențelor, salariile pot depăși și pragul de 6.000 – 8.000 euro pe lună.

Joburi online de acasă bine plătite în domeniul investițiilor

Investițiile la bursă sunt de actualitate și capătă treptat dimensiunea unui trend, din ce în ce mai multă lume fiind tentată de această profesie, de multe ori chiar și de investiție. Dacă deții cunoștințele necesare sau pur și simplu ești pasionat de diverse investiții, poți opta pentru o slujbă ca investitor la bursă în acțiuni sau agent de investiții în criptomonede.

👉 Vezi și ce poți închiria să faci bani! 👈

Alte joburi de acasă bine plătite

Dacă nu ești un as în domeniile mai sus menționate, nu trebuie să intri în panică, deoarece mai sunt și alte slujbe care îți pot aduce salarii bune în diverse domenii.

Așadar, poți opta pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi online, precum content writer, copywriter, expert SEO, creator de site-uri, designer graphic, specialist Google și Facebook Ads. Acestea fac parte din cele mai bine plătite joburi din România care pot fi prestate de acasă, câștigurile depinzând direct de volumul de muncă depus. Cu cât lucrezi mai multe ore, cu atât mai mult vei câștiga.

Printre joburi care se plătesc bine în regim remote sunt și cele de call-center, în care salariul este mai mare dacă prestezi acest serviciu într-o limbă străină în care poți vorbi cursiv.

👉 Articol recomandat: Idei de afaceri 2024 cu bani puțini 👈

Domenii bine plătite în România 2024

Văzând care sunt cele mai bine plătite joburi din România 2024 probabil ți-ai dat seama și care sunt acele domenii în care se câștigă bine. Dar am adăugat în tabelul de mai jos exact cele 5 domenii bine plătite în România și salariul lunar pentru fiecare.

Domenii bine plătiteSalarii medii (net)*
IT Software ➜6.000 RON ✔️
Management ➜5.000 RON ✔️
Project Management ➜5.000 RON ✔️
IT Hardware ➜4.100 RON ✔️
Proiectare civilă ➜4.095 RON ✔️
*conform Salario, eJobs

Alte domenii bine plătite în România

  • Editare și copywriting – 3.000 – 6.000 RON
  • Consultanță financiară și în alte domenii – 3.000 – 10.000 RON
  • Finanțe – 3.000 – 7.000 RON
  • Drept – 3.000 – 15.000 RON
  • Sănătate – 4.000 – 14.000 RON

Meserii ușoare și bine plătite fără studii superioare

Dacă nu ai studii superioare pentru a ocupa un post în acele domenii de muncă bine plătite de mai sus, nu te descuraja. Există mai multe meserii ușoare și bine plătite fără studii superioare și cu siguranță vei găsi cel puțin una care să ți se potrivească.

Prin meserii ușoare ne referim la faptul că le poți învăța ușor pe cont propriu sau alegând un curs bun. Fiecare meserie necesită efort și implicare din partea ta. Dar vei putea începe să faci bani mai rapid dacă alegi una din aceste meserii pentru că nu ai nevoie de mulți ani de pregătire. Experiența va veni odată cu timpul.

Iată care sunt acele meserii ușoare și bine plătite pentru care nu ai nevoie de studii superioare!

Meserii ușoare și bine plătiteSalarii lunare
Designer de interior ➜3.100 – 5.400 RON ✔️
Fotograf ➜1.900 – 5.500 RON ✔️
Operator call center ➜2.500 – 5.200 RON ✔️
Bucătar / cofetar ➜2.200 – 4.600 RON ✔️
Manichiurist ➜2.000 – 4.200 RON ✔️

TOP 4 orașe cu cele mai mari salarii medii (nete) 2024

Acum că ai vazut și care sunt acele domenii de muncă bine plătite în România, a sosit momentul să afli și orașele cu cel mai mare potențial. Bineînțeles, salariile diferă de la individ la individ, în funcție de experiența sa, domeniul în care activează, dar și compania și bonusurile oferite de aceasta.

Iată în tabelul de mai jos top 4 orașe cu cele mai mari salarii medii nete!

București ➜4.500 RON ✔️
Timișoara ➜4.000 RON ✔️
Cluj – Napoca ➜4.000 RON ✔️
Sibiu ➜4.000 RON ✔️
*conform eJobs

TOP 4 orașe cu cele mai mici salarii medii (nete) 2024

Dacă în orașele mari se înregistrează cele mai mari salarii medii pe economie, în orașele mici vei întâlni salarii destul de mici, după cum probabil te așteptai. Și în acest caz, salariile fluctuează în funcție de o serie de factori, dar, în medie, acestea sunt salariile la care te poți aștepta în orașele mici sau în zonele rurale.

Gura Humorului ➜2.200 RON ✔️
Corabia ➜2.100 RON ✔️
Rovinari ➜2.000 RON ✔️
Dorohoi ➜1.800 RON ✔️
*conform eJobs

👉 Citește și: Idei de afaceri în orașe mici sau Idei de afaceri la țară 👈

TOP 5 meserii bine plătite pentru femei 2024

Nu puteam să nu includem în acest articol și un top cu meserii bine plătite în funcție de gen. Bineînțeles, în 2024 egalitatea de gen face ca femeile să poată lucra în orice domeniu. Dar în continuare sunt domenii bine plătite în România reprezentate mai mult de femei sau de bărbați. Așa că, hai să vedem care sunt acele domenii de muncă bine plătite în care femeile pot avea o carieră de succes în România!

Descoperă în tabelul de mai jos care sunt cele mai bine plătite joburi pentru femei și care este, în medie, salariul mediu lunar!

Meserii bine plătite pentru femeiSalarii medii lunare (nete)
Chirurg plastician ➜15.000 – 20.000 € ✔️
CEO ➜5.000 – 15.000 € ✔️
Specialist IT ➜7.000 – 8.000 € ✔️
Marketing manager ➜3.500 – 4.500 € ✔️
Avocat ➜2.500 – 3.500 € ✔️

👉 Citește și: Idei de afaceri mici pentru femei 👈

TOP 5 meserii bine plătite pentru bărbați 2024

În continuare vei descoperi și domeniile de muncă bine plătite în care bărbații au o reprezentare mai mare. Bineînțeles, experiența în câmpul muncii, domeniul, compania și alți factori vor determina câștigurile exacte. Dar suntem siguri că îți vei face o idee mai clară asupra acelor domenii în care se câștigă bine.

Meserii bine plătite pentru bărbațiSalarii medii lunare (nete)
CEO ➜5.000 – 15.000 € ✔️
Controlor de trafic aerian ➜+ 7.000 € ✔️
Pilot ➜6.000 – 7.000 € ✔️
Șofer profesionist ➜2.500 € ✔️
Inginer proiectant ➜1.000 – 2.500 € ✔️

Domenii de muncă bine plătite în România pentru viitor

Viitorul pare promițător în ceea ce privește piața locurilor de muncă, dacă luăm în calcul avansul rapid al tehnologiilor informaționale, oferind meserii bine plătite. Îți voi prezenta în continuare câteva idei de joburi plătite bine în România care au potențial de dezvoltare în viitor.

Meserii bine plătite în IT și software

Unul dintre cele mai bune domenii de muncă bine plătite în viitor pare să fie domeniul IT. Așadar, se preconizează că cele mai bune meserii din România din acest domeniu vor fi specialist în securitate cibernetică, voice UX designer, specialist în protecția identității virtuale, dezvoltator de software, analist de date, marketing digital specialist, administrator de rețea, protecția datelor, specialist SEO și Social Media Manager.

Automobile

Un alt domeniu în care se vor găsi meserii bine plătite este cel al automobilelor, în care se estimează că cele mai plătite joburi vor fi cele de ofițer de risc pentru mașini inteligente și dezvoltator de mașini zburătoare.

Meserii bine plătite în management

Și în domeniul dedicat managementului vor fi dezvoltate meserii plătite bine, printre acestea fiind cele de specialist în gestionarea abonamentelor, planificator șef de obiective, director de Business Behavior, manager de săli de jocuri VR și manager de AI Business Development.

Meserii bine plătite în arhitectură

Arhitectura face parte tot din categoria de domenii în care se câștigă bine acum și în viitor. Vor fi disponibile joburi bine plătite în România, precum manager de proiectare smart home, arhitect de arene esports și inginer/ arhitect de mediu.

De Reținut!
Se presupune că în viitor se va pune accent și pe deținerea de competențe STEM, cele mai bune meserii fiind cele de designer de personalitate robotică și auditor de biasuri algoritmice.

Abilități care te vor ajuta să obții meserii bine plătite în România

Cu toții sperăm la meserii bine plătite în România, dar pentru a avea una din aceste meserii nu este suficient doar să urmezi o facultate sau niște cursuri, ci ai nevoie de o serie de abilități care cu siguranță te vor diferenția de ceilalți. Iată în continuare 3 abilități pe care ar fi bine să începi să le dezvolți pentru a ocupa în viitor joburi bine plătite!

Managementul proiectelor și al oamenilor

Managementul proiectelor este o abilitate mai mult decât necesară pentru a ocupa o funcție superioară, indiferent de nivelul despre care vorbim. Fie că este vorba de un proiect mai mic, fie că ne referim la un proiect mai amplu, acesta trebuie să fie bine organizat încă de la început, cu termene limite clar stabilite, cu sarcini clar atribuite persoanelor responsabile și cu toate resursele necesare.

Fără un bun management al proiectului nu pot fi atinse obiectivele acestuia sau cel puțin performanța proiectului nu va fi atât de ridicată și nici evoluția proiectului nu va putea fi ușor monitorizată.

De Reținut!
La fel de important este și managementul oamenilor pentru că la baza oricărui proiect stă o echipă de oameni care trebuie ghidată către atingerea obiectivelor și motivată pe tot parcursul proiectului.

Această abilitate implică și alte abilități la fel de importante pentru a avea meserii bine plătite, cum ar fi comunicarea eficientă și gândirea critică pentru a oferi feedback constructiv.

Inteligența emoțională

Inteligența emoțională se referă la capacitatea de a face face față propriilor emoții și de a le controla în diverse contexte, mai ales în situațiile de stres și alte situații dificile ce pot apărea la un loc de muncă. Fiind capabil să-ți gestionezi propriile emoții, vei fi capabil să gestionezi și emoțiile echipei tale în situații de criză.

O persoană inteligentă emoțional are bune abilități sociale, reușind să analizeze și să gestioneze și emoțiile persoanelor din jur.

Alte abilități conexe acesteia și pe care îți recomandăm să le dezvolți sunt empatia pentru că este necesar să-ți înțelegi membrii echipei și motivația intrinsecă pentru că trebuie să te motivezi atât pe tine, cât și echipa prin recompense ce nu țin de partea materială.

Creativitatea și originalitatea

Creativitatea și originalitatea sunt de asemenea imperative dacă vrei să revoluționezi domeniul în care activezi și te va ajuta să dezvolți una dintre aceste două abilități.

Ideile originale sunt mereu bine venite și pot aduce rezultate foarte bune, dar dacă nu ai o idee originală, care nu a mai fost folosită înainte, atunci poți apela la creativitate pentru a avea succes.

De Reținut!
A fi creativ nu înseamnă neapărat să fii original, ci să preiei o idee deja utilizată și să schimbi perspectiva sau abordarea, astfel încât rezultatul să fie unul nou.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante abilități necesare pentru meserii bine plătite în România și pe care ar trebui să le iei în considerare dacă vrei să ai o astfel de meserie.

Concluzii

Indiferent de care dintre cele mai bine plătite joburi din România vrei să optezi, oferta este diversificată și răsplata este pe măsură. Fie că vrei să lucrezi remote, part time au full time, cu implicare și dedicare poți avea unul dintre acele joburi care se plătesc bine și să ai câștiguri frumoase.

Cele mai bine plătite meserii din România vor fi accesibile tuturor, în special celor care dețin competențele necesare, așa că nu ezita să investești în dezvoltarea cunoștințelor tale, mai ales în acele domenii care îți asigură meserii bine plătite!

Alege unul din cele mai plătite locuri de muncă în 2024, în funcție de competențele tale!

Ofertă fără Depunere

25 Rotiri Gratuite fără depunere la verificarea contului

Ia o pauză bine meritată și distrează-te cu 25 Rotiri Gratis!
Joaca Acum

FAQs

✨ Ce joburi sunt bine plătite în România?

Joburile bine plătite în România sunt cele în domeniul IT, management, finanțe, drept și sănătate.

✨ Care este cea mai bine plătita meserie din România?

Cea mai bine plătită meserie din România este cea de control trafic aerian unde salariul lunar poate ajunge la 47.000 RON.

✨ Ce meserii se caută în 2024?

Meseriile care se caută în 2024 sunt:
✔️ operator de utilaje
✔️ șofer profesionist
✔️ mecanic
✔️ electrician
✔️ bucătar șef
Pentru cei cu studii superioare, se caută în continuare persoane în domeniul IT, vânzări, marketing și consultanță.

✨ Cât este salariul unui avocat?

Salariul unui avocat pornește de la 2.500 RON fără experiență și ajunge la peste 7.000 RON pentru minim 4 ani de experiență.

✨ Care sunt cele mai bune meserii bine plătite pentru femei?

Cele mai bune meserii bine plătite pentru femei sunt:
✔️ Chirurg plastician
✔️ CEO
✔️ Specialist IT
✔️ Marketing Manager
✔️ Avocat

✨ Care sunt cele mai bune meserii bine plătite pentru bărbați?

Cele mai bune meserii bine plătite pentru bărbați sunt:
✔️ CEO
✔️ Controlor de trafic aerian
✔️ Pilot
✔️ Șofer
✔️ Inginer

✨ Care sunt cele mai bune meserii bine plătite pentru femei fără studii superioare?

Cele mai bune meserii bine plătite pentru femei fără studii superioare sunt:
✔️ Coafeză
✔️ Make-up artist
✔️ Manichiuristă
✔️ Designer de interior

✨ Care sunt cele mai bune meserii bine plătite pentru bărbați fără studii superioare?

✔️ Frizer
✔️ Fotograf
✔️ Operator call center
✔️ Bucătar

Vezi și ce salarii poți primi în alte țări:

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor